[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS سپاهان اصفهان / عکس ها و خبرهای کوتاه و نظرات

داماش گیلان VS سپاهان اصفهان / عکس ها و خبرهای کوتاه و نظرات

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط soroosh8 » جمعه آپريل 19, 2013 7:11 pm

[quote:98474c1ef0="popo131"]ما سپاهانیمو حالا حالا ها شعله زردیم /10/ /10/ /10/ /10/ /10/[/quote:98474c1ef0]

پوریا جان دیدی کفتر شانس رو دوشمون نشست کار دیگه نکرد؟ :lol: :lol: :lol:
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط metall » جمعه آپريل 19, 2013 7:14 pm

وای چه بازی بود امروز دم متوسل زاده گرم عجب بازی کرد این بازی به من چسبید دم هوادارای با غیرت رشت هم گرم که کم نذاشتن بخدا برنده اصلی هوادارها بودن که بعد این همه مشکلات تو این فصل بازم هیچ چیز کم نذاشتن
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه آپريل 19, 2013 7:15 pm

[quote:c2789bf934="soheil_shahre_baran"]بچه ها منم مثل شما خیلی امشب خوشحالم ولی کامنت این دوست سپاهانیمون واسم خیلی جالب بود. انصافا راست میگه همه عین هم نیستن تا کی تو ورزشگاها به قومیت ها توهین بشه. میدونم ما هم هر جا میریم کلی فحش میخوریم. اما ما ایرانی هستیم. امروز از شنیدن شعار الاهلی الاهلی خیلی ناراحت شدم. ما نباید یه عرب سوسمار خورو وارد کل کلامون کنیم. هممون از شکست نماینده های ایران جلو عربا ناراحت میشیم. به نظرم این شعار کمتر از شعار خلیج عرب که بعضی از پانتورکای تراکتوری میدن نیست. نمیخوام تو شادیمون ضد حال بزنم بروبچ. اما کاش یکم بیشتر به این مسائل فکر بشه. الان خیلی از بچه ها رو میبینم که خوداری میکنن از فحاشی. کاش روز به روز تعدادشون بیشتر شه.تا ایشالا زمانی بیاد که دیگه فحشی رد و بدل نشه تو ورزشگاها. البته * هم که اینجا دارم اینطور حرف میزنمم بعضی وقتا عصبی میشم و چیزایی میگم که نباید. پس فکر نکنید خودمو اخرت ادب میدونم. نه اینطور نیست. اما سعی میکنم تا جایی که بشه توهین نکنم. بازم این پیروزی غرور افرین رو به همه ی داماشی های کل گیلان زمین تبریک میگم. دنیا فقط رشت[/quote:c2789bf934]

[color=black:c2789bf934]البته خدمت شما بگم سهیل جان که شعار الاهلی الاهلی در جواب شعارهای ناپسند سپاهانی ها بود ، که به ما
میگفتن [size=18:c2789bf934]سوراخ جام حذفی[/size:c2789bf934] . دلیلش این بود که حدود ساعت 3 کلا نزدیک 1000 تا هوادار داماش اومده بود ، ولی
اونا کامل بودن که فکر میکردن ما کلا همین قدریم . . .
قبول دارم این کار ناپسنده ، اما خداروشکر ما شروع کننده نبودیم و قطعا نه من و نه شما و نه هیچ فردی طاقت نداره
تو خونه خودش از مهمان خودش چرت و پرت بشنوه . [/color:c2789bf934]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » جمعه آپريل 19, 2013 7:25 pm

[color=darkblue:d5ce4ac4e7][size=18:d5ce4ac4e7]آبرار ها دیگه وا بدید ! اصفهانی ها توهین کردند و جوابشون رو شنیدند ! من که خیلی از هوادارامون راضی هستم . شعار ها و تشویق ها بسیار بسیار عالی بود . [/size:d5ce4ac4e7]/23/ /23/ /23/ /23/ [/color:d5ce4ac4e7]
[color=black:d5ce4ac4e7]یادمون نره که لابی خیلی از شهرستانی ها هم قوی هست . ما اگه این کارو میکردیم 100 در 100 2 بازی محروم بودیم . حالا ببینید چه رای برای اینا میاد . [/color:d5ce4ac4e7]

