[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - بحث و گفتگو در حول اخبار صفحه اصلی سایت و خبرگزاری ها

بحث و گفتگو در حول اخبار صفحه اصلی سایت و خبرگزاری ها

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه آپريل 03, 2013 11:02 am

[quote:7f254573e4="metall"][quote:7f254573e4="soroosh8"]من عجیبه برام چرا یهویی این همه منتقد عابدینی زیاد شده!من از مدیریت عزیز تقاضا دارم تا بعد بازی عضو جدید دیگه قبول نکنن![/quote:7f254573e4]

کاملا مشخصه این آقایون فرصت رو مناسب دیدن تو این زمان میخوان به هویت تیم حمله کنن معلوم نیست که از کجا ها خط میگیرن[/quote:7f254573e4]

تابلوی از کجا خط میگیرن,تازگی هم که یه عزیزی که خودش رو رشتی میدونه داره تیشه به ریشه مردم شهرش میزنه,از هیچ تلاشی هم فروگذار نیست!!بخاطر پست و مقام!!!خدا هیشکی رو اینجوری آزمایش نکنه
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط sajad1985 » چهارشنبه آپريل 03, 2013 1:40 pm

[quote:9046229c79="abarar1989"]میشه این جمله رو برای ما معنا کنی
با عرض تشکر نسبت به مطرح شدن عمومی این فراخوان اما به دلیل برداشت شخصی خودم دیدگاه مثبتی به این گونه مسائل که باعث بوجود آمدن هنجاری نامناسب (لمپن) میشه ندارم ..
معنای این جمله کاملا واضحه.مگر اینکه سواد ما نکشه که چی گفتی؟[/quote:9046229c79]

[color=blue:9046229c79]دوست عزیز چون تو کامنت تون از بنده سوال کردید پاسخ شما رو می دهم و گرنه علاقه ایی ندارم به ادامه این گفتمان غیر عادلانه که هم باعث آزارده خاطری ما میشه و هم سایر بزرگواران ..
بنده از واژه ایی استفاده کردم و منظورم از این واژه دقیقا همون چیزی بود که همه اون برداشت رو می کنند البته دیشب هم تو کامنت های یکی از کاربران کاملا مصداق بارز این کلمه مشاهده شد بود و به شخص خودم ثابت شد این اجتماعات به لمپن پروری مبدل میشه برای بعضی از کسانی که از جنبه و ظرفیت پایینی برخوردار هستند شما از بنده دعوت می کنی به حضور در جلسات در حالی که دیگر دوستمون تو همین سایت و دنیای مجازی که ظاهرا در جلسات حضور داشته با ادبیات نادرست تهدید به برخورد با کسانی که تز فکری مشابهه من دارند می کنه و رسما ادعا می کنه اجازه حرف زدن رو هم به منتقدین عابدینی نمی ده !
شما هرجوری که راغب هستید می تونید برداشت خودتون رو داشته باشید از نظر بنده هم این بحث کاملا مختومه هست و اصلا با این وضعیت باشگاه بحثی عبث و بیهوده است بنده اصلا تمایلی به باز شدن این موضوع و تبادل نظر با دوستان تو این زمینه رو نداشتم اما متاسفانه یک دروغ سیزده ناقابل کار رو به اینجا کشوند .. [/color:9046229c79]:idea:
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط sajad1985 » چهارشنبه آپريل 03, 2013 1:56 pm

[quote:77c3b967d1="meraj130"]sajad1985: دوست عزیز من اصلا به حرف هایی که بین شما و بچه ها رد و بدل شده کاری ندارم , شما از محدود کسانی هستید ( یا بهتر بگم تنها کسی هستید ) که همه کامنت هایتان در جهت ایجاد حاشیه هست , هنوز اون متن بلند پایه ای که بعد از اخراج هرندی برای خیلی از بچه ها فرستاده بودی یادمه !!!!

