[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان Vs استقلال تهران/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

داماش گیلان Vs استقلال تهران/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط metall » سه شنبه دسامبر 04, 2012 7:25 pm

از این بهتر نمیشود تبریک به تمام هواداران واقعی داماش و H
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » سه شنبه دسامبر 04, 2012 7:27 pm

سایت گل-میثم حسینی، مدافع استقلال که پس از اخراج جی‌لوئد ساموئل جای میثم بائو را در زمین گرفت، در پایان بازی در برابر دوربین خبرنگاران نشست و مدعی شد که او را در جریان بازی، هواداران داماش سر او را با [b:1cfc058cbc]بلوط[/b:1cfc058cbc] نشانه گرفتند و زدند.
بلوط ؟؟؟؟ بلوط؟؟؟؟بلوط چیه؟؟؟
مگه اینورها هم بلوط در میاد؟ من یه بخشی از سربازی اطراف ایلام بودم اونجا پُرِ بلوط بود یه گردنه بود به اسم گردنه ی قلاجه اونجا جنگل بلوط داشت، با توجه به اینکه در گیلان درخت بلوط به ندرت پیدا میشه اگه میگفت فندق یا کونوس باور میکردیم ! ولی بلوط کجا بود مرد حسابی ؟؟جنبه باخت رو ندارین غلط میکنین تهمت میزنین
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط ahura » سه شنبه دسامبر 04, 2012 7:30 pm

تبريك به همه واقعا بايد اين بچه سوسو لا رو ميبرديم. به حقمون رسيدم . فك كنم بچه ها با كنوس زدنش :lol: /23/ :lol:
نماد کاربر
ahura
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 18, 2012 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » سه شنبه دسامبر 04, 2012 7:41 pm

امروز یه اتفاقی افتاد که جاداره برای دوستان تعریف کنم تا هویت این *# زاده ها برای همه مشخص بشه امروز بعد از بازی داشتم میومدم با بچه ها به طرف گاز که گفتیم یه سر بریم جایگاه میهمان...رفتیم اونجا باور کنید ماشین هایی که از طرف جایگاه میهمان میومد همه پلاک ها 56ب یا 33 پلاک تهران بودجالب اینجاس که ما فکر میکنیم همشون ترکها یا غیربومی های رشتی هستن بابا بخدا اشنباه میکنیم این *# ها که ادعاشون گوش فلکو پاره کرده همه عشق دردانه های پایتختن من خودم تمام رفیقام هم کلاسی ها هم باشگاهی های پهلوی چیم عشق استقلالن...بعد این جماعت بی هویت ادعا دارن که ما طرفدار اس اس پرپسپولیس نیستیم بهمن صالح نیا به خاطر اینکه هویت نداشته اینارو فاش کرد باهاش بدن تو مصاحبش گفت من پرسپولیسیم...یعد یکی از بچه ها گفت بریم یکی از 56ب هارو اذیت کنیم رفتیم پیشت ماشینو هی میزدیم میگفتیم یه *#... بیا بیزیر تره کار داریم بیچاره از ترس که فکر کرد العا همه میریزن سرش گازو تا آخر گرفت زد به یه مینی بوس /10/ خداییش هویت این بی وجودا که فقط تو شهرشون زرزر میزن برام مشخص شد من از این به بعد ببینم این *# زاده های بی هویت بیان رشت باهاشون جور دیگه برخورد میکنم :wink:فرق رشتی جماعت(گیله مرد) که عشقش فقط داماشه با انزلیچی عنزلیچی پهلویچی قازیانی *# ترک بی هویت اینجا مشخص میشه :P :P :P
آخرين ويرايش توسط Rashti0131 on سه شنبه دسامبر 04, 2012 8:05 pm, ويرايش شده در 3.
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » سه شنبه دسامبر 04, 2012 7:45 pm

به گزارش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران؛ بر روی خروجی یکی از خبرگزاری ها خبری مبنی بر جان باختن هوادار 21 ساله استقلال در ورزشگاه شهید عضدی رشت و پس از شکست استقلال مقابل داماش گیلان درج شده است که میرشاد ماجدی سرپرست استقلال نسبت به این موضوع اظهار بی اطلاعی و به نوعی این خبر را تکذیب کرد.

بر اساس این گزارش سراوانی مدیر روابط عمومی داماش گیلان نیز این خبر را کذب دانست.

بر روی خروجی این خبرگزاری آمده است " بعد از شکست یک بر صفر استقلال برابر داماش گیلان در ورزشگاه عضدی رشت یکی از هواداران باشگاه استقلال از شدت ناراحتی در ورزشگاه دچار حمله قلبی شد و به دلیل اینکه آمبولانس در ورزشگاه حضور نداشت او با ماشین شخصی و با تاخیر به بیمارستان رازی شهر منتقلشد و در نهایت جان به جان آفرین تسلیم کرد.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » سه شنبه دسامبر 04, 2012 7:50 pm

بچه های جایگاه اچ اون کی بود هر دقه بلند میشد میرقصید /10/ /10/ /10/
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه دسامبر 04, 2012 7:50 pm

[quote:1ab297b501="The_King_of_rasht"]سایت گل-میثم حسینی، مدافع استقلال که پس از اخراج جی‌لوئد ساموئل جای میثم بائو را در زمین گرفت، در پایان بازی در برابر دوربین خبرنگاران نشست و مدعی شد که او را در جریان بازی، هواداران داماش سر او را با [b:1ab297b501]بلوط[/b:1ab297b501] نشانه گرفتند و زدند.
مگه اینورها هم بلوط در میاد؟ من یه بخشی از سربازی اطراف ایلام بودم اونجا پُرِ بلوط بود یه گردنه بود به اسم گردنه ی قلاجه اونجا جنگل بلوط داشت، با توجه به اینکه در گیلان درخت بلوط به ندرت پیدا میشه اگه میگفت فندق یا کونوس باور میکردیم ! ولی بلوط کجا بود مرد حسابی ؟؟جنبه باخت رو ندارین غلط میکنین تهمت میزنین[/quote:1ab297b501]

قلعه نویی داشت داد و فریاد می کرد ، بعد ناظر داوری با خنده گفت چیه بابا نگاش کن و تا نزدیک قلعه نویی رفت و نشون داد که خود قلعه نویی دیگه حرفی نزد وگرنه مطمئن باشید یه چیز تو مایه های درودگر که میگفت داماشی ها سنگ پرانی کردند شروع به هوچی گری می کرد ! از دور که دیدم یه چیز مثل خرما بود .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط sajad1985 » سه شنبه دسامبر 04, 2012 7:57 pm

من هم به نوبه خودم این برد ارزشمند و غرور انگیز رو به همه همشهری ها و هم استانی های عزیزم تبریک می گم واقعا بچه ها از دل و جان گذاشتند و درسی که امروز گرفتیم این بود هر زمانی که همه دست به دست هم دادند و به عبارتی اتحاد رو به معنای واقعی ادا کردند همه چیز دست یافتنی تر از قبل میشه امروز همه چیز عالی بود [color=blue:0632dcaff9]بنده که از پای تلوزیون بازی رو نگاه می کردم به گیلانی بودنم افتخار کردم صدای تشویق هوادارا رساتر از همیشه به نظر می رسید گویی جای جای عضدی میکروفون کار گذاشته بودند دست مریزاد به همه شما واقعا فوق العاده بود روز وسط هفته 15 هزار نفر به حمایت از تیمی رفتند که تو جدول لیگ هنوز به جایگاه واقعی نرسیده اما نشون دادیم که یکی از فوتبال فهم ترین شهرهای ایرانیم به امید تکرار این روزهای غرور انگیز / بعد از بازی که برای کار شخصی حد فاصل نارمک تا فلکه سوم تهرانپارس رو طی می کردم همه صحبت از بازی خوب داماش و برتری بی چون چرا تو مسابقه امروز رو می کردند واقعا به خودم می بالم که رشتی و گیلانی هستم[/color:0632dcaff9] .. [size=18:0632dcaff9]جای من در گیلان عزیز و جای شما در اینجا خالی
درود به شما[/size:0632dcaff9]
آخرين ويرايش توسط sajad1985 on سه شنبه دسامبر 04, 2012 8:06 pm, ويرايش شده در 2.
ـــــــــــــــــــــــ
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط metall » سه شنبه دسامبر 04, 2012 7:58 pm

[quote:8d2678c6b7="Rashti0131"]بچه های جایگاه اچ اون کی بود هر دقه بلند میشد میرقصید /10/ /10/ /10/[/quote:8d2678c6b7]

اعصاب مارو خراب کرده بود نزدیک بود دعوا بشه
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » سه شنبه دسامبر 04, 2012 7:59 pm

[quote:7543c8487a="metall"][quote:7543c8487a="Rashti0131"]بچه های جایگاه اچ اون کی بود هر دقه بلند میشد میرقصید /10/ /10/ /10/[/quote:7543c8487a]

اعصاب مارو خراب کرده بود نزدیک بود دعوا بشه[/quote:7543c8487a]

ولی خیلی باحال بود مردم الکی گیرش میاوردن بیچاره فکر میکرد قشنگ میرقصه :roll:
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه دسامبر 04, 2012 8:00 pm

