[quote:7bf5d80a1e="pedram_1367"][quote:7bf5d80a1e="ali126"][quote:7bf5d80a1e="pedram_1367"]همونطوری که گفتم به نظر من بازیکنان ما از جون مایه گذاشتن که دمشون گرم ... درباره بازیکنان بومی مون که بدتر ... دم همشون گرم[/quote:7bf5d80a1e]
من قبول ندارم واقعا دفاع بد بازی کرد حالا فرقی نداره چه نظیفکار باشه یا الوز بد بازی کردن هر سانتی که از بقل ها میشد نمیتونستن ضربه بزنند غیرممکن بود که یه توپ توی جریمه سانت بشه بازیکنان پرسپولیس ضربه نزنن[/quote:7bf5d80a1e]
اتفاقا منم با این موضوع موافقم و با دوستام داشتم درباره همین صحبت میکردم ... به نظر من مشکل ما هافبک دفاعی بود چون آقایی که فقط حضور فیزیکی داشت ! و حاجتی همش درگیر می شد و تا جاش خالی می شد ، نظیفکار میومد واسه پر کردن جاش و اینور هم آلوز میومد تا سوتی های آقایی رو جمع کنه ... تو این هوا و شرایط ؛ خدایی از لحاظ بدنی دفاع های وسطمون کم آورده بودن ... و تا دفاع چپ و راست مخصوصا چپ ما میرفت تو پای حریف ، نظیفکار نای پوشش دادن نداشت و همین باعث می شد نیمه دوم رضایی زیادی نفوذ کنه ...
اینها تماما نظر منه[/quote:7bf5d80a1e]
منم یه جایی درباره این بازی کامنت دادم ، که اگه آقای قاسمپور لجبازی نمیکرد و آبشم یا حتی مگنو رو جای آقایی قرار میداد یا حتی تعویض میکرد ، انقدر به مدافعین ما فشار نمیومد !!! از این طرف هم که چاووشی کمتر کمک میکرد و میلاد هم کم در وسط درگیر میشد و مهدوی هم فقط تو راست کار میکرد !! در کل خوشبینانه این بازیو به مربی باختیم ..........