شاید کامنت های شما یا بقول خودتون نقدهاتون بچه ها رو اذیت کرده !!! الان هم در جهبه ای هستید که هواداران نیستن و عقیده ی امروز شما عقیده ای هست که مخالفان و دشمنان داماش شهر باران دارند !!!! البته شما همیشه در این جبهه بودید!!! ( با توجه با کامنت هاتون )[/quote:77c3b967d1]
[color=blue:77c3b967d1]
آقای معراج یادم نمی یاد یک سال و اندی پیش که به قصد عضویت تو سایت قوانینش رو مطالعه می کردم بند یا تبصره ایی بوده باشه که حتما نظراتم با اکثریت گروه همخوانی داشته باشه ! باید محض اطلاع شما یادآوری کنم بنده زمانی که عضو سایت شدم نه از هرندی خبری بود و نه از قویدل و طباطبایی ..
متاسفانه بعضی از دوستان بحث ها رو به حاشیه می کشونند و فضا رو مسموم می کنند تا حدی که آدمی از اظهار نظر تو سایر زمینه ها خجل و شرمنده است .. این رویه درست نیست اگر درست بود خیلی از کاربران قدیمی سایت صرفا خواننده پست ها و کامنت های سایر دوستان نبودند ! البته نه اینکه صاحب نظر نباشند بلکه بسیار هم آگاه از مسائل جاری باشگاه هستند اما با برخورد چکشی بعضی از دوستان گوشه گیری رو پیشه می کنند ..[/color:77c3b967d1]
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » چهارشنبه آپريل 03, 2013 4:35 pm

چند کلامی با sajad1985
دوست عزیز قصد از بیان این جملات قانع کردن شما و یا تحمیل افکار نگارنده نمی باشد. طبیعی است که هر کدام از ما با توجه به داده های اطلاعاتی و تجزیه و تحلیل شخصی دارای نگرشهای متفاوت نسبت به مسائل هستیم و برداشتهای خود را گاهی با واقعیت محض اشتباه می گیریم . شاید این مطلق اندیشی ریشه در پیشینه تاریخی ما دارد که بحثی جدا را می طلبد اما باید بپذیزیم که برداشتهای ما مطلقا به معنی آنچه که واقعیت را می سازد نمی باشد . ما هرگز نمی توانیم به طور مطلق درباره افراد رای صادر کنیم چرا که این قضاوت خارج از آگاهی ما که همیشه به صورت نسبی است می باشد . این مقدمه کسل کننده برای این آورده شد که یاداور شود حمایت ما از اشخاص ( در اینجا عابدینی) نه به معنی مطلق بلکه بر مبنای مشاهدات و تجریه تحلیلی صورت می گیرد که ممکن است با برداشت شما متفاوت باشد . و این افتخار برای همه ما محفوظ است که در وارش اسپرت بتوان برذاشتهای متفاوت را داشت چرا که یکسو نگری و نگاه تک بعدی می تواند توهم مطلق اندیشی را تقویت نماید .
اما نکته ای که شاید به آن باید با دقت بیشتری نگریست چگونگی و شرایط انتقاد و یا نظرات ( بخصوص در رابطه با نظرات مخالف اکثریت در یک جامعه حقیقی و یا مجازی ) است منظور از شرایط موقعیت زمانی و مکانی است که در رابطه با یک مشکل در آن اظهار نظر می شود . شاید در رابطه با آقای عابدینی شما چند مورد خاص انتقاد داشته باشید اما من و یا دوست بسیار عزیزم " مرداب " قادر باشیم این انتقادات را به صفحات برسانیم همانطور که در جلسه آخری که با حضور عابدینی برگزار شد سئوالات بی جواب بسیاری در ذهن من و دوستان عزیزم آقای خرمی و آقا مهیار نازنین زنده شد (برای این از این دو دوست عزیز نام بردم چونکه کنار هم نشسته بودیم ) اما با توجه به شرایطی که تیم دچارش بود حتی طرح آن را جایز ندیدیم و مطرح کردن ان را به روزهای آرامش واگذار کردیم برای این واکنش نیز تنها همین دلیل که هر انسانی دچار اشتباه می شود و نیز توجه به سایر عملکرد های شخص حداقل برای ما کافی بوده حال اگر این به معنی خطر لمپن پروری از دیدگاه شما می باشد که قضاوت با دیگران خواهد بود اما دوست عزیز شما حق دارید که به شرایط آنگونه که من و یا سایر دوستان نگاه می کنم نگاه نکنید و این حق شماست که انتقادات خود را بیان کنید اما فکر می کنم در بکار گیری واژه ها (در اینجا کلمه لمپن) که خود بهتر معنای آن را در لغت و در فرهنگ عمومی جامعه می دانید باید دقت بیشتری کنید گاهی اوقات شاید واژه ها معنی نگرانی شما را بیان نکند و شاید بهتر باشد به جای پافشاری بر تکرار آن به جستجوی مترادف بهتری برای بیان بهتر مقصود استفاده شود . نمی خواهم بگویم که دیدگاه شما اشتباه است اما شاید حضور شما در یکی از جلسات هم اندیشی کاربران بتواند بر نگرانیتان از خطری که احساس می کنید تاثیر بگذارد . اما دوست عزیز متاسفانه اگر به کامنت ها مراجعه کنید در زیر پوست کامنت های ظاهرا آرام شما مقداری پرخاشگری نسبت به همه وجود دارد که دلیلش را نمی دانم . با این وجود شما به عنوان منتقدی که خلاف اکثریت فکر می کند ( اگر این واژه اکثریت را قبول داشته باشید ) یا باید با دلیل و برهان با توجه به مناسب بودن موقعیت نظزاتتان را بیان کنید و یا در بکار گیری بعضی از واژه ها در قالب کامنهای کوتاه تامل بیشتری بفرمائید . من به شخصه به عنوان یک هوادار از نظرات مخالف دوستان استقبال می کنم فقط آرزویم اینست که دوستان ملاحظه موقعیت زمانی و مکانی در رابطه با تیم محبوبمان را داشته باشند . از طولانی شدن مطلب عذر خواهی میکنم که گفتنی ها بسیار است .
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » چهارشنبه آپريل 03, 2013 4:58 pm

[quote="sajad1985"][quote:2d5a2f26f6="abarar1989"][quote:2d5a2f26f6="sajad1985"][quote:2d5a2f26f6="mehdi_damash"]از مازیار عزیز ممنونم که جواب افراد گستاخ رو رک میده.این بابا از راه دور کنترل میشه (تهران)و نمیدونم چه پدر کشتگیم با عابدینی داره.رسوا کرد آخه پسرخوب عابدینی باهات چیکار کرده بگو رک شاید...آخرین بارت باشه به بچه ها توهین میکنی لمپنم خودتی و امثال تو.خوشحالم میشیم دیگه نقد نزاری انگار تو نیای تو سایت وارش میمیره.*[/quote:2d5a2f26f6]

[color=blue:2d5a2f26f6]کوتاه و مختصر توصیه ایی بهت می کنم : همه مثل هم نیستند و از این ادبیات سخیفت به راحتی عبور نمی کنند .. دوست گرانقدر وقتی عصبی هستی مقداری آدامس بجو تا به خودت اجازه ندی هر چیزی که تو ذهنت می گذره رو تایپ کنی و بفرستی تا در دید عموم قرار بگیره .. تنها واژه ایی که میشه نثارت کرد تاسف هست .[/color:2d5a2f26f6][/quote:2d5a2f26f6]
[color=black:2d5a2f26f6]دوست عزیز شنیدی میگن:امامزاده احتراما با اونه متولی بداره!
وقتی تو به ما میگی لمپن ما چی باید بهت بگیم؟شوالیه؟!
خودت احترام خودت رو نگه میداری؟جواب های هویه دوست عزیز.ولی خوشبختانه دوستان گل وارشی جواب توهین آشکار شما رو ندادند...
هی گفتی عابدینی بد بد بد.باشه میشه بدونیم کی خوبه؟
هی میگی پیشکسوت شهر.طباطبایی شده پیشکسوت ما؟کسی که تو 17 سالگیش 2 سال رشت بازی کرد بعد رفت تیم محبوبش و دیگه برنگشت و حالا تا زمزمه ی استقلال رشت اومده برگشت رشت؟تا حالا کجا بوده؟
حالا در مورد شما دوست عزیز.هر چند روز یه بار میای سایت چند تا فاز منفی میدی و میری.جو وارش داره به سوی دشنام به پیشکسوت میره.به اون قدرت طلب میگی پیشکسوت.از اولش همه با هم هم قسم شدیم که بخاطر رشتی بودن طباطبایی هیچ کسی حق توهین باهش رو نداره.ولی دیدیم پالانشو انداخته شینده کله.ولی بازم هیچ کس تو استادیوم بهش توهین نکرد.فقط و فقط بخاطر رشتی بودنش...
جو وارش نمیره سمت توهین.میره سمت برادری.میره سمت دوستی...
سمت دوستی با هواداران داماش. ما تغریبا با 90% بچه های سایت دوستیم.کنار هم گریه کردیم . هورا کشیدیم.با هم برای اهدافمون زحمت کشیدیم.
میتونم بپرسم شما کجای این کارهای ما بودید؟تو فراخوانها که نبودید؟تو جلسات که نبودید؟تو تشویق ها که نبودید؟سر تمرینات که نبودید؟تو کمک های مالی برای طرح های ما که نبودید؟خارج از خونه که با ما جایی نیومدید؟تو گریه ها و... که ما شمارو ندیدیم؟ اگر هم بودید ما شما رو ندیدیم.یا شاید هم خودتونو به دلیلی خاص از ما قایم میکنید.
میتونم بپرسم شما تا حالا کجا بودید؟ما که فقط شما رو توی تخریب تیم دیدیم(اونم فقط پشت سیستم)(ای کاش از نزدیک میدیدیمت).دوست داری اسمشو بزار انتقاد ولی من بهش میگم تخریب...[/color:2d5a2f26f6][/quote:2d5a2f26f6]
[[color=blue:2d5a2f26f6]color=blue]به دلایلی که دوستان بیان کردند بنده راغب نیستم به مسئله مدیریت باشگاه دامن بزنم و تو این فضای قیراگون روی نقاط ضعف زوم کنم البته نیت من از اول هم این نبود..
اما برادر عزیز "abarar1989 شما ادعا کردی که بنده به شما و سایر هواداران داماش لقب لمپن دادم بخاطر روشن شدن ذهن شما به تایپک مورد نظر رفتم و عین کامنت ارسالی رو کپی پست کردم تا متوجه سوء برداشت خودتون بشید :

(sajad1985 مي نويسد:
با عرض تشکر نسبت به مطرح شدن عمومی این فراخوان اما به دلیل برداشت شخصی خودم دیدگاه مثبتی به این گونه مسائل که باعث بوجود آمدن هنجاری نامناسب (لمپن) میشه ندارم ..
هنوز علت بوجود آمدن یکباره کانون هواداران به آنصورت بی قاعده و در برهه زمانی خاصی که برای رسیدن به اغراضی بود مسئله ایی گنگ و غیر قابل درک مونده و به احتمال فراوان بعد از سوء استفاده اشخاصی خاص از اون دوباره به حال خودش رها میشه ...
این نظر شخصی من بود و گرنه شاید در مواردی هم جمع شدن این افراد و ورود به مسائل کاملا به منافع ما کمک کرده ..)

دوست عزیز بنده عرایضی کردم و قصدم توهین به شخص یا گروهی نبود اما دیشب با کامنت کاربرmehdi_damashi بیشتر به اعتقاداتم ایمان آوردم:

(mehdi_damash مي نويسد:
از مازیار عزیز ممنونم که جواب افراد گستاخ رو رک میده.این بابا از راه دور کنترل میشه (تهران)و نمیدونم چه پدر کشتگیم با عابدینی داره.رسوا کرد آخه پسرخوب عابدینی باهات چیکار کرده بگو رک شاید...آخرین بارت باشه به بچه ها توهین میکنی لمپنم خودتی و امثال تو.خوشحالم میشیم دیگه نقد نزاری انگار تو نیای تو سایت وارش میمیره.*
تاسف رو نثار خودت کن.تو کی هستی مگه میای اینجا همش عابدینی عابدینی میکنی دیگه کار دیگه ای نداری خوب کاری میکنم.چندین بار میخواستم بهت بگم هی نیا اینجا فاز منفی نده به درخواست دوستان کوتاه اومدم ولی دیگه شورشو در آوردی [color=red]بست کن دیگه رسوا کردی عابدینیو.بعدشم منم تو اون جلسه بودم.اصلا و واسه ما مهم نیستی که بیای نظر بدی درباره ما و اینم بدون اجازه حرف زدن به آدمایی مثل تو نمیدم و نخواهیم داد)
[/color:2d5a2f26f6]
"[color=blue:2d5a2f26f6]abarar1989 دوست عزیز به نظر شما توهین آشکار کدوم کامنت بود ؟!! کامنت بنده یا کامنت این بنده خدا ؟!!
شما اعلام می کنید چرا بنده تو جلسات حضور ندارم حال من از شما سوالی دارم آیا فضای این جلسات با وجود افرادی مثل mehdi_damash از فضای آزاد برای نقد برخوردار خواهد بود ؟!!
در جایی هم جمله ایی گفتی که لذت بردم : جو وارش نمیره سمت توهین.میره سمت برادری.میره سمت دوستی ..امیدوارم جو سایت واقعا تو همین مسیر گام برداره و نظرات انتقادی با بد دهنی و ادبیات لاتی منصب روبرو نشه ..
این که فرمودی بنده تو کجای کارها هستم بعید می دونم شما تمام ده هزار نفری که برای بازیهای داماش به استادیوم تشریف میارند رو بشناسید و با اونها مراودت داشته باشید ! بنده هم تو تمرینات بودم و هم تو چند مسابقه مهم ..
اینکه شما عقیده تون نسبت به اعتقاداتم نقد نیست بلکه تخریبه این عقیده شماست و بنده تا حدودی می تونم با عرایضم افکارتون رو نسبت به عقایدم عوض کنم و این در نهایت شما هستید که برداشت هاتون رو می کنید[/color:2d5a2f26f6][/
عزیزم من اگه بخوام جلسه ای یا جایی برم مطمئن باش به تو مربوطی نیست و امثال تو حق حضور در جلسه ندارن شک نکن.یه توصیه هم بهت میکنم دیگه تووارش نیا.اینجا همه رو به جون هم انداختی به قول خودت با ادبیات سخیفت آقای با دانش و آنالیزور.ولی دوس دارم بدونم بین تو و امیر عابدینی چه اتفاقی افتاده.اینم بگم چندین ماه پیشم میخواستم بهت بگم تو این سایت درسته فضاش آزاده واسه انتقاد ولی تو مشخصه از روی کینه به عابدینی گیرمیدی.برات آرزوی موفقیت و شفای عاجل میکنم برادر
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » چهارشنبه آپريل 03, 2013 5:01 pm

[quote:84ce639a62="sajad1985"][quote:84ce639a62="abarar1989"]میشه این جمله رو برای ما معنا کنی
معنای این جمله کاملا واضحه.مگر اینکه سواد ما نکشه که چی گفتی؟[/quote:84ce639a62]

[color=blue:84ce639a62]دوست عزیز چون تو کامنت تون از بنده سوال کردید پاسخ شما رو می دهم و گرنه علاقه ایی ندارم به ادامه این گفتمان غیر عادلانه که هم باعث آزارده خاطری ما میشه و هم سایر بزرگواران ..
بنده از واژه ایی استفاده کردم و منظورم از این واژه دقیقا همون چیزی بود که همه اون برداشت رو می کنند البته دیشب هم تو کامنت های یکی از کاربران کاملا مصداق بارز این کلمه مشاهده شد بود و به شخص خودم ثابت شد این اجتماعات به لمپن پروری مبدل میشه برای بعضی از کسانی که از جنبه و ظرفیت پایینی برخوردار هستند شما از بنده دعوت می کنی به حضور در جلسات در حالی که دیگر دوستمون تو همین سایت و دنیای مجازی که ظاهرا در جلسات حضور داشته با ادبیات نادرست تهدید به برخورد با کسانی که تز فکری مشابهه من دارند می کنه و رسما ادعا می کنه اجازه حرف زدن رو هم به منتقدین عابدینی نمی ده !
شما هرجوری که راغب هستید می تونید برداشت خودتون رو داشته باشید از نظر بنده هم این بحث کاملا مختومه هست و اصلا با این وضعیت باشگاه بحثی عبث و بیهوده است بنده اصلا تمایلی به باز شدن این موضوع و تبادل نظر با دوستان تو این زمینه رو نداشتم اما متاسفانه یک دروغ سیزده ناقابل کار رو به اینجا کشوند .. [/color:84ce639a62]:idea:[/quote:84ce639a62]
ضمنا اینم بدون باشگاه بزرگ داماش به بود یا نبود امثال تو هیچ نیازی نداشته و نخواهد داشت راه ما روشنه واسه خودش.سال دیگه هم به کوری چشم دشمنان امیرخان عابدینی مدیرعامل ماست
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط damash_love_rasht » چهارشنبه آپريل 03, 2013 5:21 pm

یه دروغ 13 به کجاها کشیده شد!! :roll:
damash_love_rasht
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه مارس 21, 2013 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه آپريل 03, 2013 5:51 pm

[b:01e521d4d0][color=black:01e521d4d0]اگر قرار بود در این میان کسی اصلاح شود تا به حال اصلاح شده بود و صحبت و گفتگوی ما در این سایت باید منوط به جو استادیوم در بازی با پرسپولیس شود ، از کاربران منتقد و غیرمنتقد سایت خواهشمندم این بحث رو تموم کنند...[/b:01e521d4d0]
[b:01e521d4d0]پس خواهشا تمرکز خودتون رو بر روی مسائل تیم بگذارید و از جر و بحث با یکدیگر خودداری کنید[/b:01e521d4d0][/color:01e521d4d0]
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » چهارشنبه آپريل 03, 2013 5:54 pm

[quote:07f2106add="MAZIYAR"][b:07f2106add][color=black:07f2106add]اگر قرار بود در این میان کسی اصلاح شود تا به حال اصلاح شده بود و صحبت و گفتگوی ما در این سایت باید منوط به جو استادیوم در بازی با پرسپولیس شود ، از کاربران منتقد و غیرمنتقد سایت خواهشمندم این بحث رو تموم کنند...[/b:07f2106add]
[b:07f2106add]پس خواهشا تمرکز خودتون رو بر روی مسائل تیم بگذارید و از جر و بحث با یکدیگر خودداری کنید[/b:07f2106add][/color:07f2106add][/quote:07f2106add]
به احترام آقا مازیار چه این آقا جواب بده چه نده حرفی نمیزنم.قفط ایران آسیا امیر عابدینی
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه آپريل 03, 2013 6:53 pm

[color=black:b7f401e19e]اَمی آبرار با تعصب واسی امان سوکوت کونیم
تو جان بخوا مازیار جان :P [/color:b7f401e19e]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » چهارشنبه آپريل 03, 2013 7:55 pm

من هم اینجا میخوام نخود اش بشم یه چیز بگم هر کی هر نظری داره برای خودش حتما دلایلی داره و قابل احترامه ولی بشرطی که این حرف ها رو از دلسوزی و دوست داشتن داماش وکمک به این تیم بزنه و در غیر این صورت اجازه هیچ کاری رو نمیدیم بهش حالا من میخوام بگم که آقایان و خانوم ها ما به اندازه کافی مشکل و دشمن داریم الان جای این بحث ها نیست الان باید اتحاد کنیم به هدفمون برسیم انشا الله هر کیم هر حرفی زد دلش با داماش بود و دشمنی با ما و تیم نداشت
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط khorami201 » پنج شنبه آپريل 04, 2013 8:54 am

[size=13:f0af612546][color=black:f0af612546]درود بر همه همشهریان و هوادارن باتعصب داماش گیلان و فوتبال شهر بزرگ و زیبای رشت
این چند روز سعی کردم فقط مطالب و نظرات دوستان رو بخونم ، نظراتی که ای کاش در مورد ابراز بعضی از اونها در این برهه حساس و خطیر داماش ، بهتر بود خویشتنداری بیشتری صورت میگرفت.
سیاه سیاه دیدن و سفید سفید دیدن شاید حلال همه مسایل نباشه ، گاها ابراز سیاهی و سفیدی با کمی در نظر گرفتن مصلحت بسیار بسیار ثمر بخش تر از اون چیزی باشه که ما فکرشو می کنیم.
بنده به عنوان کوچکترین عضو از هوادارن داماش گیلان که در جلسه آخر حضور داشتم ، شرایط و محیط جلسه رو بدور از هزگونه ناهنجاری دیدم و افراد در کمال احترام متقابل نظرات خودشون رو بیان میکردند. شاید نظرات و گفتمانهای بسیاری در ذهن خیلی از عزیزان وجود داشت که بنا بر مصلحت تیم سکوت اختیار کردند وشاید به نوعی این همان از خود گذشتن به خاطر جمع و معشوق باشد.
هواداران فهیم و با درایت کنونی داماش از نظر من نمونه بارز هواداران با شخصیت و فوتبال فهم هستند که به جرات می توان گفت تاریخ فوتبال رشت مثل آنها به خود ندیده است.
به شخصه و به نوبه خودم میدانم و میگویم همه انسانها خوبی مطلق نیستند و بدی مطلق همه البته نمیتوانند باشند.پس در این برهه زمانی بیاندیشیم مصلحت تیم محبوبمان و هوادارن پرشورش در چیست. انتقاد مقوله ایست که همچون تیغ دو لبه باید با احتیاط و به موقع از آن استفاده شود و گرنه تاثیر مورد نظر را نخواهد داشت...
[b:f0af612546]ضمنا کمال تشکر و قدردانی خودم رو از مدیران سایت و هوادران پرشور تیم شهرم اعلام میکنم و آماده انجام هر وظیفه ای که دوستان بر دوشم بگذارند هستم.[/b:f0af612546]
خرمی[/color:f0af612546][/size:f0af612546]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » پنج شنبه آپريل 04, 2013 7:15 pm

نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه آپريل 04, 2013 7:18 pm

[color=black:856ccbe232][b:856ccbe232]عابدینی : در رشت فرهنگ متفاوتی از فوتبال جا افتاده است[/b:856ccbe232] [/color:856ccbe232]
http://varesh-sport.com/1329-عابدینی-:-در-رشت-فرهنگ-متفاوتی-از-فوتبال-جا-افتاده-است

[color=black:856ccbe232][b:856ccbe232]خبرهای کوتاه پنج شنبه 15 فروردین از باشگاه داماش گیلان[/b:856ccbe232] [/color:856ccbe232]
http://varesh-sport.com/1328-خبرهای-کوتاه-پنج-شنبه-15-فروردین-از-باشگاه-داماش-گیلان
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه آپريل 04, 2013 7:28 pm

مهرداد تو هنوز بَن هستی؟
آیا ریپورتت کردند؟

چوب خدا صدا نداره این همه ملت رو معلق کردی وانگهی خودت هم بَن شدی!

به قول شاعر حضرت مولانا
"عاقل از سر بنهد این هستی و باد
چون شنید انجام فرعونان و عاد"
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