[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVsملوان انزلی (الگیلانو) /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

داماش گیلانVsملوان انزلی (الگیلانو) /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط power3449 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 8:22 am

آقا باشه دیگه. هرکی فحش میده شخصیتشو نشون میده. ولی دیگه بسه واسه تیم حاشیه درست نکنین. از کوزه همان تراود که در اوست. تو اجتماع ما تو خیابون کوچکترین بحثی به فحش خوار و مادر کشیده میشه فقط تو استادیوم نیستش که هی اینجا گیر میدید.اینقد گفتین عضدی فحش داده میشه همه حساس شدن. الان همه پیغمبرن ما رشتیا بد دهن. عقله مردم به چشششونه.... حالا اینجا هی بگید ما فحش دادیم ما فحش دادیم....اهههههههههههههه
نماد کاربر
power3449
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 05, 2011 12:00 am

پستتوسط vahiddamashi » پنج شنبه آگوست 30, 2012 8:25 am

آقا الان توی عکسا دیدم آرش برهانی دیروز توی ورزشگاه بوده! ماجرا چیه؟ اینجا چیکار می کرده؟؟!!! /8/
نماد کاربر
vahiddamashi
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه فبريه 17, 2012 12:00 am

پستتوسط sina9 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 8:26 am

من دیروز ورزشگاه بودم خیلی سعی کردم پخش برنامه سکو شبکه باران رو به همه اطلاع بدم. 15000 هوادار چند نفر این برنامه رو دیدن؟؟؟؟1000 نفر بیشتر نمیشه.
آقایون 1هفته قبل از بازی تازه یادشون افتاد فرهنگ سازی کنن.البته منظورم ازآقایون مسولین شهر رشته. تیم وقتی پول نداشت اینا کجا بودن؟؟؟؟
نماینده ... رشت چه حقی داره بگه بازی داماش باید سردارجنگل باشه؟اونایی که برنامه سکو رو دیدن می دونن من چی میگم.چرا مسولین شهر باید خودشونو دخالت بدن؟ مگه داماش خصوصی نیست؟ فرهنگ سازی باید از مسولین شروع بشه. بعدش فحاشیهای 2 تیم ربطی به فرهنگ نداره این دعوای فوتبالی رشت و انزلی مال زمانی که حتی امثال من نمیدونستیم فوتبال چیه.چه کسایی دامن زدن به این موضوع ؟ آیا با یه هفته و انجام چند کار فرهنگی این دعوا به همین سادگی تموم میشه؟
از مسولین میخوام اول شرایط رو فراهم کنن بعد به فکر رفع این کدورت باشن.چه کسانی انزلی رفتن؟؟؟ آیا انزلی چیا فحاشی نکردن؟آیا با سنگ شیشه اتوبوس داماش رو نشکستن؟کی مقصره؟؟؟؟من از دوستانی که به این سایت میان خواهش میکنم هر کی یه راه حل بده برای بهبود فرهنگ تماشا چیا (دعوای رشت و انزلی پیشکش) چندتا مثال ساده میگم.از همون لحظه ورود که آدم تو ازدحام جمعیت له میشه. با اینکه عضدی 2 تا ورودی داره 90% مواقع یکیش بازه تا همه هجوم بیارن رو یه در. آیا بهتر نیست به جای اینکه موقع ورود، آب معدنی، روزنامه و ... که توسط نیروی انتظامی گرفته میشه از آب معدنی استفاده شه که به صورت ساندیس هست تا هم تماشا چی تشنه نمونه هم مثل بطری قابل پرتاب کردن نباشه!!!آیا بهتر نیست وقتی میخوای بریم رو یه صندلی بشینیم پا رو صندلی های دیگه نزاریم!!!!
آقایون رشتی تو کشورای اروپایی سیگار کشیدن تو فضای عمومی ممنوعه مگر اینکه 7 متر با کسی فاصله داشته باشی تا دود سیگار به طرف نخوره اونم تو فضای باز نه بسته. ژاپنی ها تو ورزشگاه آزادی فراموشمون شده آشغال هارو به جای اینکه زیر پاشون بریزن ریختن تو پلاستیک ؟؟؟؟
کمیته انضباطی میاد محروم میکنه آیا چیزی عوض میشه جز اینکه تماشا چیا رو برای بازی های آینده تحریک کنه؟ آیا با محروم کردن هوادارا رو به فکر تلافی این موضوع هدایت نمی کنه؟ دوستان هرکی پیشنهادی داره بگه تا فرهنگ ورزشگاه رفتن رو حرفه ای کنیم.آقای عابدینی قول ساخت ورزشگاه 40 هزار نفری رو دادن .
رشتی با تعصب حمایت حمایت
نماد کاربر
sina9
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 05, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 8:26 am

[quote:4497d5a46d="milad1987"]فقط دروغ فقط دروغ فقط دروغ مرگ بر دروغ یه عده فقط دروغ میگن متاسفم براشون من دیگه عصبانی ام نیستم که بخواید با دروغاتون محکومم کنید همه ی کسای که میان دفاع میکنن از کارشون همونایی هستن که داشتن مارو دغ میدادن تو ورزشگاه که فحش ندین تورو خدا فحش ندین خون دل خوردیم 9 امتیاز جمع کردیم به راحتی از دست ندیم دروغ نگید که عنزلی چی یا شروع کردن توهین کردن بخدا دروغ نگید خیلی بی فرهنگید خیلی ، مرده عنزلی چه داره میاد تو ورزشگاه هنوز سر جاش نشسته شروع کردین به فحش دادن 3 ساعت بهشون فحش دادین بعد یکی میا میگه ما بی غیرت نیستیم که فحش بدن ما هیچی نگیم آخه بنده مرده هنوز نیومده سر جاش بشینه تو شرع کردی به فحش دادن من خیلی ناراحتم بخاطره یه عده بی فرهنگ تیم ما جریمه شه چون این بی فرهنگها نماینده مردم رشت نیسن وسلام[/quote:4497d5a46d]
[color=black:4497d5a46d]برای چیزایی که گفتم مدرک دارم.هم اس ام اس هم فیلمه بازی هست.بعضی ها تو جو انسان دوستانه ی بدی قرار گرفتن.جمع کنید اینا رو.من تو بازی تا قبل از حرکت پژمان اونم تو دقیقه 90 فحش ندادم ولی بازم میگم وقتی انزلی چی ها فحش میدن حقشونه هر بلایی سرشون بیاد...همه واسه ما داعیه حقوق بشر دارن.یه طوری میگید که انگار بقیه ی شهر ها پسر پیغمبرن ما ته نامرد...
تو بازی ها این دورگه ها تو بازی استقلال پرسپولیس تو بازی استقلال تراکتور.تو بازی ها ی نفت آبادان و... تو بازی دیروز فولاد زدن سر مربی خودشونو شکستن.تو بازی پارسال لنگ و استفراغ بازی کشته داده...معنی این چیزها میدونی چیه؟میدونی یعنی چی تو بازی سپاهان پرسپولیس یه سرباز واسه همیشه بیناییشو از دست داد.من میگم جو رشت بده درسته ولی دیگه نزدیم یکیو نکشتیم.نزدیم یکیو واسه همیشه کور نکردیم.تو بازی قبلی دردانه های پایتخت بازی بخاطره فحاشی و سنگ پرانی 10 دقیقه متوقف شد.دیگه تو رشت انقدر زیاد نبود که بخواد بازی کنسل شه.تهرانیه پارسال تو بازی با داماش انقدر فحاشی کردند که داور بخاطر فحاشی بازیو متوقف کرد...همه سعی کردند لاپوشونی کنن.ما ولی میایم به خودمون میپریم....تموم کنید ... [/color:4497d5a46d]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » پنج شنبه آگوست 30, 2012 8:26 am

[color=black:944a5d1c65]سیاست داشته باشید تو نظراتتون دوستان . نظراتتون رو افرادی از شهرهای دیگه هم می تونند بخونند !![/color:944a5d1c65] :roll: :roll:
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط meelad » پنج شنبه آگوست 30, 2012 8:29 am

فقط دلم میخواد بازی بعدی ملوان در انزلی , این دوستانی که اینقدر ناراحتن برن ورزشگاه انزلی و یه گوشه بشینن و بازی رو نگاه کنن .. ببینن چی ها میگن ..
از تلویزیون نه . چون صدا رو میبندن .. برید تو ورزشگاه تختی و و یه گوشه بشینید و مثل بچه های خوب بازی ملوان رو تماشا کنید .. بدون پیشداوری و راحت ..

ببینید گوشهاتون چی ها میشنوه !!

فقط با ماشین نمره 46 هم برید که دیگه نور علی نور میشه ! و بیشتر تحویل میگیرن..همون گوشه ورزشگاه تختی جای پارک هست , ماشینو پارک کنید .. حای پارک کسی هم نگیرید .. بوق اضافی هم نزنید جلوی کسی هم نپیچید صدای ضبط هم زیاد نکنید !

