[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVsملوان انزلی (الگیلانو) /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

داماش گیلانVsملوان انزلی (الگیلانو) /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط hamed3 » چهارشنبه آگوست 29, 2012 8:08 pm

همه چیه اَ بازی صفر صفر صفر. بازیکنان+هواداران=صفر /15/
نماد کاربر
hamed3
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » چهارشنبه آگوست 29, 2012 8:09 pm

دوستان هشیار باشید که دوستان شهرک همسایه با رهبری جناب درودگر دارند مظلوم نمایی می کنند....امید هرندی امروز در کنفرانس بعد از بازی هم به این موضوع اشاره کرد...
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه آگوست 29, 2012 8:10 pm

[quote:88109a51c7="arvand"]/23/ /23/ /23/ حامد با تعصب(پسر عموی abarar1989) :lol:[/quote:88109a51c7]
حامد که بعد بازی سنگ تموم گذاشت.کاری با این عنزلی چی ها کردیم که اسمه رشتو میشنون تومانشونو خراب کنن.یعنی خوارو مادرشونو به عذاشون نشوندیم.یه تودهنیه به اینا زدیم که تا عمر دارن یادشون نره و تلافی کارای بازی رفتو سرشون آوریم...
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه آگوست 29, 2012 8:11 pm

با ماشین بودم دیدم چند تا ملوانی با لباس داره میره (درب خروجی)خیلی از داماشی ها رد میشدن از کنارش.هر کدوم از داماشی ها تف میکردن ملوانی ها رو آب میبرد اما یه نگه چپ نکردن بهش .
اگه جو بد بود باید مثل ترک ها له میکردیم اینا بیرون ورزشگاه.میتونستیم اونا رو شهید کنیم اما به آسفالت شهرمون لظف کردیم که خون کثیف شون رو نریختیم .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط khorami201 » چهارشنبه آگوست 29, 2012 8:12 pm

[size=14:a22610d9a4][color=black:a22610d9a4]درود بر دوستان و همشهریان
متاسفانه بیشتر از اتفاقات تو ورزشگاه ، اتفاقات و تندرویهایی که تو بعضی ازپستها وجود داره باعث رنجش خاطره.به قول خودمون یه سری از تماشاگرا اهل فضای مجازی و اینترنت نیستن ، خب من و شما که هستیم چرا تو سایت هرچی که دلمون میخواد میگیم؟اصلا فکر نمیکنیم که همه این مطالب رو هرکی هرجای دنیا با یه جستجوی ساده میتونه بخونه؟آیا رواست بخاطر اتفاقات تو استادیوم هرچی که به ذهنمون رسید نثار همشهریای خودمون ولو بی ادب هم باشن بکنیم؟ پس فرق ما با اونها چه؟اگه این طرز فرهنگ سازیه و این طریق اصلاح روشه که واویلا...دوستان این چه [b:a22610d9a4]وضعشه؟عزیزای دل ، شما تو این سایت اول سعی کنید به همشهریای خودتون احترام بزارید ، گفتن آبای امی براره پیشکش[/b:a22610d9a4]. یکم سعه صدر داشته باشید. فحاشی شده اشتباه بوده مگه تو ورزشگاههای دیگه نمیشه؟ یه سری به سایتا بزنید.امروز تو اهواز سر فرکی رو تماشاگرای خودشون شکستن.دربی پایتخت هم اونجور حاج صفی تو تبریز خبرنگارو زده. مشکل که فقط تو رشت و رشتیا نیستن. فوتبال کلا بیماره . ما این همه تلاش میکنیم کسی جرات توهین به رشت و رشتی رو نداشته باشه بعد خودمون به همشهریامون توهین میکنیم. [b:a22610d9a4]مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد . . وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد. . .[/b:a22610d9a4] کوچیک همه رشتیا[/color:a22610d9a4][/size:a22610d9a4]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط khorami201 در چهارشنبه آگوست 29, 2012 8:17 pm .
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » چهارشنبه آگوست 29, 2012 8:13 pm

رضا بهم درباره کار حامد پیغام خصوصی بده ببینم چیکار کرد؟ :wink:
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط Fan » چهارشنبه آگوست 29, 2012 8:13 pm

آقاى. (( 777 )).
من نميدونم چند سالته ، كه اين حرف هارو ميزنى ...
به گفته مديراى سايت عصبانى هستى كسى مجبورت نكرده كامنت بزارى ...
كسى هم بزور نميخواد شما رشتى باشى ... حرفى نزن كه بعد آروم شدى پشيمون بشى...
جوى كه شما دارى به خودت ميدى رو انزلى چى ها نميدن ... متاسفم ...
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » چهارشنبه آگوست 29, 2012 8:16 pm

دوستان انگار خودمون جو داریم بر علیه خودمون میکنیم،دعوا دوطرف بود اونا فحش دادن و فحش خوردن،انگار خبر ندارید این دعوا بیش از 50 سال داره ادامه پیدا میکنه و کار من و شما نیست که این شر و بخوابونیم
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه آگوست 29, 2012 8:20 pm

من فقط میخوام پژمان نوری بگم توی این زمین بازی کردی یاد خاطراتت توی دربی پگاه و ملوان افتادی یا نه ؟همون موقع کنه توی پگاه بازی میکردی .ملوان رو 200ملیون فروختی.حالا توپ شوت میکنی سمت هوادارا تا تحریک کنی هواداران رو دهـــاتی؟
این دهـــاتی همونی بود که توی رختکن پگاه داشت گریه میکرد برای سقوط .
پول با دهاتــــی چی میکنه که گذشته خودش رو فراموش میکنه.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط arvand » چهارشنبه آگوست 29, 2012 8:21 pm

[quote:993d8c307b="raincityboy"]دوستان انگار خودمون جو داریم بر علیه خودمون میکنیم،دعوا دوطرف بود اونا فحش دادن و فحش خوردن،انگار خبر ندارید این دعوا بیش از 50 سال داره ادامه پیدا میکنه و کار من و شما نیست که این شر و بخوابونیم[/quote:993d8c307b]
تایید محمود این کینه رو خوابوندنو کاره 1سالو دو سال نیست باید به فکره نسله بعدی باشیم.
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط eparsi » چهارشنبه آگوست 29, 2012 8:22 pm

[quote:6fb67e8cd4="abarar1989"][quote:6fb67e8cd4="arvand"]/23/ /23/ /23/ حامد با تعصب(پسر عموی abarar1989) :lol:[/quote:6fb67e8cd4]
حامد که بعد بازی سنگ تموم گذاشت.کاری با این عنزلی چی ها کردیم که اسمه رشتو میشنون تومانشونو خراب کنن.یعنی خوارو مادرشونو به عذاشون نشوندیم.یه تودهنیه به اینا زدیم که تا عمر دارن یادشون نره و تلافی کارای بازی رفتو سرشون آوریم...[/quote:6fb67e8cd4]
مازیار جان نمیذاری هیچ کس حرفی از جو امروز بزنه ولی این کامنتا هم دبد خوبی رو هم منعکس نمیکنه بیشتر آتش زیر خاکستر داغتر میکنه من در مورد حواشی امروز سکوت اختیار میکنم هر کس هرکاری خواست کرد من فحش ندادم خیالم جمع هست به دیگرانم کار ندارم فقط میخوام تیمم سربلند باشه چون بعضی از این افراد یه بازی میان ولی من و شما سرما گرما بازیها رو میاییم و حنجره میترکونیم
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » چهارشنبه آگوست 29, 2012 8:25 pm