عشقست داماش ... عشقست گیلان ..[color=red:d5ce4ac4e7].[b:d5ce4ac4e7] :P [size=24:d5ce4ac4e7]اینجا وارش اسپرت هست ، سایت هواداری داماش گیلان .[/size:d5ce4ac4e7][/b:d5ce4ac4e7][/color:d5ce4ac4e7]
آخرين ويرايش توسط nima_beckham on جمعه آپريل 19, 2013 7:28 pm, ويرايش شده در 2.
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » جمعه آپريل 19, 2013 7:25 pm

[quote:917990257e="habib50"][quote:917990257e="nima_beckham"][quote:917990257e="habib50"][quote:917990257e="mirza_younes"]امروز واقعا از اصفهانيا متنفر شدم اين برد از صدتا فحش خوارمادرم واسشون بدتر بود.
دمه بازيكنا گرم /11/
واااااي واااااي ميدونم كجات ميسوزه /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/[/quote:917990257e]
[b:917990257e]داداش همه مثل هم نیستن بالاخره صداهائی که از تلوزیون شنیده می شد نشون می داد شما هم تو عصبانی کردن تماشاگران سپاهان بی تقصیر نیستید هر چند من رفتار تماشاگرای سپاهان رو تائید نمی کنم و از همین جا به عنوان یه سپاهانی اصفهانی ازتون معذرت خواهی می کنم [/b:917990257e][/quote:917990257e]

هواداران تيم مهمان آغاز گر حواشي روي سکوها شدند و با فحاشي بر عليه هواداران داماش مسبب اين شدند تا داماشي ها نيز بر عليه سپاهاني شعار دهند . هواداران سپاهان در جريان بازي در اقدامي عجيب به سمت جايگاه خبرنگاران نيز سنگ و چوب پرتاب کردند و حتي در پايان بازي نيز با فحاشي هاي مداوم خود به سمت سالن کنفرانس در نشست خبري اخلال ايجاد کردند. سپاهاني ها که از شکست عصباني بودند به چند سرباز يگان ويژه ،صندلي هاي استاديوم، سرمربي تيم خود و حاج صفي و چند بازيکن خود نيز حمله کردند تا واژه فرهنگي در کنار نام اين تيم با اين حرکات از طرف خبرنگاران در کنفرانس زير سوال برده شود.
[color=red:917990257e]
دوست عزیز فحاشی و سنگ پرانی از شما شروع شد و هوادارای ما هیچ گونه توهینی نکردند و فقط چند مورد جواب توهین هاتون رو دادند .[/color:917990257e] [color=black:917990257e]امیدوارم دیگه اینجور حرکات رو تو فوتبال نبینیم چون این باخت و بردها تموم می شه و چیزی که می مونه شخصیت خوب آدما و خاطره های خوبشونه[/color:917990257e][/quote:917990257e]
[b:917990257e]
من وظیفم بود که تبریک بگم و به سهم خودم از رفتار هوادارای سپاهان عذرخواهی کنم نه کل کل کردن با شما اگر نبود نامردیها و تبعیض ها بین تیم های تهرانی و بقیه تیم ها همینقدر هم قهرمانی برامون مهم نبود که حالا برا از دست دادنش ناراحتیم چون ما تیممون پر افتخار ترین تیم لیگ برتره و ارزش نداره به خاطر باخت یا برد با کسی کل کل کنیم از نظر سپاهانی ها با فرهنگ و واقعی با همه ی بی عدالتی ها ما همین حالا هم تیم خودمونو قهرمان می دونیم[/b:917990257e][/quote:917990257e]

دوست عزیز و محترم habib50 من قبل بازی هم با شما صحبت کردم و اگه یادتون باشه کلی خواستم که از هوادارای سپاهان مهمان نوازی کنیم اما باور کن دوست عزیزم این حرفایی که میخوام بزنم از روی تعصبم به داماش نیست بی طرفانه دارم میگم امروز هوادارای سپاهان تو استادیوم خیلی بد رفتار کردن مدارکشم موجوده میتونی خبر تمام خبرگزاری ها رو بخونی فکر کنم خودتم قبول داشته باشی که ما به اندازه ی شما سپاهانی ها و اصفهانی ها تو فدراسیون و رسانه ها نفوذ نداشته باشیم پس مطمئن باش هر چی مینویسن و میشنوی حقیقته . متاسفانه امروز هوادارای سپاهان تو استادیوم آغازگر تشنج و بی احترامی بودن حاضرم خدا رو قسم بخورم چون خودم تو استادیوم بودم با چشمای خودم دیدم اینم بگم بعد از اون رفتارها هوادارای داماش ( البته بخشی از هوادارا ) شروع کردن به پاسخ دادن که فکر میکنم امری طبیعی بود چون نمیتونستن توهین هوادارای سپاهان رو تحمل کنن . اما بزرگوار شکوندن صندلی های ورزشگاه تیم میزبان کار درستیه ؟ شما اینجا مهمان بودین باید به ما خسارت میزدین ؟ حالا فحاشی های ناموسی بماند . به نظر من همونطور که یه میزبان باید فرهنگ داشته باشه یه میهمان هم باید فرهنگ و معرفت مهمان بودن رو داشته باشه . این درسته تو شهر ما به هوادارای ما سنگ بزنین ؟
البته کارهای ناپسند از سمت برخی از هوادارای ما هم پیش اومد که قصد دفاع از کارشون ندارم اون یه بحث خونوادگیه بین خودمون که بعدا حلش میکنیم اما مهمترین مورد تو اتفاقات امروز شروع فحاشی ها و بی احترامی ها از سوی هوادارای سپاهان بود ازت خواهش میکنم به عنوان یه برادر حرفمو باور کنی چون دلیلی نداره بخوام دروغ بگم . من خودم بارها تو همین سایت از هوادارامون بخاطر فحاشی انتقاد کردم بچه ها شاهدن اما داستان امروز فرق میکرد .
به هر حال این بازی تموم شد به قول شما دوست عزیز این برد و باخت ها میاد و میره مهم معرفت و دوستیه آدماست که باقی میمونه .
من به عنوان یه هوادار داماش واسه مردم اصفهان و تیم سپاهان احترام قائلم اما واسه اون افرادی که به عنوان هوادار سپاهان امروز تو عضدی بودن متاسفم که اینقدر بی فرهنگ و بی شخصیت بودن البته حساب اینا از مردم خوب اصفهان جداست .
از شما هم ممنونم که به سایت ما میایی و با ما تبادل نظر میکنی . امیدوارم از ما دلخور نباشی دوست عزیز . ما فقط حقیقت رو گفتیم . در مورد قهرمانی هم همه چیز دست خداست .
فقط این رو به عنوان عضو کوچیکی از خانواده ی بزرگ داماش بهت قول میدم که ما با تمام قدرت و توانمون میریم واسه بردن استقلال در آزادی نه برای شادیه شما بلکه برای شادیه دل مردم گیلان و نشون دادن غیرت و مردونگیه تیممون به تمام ایران .
آخرين ويرايش توسط pouryaR-damash on جمعه آپريل 19, 2013 7:29 pm, ويرايش شده در 3.
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط SajjaD_46 » جمعه آپريل 19, 2013 7:27 pm

تبریک به همه آبراران عزیز بابت این برد شیرینتر از عسل /11/
دست همه ی بازیکنان و کادر فنی و هوادارامونم درد نکنه که همه با دست به دست هم دادن این برد شیرین رو برامون به ارمغان آوردن
یه تشکر ویژه هم از هادی سهرابی که امروز تو پست تخصصیش نبود و فوق الـــــــــــــعاده بازی کرد به نظرم . دم بقیه بازیکنام گرم که امروز بهترین بازیشونو کردن و نذاشتن که سپاهانیا نفس بکشن
ایشالا استقلولم لوله شه در برابرمون...آخرین باختش مقابل ما بود و انشاالله تکرار خواهد شد
اخبار روز IT ، آموزش و ترفند در : http://shorumsoft.blogfa.com

آبای همیشه زیر مایی
سرور هرچی مرده . . آبرار گیله مرده
فقط دامــــاش + + سپیــــدرود
نماد کاربر
SajjaD_46
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 27, 2012 12:00 am

پستتوسط vnta » جمعه آپريل 19, 2013 7:35 pm

[size=18:c7ecc4fe9d][b:c7ecc4fe9d]باسلام خدمت همه هواداران واقعی داماش
این برد شیرین روبه همه دوستان تبریک میگم وامیدوارم که همیشه شاد وپیروز با[/size:c7ecc4fe9d]شید[/b:c7ecc4fe9d]
نماد کاربر
vnta
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 21, 2010 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » جمعه آپريل 19, 2013 7:36 pm

[quote:7bf3ce9954="pouryaR-damash"]این تاپیک رو با کلی نیت و دعا زدم . خدا رو قسم دادم دیگه این بازیو ببریم . بازی تو عضدیه ایشالا که دیگه میبریم کار رو تموم میکنیم .
بسمونه خدااااااااااااااااااااااااااااا بسمونه
خسته شدیم بخدا ما رشتیا خسته شدیم ...[/quote:7bf3ce9954]