بعدا بیان تو سایت کل جریان پذیرایی و تشویق های ملوان !!! و اتفاقاتی رو که افتاد رو برای ما بی فرهنگها تعریف کنید تا ما هم یاد بگیریم و یه خورده با فرهنگ بشیم !

شاید واقعا ما ها دچــار توهم هستیم و خودمون خبر نداریم !

شاید ما دچار مرضی شدیم که همه رو دشمن خودمون میدونیم و واقعیت

اینی نیست که ما فکر میکنیم!

اینو جــدی میگم ..
چه اشکال داره یه چیزی هم ما یاد بگیریم ؟!
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط Damash1 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 8:30 am

[quote:cf38648dd2]sina9[/quote:cf38648dd2]

[b:cf38648dd2]عالی نوشتی دمت گرم
تو کی ایسی بره
خیلی بیست بود حرفات[/b:cf38648dd2] /3/
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط Ali-h0 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 8:34 am

جدای از این برنامه ها درودگر چکاره حسنه که میگه این شهر بی هویته یعنی این مسئولین ما که زود بعد بازی احساساتی شدن گفتن مارو جریمه هم کنن حرفی نیست چرا هیچ جوابی به این مردک نمیدن.بی هویت خودتیو جدو آبادت
نماد کاربر
Ali-h0
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 03, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه آگوست 30, 2012 8:35 am

[quote:2774b66b21="milad1987"]فقط دروغ فقط دروغ فقط دروغ مرگ بر دروغ یه عده فقط دروغ میگن متاسفم براشون من دیگه عصبانی ام نیستم که بخواید با دروغاتون محکومم کنید همه ی کسای که میان دفاع میکنن از کارشون همونایی هستن که داشتن مارو دغ میدادن تو ورزشگاه که فحش ندین تورو خدا فحش ندین خون دل خوردیم 9 امتیاز جمع کردیم به راحتی از دست ندیم دروغ نگید که عنزلی چی یا شروع کردن توهین کردن بخدا دروغ نگید خیلی بی فرهنگید خیلی ، مرده عنزلی چه داره میاد تو ورزشگاه هنوز سر جاش نشسته شروع کردین به فحش دادن 3 ساعت بهشون فحش دادین بعد یکی میا میگه ما بی غیرت نیستیم که فحش بدن ما هیچی نگیم آخه بنده مرده هنوز نیومده سر جاش بشینه تو شرع کردی به فحش دادن من خیلی ناراحتم بخاطره یه عده بی فرهنگ تیم ما جریمه شه چون این بی فرهنگها نماینده مردم رشت نیسن وسلام[/quote:2774b66b21]
آقا میشه بگی چی باید کنیم ؟
تو 98خط هم بنویسی جز خودمون رو رسوا کنی کار دیگه ای نکردی.
مخاطب شما نیستی .مخاطب من همه اون کسایی هستن که میاد از دیروز میگن (( وای عجب بد بودبم))!!!
.آقایان به خدا به پیغمبر ما همه اون جا بودیم.واقعه کربلا نیست که برای ما دارین نقل میکنید .الان همه شما گفتید.خب که چی ؟!جز اینه که اون اجنبی میاد نوشته شما رو کپی میکنه توی سایتش میزاره ؟جز اینه که مسولین به اینجا شاید سر بزنن و سرمون رو خودمون ببریم ؟!
آقـــــــــــــــــایــــان همه دیروز عضدی بودیم و اکثر کسایی که توی سایت بودن سعی کردیم جلوش رو بگیریم اما 12هزار زورش 2000نفر سایت بیشتر بوده پس دیگه روایت نکنید واقعه هفته هفتم لیگ برتر 1391 رو.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط navidmadan » پنج شنبه آگوست 30, 2012 8:39 am

ببینید دوستان ,, در اینکه اونا هم فحاشی کردنو توی بازیه بعدشون توی انزلی مطمئنا به ما فحاشی می کنن اصلا شکی نیست ,, ولی یه چیزی برام خیلی جالب بود ,, اینکه واقعا دارن با سیاست کار میکنن ,,, این درودگر نمی دونم چیکار کرده که اینا دیروز اینقدر سیاست به خرج دادنو خدایی خیلی کمتر از دربی قبلی جواب شعارای مارو میدادن ,,,, بعد از شعارای ما یا دست می زدن , یا ساکت می موندن ,, یا به حالت تمسخر داد می زدن رشتیه بیتربیت!! (هرچند که توی چندین موردم فحاشیای بدی بهمون کردن ) ,,,, ولی واقعا همشون دارن سیاست به خرج میدن ,,, اون درودگر که قبل بازی اونجوری میاد حرف میزنه و تحریک میکنه که این بازی باید بدون تماشاگر برگزار می شد ,, ولی دقیقا چند دقیقه قبل بازی میاد واسه ماها دست تکون میده که بگه ما بی گناهیم ! ,,,, پژمان هم که اونجوری توپو شوت میکنه سمت تماشاگرا که تحریک کنه و در نهایت بازنده این بازی ماها شدیم که متاسفانه سیاست نداشتیمو حتی در ظاهر حاضر نشدیم حرف سرمربی و کاپیتانمونو گوش بدیم ....... مهم این بود که توی این بازیه مهم و حساس جلوی خودمونو بگیریم ,,, دیگه هم پشیمونی فایده نداره ,,, حالا فقط باید بشینیمو منتظر اخبار کمیته انضباطی باشیم!!!!!
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه آگوست 30, 2012 8:43 am

من در مورد مسائل حاشیه ای نظری ندارم ، چون به قول mahyarmaya همه بودن و دیدن !
اما بحث فنی هم تحت تاثیر همون مسائل بود و من به شخصه اصلا" راضی نبودم .
باز نیمه دوم با یکسری تغییر و جابجایی نفرات بهتر شدیم و اگه جهانبخش دقت میکرد و یا اون توپ خطای آخر گل میشد میتونستیم 3 امتیاز بگیریم که خلااااااصه نشد .
دوستان عزیز هم انقدر از مسائل حاشیه ای حرف نزن ، چونکه ما یه هدفی برای خودمون تعیین کرده بودیم اما نشد و تقریبا" میشه گفت ماهایی که باهم برنامه ریزی کرده بودیم کار خودمونو انجام دادیم ولی مگه ما چند نفر بودیم ؟ مگه بقیه ورزشگاه تحت تاثیر ما بود ؟
البته چیزی هم هست ایه که در انزلی هم جو چنین هست و فقط فرقش ینه که بر علیه ماست .
این معضل با یه برنامه تلویزیونی و یه عیادت ساختگی حل نمیشه و یه انزلیچی زمانبر هست که کم کم باید تو مخ مردم جااااا بیفته .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 8:45 am

خداوکیلی هر دفعه بچه ها ساکت میشدن فحاشی از طرف اونا شروع میشد.مقصر هر دوطرف بودن /12/
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط barane_noghreei » پنج شنبه آگوست 30, 2012 8:45 am

کاش دیروز مثل بازی فولاد مثل بازی پیکان و مثل نیمه دوم بازی پرسپولیس داماش رو تشویق می کردیم تا تیممون میبرد که از صد تا فحشم واسشون بدتر بود
یه تیم داریم تو گیلان داماش شهر باران
نماد کاربر
barane_noghreei
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 28, 2012 12:00 am

پستتوسط milad1987 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 8:53 am

شما که دروغ نمی گی فرزند پیغمبری من میگم و اشتباه خودمو قبول دارم یعنی اشتباه شهرمو ،مرد اونه که اشتباه میکنه به مثل سروانی دمش گرم گفت اشتباه کردم ما اشتباه کردم و کار خیلی هم بیخ داره حالا شما بیاید خوتونم گول بزنید چرا باید وقتی اشتباه کردیم بگیم نکردیم ولی بازم میگم این عده ای که میان ورزشگاه نماینده فرهنگ مردم رشت نیست یه عده نابابن لات و اوباشن انشا الله به راه راست هدایت شن یه چیز دیگه ام بگم هی نگید بچه های سایت 2000 نفرن که نمیتونن جلوی 15000 نفرو بگیرن همین بچه های سایتم داشت فحش میدادن نمی هوام اسم ببرم ولی اکثرشون خیلی .... که منافع خودشونو به تیم ترجیح میدن بیشتر دارم میسوزم بخاطر لیدری که داشت فحش میداد و مدیر سایت raincityboy که بجای اینکه این حرکت رو مورد انتقاد قرار بده داره توجیح میکنه فقط از آقای سراوانی تشکر میکنم و دیگه پامو تو ورزشگاهی که این بی فرهنگها هستن نمیزارم فقط بازی های غیر حساسو میام چون تیممو دوست دارم فقط داماش فقط رشت نه این دشمنان در پوست دوست
وسلام
داماش تي نام قربان
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط 777 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 8:55 am

خدابدادبرنامه نودبرسه اونجاچه خبرمیشه چقدبرعلیه مایه؟؟
متاسفانه یکسریهاابروشرف واسه مانذاشتن
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان