[quote:af3e96ca4a="mirza_younes"][quote:af3e96ca4a="sepidroudi"][quote:af3e96ca4a="habib50"][quote:af3e96ca4a="mirza_younes"]امروز واقعا از اصفهانيا متنفر شدم اين برد از صدتا فحش خوارمادرم واسشون بدتر بود.
دمه بازيكنا گرم
واااااي واااااي ميدونم كجات ميسوزه

[/quote:af3e96ca4a]
[b:af3e96ca4a]داداش همه مثل هم نیستن بالاخره صداهائی که از تلوزیون شنیده می شد نشون می داد شما هم تو عصبانی کردن تماشاگران سپاهان بی تقصیر نیستید هر چند من رفتار تماشاگرای سپاهان رو تائید نمی کنم و از همین جا به عنوان یه سپاهانی اصفهانی ازتون معذرت خواهی می کنم [/b:af3e96ca4a][/quote:af3e96ca4a]
شما خیلی آقایی که اینجوری نظر میزاری برادر - این کامنتها رو بزار رو حساب کری و شادی بعد پیروزی ولی برای ما این شادی زمانی تکمیل میشه که استقلوووووووووول رو تو تهروووون زمینگیر کنیم و جلوی ما زانو بزنند - ایشالا که شما قهرمان بشین هم لیگ هم حذفی
ما هم بی تقصیر نبودیم مخصوصا یه جایگاه خاصی از ورزشگاهمون ولی الان در موردش حرف نمیزنم - منم بابت بعضی از رفتارهای بچه گانه یه عده ای از هوادارامون از شما برادر با شخصیت عذر خواهی میکنم
ولی خدایی شهاب گردان خیلی کثیفه (حرکاتی که انجام داد حتی پشت نت هم نمیشه گفت از بس زشت و زننده بود)
بهرحال پیروز باشید......[/quote:af3e96ca4a]سپيدروديه عزيز شما هم اگه مثل بنده حركاتي كه اون اقاي نارنجي پوش و چندنفر ديگه انجام ميدادنو تو چشمامون نگاه ميكردنو به خوارمادر رشتيا فحاشي ميكردن همين حركاته به قول خودتون بچه گانرو تاييد ميكردي.
عزيزايي كه پشت دروازه بودن ميفهمن من چي ميگم.هركسي كه روشهرش غيرت داشته باشه نميتونه اين صحنرو ببينه و ساكت بشينه واز دوست عزيز اصفهاني تشكر بكنه كه خيلي خوب ازميزبانشون سواستفاده كردن!!!!!!!!!!!!
به هرحال منم به عنوان يه داداش كوچيكتر به حرفات احترام ميذارم
ولي اينو بدون اين حركت بچه گانه يه دليلي داشت

[/quote:af3e96ca4a]
قضیه رو کـــــش نمیدم ولی اون چیزی که شما دیدی منم دیدم - باشه ما بی غیرت شما با غیرت!!!
ولی لازمه بگم اگه کسی توهین کنه جوابشو میگیره و همینجا هم میگم در نثار فحش به شهاب گلدان از هیچ چیزی دریغ نکردم به خاطر حرکات دور از انسانیت و حیوان گونش - بحث چیز دیگه ایه - یا میدونی منظورم چیه یا خودتو به اون راه زدی!!!
داستان الان نیست - این داستان سری دراز داره و خیلیا متوجه منظورم شدند...