توسط mahmood1331 » جمعه مه 10, 2013 4:49 pm
[color=indigo:3070738b25] [/color:3070738b25][size=18:3070738b25]بعد از اين بازي 3تا نكته هست كه خيلي واسم جالبه ،همه هم ميدونند ولي باز دلم نيومد نگم تا حداقل پيش خودم دوباره كلي حال كرده باشم
تيم انزلیچی همسايمون ،اين شعبه استيل آذين تو استان گيلان رو ميگم .دو فصله كه پشت سر هم تيم آخر ليگ ميشه تو نيفتاده ها،پارسال 15 امسال 13هم
دادولها پيغام ميفرستند كه سرنوشت تيم شما يه جورايي دست ماست كه البته تماشاچي هاشون خونه نشسته بودند تا قهرماني تيم محبوبشون رو از تلويزيون ببينند.يكي نيست بهشون بگه برين خودتونو جمع كنين دادوووووووووولها
-يه نكته اينكه خيلي دوست داشتم به اين تهرانيها ،بيشتر منظورم استقلاليهاييه كه تو استاديوم آزادي تيم عزيز شهرمون رو كلي باعنوان داماش شهر باران تشويق كردند بهشون بگيم كه ما سپاهان رو واسه شما نبرديم واسه دل خودمون برديم واسه اين برديم چون كه ما رشتي هستيم و فقط عاشق تيم شهر خودمون هستيم
رشت قشنگم عاشقتم ،اميدوارم يه روز همين زوديها به تمام اونچه كه حقمونه ،چه تو ورزش چه تو هر چيز ديگه اي كه هستش بهش برسيم.
اون روزه كه همه با هم و در كنار يكديگه عاشقانه دست تو دست همديگه قله هاي افتخار رو فتح كنيم
به اميد اون روز[/size:3070738b25]
آخرين ويرايش توسط
mahmood1331 on جمعه مه 10, 2013 4:54 pm, ويرايش شده در 2.
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند