[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVsملوان انزلی (الگیلانو) /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

داماش گیلانVsملوان انزلی (الگیلانو) /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط Damash1 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 7:39 am

[b:13aa23733a]مثل اینکه اولین باره باره بعضیا بازی ملوان داماش رو میان پارسال هم همین وضع بود
مطمئن باش اونا هم بازی برگشت کم نمیزارن واس توهین
باز اینجا تمام حرفا به ورزشگاه ختم میشه ولی اونا آدمایی هستن که داخل شهرشونم که میچرخن دنبال رشتیا میگردن تا حالشونو بگیرن هر کی که نا آشنا باشه میگن رشتیه
یه مشت آدمایی که به جز ادعا هیچی سرشون نمیشه
آخرشم فقط رشت و رشتی رو عشقه
تمام[/b:13aa23733a] /19/
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 7:41 am

بچه ها بازم میگم یه خورده به فحاشی های اونا هم فکر کنید.فیلمه بازی خیلی چیزها رو روشن میکنه.در ضمن فحاشی رو اول انزلی چی ها شروع کردند.یه اس ام اس حولو حوش 4 :30 واسم اومد که توش نوشته بود رضا ببین اینا دارن به سراوانی فحش میدن بعد نگی ما فحش ندیم.به نظرتون من چی باید بهش میگفتم.خدایی هیچی نداشتم بهش بگم.اونوقت ما چی میشدیم؟
این اس ام اسو به پویان و مجید و سینا نشون دادم...
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط pouri_sb » پنج شنبه آگوست 30, 2012 7:46 am

[quote:e81b3ab8eb="Damash1"][b:e81b3ab8eb]
باز اینجا تمام حرفا به ورزشگاه ختم میشه ولی اونا آدمایی هستن که داخل شهرشونم که میچرخن دنبال رشتیا میگردن تا حالشونو بگیرن هر کی که نا آشنا باشه میگن رشتیه

تمام[/b:e81b3ab8eb] /19/[/quote:e81b3ab8eb]

مثل اینکه شیشه های اتوبوس مل مل شکسته شده...!(ورزش3)

شيشه هاي اتوبوس ملوان انزلي را شکستند

شيشه هاي اتوبوس بازيکنان ملوان را پس از پايان دربي گيلان شکستند.

پس از پايان بازي شب گذشته داماش و ملوان و تساوي دو تيم در دربي گيلان، زماني‌که بازيکنان و مربيان ملوان در اتوبوس بودند تا به انزلي برگردند شيشه هاي اتوبوس اين تيم را شکستند.

به گزارش فارس اين اتفاق در حالي رخ داد که اتوبوس ملوان از سوي مسئولان انتظامي اسکورت مي شد. شکسته شدن شيشه اتوبوس ملوان توسط ماموران انتظامي صورتجلسه شد.

دربي گيلان شب گذشته در ورزشگاه عضدي رشت برگزار شد و دو تيم به تساوي بدون گل رسيدند اما تماشاگران دو تيم در طول 90 دقيقه مدام عليه يکديگر فحاشي مي کردند.
نماد کاربر
pouri_sb
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Damash1 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 7:50 am

[quote:180e4153eb="pouri_sb"][quote:180e4153eb="Damash1"][b:180e4153eb]

تمام[/b:180e4153eb] /19/[/quote:180e4153eb]

مثل اینکه شیشه های اتوبوس مل مل شکسته شده...!(ورزش3)

شيشه هاي اتوبوس ملوان انزلي را شکستند

شيشه هاي اتوبوس بازيکنان ملوان را پس از پايان دربي گيلان شکستند.

پس از پايان بازي شب گذشته داماش و ملوان و تساوي دو تيم در دربي گيلان، زماني‌که بازيکنان و مربيان ملوان در اتوبوس بودند تا به انزلي برگردند شيشه هاي اتوبوس اين تيم را شکستند.

به گزارش فارس اين اتفاق در حالي رخ داد که اتوبوس ملوان از سوي مسئولان انتظامي اسکورت مي شد. شکسته شدن شيشه اتوبوس ملوان توسط ماموران انتظامي صورتجلسه شد.

