[quote="Dane_Ali"][quote:f91d3b304a="777"][quote:f91d3b304a="arvand"][quote:f91d3b304a="777"]دیگه حالم ازفوتبال ازرشت ازهمشهریام از رشت ورشتی از داماش ازگیلان از اونایی که اومدن استادیم بهم میخوره امروزکسایی دیدم تویه شهرم که ترسوخجالتی ازفحاشی کردنند ندارن
امروزکسایی دیدم که هیچ خجالت نمیکشیدن درخیابان هاشهرفحاشی کنند امروزکسایی رودیدم
که بدون توجه به اینکه مربی تیم وکاپیتانش ازش خواهش کردن که فحاشی نکنن امتیاز کسرمیشه ازتیم اما هومیکردنشون که توخفه شو
یکی میگفت تی ...قمع
امروزکسایی بودن میگفتن من به بازی کارندارم میخام به انزلی چی فحش بدم امروزکسایی رودیدم که امیدهرندی وچاووشی رونمیشناختن اما انواع فحاشی روبلدبودن امروز کسانی رودیدم که انگارنه انگار مادری خاهر همشریش از خیابان میگذرد به بدترین شکل ممکن فحاشی میکردن
امروز لکه ننگی برشهررشت بود امروزروهیچ وقت فراموش نمیکنم
خیابان هایه رشت بوگرفته!!!بویه تعفن امروزخیابان های رشت به چشم خود ادمهایه بیخود وبی ارزشش رادید دیدچقد ادم بی ادب وبی فرهنگی دارد حالا همه ی ایران رشت را بدمیدانند باادمایه بی فرهنگش مگرمیشود90دقیقه فحاشی نه 90دقیقه چیه 7ساعت فحاشی چه درمرکز شهر چه درکوچه چه دراستادیوم رشت این همه فحش ازکجاامد؟؟؟
امروزمسافران زیادی به رشت اومده بودهمه اونا ماروشناختن
چقد ادم بی غیرت میشه که درخیابان شهرش فحش بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیگه رشت به تاریخ جدیدش رسیده تاریخی که ادمایه وحشی ونفهم وبی فرهنگ داخلش زیاده
وای خدا کی این تاریخ وادمایه کثیف بددهن این شهر تموم میشه؟؟؟؟
امروزدراستادیوم لیدرایه جدیدی رودیدم لیدرفحش دهندها یاغی محله ها بودن که شده بودن لیدر
شهری که درش اینقد یاغی وجود داره شهرنیست امروزیکسریهاعین خونخوارهابودن
همین یاغیها مثلا اگربگوییم بانفت تهران با موسوی مشکل داریم میایند تا به اوفحش بدن
امروز فهمیدم رشتیا فحشو خوب بلدن من دیگه خودمو رشتی نمیدونمو دیگه ازاین به بد بامردم این شهربرخوردم یک جوردیگست دیگه حالم ازفوتبال این شهر وکشوربهم میخوره ودیگه هم دنبالش نمیکنم حتی داماش ولی ازاین روزیک چیزیادگرفتم اونم اینه که فهمیدم مردم این شهر ارزش هیچ چیزی روندارن ویک روزی ازاین شهرمیروم به همان ئتهرانی که میگویید
ادمایه بیشعور زیاد دارد[/quote.اقایانه مدیر وای میسین هر کی هرچی دلش میخواد بگه؟این cm رو پاک کنین آقا.تویی که خودتو رشتی نمیدونی دیگه فاکش برو نظر نده اینجا.استادیومم دیگه نیا چون امثاله تو که یه روزه رشتی میشنو یه روزه از رشتیا بدشون میاد دیگه نیان استادیوم بهتره[/quote:f91d3b304a]
منم زیاد مایل نیسم این جا باشم وبه حرفت گوش میکنم ومیرم چون مطمئنم توهم ازکسایی هستی که فحاشی کردی وباکلاشی مث توحال ندارم دهن به دهن بیام[/quote:f91d3b304a]
پسر خوب با فرهنگی به این نیست که به شهر خودت و به همشهری خودت بد و بیراه بگی
تو که اینقد روحیه لطیفی داری بهتره اصلا از خونتون بیرون نیای ( استادیوم که جای خود داره )
داماش 4 تا مثله تو داشته باشه دیگه دشمن نمیخواد
سوژه خوبی شدی برای یه مشت بی هویت
اومدم نقل بگیرم اشتباه تشکر زدم ( از مدیرا میخوام تشکرمو پاک کنن )[/quote:f91d3b304a]
اره من دشمنم
دشمن رشت وداماش اونایی بودن که امروزفحاشی کردن حالا خودت بعدا میفهمی که چی میگم