[quote:e9d226d959="khorami201"][size=14:e9d226d959][color=black:e9d226d959]درود بر دوستان و همشهریان
متاسفانه بیشتر از اتفاقات تو ورزشگاه ، اتفاقات و تندرویهایی که تو بعضی ازپستها وجود داره باعث رنجش خاطره.به قول خودمون یه سری از تماشاگرا اهل فضای مجازی و اینترنت نیستن ، خب من و شما که هستیم چرا تو سایت هرچی که دلمون میخواد میگیم؟اصلا فکر نمیکنیم که همه این مطالب رو هرکی هرجای دنیا با یه جستجوی ساده میتونه بخونه؟آیا رواست بخاطر اتفاقات تو استادیوم هرچی که به ذهنمون رسید نثار همشهریای خودمون ولو بی ادب هم باشن بکنیم؟ پس فرق ما با اونها چه؟اگه این طرز فرهنگ سازیه و این طریق اصلاح روشه که واویلا...دوستان این چه [b:e9d226d959]وضعشه؟عزیزای دل ، شما تو این سایت اول سعی کنید به همشهریای خودتون احترام بزارید ، گفتن آبای امی براره پیشکش[/b:e9d226d959]. یکم سعه صدر داشته باشید. فحاشی شده اشتباه بوده مگه تو ورزشگاههای دیگه نمیشه؟ یه سری به سایتا بزنید.امروز تو اهواز سر فرکی رو تماشاگرای خودشون شکستن.دربی پایتخت هم اونجور حاج صفی تو تبریز خبرنگارو زده. مشکل که فقط تو رشت و رشتیا نیستن. فوتبال کلا بیماره . ما این همه تلاش کمیکنیم کسی جرات توهین به رشت و رشتی رو نداشته باشه بعد خودمون به همشهریامون توهین میکنیم. [b:e9d226d959]مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد . . وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد. . .[/b:e9d226d959] کوچیک همه رشتیا[/color:e9d226d959][/size:e9d226d959][/quote:e9d226d959]
باسلام به کاربرعزیزاین سایت امیدوارم ناراحت نشی ولی من کاملا بانظرت مخالفم چون به نظرم کسی که فحاشی میکنه اصلاهمشهری نیست به علتی اینکه نه تنها فرهنگ وهویت این شهربراش مهم نیست بلکه تیم داماشم براش مهم نیست.اگه جاهای دیگه فحاشی میشه چرا ماتمومش نکنیم تا فرهنگ خودمونو به رخ تمام شهرها بکشیم؟ چرا باید بخاطر یه فوتبال بی ارزش فرهنگ والای گیلانی روبه زیرنقد وانتقادببریم؟
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » چهارشنبه آگوست 29, 2012 8:28 pm

[quote="arvand"][quote:f35c5ed9e8="777"]دیگه حالم ازفوتبال ازرشت ازهمشهریام از رشت ورشتی از داماش ازگیلان از اونایی که اومدن استادیم بهم میخوره امروزکسایی دیدم تویه شهرم که ترسوخجالتی ازفحاشی کردنند ندارن
امروزکسایی دیدم که هیچ خجالت نمیکشیدن درخیابان هاشهرفحاشی کنند امروزکسایی رودیدم
که بدون توجه به اینکه مربی تیم وکاپیتانش ازش خواهش کردن که فحاشی نکنن امتیاز کسرمیشه ازتیم اما هومیکردنشون که توخفه شو
یکی میگفت تی ...قمع
امروزکسایی بودن میگفتن من به بازی کارندارم میخام به انزلی چی فحش بدم امروزکسایی رودیدم که امیدهرندی وچاووشی رونمیشناختن اما انواع فحاشی روبلدبودن امروز کسانی رودیدم که انگارنه انگار مادری خاهر همشریش از خیابان میگذرد به بدترین شکل ممکن فحاشی میکردن
امروز لکه ننگی برشهررشت بود امروزروهیچ وقت فراموش نمیکنم
خیابان هایه رشت بوگرفته!!!بویه تعفن امروزخیابان های رشت به چشم خود ادمهایه بیخود وبی ارزشش رادید دیدچقد ادم بی ادب وبی فرهنگی دارد حالا همه ی ایران رشت را بدمیدانند باادمایه بی فرهنگش مگرمیشود90دقیقه فحاشی نه 90دقیقه چیه 7ساعت فحاشی چه درمرکز شهر چه درکوچه چه دراستادیوم رشت این همه فحش ازکجاامد؟؟؟
امروزمسافران زیادی به رشت اومده بودهمه اونا ماروشناختن
چقد ادم بی غیرت میشه که درخیابان شهرش فحش بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیگه رشت به تاریخ جدیدش رسیده تاریخی که ادمایه وحشی ونفهم وبی فرهنگ داخلش زیاده
وای خدا کی این تاریخ وادمایه کثیف بددهن این شهر تموم میشه؟؟؟؟
امروزدراستادیوم لیدرایه جدیدی رودیدم لیدرفحش دهندها یاغی محله ها بودن که شده بودن لیدر
شهری که درش اینقد یاغی وجود داره شهرنیست امروزیکسریهاعین خونخوارهابودن
همین یاغیها مثلا اگربگوییم بانفت تهران با موسوی مشکل داریم میایند تا به اوفحش بدن
امروز فهمیدم رشتیا فحشو خوب بلدن من دیگه خودمو رشتی نمیدونمو دیگه ازاین به بد بامردم این شهربرخوردم یک جوردیگست دیگه حالم ازفوتبال این شهر وکشوربهم میخوره ودیگه هم دنبالش نمیکنم حتی داماش ولی ازاین روزیک چیزیادگرفتم اونم اینه که فهمیدم مردم این شهر ارزش هیچ چیزی روندارن ویک روزی ازاین شهرمیروم به همان ئتهرانی که میگویید
ادمایه بیشعور زیاد دارد[/quote.اقایانه مدیر وای میسین هر کی هرچی دلش میخواد بگه؟این cm رو پاک کنین آقا.تویی که خودتو رشتی نمیدونی دیگه فاکش برو نظر نده اینجا.استادیومم دیگه نیا چون امثاله تو که یه روزه رشتی میشنو یه روزه از رشتیا بدشون میاد دیگه نیان استادیوم بهتره[/quote:f35c5ed9e8]
منم زیاد مایل نیسم این جا باشم وبه حرفت گوش میکنم ومیرم چون مطمئنم توهم ازکسایی هستی که فحاشی کردی وباکلاشی مث توحال ندارم دهن به دهن بیام
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » چهارشنبه آگوست 29, 2012 8:32 pm

[quote:8f0cbf98a1="amirdamashcity"][quote:8f0cbf98a1="khorami201"][size=14:8f0cbf98a1][color=black:8f0cbf98a1]درود بر دوستان و همشهریان
متاسفانه بیشتر از اتفاقات تو ورزشگاه ، اتفاقات و تندرویهایی که تو بعضی ازپستها وجود داره باعث رنجش خاطره.به قول خودمون یه سری از تماشاگرا اهل فضای مجازی و اینترنت نیستن ، خب من و شما که هستیم چرا تو سایت هرچی که دلمون میخواد میگیم؟اصلا فکر نمیکنیم که همه این مطالب رو هرکی هرجای دنیا با یه جستجوی ساده میتونه بخونه؟آیا رواست بخاطر اتفاقات تو استادیوم هرچی که به ذهنمون رسید نثار همشهریای خودمون ولو بی ادب هم باشن بکنیم؟ پس فرق ما با اونها چه؟اگه این طرز فرهنگ سازیه و این طریق اصلاح روشه که واویلا...دوستان این چه [b:8f0cbf98a1]وضعشه؟عزیزای دل ، شما تو این سایت اول سعی کنید به همشهریای خودتون احترام بزارید ، گفتن آبای امی براره پیشکش[/b:8f0cbf98a1]. یکم سعه صدر داشته باشید. فحاشی شده اشتباه بوده مگه تو ورزشگاههای دیگه نمیشه؟ یه سری به سایتا بزنید.امروز تو اهواز سر فرکی رو تماشاگرای خودشون شکستن.دربی پایتخت هم اونجور حاج صفی تو تبریز خبرنگارو زده. مشکل که فقط تو رشت و رشتیا نیستن. فوتبال کلا بیماره . ما این همه تلاش کمیکنیم کسی جرات توهین به رشت و رشتی رو نداشته باشه بعد خودمون به همشهریامون توهین میکنیم. [b:8f0cbf98a1]مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد . . وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد. . .[/b:8f0cbf98a1] کوچیک همه رشتیا[/color:8f0cbf98a1][/size:8f0cbf98a1][/quote:8f0cbf98a1]
باسلام به کاربرعزیزاین سایت امیدوارم ناراحت نشی ولی من کاملا بانظرت مخالفم چون به نظرم کسی که فحاشی میکنه اصلاهمشهری نیست به علتی اینکه نه تنها فرهنگ وهویت این شهربراش مهم نیست بلکه تیم داماشم براش مهم نیست.اگه جاهای دیگه فحاشی میشه چرا ماتمومش نکنیم تا فرهنگ خودمونو به رخ تمام شهرها بکشیم؟ چرا باید بخاطر یه فوتبال بی ارزش فرهنگ والای گیلانی روبه زیرنقد وانتقادببریم؟[/quote:8f0cbf98a1]

داداش این چه حرفیه آخه شما میزنید ... من تا نیمه دوم فحش ندادم ... واقعا جو تا نیمه دوم بد نبود (از سال پیش بهتر بود) ولی اونا همش تحریک میکردند نیمه دوم هم کاملا فحاشی میکردن .... تیم مهمان غلط میکنه به ابرار ها فحش بده .... من نیمه دوم با تمام وجودم جوابشونو دادم ...
ولی مشکل اصلی اصلی اینجاست که اینایی که واسه دیدن بازی های مهم میان اصلا به داماش کاری ندارند و فقط دنبال فحاشی هستن !
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط meelad » چهارشنبه آگوست 29, 2012 8:32 pm

آدم بعضی از نظرات رو که میخونه واقعا شک میکنه که نکنه اینجا سایت هواداری ملوان باشه !

دوستان خواهشا اینقدر زود جو گیر نشین .. یه خورده هم سیاست داشته باشین آخه ..

اینقدر آب به آسیاب انزلی چی ها نریزین .. اونا الان همینو میخوان ..

آخه چرا واسه خودمون حکم میبریم , خودمون خودمون رو کسر امتیاز میکنیم ..
خودمون محروم میکنیم ..

من اصلا از فحاشی ها دفاع نمیکنم ها , ولی هر چیزی هم که بوده دو طرفه بوده دیگه .. مگه اونا ساکت نشسته بودن ؟ اونا شعار نمیدادن ؟

همیشه این میهمان هست که باید احترام میزبان رو داشته باشه ..

هیچکی منکر حساسیت این بازی نیست مسولین داماش هم به نظز من به اندازه خودشون سعی کردن که جو و تشنج بازی کمتر بشه ..

همین کاری که چاووشی قبل از دربی کرد به نظر من خیلی کار بزرگی بود ..
پا روی غرور خودش گذاشت و برای مصالح تیم تا انزلی رفت برای آشتی با زارع ..
اما اونا چیکار کردن ؟؟ جز این بود که درودگر با مصاحبه ای تنش آفرین و جنجالی جو دربی رو خراب کرد ؟ چون با عابدینی و داماش مشکل داره ..حاضره مردم دو تا شهر به خون هم تشنه باشن ..

با اون مسخره بازی قبل از بازی پیش تماشاگرها ..

یا چرا به نوری انتقادی نمیکنین که با اون پیشینه و مصاحبه اش تو 90 در حین بازی همش با خطاهای بی مورد و جر و بحث با مهدوی جو استادیوم رو بیشتر از همه به ضرر خودش و نهایتا به ضرر کُل بازی خراب میکرد ؟

انتظار داشت حتما با دسته گل ازش پذیرایی بشه و فرش قرمز براش پهن کنن !!

چرا همه چی رو یه طرفه میبینیم آخه ؟؟

چرا همیشه خودمون رو محکوم میکنیم ؟؟

شما فکر میکنین این بازی در انزلی برگزار میشد فحاشی نمیشد ؟؟

حالا چیزی نیست , چند ماه دیگه اونا میزبان هستن , همه شاهد خواهیم بود که اونا با فحاشی های خودشون چه استقبالی از هواداری داماش میکنن .

به هر حال اتفاقی هم هست که افتاده و نباید اینجوری میشد ..ولی این مشکل فقط از طرف هوادارهای داماش نبود..

در آخر هم فکر نمیکنم با چند تا لبخند و مصاحبه مصنوعی و چند تا برنامه تلویزیونی این جو دربی و فحاشی هاش درست بشه ..
مگه اینکه مسابقه این دو تا تیم رو بی تماشگر برگزار کنن ..
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 3 مهمان