آبراران عزیز این تاپیک رو بعد از بازی با نفت تهران زدم و کامنت بالا هم اولین کامنتم تو این تاپیک بود . خدایی دستمو حال کردین چه خوش برکت بود :wink:
بخدا اون موقع با کلی دعا تاپیک رو زدم خوشحالم که بازیو بردیم خدایا شکرت :P
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط mirza_younes » جمعه آپريل 19, 2013 7:42 pm

[quote:8683ff8871="sepidroudi"][quote:8683ff8871="habib50"][quote:8683ff8871="mirza_younes"]امروز واقعا از اصفهانيا متنفر شدم اين برد از صدتا فحش خوارمادرم واسشون بدتر بود.
دمه بازيكنا گرم /11/
واااااي واااااي ميدونم كجات ميسوزه /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/[/quote:8683ff8871]
[b:8683ff8871]داداش همه مثل هم نیستن بالاخره صداهائی که از تلوزیون شنیده می شد نشون می داد شما هم تو عصبانی کردن تماشاگران سپاهان بی تقصیر نیستید هر چند من رفتار تماشاگرای سپاهان رو تائید نمی کنم و از همین جا به عنوان یه سپاهانی اصفهانی ازتون معذرت خواهی می کنم [/b:8683ff8871][/quote:8683ff8871]

شما خیلی آقایی که اینجوری نظر میزاری برادر - این کامنتها رو بزار رو حساب کری و شادی بعد پیروزی ولی برای ما این شادی زمانی تکمیل میشه که استقلوووووووووول رو تو تهروووون زمینگیر کنیم و جلوی ما زانو بزنند - ایشالا که شما قهرمان بشین هم لیگ هم حذفی

ما هم بی تقصیر نبودیم مخصوصا یه جایگاه خاصی از ورزشگاهمون ولی الان در موردش حرف نمیزنم - منم بابت بعضی از رفتارهای بچه گانه یه عده ای از هوادارامون از شما برادر با شخصیت عذر خواهی میکنم

ولی خدایی شهاب گردان خیلی کثیفه (حرکاتی که انجام داد حتی پشت نت هم نمیشه گفت از بس زشت و زننده بود)

بهرحال پیروز باشید......[/quote:8683ff8871]سپيدروديه عزيز شما هم اگه مثل بنده حركاتي كه اون اقاي نارنجي پوش و چندنفر ديگه انجام ميدادنو تو چشمامون نگاه ميكردنو به خوارمادر رشتيا فحاشي ميكردن همين حركاته به قول خودتون بچه گانرو تاييد ميكردي.
عزيزايي كه پشت دروازه بودن ميفهمن من چي ميگم.هركسي كه روشهرش غيرت داشته باشه نميتونه اين صحنرو ببينه و ساكت بشينه واز دوست عزيز اصفهاني تشكر بكنه كه خيلي خوب ازميزبانشون سواستفاده كردن!!!!!!!!!!!!
به هرحال منم به عنوان يه داداش كوچيكتر به حرفات احترام ميذارم
ولي اينو بدون اين حركت بچه گانه يه دليلي داشت :wink:
نماد کاربر
mirza_younes
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط habib50 » جمعه آپريل 19, 2013 7:46 pm

[quote:d8a6a8ce03="pouryaR-damash"][quote:d8a6a8ce03="habib50"][quote:d8a6a8ce03="nima_beckham"][quote:d8a6a8ce03="habib50"][quote:d8a6a8ce03="mirza_younes"]امروز واقعا از اصفهانيا متنفر شدم اين برد از صدتا فحش خوارمادرم واسشون بدتر بود.
دمه بازيكنا گرم /11/
واااااي واااااي ميدونم كجات ميسوزه /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/[/quote:d8a6a8ce03]
[b:d8a6a8ce03]داداش همه مثل هم نیستن بالاخره صداهائی که از تلوزیون شنیده می شد نشون می داد شما هم تو عصبانی کردن تماشاگران سپاهان بی تقصیر نیستید هر چند من رفتار تماشاگرای سپاهان رو تائید نمی کنم و از همین جا به عنوان یه سپاهانی اصفهانی ازتون معذرت خواهی می کنم [/b:d8a6a8ce03][/quote:d8a6a8ce03]

هواداران تيم مهمان آغاز گر حواشي روي سکوها شدند و با فحاشي بر عليه هواداران داماش مسبب اين شدند تا داماشي ها نيز بر عليه سپاهاني شعار دهند . هواداران سپاهان در جريان بازي در اقدامي عجيب به سمت جايگاه خبرنگاران نيز سنگ و چوب پرتاب کردند و حتي در پايان بازي نيز با فحاشي هاي مداوم خود به سمت سالن کنفرانس در نشست خبري اخلال ايجاد کردند. سپاهاني ها که از شکست عصباني بودند به چند سرباز يگان ويژه ،صندلي هاي استاديوم، سرمربي تيم خود و حاج صفي و چند بازيکن خود نيز حمله کردند تا واژه فرهنگي در کنار نام اين تيم با اين حرکات از طرف خبرنگاران در کنفرانس زير سوال برده شود.
[color=red:d8a6a8ce03]
دوست عزیز فحاشی و سنگ پرانی از شما شروع شد و هوادارای ما هیچ گونه توهینی نکردند و فقط چند مورد جواب توهین هاتون رو دادند .[/color:d8a6a8ce03] [color=black:d8a6a8ce03]امیدوارم دیگه اینجور حرکات رو تو فوتبال نبینیم چون این باخت و بردها تموم می شه و چیزی که می مونه شخصیت خوب آدما و خاطره های خوبشونه[/color:d8a6a8ce03][/quote:d8a6a8ce03]
[b:d8a6a8ce03]
من وظیفم بود که تبریک بگم و به سهم خودم از رفتار هوادارای سپاهان عذرخواهی کنم نه کل کل کردن با شما اگر نبود نامردیها و تبعیض ها بین تیم های تهرانی و بقیه تیم ها همینقدر هم قهرمانی برامون مهم نبود که حالا برا از دست دادنش ناراحتیم چون ما تیممون پر افتخار ترین تیم لیگ برتره و ارزش نداره به خاطر باخت یا برد با کسی کل کل کنیم از نظر سپاهانی ها با فرهنگ و واقعی با همه ی بی عدالتی ها ما همین حالا هم تیم خودمونو قهرمان می دونیم[/b:d8a6a8ce03][/quote:d8a6a8ce03]

دوست عزیز و محترم habib50 من قبل بازی هم با شما صحبت کردم و اگه یادتون باشه کلی خواستم که از هوادارای سپاهان مهمان نوازی کنیم اما باور کن دوست عزیزم این حرفایی که میخوام بزنم از روی تعصبم به داماش نیست بی طرفانه دارم میگم امروز هوادارای سپاهان تو استادیوم خیلی بد رفتار کردن مدارکشم موجوده میتونی خبر تمام خبرگزاری ها رو بخونی فکر کنم خودتم قبول داشته باشی که ما به اندازه ی شما سپاهانی ها و اصفهانی ها تو فدراسیون و رسانه ها نفوذ نداشته باشیم پس مطمئن باش هر چی مینویسن و میشنوی حقیقته . متاسفانه امروز هوادارای سپاهان تو استادیوم آغازگر تشنج و بی احترامی بودن حاضرم خدا رو قسم بخورم چون خودم تو استادیوم بودم با چشمای خودم دیدم اینم بگم بعد از اون رفتارها هوادارای داماش ( البته بخشی از هوادارا ) شروع کردن به پاسخ دادن که فکر میکنم امری طبیعی بود چون نمیتونستن توهین هوادارای سپاهان رو تحمل کنن . اما بزرگوار شکوندن صندلی های ورزشگاه تیم میزبان کار درستیه ؟ شما اینجا مهمان بودین باید به ما خسارت میزدین ؟ حالا فحاشی های ناموسی بماند . به نظر من همونطور که یه میزبان باید فرهنگ داشته باشه یه میهمان هم باید فرهنگ و معرفت مهمان بودن رو داشته باشه . این درسته تو شهر ما به هوادارای ما سنگ بزنین ؟
البته کارهای ناپسند از سمت برخی از هوادارای ما هم پیش اومد که قصد دفاع از کارشون ندارم اون یه بحث خونوادگیه بین خودمون که بعدا حلش میکنیم اما مهمترین مورد تو اتفاقات امروز شروع فحاشی ها و بی احترامی ها از سوی هوادارای سپاهان بود ازت خواهش میکنم به عنوان یه برادر حرفمو باور کنی چون دلیلی نداره بخوام دروغ بگم . من خودم بارها تو همین سایت از هوادارامون بخاطر فحاشی انتقاد کردم بچه ها شاهدن اما داستان امروز فرق میکرد .
به هر حال این بازی تموم شد به قول شما دوست عزیز این برد و باخت ها میاد و میره مهم معرفت و دوستیه آدماست که باقی میمونه .
من به عنوان یه هوادار داماش واسه مردم اصفهان و تیم سپاهان احترام قائلم اما واسه اون افرادی که به عنوان هوادار سپاهان امروز تو عضدی بودن متاسفم که اینقدر بی فرهنگ و بی شخصیت بودن البته حساب اینا از مردم خوب اصفهان جداست .
از شما هم ممنونم که به سایت ما میایی و با ما تبادل نظر میکنی . امیدوارم از ما دلخور نباشی دوست عزیز . ما فقط حقیقت رو گفتیم . در مورد قهرمانی هم همه چیز دست خداست .
فقط این رو به عنوان عضو کوچیکی از خانواده ی بزرگ داماش بهت قول میدم که ما با تمام قدرت و توانمون میریم واسه بردن استقلال در آزادی نه برای شادیه شما بلکه برای شادیه دل مردم گیلان و نشون دادن غیرت و مردونگیه تیممون به تمام ایران .[/quote:d8a6a8ce03]
[b:d8a6a8ce03]
دوست عزیزم منم جز عذرخواهی چیزی نگفتم چون خودم این عده از تماشاگرای سپاهانو می شناسم و نه تنها من بلکه همه مردم اصفهان می شناسن و یکی از دلایل استقبال کم مردم از بازی ها سپاهان همین رفتارهاست وگرنه دوستداران سپاهان تو اصفهان خیلی بیشتر از اونی هست که شما تو ورزشگاه می بینی این یه درد قدیمیه تو اصفهان. البته از دوستانی که میان اینجا انتظارم بیشتری بود چون همین جا هم که نسبت به ورزشگاهها بیشتر آدمای با فرهنگ میان توهین هائی شنیدم که باورش برام سخت بود اما من بازم با دیدن اون حرفا به حساب شما دوستای گلم نذاشتم و اول تبریک گفتم و بعد هم معذرت خواهی کردم و از شما هم به خاطر رفتار خوبتون ممنونم[/b:d8a6a8ce03]
نماد کاربر
habib50
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: پنج شنبه نوامبر 29, 2012 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » جمعه آپريل 19, 2013 7:46 pm

[quote:127376163d="miladcivil"][quote:127376163d="soheil_shahre_baran"]بچه ها منم مثل شما خیلی امشب خوشحالم ولی کامنت این دوست سپاهانیمون واسم خیلی جالب بود. انصافا راست میگه همه عین هم نیستن تا کی تو ورزشگاها به قومیت ها توهین بشه. میدونم ما هم هر جا میریم کلی فحش میخوریم. اما ما ایرانی هستیم. امروز از شنیدن شعار الاهلی الاهلی خیلی ناراحت شدم. ما نباید یه عرب سوسمار خورو وارد کل کلامون کنیم. هممون از شکست نماینده های ایران جلو عربا ناراحت میشیم. به نظرم این شعار کمتر از شعار خلیج عرب که بعضی از پانتورکای تراکتوری میدن نیست. نمیخوام تو شادیمون ضد حال بزنم بروبچ. اما کاش یکم بیشتر به این مسائل فکر بشه. الان خیلی از بچه ها رو میبینم که خوداری میکنن از فحاشی. کاش روز به روز تعدادشون بیشتر شه.تا ایشالا زمانی بیاد که دیگه فحشی رد و بدل نشه تو ورزشگاها. البته * هم که اینجا دارم اینطور حرف میزنمم بعضی وقتا عصبی میشم و چیزایی میگم که نباید. پس فکر نکنید خودمو اخرت ادب میدونم. نه اینطور نیست. اما سعی میکنم تا جایی که بشه توهین نکنم. بازم این پیروزی غرور افرین رو به همه ی داماشی های کل گیلان زمین تبریک میگم. دنیا فقط رشت[/quote:127376163d]

[color=black:127376163d]البته خدمت شما بگم سهیل جان که شعار الاهلی الاهلی در جواب شعارهای ناپسند سپاهانی ها بود ، که به ما
میگفتن [size=18:127376163d]سوراخ جام حذفی[/size:127376163d] . دلیلش این بود که حدود ساعت 3 کلا نزدیک 1000 تا هوادار داماش اومده بود ، ولی
اونا کامل بودن که فکر میکردن ما کلا همین قدریم . . .
قبول دارم این کار ناپسنده ، اما خداروشکر ما شروع کننده نبودیم و قطعا نه من و نه شما و نه هیچ فردی طاقت نداره
تو خونه خودش از مهمان خودش چرت و پرت بشنوه . [/color:127376163d][/quote:127376163d] شما در مورد این بازی درست میگی داداش گلم. من خودم تو ورزشگاه بودم همه چیز رو هم دیدم. ولی بحث من کلی هستش. خود شما هم خوب میدونی یه سری از این بچه های خیلی سن پایین تا سر فحش میرسید با تمام وجود شروع میکردن... حالا موقع تشویق تیم میرسید ما داشت حنجرمون پاره میشد ولی اونا انگار نه انگار. شاهدمم علی داماشیه که کنارم بود. بحث من کل ورزشگاهاست داداش فقط خودمونو نمیگم. ما باید کلا از این فرهنگ فحاشی که تو کل ورزشگاهای ایران اپیدمی شده یه روزی خلاص شیم.
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » جمعه آپريل 19, 2013 7:48 pm

[quote:e25bf34d6b="habib50"][quote:e25bf34d6b="pouryaR-damash"][quote:e25bf34d6b="habib50"][quote:e25bf34d6b="nima_beckham"][quote:e25bf34d6b="habib50"][quote:e25bf34d6b="mirza_younes"]امروز واقعا از اصفهانيا متنفر شدم اين برد از صدتا فحش خوارمادرم واسشون بدتر بود.
دمه بازيكنا گرم /11/
واااااي واااااي ميدونم كجات ميسوزه /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/[/quote:e25bf34d6b]
[b:e25bf34d6b]داداش همه مثل هم نیستن بالاخره صداهائی که از تلوزیون شنیده می شد نشون می داد شما هم تو عصبانی کردن تماشاگران سپاهان بی تقصیر نیستید هر چند من رفتار تماشاگرای سپاهان رو تائید نمی کنم و از همین جا به عنوان یه سپاهانی اصفهانی ازتون معذرت خواهی می کنم [/b:e25bf34d6b][/quote:e25bf34d6b]

[color=red:e25bf34d6b]
دوست عزیز فحاشی و سنگ پرانی از شما شروع شد و هوادارای ما هیچ گونه توهینی نکردند و فقط چند مورد جواب توهین هاتون رو دادند .[/color:e25bf34d6b] [color=black:e25bf34d6b]امیدوارم دیگه اینجور حرکات رو تو فوتبال نبینیم چون این باخت و بردها تموم می شه و چیزی که می مونه شخصیت خوب آدما و خاطره های خوبشونه[/color:e25bf34d6b][/quote:e25bf34d6b]
[b:e25bf34d6b]
من وظیفم بود که تبریک بگم و به سهم خودم از رفتار هوادارای سپاهان عذرخواهی کنم نه کل کل کردن با شما اگر نبود نامردیها و تبعیض ها بین تیم های تهرانی و بقیه تیم ها همینقدر هم قهرمانی برامون مهم نبود که حالا برا از دست دادنش ناراحتیم چون ما تیممون پر افتخار ترین تیم لیگ برتره و ارزش نداره به خاطر باخت یا برد با کسی کل کل کنیم از نظر سپاهانی ها با فرهنگ و واقعی با همه ی بی عدالتی ها ما همین حالا هم تیم خودمونو قهرمان می دونیم[/b:e25bf34d6b][/quote:e25bf34d6b]

فقط این رو به عنوان عضو کوچیکی از خانواده ی بزرگ داماش بهت قول میدم که ما با تمام قدرت و توانمون میریم واسه بردن استقلال در آزادی نه برای شادیه شما بلکه برای شادیه دل مردم گیلان و نشون دادن غیرت و مردونگیه تیممون به تمام ایران .[/quote:e25bf34d6b]
[b:e25bf34d6b]
دوست عزیزم منم جز عذرخواهی چیزی نگفتم چون خودم این عده از تماشاگرای سپاهانو می شناسم و نه تنها من بلکه همه مردم اصفهان می شناسن و یکی از دلایل استقبال کم مردم از بازی ها سپاهان همین رفتارهاست وگرنه دوستداران سپاهان تو اصفهان خیلی بیشتر از اونی هست که شما تو ورزشگاه می بینی این یه درد قدیمیه تو اصفهان. البته از دوستانی که میان اینجا انتظارم بیشتری بود چون همین جا هم که نسبت به ورزشگاهها بیشتر آدمای با فرهنگ میان توهین هائی شنیدم که باورش برام سخت بود اما من بازم با دیدن اون حرفا به حساب شما دوستای گلم نذاشتم و اول تبریک گفتم و بعد هم معذرت خواهی کردم و از شما هم به خاطر رفتار خوبتون ممنونم[/b:e25bf34d6b][/quote:e25bf34d6b]

