[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان Vs استقلال تهران/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

داماش گیلان Vs استقلال تهران/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط 777 » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 8:25 am

واقعابایدتاسف خوردبه حال این مسئولان لابی بازاستقلال که هوچی گری میکنن اخه مرتیکه میبازی میگه کل ایران بسیج شدببازیم نمیگه داماش خوب وبهترازمابازی کرد بعدگیردادن به داوری وتماشاگران مث اینکه دوباره هوس کردن توبرنامه نودعادل ایناروهموارکنه اگرباعدالت باشه
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 8:34 am

آبراران منم تبریک گم هر چند ده الان بیات بوبوسته ولی از بعد ورزشگاه بموم خانه ماشینه اوسادم بیشیم رفیقان امره جشن بیگیریم ده - الان بمم

عجب روزی بود دیروز :P

الان سایت ها رو نگاه کردم و نظرات رو خوندم شاخ در آوردم از حرفای استقلوووووووولیا :(

ظرفیت باخت رو ندارن گمجا - خاک بر سرشون :(
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط arvand » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 8:47 am

یه هم دانشگاهی دارم انزلیچیه گفت دوستش دیروز تو ورزشگاه فوت کرده اسمشم حبیب بود!ضمن تسلیت به خانواده ایشون نتیجه میگیریم تمام انزلیچیه عاشق ملوانن :!:
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط sajad1985 » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 8:51 am

برنامه هر روز ورزش شبکه خبر با حضور ویسی و بررسی بازی داماش و استقلال آغاز شده
ـــــــــــــــــــــــ
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط alex00755 » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 8:54 am

یکی از دوستای نزدیکم دنبال یه چوپانه خوب میگرده واسه گوسفنداش،ماهی 300 تومنم میده...میخاستم فتل و بهش پیشنهاد کنم.ولی فک نکنم بدرده چوپانیم بخوره!مرتیکه لمپن بیشخصیت!ببخشید اینو میگم ولی جمله حاجی کسیه که 7بار خدارو دور زده کاملا در مورد این حاج خانوم صدق میکنه!اینقدر راحت دروغ میگه!؟!؟!؟؟ واااااااای خدا..../9/ /9/

شیرینی برد دیروزمون وقتی چند برابر شد برام که جو دیروز رو بدون فحاشی دیدم... :arrow: :arrow:

به قول داش مهرداد اگه حرفی زده میشد همین جا همه با صداقت اعتراف میکردیم!

اگرم منظورشون مافیاس که حقیقت تلخه مثه ته خیار!
/21/ /21/

همه شاهد بودیم که رودباریان یکی از راحت ترین روزاشو پشت سر گذاشت...چشم کورشون 90 دقیقه لاک دفاعی رو ندید؟؟برن تو ورزش 3 خلاصه بازی رو ببینن!ببینیم منظورشون از دفاع داماش چیه؟؟؟؟؟

خلاصه اینکه به قوله یارو گفتنی باختن اونم با این همه جنگولک بازی و مافیا گری سوز داره!!!یاد شعر معروفه میدونم کجات میسوزه میفتم! :evil: :evil:

بسوزین و ما هم ازین برد شیرین لذت میبریم....

/16/ /16/ /16/
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط sajad1985 » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 8:57 am

[color=blue:3e7ee4617f]محض اطلاع دوستان مجری برنامه از دوستان صمیمی آقای ماجدی می باشند اگر جبهه گیری علیه داماش و هوادارا شد زیاد تعجب نکنید[/color:3e7ee4617f]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط sajad1985 در چهارشنبه دسامبر 05, 2012 8:58 am .
ـــــــــــــــــــــــ
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط meraj130 » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 8:58 am

[quote:d01b2d77c0="arvand"]یه هم دانشگاهی دارم انزلیچیه گفت دوستش دیروز تو ورزشگاه فوت کرده اسمشم حبیب بود!ضمن تسلیت به خانواده ایشون نتیجه میگیریم تمام انزلیچیه عاشق ملوانن :!:[/quote:d01b2d77c0]

جدی میگی که انزلیچی بوده؟؟
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط arvand » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 9:08 am

[quote:1353ca23f5="meraj130"][quote:1353ca23f5="arvand"]یه هم دانشگاهی دارم انزلیچیه گفت دوستش دیروز تو ورزشگاه فوت کرده اسمشم حبیب بود!ضمن تسلیت به خانواده ایشون نتیجه میگیریم تمام انزلیچیه عاشق ملوانن :!:[/quote:1353ca23f5]

جدی میگی که انزلیچی بوده؟؟[/quote:1353ca23f5]
90 درصد مطمئنم معراج جان
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 9:10 am

اگر آمبولانس بود، برادرم فوت نمي‌کرد

حميدرضا رفعتي ساجدي گفت: اگر بعد از ديدار ديروز استقلال و داماش، آمبولانس به کمک ما مي‌آمد، برادرم فوت نمي‌کرد.
[اگر آمبولانس بود، برادرم فوت نمي‌کرد]

روز گذشته در پايان مسابقه داماش و استقلال غلامرضا رفعتي ساجدي يکي از هواداران تيم استقلال به دليل حمله قلبي جان خود را از دست داد.

به گزارش فارس، اين اتفاق در حالي رخ داد که آمبولانس‌هاي حاضر در استاديوم عضدي براي انتقال اين هوادار اقدامي نکردند تا برادر مرحوم رفعتي با يک دستگاه پيکان براي انتقال او به بيمارستان شخصا اقدام کند. اما قبل از رسيدن به بيمارستان غلامرضا جان خود را از دست مي‌دهد و فوت کرد.

پيمان رفعتي ساجدي عموي هوادار فوت شده استقلال در مورد مرگ برادرزاده‌اش گفت: برادرزاده من يکي از طرفداران سرسخت استقلال بود، ديروز به دليل اينکه استاديوم پر شده بود از پشت نرده‌ها بازي را تماشا مي‌کرند، پس از پايان مسابقه وقتي در حال خروج از استاديوم بودند تحت فشار قرار گرفت و ناگهان دچار ايست قلبي شد.

وي افزود: در حالي که برادر او در کنارش حضور داشت، هرچه فرياد مي‌زند تا آمبولانس براي کمک به آنجا بيايد به دليل شلوغي و سروصدا و هرج ومرجي که وجود داشت صدايش شنيده نشد. در نهايت به کمک مأمور نيروي انتظامي يک دستگاه پيکان گرفته مي‌شود تا او را به بيمارستان انتقال دهند اما در بين راه دچار مشکل شده و جان خود را از دست مي‌دهد. وقتي هم که به بيمارستان مي‌رسد ديگر کار از کار گذشته و تلاش‌ها براي احياء جوابي نمي‌دهد.

همچنين حميدرضا رفعتي ساجدي برادر هوادار فوت شده در اين ارتباط گفت: وقتي به نزديکي درب خروجي ورزشگاه رسيديم برادرم حالش بهم خورد، هيچ کس براي کمک به ما پيشقدم نشد، خودم را به درب نگهباني رساندم اما هيچ تلاشي براي رساندن آمبولانس به آنجا نشد. اين در حالي بود که آمبولانس‌ها در زمين حاضر بودند اما نتوانستند به ما کمکي بکنند و در محل حاضر شود.

وي افزود: خودم برادرم را به همراه يک مأمور بغل کردم و با تهيه ماشيني تلاش کردم او را به اورژانس برسانم اما در بين راه غلامرضا جان خود را از دست داد. اگر آمبولانس بود و تنفس مصنوعي مي‌داد برادرم جانش را از دست نمي داد. غلامرضا عاشق استقلال بود و تعصب زيادي به تيم خودش داشت.

با پيگيري‌هاي خبرنگار خبرگزاري فارس، مسئولان بيمارستان رازي رشت که غلامرضا رفعتي ساجدي را به آنجا انتقال داده بودند دليل مرگ وي را ايست قلبي اعلام کردند.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 9:14 am

[quote:d2338eb1ae="aryanrecord"]اگر آمبولانس بود، برادرم فوت نمي‌کرد

حميدرضا رفعتي ساجدي گفت: اگر بعد از ديدار ديروز استقلال و داماش، آمبولانس به کمک ما مي‌آمد، برادرم فوت نمي‌کرد.
[اگر آمبولانس بود، برادرم فوت نمي‌کرد]

روز گذشته در پايان مسابقه داماش و استقلال غلامرضا رفعتي ساجدي يکي از هواداران تيم استقلال به دليل حمله قلبي جان خود را از دست داد.

به گزارش فارس، اين اتفاق در حالي رخ داد که آمبولانس‌هاي حاضر در استاديوم عضدي براي انتقال اين هوادار اقدامي نکردند تا برادر مرحوم رفعتي با يک دستگاه پيکان براي انتقال او به بيمارستان شخصا اقدام کند. اما قبل از رسيدن به بيمارستان غلامرضا جان خود را از دست مي‌دهد و فوت کرد.

پيمان رفعتي ساجدي عموي هوادار فوت شده استقلال در مورد مرگ برادرزاده‌اش گفت: برادرزاده من يکي از طرفداران سرسخت استقلال بود، ديروز به دليل اينکه استاديوم پر شده بود از پشت نرده‌ها بازي را تماشا مي‌کرند، پس از پايان مسابقه وقتي در حال خروج از استاديوم بودند تحت فشار قرار گرفت و ناگهان دچار ايست قلبي شد.

وي افزود: در حالي که برادر او در کنارش حضور داشت، هرچه فرياد مي‌زند تا آمبولانس براي کمک به آنجا بيايد به دليل شلوغي و سروصدا و هرج ومرجي که وجود داشت صدايش شنيده نشد. در نهايت به کمک مأمور نيروي انتظامي يک دستگاه پيکان گرفته مي‌شود تا او را به بيمارستان انتقال دهند اما در بين راه دچار مشکل شده و جان خود را از دست مي‌دهد. وقتي هم که به بيمارستان مي‌رسد ديگر کار از کار گذشته و تلاش‌ها براي احياء جوابي نمي‌دهد.

همچنين حميدرضا رفعتي ساجدي برادر هوادار فوت شده در اين ارتباط گفت: وقتي به نزديکي درب خروجي ورزشگاه رسيديم برادرم حالش بهم خورد، هيچ کس براي کمک به ما پيشقدم نشد، خودم را به درب نگهباني رساندم اما هيچ تلاشي براي رساندن آمبولانس به آنجا نشد. اين در حالي بود که آمبولانس‌ها در زمين حاضر بودند اما نتوانستند به ما کمکي بکنند و در محل حاضر شود.

وي افزود: خودم برادرم را به همراه يک مأمور بغل کردم و با تهيه ماشيني تلاش کردم او را به اورژانس برسانم اما در بين راه غلامرضا جان خود را از دست داد. اگر آمبولانس بود و تنفس مصنوعي مي‌داد برادرم جانش را از دست نمي داد. غلامرضا عاشق استقلال بود و تعصب زيادي به تيم خودش داشت.

با پيگيري‌هاي خبرنگار خبرگزاري فارس، مسئولان بيمارستان رازي رشت که غلامرضا رفعتي ساجدي را به آنجا انتقال داده بودند دليل مرگ وي را ايست قلبي اعلام کردند.[/quote:d2338eb1ae]

فوق العاده ناراحت کننده هست ...

روحش شاد 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط keyvan » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 9:17 am

در سالن کنفرانس مطبوعاتی در حالی که قلعه نوئی صحبت های خارج از عرفی را انجام میداد ، یکی از خبرنگاران ظاهرا (!) گیلانی در نقش وکیل مدافع وی عمل می کرد و در بین صحبت های خبرنگاران دیگر اخلال ایجاد می کرد !!!!!!!!

منظورتون کدوم خبرنگاره؟ ( همون خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان که خیلی لهجه داره؟ ) :roll: :roll:
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 9:21 am

[quote:9d44912865="keyvan"]در سالن کنفرانس مطبوعاتی در حالی که قلعه نوئی صحبت های خارج از عرفی را انجام میداد ، یکی از خبرنگاران ظاهرا (!) گیلانی در نقش وکیل مدافع وی عمل می کرد و در بین صحبت های خبرنگاران دیگر اخلال ایجاد می کرد !!!!!!!!

منظورتون کدوم خبرنگاره؟ ( همون خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان که خیلی لهجه داره؟ ) :roll: :roll:[/quote:9d44912865]

بگو تا از خجالتش در بیایم!!!
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط keyvan » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 9:27 am

آمبولانس تا آخرین دقایق در ورزشگاه بودند
الماس‌خاله: هوادار استقلال عمرش به دنیا نبود!/آقایان در تهران گوشبند می‌زنند

خبرگزاری فارس: رئیس هیئت فوتبال گیلان گفت: یک نفر عمرش به دنیا نبوده و این اتفاق متأسفانه رخ داده است.

قربانعلی الماس‌خاله در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص درگذشت یکی از هواداران استقلال گفت: بنده آخرین نفری بودم که از ورزشگاه خارج شدم و هیچ گزارش مبنی بر این امر به من ندادند. حتی مجری صداوسیما شاهد این موضوع هست. ورزشگاه عضدی مانند ورزشگاه آزادی بزرگ نیست که این گونه موارد را متوجه نشویم. با این حال شب با من تماس گرفتند و اعلام کردند که یک نفر از حاضران در ورزشگاه فوت کرده است.

وی در خصوص فوت این هوادار ادامه داد: اولا که این اتفاق بیرون از ورزشگاه رخ داده است. دوم اینکه از مسئول ورزشگاه پیگیری کردم که اعلام کرد برای این بازی 4 آمبولانس در ورزشگاه حضور داشت که 2 آمبولانس آن زودتر ورزشگاه را ترک کردند، اما 2 آمبولانس دیگر در ورزشگاه باقی مانده و پس از خروج آخرین هواداران، این دو آمبولانس نیز از ورزشگاه خارج شدند.

الماس‌خاله یادآور شد: چگونه آقایان به این نتیجه رسیدند که مسئول این حادثه هیئت فوتبال گیلان است؟ اگر یک نفر در خیابان فوت کرد، آیا شهردار منطقه‌ای که این اتفاق افتاده، مقصر است؟ یا اگر در کنار بیمارستان یک نفر جان به جان‌آفرین تسلیم کرد، باید یقه رئیس بیمارستان را بگیرند.

رئیس هیئت فوتبال گیلان گفت: دقیقا در کنار ورزشگاه عضدی بیمارستان پورسینا است، ضمن اینکه 50 متری ورزشگاه نیز درمانگاه امام سجاد (ع) را داریم و در خود ورزشگاه عضدی نیز پزشکیار حضور داشت که وی همزمان با من به عنوان آخرین نفرات از ورزشگاه خارج شد. حتی یک هوادار به وی مراجعه نکرده است. علت اینکه اصرار کردند بازی در عضدی باشد به این دلیل بود که دور تا دور ورزشگاه بیمارستان است. اگر عمر من به دنیا نباشد، اگر تمام شهر هم بیمارستان باشد؛ عمر من به سر آمده و کاری نمی‌توان انجام داد.

وی افزود: نیروی انتظامی در هر شهری هواداران میزبان را به عنوان آخرین نفرات به بیرون ورزشگاه منتقل می کند و این یک کار اصولی است. اینجا نه درگیری بود و نه زد و خوردی و نه فشاری وجود داشت. بنده صراحت لهجه دارم و راحت حرف می‌زنم و حتی اگر موضوعی به ضررم باشد را هم اعلام می‌کنم و هیچ ترسی از آن ندارد. اگر کم کاری کرده باشیم، صراحتاً اعلام می‌کنم.

الماس‌خاله در پاسخ به این سؤال که چه نهادی در خصوص فوت هوادار استقلال مقصر است، گفت: یک نفر در حال خرید از بازار عمرش به سر می‌رسد، آیا کسی مقصر است؟ چه کسی می‌تواند مقصر باشد؟ این بنده خدا هم ایست قلبی کرده، چرا باید دنبال مقصر گشت. نه زد و خوردی بود و نه فشاری.

وی افزود: اینکه پیگیر ماجرای فوت یک هوادار باشیم خوب است، اما اینکه بخواهیم کسی را به عنوان مقصر اعلام کنیم به هیچ وجه درست نیست. یک نفر عمرش به دنیا نبوده و این اتفاق متأسفانه رخ داده است.

الماس‌خاله در خصوص صحبت‌های امیر قلعه‌نویی مبنی بر اینکه من بچه نازی‌آباد تاکنون چنین فحش‌هایی را در زندگی نشنیدم که در این مسابقه و در جایگاه سمت راست شنیدم، گفت: فکر کنم آنها دوستان در تهران و شهرهای دیگر گوشبند می‌زنند. نمی‌خواهم اسم شهرهایی که فحاشی می‌شود را بیاورم. بحث فحاشی را هیچکس قبول نمی‌کند.
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط keyvan » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 9:34 am

[quote:e40f8ba819="alex00755"][quote:e40f8ba819="keyvan"]در سالن کنفرانس مطبوعاتی در حالی که قلعه نوئی صحبت های خارج از عرفی را انجام میداد ، یکی از خبرنگاران ظاهرا (!) گیلانی در نقش وکیل مدافع وی عمل می کرد و در بین صحبت های خبرنگاران دیگر اخلال ایجاد می کرد !!!!!!!!

منظورتون کدوم خبرنگاره؟ ( همون خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان که خیلی لهجه داره؟ ) :roll: :roll:[/quote:e40f8ba819]

بگو تا از خجالتش در بیایم!!![/quote:e40f8ba819]

دقیقا منم دنبال این هستم که بدونم کی هستش؟؟؟
مهرداد جان همون خبرنگار هستش؟؟؟
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 9:41 am

[quote:a2b7da2853="keyvan"][quote:a2b7da2853="alex00755"][quote:a2b7da2853="keyvan"]در سالن کنفرانس مطبوعاتی در حالی که قلعه نوئی صحبت های خارج از عرفی را انجام میداد ، یکی از خبرنگاران ظاهرا (!) گیلانی در نقش وکیل مدافع وی عمل می کرد و در بین صحبت های خبرنگاران دیگر اخلال ایجاد می کرد !!!!!!!!

منظورتون کدوم خبرنگاره؟ ( همون خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان که خیلی لهجه داره؟ ) :roll: :roll:[/quote:a2b7da2853]

بگو تا از خجالتش در بیایم!!![/quote:a2b7da2853]

دقیقا منم دنبال این هستم که بدونم کی هستش؟؟؟
مهرداد جان همون خبرنگار هستش؟؟؟[/quote:a2b7da2853]

بیخیال ...
نه برادر اون بنده خدا نیست . :wink:
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