[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVsملوان انزلی (الگیلانو) /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

داماش گیلانVsملوان انزلی (الگیلانو) /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط Saeeed » چهارشنبه آگوست 29, 2012 6:53 pm

[quote:9e0aeb1a6b="damash_fsz"]خداییش من دیگه بازی با ملوان رو هیچوقت استادیوم نمیام.95 درصد ورزشگاه اومده بودن فحش بدن همین.نه واسشون مهم بود ما محروم میشیم نه برد بازی براشون اهمیت داشت..[/quote:9e0aeb1a6b]

آی گفتی خداییش.منم دیگه نمیرم این بازی رو.از ساعت 4 نشستیم اونجا.پا میشی تشویق می کنی میگه بشین فحش بده نمیخواد تشویق کنی.
این انزلی چیا هم خداییش ته مظلوم نمایی هستن با اون پرده ها و شعاراشون.
درورگرم اومد دست و بال تکون داد واسمون دلم می خواست بیام پایین بترکونمش.آدم اینقد دو رو.مصاحبه ی قبل و بعد بازی کجا اون بال و پر کجا....
نماد کاربر
Saeeed
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 25, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه آگوست 29, 2012 6:54 pm

بسه بابا .من از مدیر میخوام نظرها پاک بشه به صلاح تیم هستش.وقتی اونا فحاشی میکنیم نمی تونیم به ونا گل رز بدیم.
مازیار جان نظر ها نشانده جو هستش و برای جریمه آسونتر میشه .
لصفا پاک کنید تا تیم صدمه نبینیم.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط elcatalan » چهارشنبه آگوست 29, 2012 6:54 pm

ما تماشاگرا امروز باختیم.اونقدر اعصابم خورده که نمیدونم چی بگم.به پسره میگم اقا فحش نده امتیاز کم می کنند و محروم مون می کنند میگه فدایه سرم سالی یه بار تو رشت با مل مل بازی داریم اومدیم ورزشگاه فحش بدم دیگه.بعد وقتی داد می زدند رشتی با تعصب بلند شو بلند شو اولین نفری بود که بلند میشد.واقعا تعصب اینه که به هم استانی هامون فحش بدیمو هیچی برا هم نذاریم.من حداقل خیالم راحته که فحش ندادم و وجدانم راحته. اما دارم میسوزم به خطر اینکه این همه اینجا نالیدیم اقا فحش ندین ولی بازم همون اشو همون کاسه برقرار بود.به واقع ما فقط اخلاقو نباختیم.ما 2 امتیاز بازی با ملوان و امتیازی که به احتماله زیاد کسر میشه(که امیدوارم نشه) و حمایت از تیممون تو بازی یا بازی های بعدو باختیم. ما امروز بازنده بودیم.
نیش دوست از نیش عقرب بدتر است پس بزن عقرب که...
نماد کاربر
elcatalan
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » چهارشنبه آگوست 29, 2012 6:56 pm

[quote:ff258ddaf5="majid13"]بازی تموم شد هیچ چیزش راضی کننده نبود توو این بازی به این نتیجه رسیدم که صد سال نوری دیگه جو استادیوم خوب نمیشه، چون هوادارایه هر دو تیم با کوچکترین چیز حساسیت نشون میدن، فرق نمیکنه بازی کجا باشه، ولی واقعا کار یه عده خیلی جالب بود، سر فوحش که میرسید چنان حنجرشونو پاره میکردن که به اندازه صدای ده نفر میشد ولی موقع تشویق که میشد، دارو دیوارو نگاه میکردن، من به بچه های سایت توجه میکردم خدایش هیچکدوم تو فحشا شرکت نمیکردن و حتی بعضی اوقات با هوو کردن از فحاشی جلوگیری میکردن ولی بنظر شما وقتی یه عده که در طول فصل به امید همین بازیند تا بیان فحش بدند رو میشه درست کرد؟ در ضمن واسه عنزلیچها هم متاسفم که با کمال پررویی پاشونو از گلیمشون فرا تر میزارن و میان تو شهرما به ما توهین میکنند.فکر کنم بعدشونم نمیومد که بازی به فحاشی کشیده بشه، اون از حرکات زشت پژپژ نوری و اون از تماشگرایه بی ادبشون. ولی هرچی بود تموم و اون کسی که ضرر کرد متاسفانه ما بودیم.[/quote:ff258ddaf5]

واقعا حرف دلمو زدی آبرار بعضی ها میان خودشونو تخلیه میکنن ضررو داماش میکنه...
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه آگوست 29, 2012 6:57 pm

واقعا شما میزان پست فطرتی رو ببینید :
وقتی قبل از بازی داشتند بنر این دو تا پسر بچه رو توی ورزشگاه میچرخوندند یارو با سنگ و بطری بنر رو هدف میگره که چی؟چرا عکس یه بچه 4 ساله رو گذاشته با پیراهن ملوان!!!
محرومیت و جریمه حقمون هست چون امروز یک برگ سیاه رو در تاریخ رشت ثبت کردیم چون طرف برگشته میگه روز فحش دادنه ده امتیاز هم کم کنه بازم فحش میدم!!!!
اینقدر هم نگید اونها تحریک کردند ،اونها حتی وقتی بازیکن خودشون رو هم تشویق میکردند از 15000 نفر حاضر در ورزشگاه 14950 نفر داشتند فحش میدادن ،از نیمه اول و دوم هم نبود از ساعت4 شروع شد هر وقت آهنگ قطع میشد فحاشی شروع میشد ،تیفوسی ها هم خدا رو شکر یه نمره منفی به نمرات منفی این فصلشون اضافه کردند تقریبا کل بازی رو یک صدا فحش دادند انزلی چی ها هم که نمی ایستند نگاه کنند اونها هم جواب میدن !
کسی که تا حالا من توی ورزشگاه ندیده بودمش برگشته به من میگه اگه رشتی هستی فحش بده !!!!من هم گفتم اگه شناسنامه خودم و جد و آبادم رو کنم میفهمی که از رشتیی رشتی تر هستم ،چقدر با این آدم های بی خانواده دعوا بگیریم توی استادیوم که فحش کار آدمهای ضعیفه
به خدا قسم بین دو نیمه من و مازیار میخواستیم برگردیم خونه و نیمه دوم رو از تلویزیون ببینیم و
باز بی خیال شدیم رفتیم سر جامون چه میشه کرد ؟؟؟؟
جز تاسف برای خودم از دیدن این صحنه ها
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » چهارشنبه آگوست 29, 2012 6:57 pm

بازی تموم شد هیچ چیزش راضی کننده نبود توو این بازی به این نتیجه رسیدم که صد سال نوری دیگه جو استادیوم خوب نمیشه، چون هوادارایه هر دو تیم با کوچکترین چیز حساسیت نشون میدن، فرق نمیکنه بازی کجا باشه، ولی واقعا کار یه عده خیلی جالب بود، سر فوحش که میرسید چنان حنجرشونو پاره میکردن که به اندازه صدای ده نفر میشد ولی موقع تشویق که میشد، دارو دیوارو نگاه میکردن، من به بچه های سایت توجه میکردم خدایش هیچکدوم تو فحشا شرکت نمیکردن و حتی بعضی اوقات با هوو کردن از فحاشی جلوگیری میکردن ولی بنظر شما وقتی یه عده که در طول فصل به امید همین بازیند تا بیان فحش بدند رو میشه درست کرد؟ در ضمن واسه عنزلیچها هم متاسفم که با کمال پررویی پاشونو از گلیمشون فرا تر میزارن و میان تو شهرما به ما توهین میکنند.فکر کنم بعدشونم نمیومد که بازی به فحاشی کشیده بشه، اون از حرکات زشت پژپژ نوری و اون از تماشگرایه بی ادبشون. ولی هرچی بود تموم و اون کسی که ضرر کرد متاسفانه ما بودیم.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » چهارشنبه آگوست 29, 2012 6:58 pm

این هم بگم تمرکز مهدوی اول بازی بهم خورده بود ونیمه اول وبه خصوص دقایق اولیه اصلا" خوب نبود. تو اروپا بازیکنان برای تمرکزشون اول بهم نخورده باشه قبل از واوایل شروع بازی هیچ حرفی نمیزننداما اینجا بازیکن باید بیاد برای تماشاگران صحبت کنه.
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط Alijoon » چهارشنبه آگوست 29, 2012 7:00 pm

بعضیا سالی یه بار میان استادیوم اونم بازی داماش با ملوانه
بعدش به جای تشویق تیم فقط میخوان فحش بدن
واقعا براشون متاسفم
/9/ /9/
آخرين ويرايش توسط Alijoon on چهارشنبه آگوست 29, 2012 7:01 pm, ويرايش شده در 2.
Alijoon
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 21, 2012 12:00 am