زنده باشی بزرگوار ...
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه آپريل 19, 2013 7:50 pm

[quote:0a90c711c9="pouryaR-damash"][quote:0a90c711c9="pouryaR-damash"]این تاپیک رو با کلی نیت و دعا زدم . خدا رو قسم دادم دیگه این بازیو ببریم . بازی تو عضدیه ایشالا که دیگه میبریم کار رو تموم میکنیم .
خسته شدیم بخدا ما رشتیا خسته شدیم ...[/quote:0a90c711c9]

آبراران عزیز این تاپیک رو بعد از بازی با نفت تهران زدم و کامنت بالا هم اولین کامنتم تو این تاپیک بود . خدایی دستمو حال کردین چه خوش برکت بود :wink:
بخدا اون موقع با کلی دعا تاپیک رو زدم خوشحالم که بازیو بردیم خدایا شکرت :P[/quote:0a90c711c9]

دست شما درد نکنه
دوستان به این توجه داشته باشن که در سالیان گذشته معمولا سال دوم حضور تیمهای رشتی سال سقوطشون بوده و این برای اولین بار هست که سال دوم رو با تمام مشقات با خوشی به پایان رساندیم ، این نشون دهنده کار بزرگ ما هست

البته پوریا جان تعریف از خود نباشه ،اولین تاپیک این فصل رو من زدم و همون موقع گفتم که این طلسم لعنتی برداشته میشه و سال دوم دیگه سال سقوط ما نیست،چنانچه دوستان گیر میدادند که وای به حالت حمزه اگه سقوط کنیم!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » جمعه آپريل 19, 2013 7:56 pm

[quote:66f6290746="nima_beckham"][quote:66f6290746="popo131"]به نظر شما ما این بازیو میبریم /15/ /15/ /15/[/quote:66f6290746]

میبریییییییییییییییییییم :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: هم سپاهانو میبریم ، هم استقلالُ :P :P :P :P بچه ها روحیه بدید ... تیم ما عالیه فقط بدشانسیم[/quote:66f6290746]

اینم کامنت سوم این تاپیک تو صفحه اولش هست . سپاهانو بردیم ! حالا باید استقلالو بترکونیم :P
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pouryaR-damash » جمعه آپريل 19, 2013 7:57 pm

[quote:80af7ec784="The_King_of_rasht"][quote:80af7ec784="pouryaR-damash"][quote:80af7ec784="pouryaR-damash"]این تاپیک رو با کلی نیت و دعا زدم . خدا رو قسم دادم دیگه این بازیو ببریم . بازی تو عضدیه ایشالا که دیگه میبریم کار رو تموم میکنیم .
خسته شدیم بخدا ما رشتیا خسته شدیم ...[/quote:80af7ec784]

بخدا اون موقع با کلی دعا تاپیک رو زدم خوشحالم که بازیو بردیم خدایا شکرت :P[/quote:80af7ec784]

دست شما درد نکنه
دوستان به این توجه داشته باشن که در سالیان گذشته معمولا سال دوم حضور تیمهای رشتی سال سقوطشون بوده و این برای اولین بار هست که سال دوم رو با تمام مشقات با خوشی به پایان رساندیم ، این نشون دهنده کار بزرگ ما هست

البته پوریا جان تعریف از خود نباشه ،اولین تاپیک این فصل رو من زدم و همون موقع گفتم که این طلسم لعنتی برداشته میشه و سال دوم دیگه سال سقوط ما نیست،چنانچه دوستان گیر میدادند که وای به حالت حمزه اگه سقوط کنیم![/quote:80af7ec784]

شما آقایی آبرار سرور مایی . خدا رو شکر همه چیز به خوبی تموم شد .
به نظر من ما اصلا دیگه نباید به سقوط فکر کنیم باید ایشالا بریم واسه رتبه های بالای جدول که حقمونه .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان