[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS ملوان انزلی /تایپیک نطرات، عکس ها وخبرهای کوتاه

داماش گیلان VS ملوان انزلی /تایپیک نطرات، عکس ها وخبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط miladcivil » جمعه دسامبر 06, 2013 9:10 pm

[quote:e403616c25="zxzx"][color=black:e403616c25]دقیه 5 بازی متوجه شدم ابوذر رحیمی نیست !!!!!!!!!!!! بعدا شنیدم از فرمایشات جناب عابدینی بوده[/color:e403616c25][/quote:e403616c25]

[color=red:e403616c25]عجبا ! چرا که ؟ [/color:e403616c25][color=blue:e403616c25]من چون خواسم به مصدومین و محرویم نبود، ابوذر جز اون دسته قرار دادم ![/color:e403616c25]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_farse » جمعه دسامبر 06, 2013 9:12 pm

نلسون ماندلا : بزرگترین افتخار یک نفر زمین نخوردن نیست،مهم این است از هر زمین خوردن چه استفاده هایی برای پیروزی می کند.
اگه دقت کنین پنالتی رو وقتی دادیم که شعار انزلی چی آبای .... !داده میشد.هر چقدر به کسایی که نزدیکم بودن گفتم فحش ندین انگار نه انگار.با خنده داشتن فحش میدادن و کیف میکردن،.وقت تشویق تیم همینایی که سر فحش بلند میشدن و شعار میدادن با هم حرف میزدن و ... !!!بخدا من یه کلمم فحش ندادم چون این راهش نیست.در مورد بازیم باید قبول کنیم که اونا خیلی ریلکس تر از ما داشتن بازی میکردن و با برنامه تر.برنامه ما فقط و فقط سانتر بود،90 دقیقه از دفاع سانتر کردیم بدون اینکه حتی واسه توپ سوم برنامه ریزی کرده باشیم!یه بار تو یه نظرم گفتم افشین ناظمی از نظر روانشناسی و انگیزش بازیکنا ضعیفه،الانم میگم.فقط بومی کردن نیمکت خوب نیست بخدا
نماد کاربر
ali_farse
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 19, 2013 12:00 am

پستتوسط r4sht » جمعه دسامبر 06, 2013 9:12 pm

The_King_of_rasht خیلی عصبی هستی
حداقل تا زمانی که ناراحتی چیزی ننویس چون نتیجه منفی میده عزیز

ایشالا بازی بعد میبریم و توام سرحال کامنت میزاری
من حتی داماش لیگ یک بره هم هوادارش هستم پس به قول مجید که به من گفت ظرفیتم رو بالا ببرم منم به تو میگم با این باخت کنار بیا هرچی بود تموم شد رفت .
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط khorami201 » جمعه دسامبر 06, 2013 9:16 pm

[color=black:b1ce724e89]درود و سلام خدمت همه همشهریا و دوستای خودم
همتون خسته نباشید و درود بر غیرت و همت تک تک شما
دیروز با پدرم در مورد بازی صحبت میکردم و ایشون بهم گفتند : [b:b1ce724e89]"اَ بازی خیلی زیر و بَم داره ، با خوشانِ ذیهنَ آمادَه کونید"[/b:b1ce724e89] و وقتی امروز بعد بازی با بنده حرف میزد غم و سکوت بود بینمون و آخرش گفت [b:b1ce724e89]"هَتو نمانه ، اَ بازیَ با فراموشَ کودن"... [/b:b1ce724e89]وقتی به وقایع و اتفاقات ده روز اخیر نگاه میکنم متوجه میشم بله حق با پدرم بود. متاسفانه ذهن ها برای برد آماده نشده بود . وظیفه اصلی هدایت و راه انداختن و ایجاد حس برتری جویی در یک تیم اول از همه با بزرگتر تیمه که متاسفانه شدیدا در بحث مدیریتی در مضیقه بودیم ، به هیچ وجه بحث مضیقه مالی از طرف مدیریت در نظرم نیست ، تیم متاسفانه اول از همه در بحث [b:b1ce724e89]مدیریت عاطفی [/b:b1ce724e89]در تنگنا بود و خلاصه نتیجه این شد که امروز هرکس با برنامه شخصی خودش میخواست تیم رو نجات بده .
واقعا تصمیم به نظر دادن در شرایط فعلی نداشتم چون امکان داشت برخلاف میلم سخنی بگم که نباید گفته بشه ، پس تا به الان به خودم اجازه کامنت گذاشتن ، ندادم.
اول از همه بگم که بسیار بسیار ناراحتم از خیلی مسایل به وجود اومده خصوصا در ده روز اخیر ، این بازی به راحتی هرچه تمامتر میشد با بهترین نتیجه برای داماش به اتمام برسه ولی امان از بی ندبیری از ریز گرفته تا درشت ، از مدیر گرفته تا هوادار و بازیکن و مربی ...شاید در زمانی که تسلط بیشتری به خودم دارم یه مسایلی رو که از دید خودم بسیار داره بهمون ضربه میزنه مطرح کنم (البته حتما دلیل بر صحت صحبت هام نمیتونه باشه و دیدگاه شخصی بنده ست.)
یه صحبت هم دارم با همه دوستان ( البته دارم در محضر همه شما درس پس میدم ) : بخواهیم یا نخواهیم این تیم مال این شهر و مال این مردم و از ان ماست ، [b:b1ce724e89]اگر با آدمها و اسمها به خاطر اشتباهات مکررشان نامهربان شدیم ، دامـــاش را از حمایت سیراب کنیم... [/b:b1ce724e89][/color:b1ce724e89]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط amirabarar » جمعه دسامبر 06, 2013 9:22 pm

صحنه ای که رضا کاردوست کارت قرمز گرفتو دقیقا دیدم چون جایگاه روبه رو بودم اصلا حقش نبود کارت قرمز بگیره تنشو بازیکن ملوان شروع کرد کاردوست فقط دستشو پرت کرد که در اون لحظه به جرات میتونم بگم داور اصلا صحنه رو ندید و کارت نشون داد.داور میتونه همه چیزو تغییر بده و امروزم شاهدش بودیم که چطور تیمو بهم ریخت..برای آقای عابدینی هم واقعا متاسفـــــم که در چنین بازی مهمی در کنار تیم نبود..رشتیا وفاداری خودشونو نسبت به شهرو تیمو مدیرشون خیلی وقته نشون دادن ولی با این رفتاری که آقای عابـــدینی داره انجام میده فکـــــر آدم به جاهای دیگه ای میره
نماد کاربر
amirabarar
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » جمعه دسامبر 06, 2013 9:25 pm

[quote:3f51b4d922="r4sht"]The_King_of_rasht خیلی عصبی هستی
حداقل تا زمانی که ناراحتی چیزی ننویس چون نتیجه منفی میده عزیز

ایشالا بازی بعد میبریم و توام سرحال کامنت میزاری
من حتی داماش لیگ یک بره هم هوادارش هستم پس به قول مجید که به من گفت ظرفیتم رو بالا ببرم منم به تو میگم با این باخت کنار بیا هرچی بود تموم شد رفت .[/quote:3f51b4d922]
آقا تو هدفت از این حرفا چیه؟
لیگ 1 چه مسخره بازیه؟
مثله اینکه شما خیلی دوسداری داماش بیفته!
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » جمعه دسامبر 06, 2013 9:27 pm

چقدر دوست داشتم این تاپیک همین الان بسته میشد داره با اعصاب و روان ما بازی میشه به خدا
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط Emadz3 » جمعه دسامبر 06, 2013 9:37 pm

هرکس یه چی میگه و یه چیزو مقصر میدونه
یکی میگه داور
یکی میگه بازیکن
ولی من میگم هوادارایی که هوادار تیم نبودن
موقع فحش همه میدادن ولی موقع تشویق منتشون میکردیم میگفتن حال ندارن:|
من تمام بازیهارو میام ورزشگاه ولی هیچ وقت اینقد از نامردی بعضیا ناراحت نشده بودم...بازی با ذوب آهن اگه همون تعداد با تعصب فقط بودیم نتیجه غیر این بود.
درحالی که هوادارای واقعی داغون بودن با خنده و دادن فحش داشتن ورزشگاهو ترک میکردن نامردا
نماد کاربر
Emadz3
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 05, 2013 12:00 am

پستتوسط Emadz3 » جمعه دسامبر 06, 2013 9:39 pm

[quote:8c6656ddd7="miladcivil"][quote:8c6656ddd7="zxzx"][color=black:8c6656ddd7]دقیه 5 بازی متوجه شدم ابوذر رحیمی نیست !!!!!!!!!!!! بعدا شنیدم از فرمایشات جناب عابدینی بوده[/color:8c6656ddd7][/quote:8c6656ddd7]

[color=red:8c6656ddd7]عجبا ! چرا که ؟ [/color:8c6656ddd7][color=blue:8c6656ddd7]من چون خواسم به مصدومین و محرویم نبود، ابوذر جز اون دسته قرار دادم ![/color:8c6656ddd7][/quote:8c6656ddd7]
با اینکه ابوذر این فصل آماده نیست ولی امروز از همون جناح ما ضربه خوردیم
پنالتی که هادی داد و گل سوم که بازهم از جناح چپمون بد
نماد کاربر
Emadz3
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 05, 2013 12:00 am

پستتوسط ali-tifusi » جمعه دسامبر 06, 2013 9:43 pm

واقعاکه واسه خیلیامتاسفم.بازی به این حساسی باختیم میگین اشکال نداره یعنی شمابااین باخت کناراومدین.واقعاکه امروزانقدگریه کردیم زندگی دیگه بی معنی شده واسم واقعاکه.توانزلی جشن بودشمااینجامیگین بازی بعدجبران میکنیم تاکی خودتونوگول میزنین بسه دیگه .مادیگه شاخمون شکست اونجا سه تا.اینجاسه تا واقعاکه بخداقسم تاالان توشوکم گنگم.فقط میخوام گریه کنم.واقعاواسه خیلیا متاسفم
نماد کاربر
ali-tifusi
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه سپتامبر 18, 2013 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » جمعه دسامبر 06, 2013 9:53 pm

[quote:4a6bc7008a="ali-tifusi"]واقعاکه واسه خیلیامتاسفم.بازی به این حساسی باختیم میگین اشکال نداره یعنی شمابااین باخت کناراومدین.واقعاکه امروزانقدگریه کردیم زندگی دیگه بی معنی شده واسم واقعاکه.توانزلی جشن بودشمااینجامیگین بازی بعدجبران میکنیم تاکی خودتونوگول میزنین بسه دیگه .مادیگه شاخمون شکست اونجا سه تا.اینجاسه تا واقعاکه بخداقسم تاالان توشوکم گنگم.فقط میخوام گریه کنم.واقعاواسه خیلیا متاسفم[/quote:4a6bc7008a]

آی گفتی من امروز یه صحنه هایی دیدم بخدا میخواستم زار بزنم یه افرادی دیدم که کارد میزدی خونشون درنمیومد از بس که جوش آورده بودن
الان منم متهم کردن که آتیشم خیلی تنده چی بگم حرف نزنم بهتره
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط fire_boy » جمعه دسامبر 06, 2013 10:00 pm

[size=18:7a74cd37c4][color=black:7a74cd37c4]چقدر سخته سکوت در حالی که نیاز به[/color:7a74cd37c4] [color=red:7a74cd37c4]فریاد[/color:7a74cd37c4] [color=black:7a74cd37c4]داری...[/color:7a74cd37c4][/size:7a74cd37c4]

به معنای واقعی کلمه احساس [size=10:7a74cd37c4]ت ح ق ی ر[/size:7a74cd37c4] شدن کردم...

8O
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط ahura » جمعه دسامبر 06, 2013 10:06 pm

امروز واقعا معني تحقير شدن و فهميدم. نميتونستم حرف بزنم. اقاي ناظمي. تو اين فصل كدوم بازي از هادي سهرابي اونجا استفاده كردي كه امروز اون كارو انجام دادي. واقعا واسه تر كيب هاي بگير نگيرت متاسفم . فقط همين . تيم حتي يه حمله زهر دار انجام نداد.اگه رو صحنه كارت قرمز تيمو ميكيشدي بيرون همه بچه ها تو ورزشگاه راضي بودن. تو خونه 3 تا گل از ملوانو داور... = فاجعه. داماشو خيلي دوس دارم همه باز ي هاي پگاه و داماش و اومدم تا حالا نشده ي بازي جا بندازم . حتي به عشق تيم سر تمرين هم ميام
ديگه ورزشگاه نميام
نماد کاربر
ahura
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 18, 2012 12:00 am

پستتوسط farhad2590076 » شنبه دسامبر 07, 2013 4:55 am

سلام
آقا جان مربی از نظر بازیکن دستش بسته است کسی را ندارد دفاع چپ ما را اخراج کردند دروازه بان که نداریم مهدوی که مصدوم بود آبشک که رفت تماشاگر هم که قربانش بروم بجای تشویق بازیکنان تیم مقابل را با انگیزه میکندنتیجه می شود همین که دیدید.
فرهاد از رشت
نماد کاربر
farhad2590076
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 16, 2013 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » شنبه دسامبر 07, 2013 5:26 am

دنبال مقصر باشیم تمامی اهالی این فوتبال کثیف مقصرند.
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 11 مهمان