[quote:e1b7e92d37="metall"][quote:e1b7e92d37="Rashti0131"]بچه های جایگاه اچ اون کی بود هر دقه بلند میشد میرقصید /10/ /10/ /10/[/quote:e1b7e92d37]

اعصاب مارو خراب کرده بود نزدیک بود دعوا بشه[/quote:e1b7e92d37]
[color=black:e1b7e92d37]یه خورده شیرین میزد که نهایتا با فوتورک من قضیه ختم به خیر شد :wink: :lol:
البته الان با توضیحات یکی از مدیران یکم پشیمونم :twisted: [/color:e1b7e92d37]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط Rasht_City » سه شنبه دسامبر 04, 2012 8:10 pm

دست همه دوستاني كه امروز اومدن ورزشگاه و تيمشون رو با كل وجودشون حمايت كردن ميبوسم ، دم همتون گرم /3/

بازي فوق العاده بود بهترين بازي نيم فصلمون بود !!!
از فوتبال آلمان بايد درس زندگي گرفت

[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
Rasht_City
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط khorami201 » سه شنبه دسامبر 04, 2012 8:12 pm

[quote:f0a7542307="abarar1989"][quote:f0a7542307="metall"][quote:f0a7542307="Rashti0131"]بچه های جایگاه اچ اون کی بود هر دقه بلند میشد میرقصید /10/ /10/ /10/[/quote:f0a7542307]

اعصاب مارو خراب کرده بود نزدیک بود دعوا بشه[/quote:f0a7542307]
[color=black:f0a7542307]یه خورده شیرین میزد که نهایتا با فوتورک من قضیه ختم به خیر شد :wink: :lol:
البته الان با توضیحات یکی از مدیران یکم پشیمونم :twisted: [/color:f0a7542307][/quote:f0a7542307]

[color=black:f0a7542307][size=13:f0a7542307]به نظر من تذکر دادن و راهنمایی کردن این افراد کاملا کاملا درست و صحیح و بجاست. آخه واقعا هوادارا یک تیم وقتی میره استادیوم برای تشویق و انرژی دادن 90 دقیقه ای و رو به جلو سوق دادن تیمش میره یا برای رقصیدن و بیخیال بازی بودن؟ بعضیها با حرکات کاملا اشتباه یه تیکه از ورزشگاه رو کاملا از تشویق باز میدارند و اگه قرار باشه هر قسمت از ورزشگاه چهار نفر بزنند و برقصند و تشویق و حمایت نباشه خوب میشه تالار انزلیچی ! اون وقت کی تیم رو تحریک کنه و حمایت کنه ؟ [b:f0a7542307]باور کنید هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد. [/b:f0a7542307][/size:f0a7542307] [/color:f0a7542307]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط mojtaba-dahka » سه شنبه دسامبر 04, 2012 8:19 pm

درود و تبریک به همه هوادارهای با تعصب داماش.منم این برد به همه گیلانی ها خصوصا رشتی هاتبریک میگم . امروز برای اولین بار به لطف دوست خوبم alx00755 تونستم خودمو به ورزشگاه برسونم وای خدا عجب حالی داد/13/
تصوير
نماد کاربر
mojtaba-dahka
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 29, 2011 12:00 am

پستتوسط arad » سه شنبه دسامبر 04, 2012 8:21 pm

[quote:df957da196="The_King_of_rasht"]سایت گل-میثم حسینی، مدافع استقلال که پس از اخراج جی‌لوئد ساموئل جای میثم بائو را در زمین گرفت، در پایان بازی در برابر دوربین خبرنگاران نشست و مدعی شد که او را در جریان بازی، هواداران داماش سر او را با [b:df957da196]بلوط[/b:df957da196] نشانه گرفتند و زدند.
مگه اینورها هم بلوط در میاد؟ من یه بخشی از سربازی اطراف ایلام بودم اونجا پُرِ بلوط بود یه گردنه بود به اسم گردنه ی قلاجه اونجا جنگل بلوط داشت، با توجه به اینکه در گیلان درخت بلوط به ندرت پیدا میشه اگه میگفت فندق یا کونوس باور میکردیم ! ولی بلوط کجا بود مرد حسابی ؟؟جنبه باخت رو ندارین غلط میکنین تهمت میزنین[/quote:df957da196]

هو کونوس صحیحه
سوالم اینجاست...بازکنی که با یه عدد کونوس سرنگون میشه بازیکنه؟؟!!!

آره تو جاده صالح آباد پره منتها ما هم تو فصلش نبودبم که بلوط بکنیم...ایلام شهر پژو جی ال ایکس های نقره ای :lol:
نماد کاربر
arad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 07, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان