[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - شاهین بوشهرVSداماش گیلان/تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

شاهین بوشهرVSداماش گیلان/تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط onlyrasht » چهارشنبه سپتامبر 28, 2011 9:51 pm

من بازیهایه شاهین هم دیدم .ولی اونطوری نیست که میگن ...خوب هست ولی نه زیاد.. ولی خداییش اونطوری که تو رشت تشویق میکنند نظیر نداره ...تو ابادان هم خوب تشویق میکنند ... عشق است رشت و رشتی
من نمیدونم چی رو میگه ستاره ... شاید فقط مهدوی کیا بخاطر سوابقی که داره ستاره باشه ... که اونم الان اصلا مثل قدیم نیست .... تراکتور منتخبه کسی اونطور نمیگه .... البته نظراتشون می اوجو. هم به حساب نیه ... ولی اینا نمیخوان ....
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » چهارشنبه سپتامبر 28, 2011 9:55 pm

وزشگاه رشت میتونه تمام بازیهاش پر باشه همونطور که تو چند تا بازیه اول بود .. مگه تو بازی اول و چهارم جا برای سوزن انداختن بود؟!
داماش یه ذره خوب نتیجه بگیره همیشه ورزشگاه پره... البته اگه زیاد هم خوب نتیجه نگیره حدود 10 هزار نفرو دیگه میان...
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط jamaran-city » چهارشنبه سپتامبر 28, 2011 10:03 pm

ایشالله بچه ها این 3 امتیاز کامل سخت رو میگیرن /11/
حال که تیم شاهین پر حاشیه هستش بنظرم میتونیم امتیاز بگیریم تو بوشهر و اینکه اگه نگاه به بفیه ی بازیها هم بکنین همه ی تیم ها یه مشکلاتی دارن و میخوان امتیاز جمع کنن :twisted:
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am

پستتوسط arad » پنج شنبه سپتامبر 29, 2011 5:24 am

2-1 می بریمشون /7/
نماد کاربر
arad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 07, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » پنج شنبه سپتامبر 29, 2011 6:09 am

اگه بتونيم وسط بگيريم ميبريم با گلهاي غلامي /11/
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط 888 » پنج شنبه سپتامبر 29, 2011 7:09 am

قاسمپور: بازي در بوشهر سخت است

سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان گفت: بازي در بوشهر سخت است اما بازيکنان ما تجربه کافي دارند.

''ابراهيم قاسمپور'' روز پنجشنبه در مورد دیدار با شاهین افزود: بازيکنان تيم پس از پيروزي بر راه آهن با روحيه بسيار خوبي تمرينات را ادامه مي دهند و خود را براي ديدار با شاهين بوشهر آماده مي کنند.
وي اظهار کرد: البته هر بازي شرايط خودش را دارد و با توجه به برگزاري بازي در بوشهر که از شرايط آب و هوايي متفاوتي برخوردار است، طبيعي است که چگونگي بازي با اين تيم، متفاوت از بازي با راه آهن خواهد بود.
وي بيان داشت: آنچه سرنوشت اين ديدار را تعيين خواهد کرد، اجراي دستورات تاکتيکي در زمين مسابقه است و هر تيمي که اين دستورات را بهتر پياده کند به طور حتم نتيجه بهتري خواهد گرفت.
قاسمپور اضافه کرد: بازي در بوشهر سخت خواهد بود اما بازيکنان ما تجربه چنين بازي هايي در خارج از خانه را دارند و به همين دليل به کسب نتيجه مطلوب اميدوار هستم.
تيمهاي فوتبال داماش گيلان و شاهين بوشهر، در هفته نهم از رقابتهاي فوتبال ليگ برتر باشگاههاي کشور، عصر روز جمعه هشتم مهر ماه در بوشهر به مصاف هم مي روند
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط jamaran-city » پنج شنبه سپتامبر 29, 2011 8:56 am

[quote:17ae26928b="damash_city"][b:17ae26928b]ميثم منيعي : [color=olive:17ae26928b]کمک داور را بعد از بازي مي‌زنند و مي‌گويند در پمپ بنزين صف را رعايت نکرده و با کسان ديگري دعوايش شده است[/b:17ae26928b]

ميثم منيعي در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد حرکتي که پيش از شروع نيمه دوم ديدار شهرداري تبريز و شاهين بوشهر انجام داد، ضمن بيان مطلب فوق گفت: من کاري به حرکت صادق کرمي ندارم و وي خودش بايد در اين خصوص صحبت کند اما دليل دعوت من به کميته انضباطي درگيري با خبرنگار بوده نه اينکه من حرکت زشتي در کنار زمين انجام داده باشم.

وي ادامه داد: ناظر بازي هم تاييد کرده است که من جلوي بازيکن را گرفتم ............................[/color:17ae26928b]
[/b][/quote:17ae26928b]
[color=blue:17ae26928b]
[b:17ae26928b]منیعی سکوت را شکست![/b:17ae26928b]
[/color:17ae26928b]
[color=black:17ae26928b]هافبک تیم فوتبال شاهین بوشهر در دفاع از عملکرد خود گفت: در آن بازی حرکت خاصی نکردم و در نامه‌ای هم که به باشگاه رسیده تاکید شده من تنها با خبرنگار درگیر شده‌ام و کار غیر اخلاقی انجام نداده‌ام.به گزارش شاهین بوشهر دات آی آر، میثم منیعی در مورد حرکتی که پیش از شروع نیمه دوم دیدار شهرداری تبریز و شاهین بوشهر انجام داد ضمن بیان مطلب فوق گفت: من کاری به حرکت محمدصادق کرمی ندارم و وی خودش باید در این خصوص صحبت کند اما دلیل دعوت من به کمیته انضباطی درگیری با خبرنگار بوده نه اینکه من حرکت زشتی در کنار زمین انجام داده باشم. وی ادامه داد: ناظر بازی هم تائید کرده است که من جلوی بازیکن را گرفتم که کسی وی را نبیند. من هم قبول دارم که حرکتی زشتی علیه آن خبرنگار انجام دادم ولی حرکت من در پاسخ به حرف‌ زشتی بود که آن فرد به من زد. بازیکن تیم شاهین بوشهر با بیان اینکه هر کس به تبریز می‌رود با خبرنگاران آنها به مشکل برمی‌خورد افزود: تمام زحمات ما در زمین فوتبال به خاطر خانواده‌هایمان است و اگر بخواهند به راحتی به آنها فحاشی کنند نمی‌خواهم فوتبال بازی کنم. شما به من بگوئید وقتی فردی به خانواده شما اهانت می‌کند وی را نگاه می‌کنید و براحتی از آن می‌گذرید و یا جواب آن را داده و عکس العمل نشان می‌دهید؟ وی با بیان اینکه حرکت محمدصادق کرمی هم جالب نبود اما به خاطر مشکلی که دارد این کار را انجام داد تاکید کرد: من دوازده سال است در این فوتبال حضور دارم اما یک بار هم به کمیته انضباطی دعوت نشده‌ام. شاید رک هستم و حرفم را می‌زنم اما هیچ وقت کار غیر اخلاقی انجام نداده‌ام. در تبریز هم فقط جواب آن خبرنگار را دادم. میثم منیعی با تاکید بر اینکه فکر می‌کند این اقدامات از قبل طراحی شده بود و اگر این اتفاق هم توسط بازیکنان شاهین بوشهر رخ نمی‌داد کاری دیگر می‌کردند تا برای شاهین بوشهر حاشیه ایجاد شود اضافه کرد: متاسفانه در این مدت برای بزرگ‌تر از من هم در تبریز مشکل بوجود آمده است. آنها به علی دایی که همزبانشان بوده و کریم باقری که همشهری آنهاست اهانت کردند چه برسد به ما. وی همچنین ادامه داد: کمک داور را بعد از بازی می‌زنند و می‌گویند در پمپ بنزین صف را رعایت نکرده و با کسان دیگری دعوایش شده است. مطمئن باشید این اولین و آخرین اتفاقی نیست که برای تیم‌های دیگر در تبریز می‌افتد زیرا آنها می‌خواهند با این کارها بگویند بهتر از همه هستند. بازیکن تیم شاهین بوشهر در پایان گفت: قرار است سه‌شنبه هفته آینده به کمیته انضباطی بروم اما درخواست کرده‌ام این نشست زودتر برگزار شود. باز هم تاکید می‌کنم من در آن بازی حرکت خاصی نکردم و نامه‌ای هم که به باشگاه رسیده تاکید شده که من تنها با خبرنگار درگیر شده‌ام./مهر[/color:17ae26928b]
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه سپتامبر 29, 2011 9:25 am

اگه بتونیم اول 2تا نیمه رو تحمل کنیم .یعنی با سیستم 4-2-3-1 بازی کنیم ولی هافیکمون شخصیت حمله ایی داشته باشه و بعد 15دقیقه اول تبدیل کنیم به 4-4-2 میشه بوشهری ها رو از پا در آورد .چون تیمی نیستن که صرفا دفاع کرد فقط از فشارشون اول باید کم بشه
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط jamaran-city » پنج شنبه سپتامبر 29, 2011 9:29 am

[color=blue:376ed5d84f]

[b:376ed5d84f]
[size=18:376ed5d84f]جدال شمال و جنوب[/size:376ed5d84f]
[/b:376ed5d84f]

شاهین بوشهر و داماش گیلان یکى از دیدارهاى جذاب این هفته خواهد بود
[/color:376ed5d84f]

[color=black:376ed5d84f]حمید درخشان هفته گذشته نتوانست تیم فصل گذشته اش را شکست دهد و در تبریز مقابل شهردارى این شهر به تساوى یک بر یک رسید نتیجه اى که براى شاهین بوشهر در خانه حریف نتیجه بدى نبود، شاهین بوشهر با توجه به شرایط جدول این هفته در خانه خودش دنبال سه امتیاز است اما مشکل حمید درخشان اینجاست که باید مقابل تیم متحول شده داماش گیلان به میدان برود. داماش گیلان که در هفته هاى ابتدایى نتایج مطلوبى کسب نکرده بود در نهایت با مهدى دینورزاده قطع همکارى کرد و ابراهیم قاسمپور را به خدمت گرفت. این شوک در دیدار اول جواب داد و داماش گیلان توانست راه آهن شهر ری را سه بر یک شکست دهد تا شرایط روحى و روانى این تیم بهتر شود اما بازى با شاهین بوشهر در بوشهر براى ابراهیم قاسمپور و شاگردانش بسیار متفاوت تر از بازى هفته گذشته است چرا که تیم حمید درخشان در خانه خودش هواداران پر شورى دارد و به راحتى امتیاز نمى دهد. شاهین بوشهر و داماش گیلان مى توانند یکى از دیدارهاى جذاب این هفته را به نمایش بگذارند. هر دو تیم نیاز به برد دارند و در این دیدار تمام تلاش خودشان را خواهند کرد تا به هدف شان برسند./ابرار ورزشی[/color:376ed5d84f]
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط amir131 » پنج شنبه سپتامبر 29, 2011 9:30 am

پس لرزه های اختلاس در فوتبال شمال وجنوب/هیئت مدیره شاهین دگرگون شد/جعفرکاشانی مدیرعامل شاهین؟
سایت گل- اختلاسی که این روزها همه اخبار کشور را تحت الشعاع خود قرار داده بی ارتباط به فوتبال هم نیست. عامل اصلی آن اختلاس که مالک باشگاه داماش بود با دستگیری اش شرایط جدیدی را در این باشگاه شمالی به وجود آورد که منجر به مسدود شدن حساب های آنها گردید. این موضوع اما به فوتبال جنوب هم کشیده شد وصرفا"مختص شمالی ها نبود. بانک صادرات که در این ماجرا، بخشی از قصور را متوجه خود دید نیز با عزل مدیر عامل مواجه گردید. رفتن جهرمی یعنی ابهام در وضعیت باشگاه شاهین بوشهر. باشگاهی که این بانک در لیگ یازدهم اسپانسر آن به حساب می آید.

با این برکناری، ابوالفتحی هم از هیئت مدیره شاهین کنار رفت وعلی زینبی معاون سیاسی امنیتی استانداری بوشهر در زمان حضور علی افراشته در مسند استاندار جانشین او شد. زینبی در حال حاضر مدیرکل حراست بانک صادرات است.افراشته که معاون مجلس شورای اسلامی است و ریاست هیئت مدیره شاهین را هم بر عهده دارد می داند که دیگر خیلی نمی توان روی کمک های بانک صادرات حساب کردوتلاش دارد به جای سلیمانیان(نماینده وزارت راه) ، نماینده ای از وزارت نفت را به هیئت مدیره بیاورد تا شاید باردیگرچتر حمایت این وزارتخانه از باشگاه بوشهری گسترانیده شود.

در این میان بحث انتخاب مدیرعامل هم داغ است. پس از مخالفت هیئت موسس با انتخاب محمد نجفی واستعفای امامی، حال نام های دیگری مطرح است. هوشنگ نصیرزاده، مسعودرضاییان(معاون اسبق باشگاه فولاد) وجعفرکاشانی از جمله نفراتی هستند که نامشان مطرح گردیده وگفته می شود با پیشینه شاهینی کاشانی وسوابق بسیار مدیریتی اش شانس او بیش از دیگران است.
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » پنج شنبه سپتامبر 29, 2011 9:37 am

ابرار هسر هوسر بازی ان ده چه پیچا بازیه
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » پنج شنبه سپتامبر 29, 2011 9:40 am

2-1 داماش
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » پنج شنبه سپتامبر 29, 2011 9:44 am

آفرین بر میثم منیعی ، دوستان تاپیک jamaran-city رو بخونید ، ببینید میثم منیعی در مورد تبریزیها چه حرفهای درستی زده .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه سپتامبر 29, 2011 9:44 am

علی افراشته /7/ /10/
بسرش با من همکلاسی بود.البته زمانی که مدیر صدای سیمای زیبا کنار بود و توی رشت زندگی میکرد /10/
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط jamaran-city » پنج شنبه سپتامبر 29, 2011 10:06 am

[color=blue:060a729397]
[b:060a729397]
[size=24:060a729397]قاسمپور در گفتگو با آريا:شاهين بيشتر روي زمين بازي مي کند[/size:060a729397]
[/b:060a729397]

[/color:060a729397]

[color=black:060a729397]
خبرگزاري آريا-تيم فوتبال داماش از پتانسيل بالايي برخوردار است و با اينکه مدت زيادي نيست در خدمت اين تيم هستم ولي توانسته نتايج ايده آلي را در کارنامه خود ثبت کند.
ابراهيم قاسمپور،سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان،ضمن بيان مطلب فوق،گفت:بايد قبول کنيم که دينورزاده تلاش زيادي را براي اين کشيده است و من در اين مدت کوتاه کار زيادي نمي توامستم انجام دهم و لازم است که از زحمات اين مربي بزرگ تقدير کنم ولي براي اينکه اين موفقيت ها همچنان ادامه داشته باشد لازم است که تمرينات را افزايش داده و روي هماهنگي تيمي نيز کار بيشتري را انجام دهيم البته بازيکنان با غلبه بر راه آهن اثبات کردند که داراي توانايي هاي زيادي هستند و اگر نقاط ضعف تيم را پوشش دهيم بدون شک در هفته هاي بعدي امتيازات بيشتري را براي خود ثبت خواهيم کرد.
قاسمپور به آرياتصريح کرد:در ليگ برتر هي تيم داراي شرايطي خاص است به همين دليل بايد بازي با راه آهن را فراموش کرده و خود را با شرايط شاهين بوشهر هماهنگ کنيم چون آنها معمولا در بازيهاي زميني به موفقيت دست پيدا کرده و بايد به گونه اي تمرينات را دنبال کنيم که آنها از اين طريق نتوانند به برتري برسند ولي در کل اعتقاد دارم که تيمي مي تواند با دست پر ميدان را ترک کند که تاکتيک هاي مورد نظر مربيان را بهتر در زمين پياده کند.[/color:060a729397]
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان