[quote:d2338eb1ae="aryanrecord"]اگر آمبولانس بود، برادرم فوت نميکرد
حميدرضا رفعتي ساجدي گفت: اگر بعد از ديدار ديروز استقلال و داماش، آمبولانس به کمک ما ميآمد، برادرم فوت نميکرد.
[اگر آمبولانس بود، برادرم فوت نميکرد]
روز گذشته در پايان مسابقه داماش و استقلال غلامرضا رفعتي ساجدي يکي از هواداران تيم استقلال به دليل حمله قلبي جان خود را از دست داد.
به گزارش فارس، اين اتفاق در حالي رخ داد که آمبولانسهاي حاضر در استاديوم عضدي براي انتقال اين هوادار اقدامي نکردند تا برادر مرحوم رفعتي با يک دستگاه پيکان براي انتقال او به بيمارستان شخصا اقدام کند. اما قبل از رسيدن به بيمارستان غلامرضا جان خود را از دست ميدهد و فوت کرد.
پيمان رفعتي ساجدي عموي هوادار فوت شده استقلال در مورد مرگ برادرزادهاش گفت: برادرزاده من يکي از طرفداران سرسخت استقلال بود، ديروز به دليل اينکه استاديوم پر شده بود از پشت نردهها بازي را تماشا ميکرند، پس از پايان مسابقه وقتي در حال خروج از استاديوم بودند تحت فشار قرار گرفت و ناگهان دچار ايست قلبي شد.
وي افزود: در حالي که برادر او در کنارش حضور داشت، هرچه فرياد ميزند تا آمبولانس براي کمک به آنجا بيايد به دليل شلوغي و سروصدا و هرج ومرجي که وجود داشت صدايش شنيده نشد. در نهايت به کمک مأمور نيروي انتظامي يک دستگاه پيکان گرفته ميشود تا او را به بيمارستان انتقال دهند اما در بين راه دچار مشکل شده و جان خود را از دست ميدهد. وقتي هم که به بيمارستان ميرسد ديگر کار از کار گذشته و تلاشها براي احياء جوابي نميدهد.
همچنين حميدرضا رفعتي ساجدي برادر هوادار فوت شده در اين ارتباط گفت: وقتي به نزديکي درب خروجي ورزشگاه رسيديم برادرم حالش بهم خورد، هيچ کس براي کمک به ما پيشقدم نشد، خودم را به درب نگهباني رساندم اما هيچ تلاشي براي رساندن آمبولانس به آنجا نشد. اين در حالي بود که آمبولانسها در زمين حاضر بودند اما نتوانستند به ما کمکي بکنند و در محل حاضر شود.
وي افزود: خودم برادرم را به همراه يک مأمور بغل کردم و با تهيه ماشيني تلاش کردم او را به اورژانس برسانم اما در بين راه غلامرضا جان خود را از دست داد. اگر آمبولانس بود و تنفس مصنوعي ميداد برادرم جانش را از دست نمي داد. غلامرضا عاشق استقلال بود و تعصب زيادي به تيم خودش داشت.
با پيگيريهاي خبرنگار خبرگزاري فارس، مسئولان بيمارستان رازي رشت که غلامرضا رفعتي ساجدي را به آنجا انتقال داده بودند دليل مرگ وي را ايست قلبي اعلام کردند.[/quote:d2338eb1ae]
فوق العاده ناراحت کننده هست ...
روحش شاد