پستتوسط Soheil_Rashti » چهارشنبه آگوست 29, 2012 7:00 pm

ده هرچی استادیوم دورون اتفاق دکفته فراموشا کونید.. ایه حرف بزنیم کاری چاکوده به؟
آقا .. آبرار .. من و تو دانیم نباید فوش بیدیم ، باید تشویق بوکونیم و باقی موارد... اما ورزشگاه مگه دست من و تویه؟ اولین باره مگه همچین حرکتی؟ نانم چره تعجب کونید شومان؟ اوشانه حرف حالی به؟
تماما کونید ده.. الان همه همدیگره حرفه فهمیم..چره الکی باید اضافا کونیم؟ همه ایته حرفه زنید فقط
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » چهارشنبه آگوست 29, 2012 7:05 pm

اتفاقاتی که بعد ازاین همه فحاشی برای ما به وجود خواهدآمد=
1-کسرامتیازیامحرومیت ازحضورتماشاگردردوبازی که این ازکسرامتیازم بدتره
چون داماشه بدون تماشاگرمعمولاسرنوشتش باخته که بااین حساب 6 امتیازروبایدازدست رفته دونست که درلیگی که چهارونیم تیم میفته این یه خطربزرگه.
2-نشان دادن فرهنگ رشت یا همون گیلان به آلوده ترین صورت ممکن.
3- بیشترحساس شدن کمیته انظباطی بروی داماش وهوادارانش.
4- برهم خوردن روحیه تیم وجلوگیری از پیشرفت آنها چون اگرکسر امتیازویا
محرومیت صورت بگیره تمام زحمات تیم بربادمیره.
5- ازدست دادن هواداران بافرهنگ داماش به خاطرفحاشی های موجودودیگرنیامدن آن ها به ورزشگاه.
6-ناامید شدن تیم داماش ومسئولین آن ازهواداران.
7-...!!!!!!!
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط arminaberar » چهارشنبه آگوست 29, 2012 7:06 pm

[size=24:fce10c5467]خدا وکیلی من با پیام هایی که تو nt گذاشته بودم اصلا دلم نمیگرفت فحش بدم
ولی بیرون ورزشگاه داماشیا این انزلیچیا رو عجب چوبی زدن (جلوی ورزشگاه _ فلکه گاز _ منظریه _ توشیبا) من بعد از بازی تو این مکان ها که رفتم تو همه ی این مکان ها که گفتم انزلیچی ها رو داشتن میزدن و تو خیابون شیشه ریخته بود.[/size:fce10c5467]
نماد کاربر
arminaberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 09, 2012 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » چهارشنبه آگوست 29, 2012 7:10 pm

حمزه جان منم دقیقا همین قضیه برام پیش اومد.5 6 نفر داشتن به هرندی فحش میدادن که چرا میگی فقط تیم خودمون رو تشویق کنیم.باهاشون جرو بحث کردم که بقیه تماشاگرا هم طرف اونارو گرفتن. اگه تیم محروم بشه ضررش واسه ماست که همیشه هستیم نه کسی که سالی یه بازی می یاد.
الان یه جوی داخل استادیوم هست که همه به تیفوسی ها نگاه می کنن.اگه اونا فحش بدن بقیه هم میدن.اگه تشویق کنن بقیه هم تکرار میکنن
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط Fan » چهارشنبه آگوست 29, 2012 7:12 pm

/15/
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » چهارشنبه آگوست 29, 2012 7:14 pm

...
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط 777 در چهارشنبه جولاي 31, 2013 10:39 pm .
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه آگوست 29, 2012 7:14 pm

فحاشی همیشه بوده.امروز هم بود.نه بیشتر از دربی های پیش.مگه بازی پارسال با ملوان نبود.انقدر خودمون بزرگش کردیم همه میزنن تو سرمون.اتفاقات بازی استقلال پرسپولیسو ندیدید؟فکر میکنید برای کاری که تماشاگرها کردند و بازی چند دقیقه قطع شد چی کار میکنند؟چون خودشون سعی میکنند لاپوشونی کنند.در اینکه فحاشی چیزه بدیه شکی نیست.ولی این خیلی بدتر که فقط اتفاقاته رشتو بزرگ کنیم و اتفاقاتی که تو بقیه شهر ها میوفته رو حساب نکنیم.فضای استادیوم های تموم شهرها مسمومه.الان فکر میکنید این بازی تو انزلی بود اونا با دسته گل ازمون پذیرایی میکردند یا با فحش...
حالا بازی برگشت رو هم میبینیم.ببینیم اونقدر به مسائل اون میپردازیم.تموم کنید هرچی بود تموم شد.قبول کنید این بازی از کنترل خارج شد و اونم به دلیله وجوده افرادی بود که فقط میخواستن فحش بدن.من که دیگه بریدم... /6/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان