[quote:6bb79d8cde="mehdigholami"]اقایون محمد هیچ مصاحبه ای نکرده درسته که پرسپولیسیه و عاشق بازی در اون تیمه ولی من که باهاش صحبت کردم گفت من هیچ مصاحبه ای نکردم ولی این دلیل نمیشه که باشگاه پرسپولیس دنبال خرید من نباشه اینها حرفهایه محمد بود ولی نظر خودم اینه که اقایه رویانیان با اوردن اسمهائی همچون محمد و خلعتبری و میلاد و عقیلی و خیلی هایه دیگه که پوله همشون میلیاردیه داره واسه خودش کلاس میزاره و تو تیمهایه دیگه باعث اختلاف میشه اینها نون شبشون رو ندارن بخورن بعد اسمه بازیکنایه بزرگ رو میارن بهتره نظری ندین که بعدن پشیمون شین البته این رو هم بگم که اگه محمد نیم فصل از تیم نره در پایان فصل حتما خواهد رفت و این دلیله بی غیرتی و بی تعصبی این بازیکن نیست مطمئا باشید بازیکنائی مثل ابشک و نظیفکار و ...اگه پیشنهاد خوب داشته باشند از این تیم میرن که این هم دلیل بی تعصبی نیست بلکه باعث افتخار گیلانه بازیکناش در بهترین تیمهایه داخلی و حتی خارجی بازی کنند.

[/quote:6bb79d8cde]
اول از همه از مهدي عزيز تشكر ميكنم بابت خبري كه داد.
من به اين مصاحبه ها هيچ كاري ندارم و فقط ميگم كه خيلي ها ميخوان با جعل مصاحبه توي تيم و هواداران داماش اختلاف بندازن.
غلامي يه نيم فصل براي ما بازي كرده و فقط اميدوارم شرايطش جوري نباشه كه مثل اون دو تا بي غيرت(محمدي و مهدوي كيا)از تيم ما بره و هواداراني كه با تمام وجود تشويقش كردند رو زير سوال ببره