دربي گيلان شب گذشته در ورزشگاه عضدي رشت برگزار شد و دو تيم به تساوي بدون گل رسيدند اما تماشاگران دو تيم در طول 90 دقيقه مدام عليه يکديگر فحاشي مي کردند.[/quote:180e4153eb]

[b:180e4153eb] اینا همه جز مسائل بازی و ورزشگاه حساب میشه
منظورم از لحاظ فرهنگی و توی روزهای عادی بود[/b:180e4153eb] :wink:
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط lvlamad_2010 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 7:56 am

[quote:a963995957="arvand"]ادم کامنتارو میخونه میمونه این 15000 نفر تو ورزشگاه از کجا اومدن؟؟؟ماشالا همه با فرهنگو حافظه حقوق بشرن اینجا.مرد باشیمو پایه کارامون باشیم.این بازیم مثله بازیایه پیش تموم شد مثله همه ی بازیهایه قبل حاشیه داشت.مثله همه بازیهایه قبل با فحاشیه دو طرفه بود.اینقدر به قضیه دامن نزنیم[/quote:a963995957]

داداش اروند نگاه قبل بازی چندین نفر به من گفتن که اقا نباید فحاشی کنیم باید جوو روو آروم کنیم در حالی که من گفتم نه کار شماست نه کار من مطمعا باشید این بازی مثل همیشه فحاشی می شه ، چون داداش اتفاقی که 50 ساله داره می افته 1 شبه نمی شه با کار فرهنگی حلش کرد ، من همونجا هم به دوستام گفتم که حداقل 2 3 سال کار نیاز داره تا حداکثر نصف ورزشگاه فحاشی نکنن ،

هموون دوستای من که می گفتن فحاشی نکنیم وقتی تو جو قرار گرفتن داشتن فحش می دادن ، البته اینو بگم که تماشا چیای حریف خیلی تو جو تاثیر دارن بعد یه نکته ای هست هر کسی که تو جو قرار گرفت فحاشی کرد

خدا شاهده چند لحظه اونا شروع کردن به تشویق کردن بلند شدم فریاد زدم نگاه کنید ، حالا تا فردا صبح فحش بدید ، کارشون از 100 تا فحش بد تره بعد بند می شدن 2 دقیقه تشویق می کردن بعد دوباره فحش پسره کناره من نشسته می گه فقط فحش با خنده این چی روو نشون می ده؟ این بعنی اینکه این باره چندمشه اومده ورزشگاه؟ این چه چیزی از رسانه ها می دونه؟ این چه چیزی از فشار های خارجی می دونه این چه چیزی از فرهنگ سازی می دونه؟ خوب معلومم روو اینا کار نشده دیگه این در حالی هستش که نزدیک به 10 12 هزار نفر تو ورزشگاه هیچ کدوم از این شرایط روو نمی دونستن واقعا هم همینه .پس نباید انتظارت رو بالا برد
نماد کاربر
lvlamad_2010
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 10, 2010 12:00 am

پستتوسط milad1987 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 7:58 am

فقط دروغ فقط دروغ فقط دروغ مرگ بر دروغ یه عده فقط دروغ میگن متاسفم براشون من دیگه عصبانی ام نیستم که بخواید با دروغاتون محکومم کنید همه ی کسای که میان دفاع میکنن از کارشون همونایی هستن که داشتن مارو دغ میدادن تو ورزشگاه که فحش ندین تورو خدا فحش ندین خون دل خوردیم 9 امتیاز جمع کردیم به راحتی از دست ندیم دروغ نگید که عنزلی چی یا شروع کردن توهین کردن بخدا دروغ نگید خیلی بی فرهنگید خیلی ، مرده عنزلی چه داره میاد تو ورزشگاه هنوز سر جاش نشسته شروع کردین به فحش دادن 3 ساعت بهشون فحش دادین بعد یکی میا میگه ما بی غیرت نیستیم که فحش بدن ما هیچی نگیم آخه بنده مرده هنوز نیومده سر جاش بشینه تو شرع کردی به فحش دادن من خیلی ناراحتم بخاطره یه عده بی فرهنگ تیم ما جریمه شه چون این بی فرهنگها نماینده مردم رشت نیسن وسلام
داماش تي نام قربان
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط zxzx » پنج شنبه آگوست 30, 2012 8:02 am

خیلی جالبه جدیدن تو این سایت مد شده به محض اتمام بازی از فحاشی صحبت میکنند دقیقا همون کسانی که بازی با پرسپولیس بحث سید جلال رو پیش کشیدند اینجا هم پیش قدم شروع بحث فحاشی رو کردند کسانی که خیلی احساس میکنند دیروز فحاشی شد یک بازی هم که شده به شهرک همسایه برند تا ببینند چه خبره من با فحش دادن مخالفم ولی اینکه مسئول روابط عمومی اینقدر راحت خودش وتیم رو تسلیم کنه کار خیلی بچه گانه ای بود
و نکته بعدی چرا هیچ یک از دوستان در مورد بازی نظر نمیده با این روند مطمئن باشد کارمون خیلی خیلی سخت هستش نداشت یک مهاجم تمام کننده یعنی هنوز بازیکن خارجی خوب پیدا نشده اقایون بجای اینکه برند ورزش دومیدانی را بندازند اول به فکر فوتبال باشند بعد برند سراغ ورزش های دیگه
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط Ali-h0 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 8:05 am

منم واقعا متاسفم از خوذم گرفته تا آخر.تو روبور چندبار درگیری پیش اومد اصلا حواستون بود یا نه انرژی هسته ای داشتین امتحان میکردین.بهشون میگیم فحش ندیم بلند شده خودشو چاقو زده با اینجور آدما ما میخایم امتیازم کسر نکنن .مرده کاپیتان تیمش با اون همه سابقه و احترام ازشون میهواد ساکت شن میکن تی ... غم عیب نیست. بعد چند نفر تو این سایت میگن چیزی نشده
نماد کاربر
Ali-h0
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 03, 2012 12:00 am

پستتوسط Damash1 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 8:05 am

[quote:68c7d2f5c9="milad1987"]فقط دروغ فقط دروغ فقط دروغ مرگ بر دروغ یه عده فقط دروغ میگن متاسفم براشون من دیگه عصبانی ام نیستم که بخواید با دروغاتون محکومم کنید همه ی کسای که میان دفاع میکنن از کارشون همونایی هستن که داشتن مارو دغ میدادن تو ورزشگاه که فحش ندین تورو خدا فحش ندین خون دل خوردیم 9 امتیاز جمع کردیم به راحتی از دست ندیم دروغ نگید که عنزلی چی یا شروع کردن توهین کردن بخدا دروغ نگید خیلی بی فرهنگید خیلی ، مرده عنزلی چه داره میاد تو ورزشگاه هنوز سر جاش نشسته شروع کردین به فحش دادن 3 ساعت بهشون فحش دادین بعد یکی میا میگه ما بی غیرت نیستیم که فحش بدن ما هیچی نگیم آخه بنده مرده هنوز نیومده سر جاش بشینه تو شرع کردی به فحش دادن من خیلی ناراحتم بخاطره یه عده بی فرهنگ تیم ما جریمه شه چون این بی فرهنگها نماینده مردم رشت نیسن وسلام[/quote:68c7d2f5c9]
[b:68c7d2f5c9]خیلی خیلی کار میخواد تا این فرهنگ واس این بازی جا بیفته که فحش ندن یا ندیم
کل این سایت 1000 نفری رو حساب میکنیم که میدونن نباید فحش داد یه هزار تای دیگه هم روش با دوست و اشنا میشه 2000 تا اما باقی جمعیت رو چیکار میشه کرد؟ :roll: [/b:68c7d2f5c9]
[b:68c7d2f5c9]به نظر من شاید تا چند سال هم این فرهنگ درست نشه[/b:68c7d2f5c9]
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 8:06 am

[quote:8a0843edec="milad1987"]فقط دروغ فقط دروغ فقط دروغ مرگ بر دروغ یه عده فقط دروغ میگن متاسفم براشون من دیگه عصبانی ام نیستم که بخواید با دروغاتون محکومم کنید همه ی کسای که میان دفاع میکنن از کارشون همونایی هستن که داشتن مارو دغ میدادن تو ورزشگاه که فحش ندین تورو خدا فحش ندین خون دل خوردیم 9 امتیاز جمع کردیم به راحتی از دست ندیم دروغ نگید که عنزلی چی یا شروع کردن توهین کردن بخدا دروغ نگید خیلی بی فرهنگید خیلی ، مرده عنزلی چه داره میاد تو ورزشگاه هنوز سر جاش نشسته شروع کردین به فحش دادن 3 ساعت بهشون فحش دادین بعد یکی میا میگه ما بی غیرت نیستیم که فحش بدن ما هیچی نگیم آخه بنده مرده هنوز نیومده سر جاش بشینه تو شرع کردی به فحش دادن من خیلی ناراحتم بخاطره یه عده بی فرهنگ تیم ما جریمه شه چون این بی فرهنگها نماینده مردم رشت نیسن وسلام[/quote:8a0843edec]
بهتره یه نموره حرفو تو دهنت مزه مزه کنی بعد بنویسی...
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط mamalirize » پنج شنبه آگوست 30, 2012 8:07 am

متاسفم از این جوی که به وجود اومد اینجا ... این بازی ها تمام میشه و فقط هویت یه سری افراد برامون روشن شد .
از تمام دوستانی که مدتی در کنار هم هستن خواهش میکنم که خودتون رو کنترل کنید و تو عصبانیت این نظرات رو ندید .
این سایت زیر زربین قرار گرفته .......
♥♥♥ داماش شهر باران ♥♥♥
نماد کاربر
mamalirize
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » پنج شنبه آگوست 30, 2012 8:08 am

[quote:ebea3f0207="milad1987"]فقط دروغ فقط دروغ فقط دروغ مرگ بر دروغ یه عده فقط دروغ میگن متاسفم براشون من دیگه عصبانی ام نیستم که بخواید با دروغاتون محکومم کنید همه ی کسای که میان دفاع میکنن از کارشون همونایی هستن که داشتن مارو دغ میدادن تو ورزشگاه که فحش ندین تورو خدا فحش ندین خون دل خوردیم 9 امتیاز جمع کردیم به راحتی از دست ندیم دروغ نگید که عنزلی چی یا شروع کردن توهین کردن بخدا دروغ نگید خیلی بی فرهنگید خیلی ، مرده عنزلی چه داره میاد تو ورزشگاه هنوز سر جاش نشسته شروع کردین به فحش دادن 3 ساعت بهشون فحش دادین بعد یکی میا میگه ما بی غیرت نیستیم که فحش بدن ما هیچی نگیم آخه بنده مرده هنوز نیومده سر جاش بشینه تو شرع کردی به فحش دادن من خیلی ناراحتم بخاطره یه عده بی فرهنگ تیم ما جریمه شه چون این بی فرهنگها نماینده مردم رشت نیسن وسلام[/quote:ebea3f0207]
فحش دادن کار درستی نیست من خودم جایگاه h بودم وخیلی جلوگیری کردم از فحش دادن ولی اینکه شما بیاید اینطور هواداران رو زیر سوال ببرید درست نیست تمامی نظرات همه زیر نظر هستش و از همین نظرات ما بر علیه خودمون استفاده میکنند
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط Damash1 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 8:11 am

[b:8cfb53980d]راستی اون حرکت آخر جهانبخش واقعا خطا بود یا نه؟
داوری که اصلا خوب نبود
اون ضربه آزاد اخر بازی هم کرنر شده بود داور نگرفت[/b:8cfb53980d] /9/
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط armin8651 » پنج شنبه آگوست 30, 2012 8:19 am

از مدیرهای سایت خواهش می کنم نظرات احساسی که جنبه تخریب رشت و داماش رو داره حذف کنن، بعضی ها کاسه داغ تر از آش شدن، البته این نکته رو هم باید توجه داشت که امکان داره بعضی ها پدر مادرشون یکیش رشتی و یکیش انزلـــی چی باشه و این جور مواقع این طور واکنش بدن
همه ما میدونیم که فحاشی خوب نیست، ولی یک روزه نمیشه این مسئله رو از ورزشگاه ها حذف کرد، در ضمن نسبت به بقیه جاهای ایران هم رشت خیلی از این لحاظ بهتره
رشت، داماش، عشق
نماد کاربر
armin8651
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » پنج شنبه آگوست 30, 2012 8:22 am

[quote:cb978ce134="zxzx"]خیلی جالبه جدیدن تو این سایت مد شده به محض اتمام بازی از فحاشی صحبت میکنند دقیقا همون کسانی که بازی با پرسپولیس بحث سید جلال رو پیش کشیدند اینجا هم پیش قدم شروع بحث فحاشی رو کردند کسانی که خیلی احساس میکنند دیروز فحاشی شد یک بازی هم که شده به شهرک همسایه برند تا ببینند چه خبره من با فحش دادن مخالفم ولی اینکه مسئول روابط عمومی اینقدر راحت خودش وتیم رو تسلیم کنه کار خیلی بچه گانه ای بود
و نکته بعدی چرا هیچ یک از دوستان در مورد بازی نظر نمیده با این روند مطمئن باشد کارمون خیلی خیلی سخت هستش نداشت یک مهاجم تمام کننده یعنی هنوز بازیکن خارجی خوب پیدا نشده اقایون بجای اینکه برند ورزش دومیدانی را بندازند اول به فکر فوتبال باشند بعد برند سراغ ورزش های دیگه[/quote:cb978ce134]
آخه برادرعزیز اون کسی که میاد فحش میده میدونه فعلا خطرکسرامتیازویامحرومیت گریبانشو نمیگیره و با زرنگی تمام طرفدارای داماش رو وادار به فحش دادن میکنه تا اونا جریمه شن وبعدش مظلوم نمایی کنن .اتفاقا تمام کاراشون حساب شده بودبرای اینکه ما موندیمو محرومیت و کسرامتیاز البته اگه ماهم سیاست داشتیم هیج وقت اینطوری نمیشد.
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان