[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS ملوان انزلی /تایپیک نطرات، عکس ها وخبرهای کوتاه

داماش گیلان VS ملوان انزلی /تایپیک نطرات، عکس ها وخبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط nima_beckham » جمعه دسامبر 06, 2013 5:42 pm

[quote:f94aece1ce="nima_beckham"][quote:f94aece1ce="r4sht"]یکم به نیمه دوم نگاه کنید
[color=red:f94aece1ce][size=24:f94aece1ce]
اگه از اول مهدوی و حسن زاده بودند . اگه ابوذر توی تیم بود
اگه فرهانی میرسید بازم این نتیجه میشد ؟
[/size:f94aece1ce][/color:f94aece1ce]
وقتی ناظمی با زبون خودش میگه مقصر هست راست میگه مقصره

گرچه اشتباه کاردوست و داوری بد و توهین ها و جو بد استادیوم هم تاثیر داشت

اخر بازی کسایی که فقط واسه فحاشی اومده بودن رو باید نگاه میکردین چی میگن : اخه داماشم شد تیم ؟ داماش سقوط میکنه . داماش اسانسوره
واقعا خیال کردین همه اینا هوادار بودن ؟
یا همون هوادارانی تیم های پایتختی ؟
در اوج این موضوع پسره روزنامه گذاشته صندلی استادیوم داره اتیش میگیره 2 بار خاموش کردم گفتن نکن صندلی میسوزه بار سوم بهم میگه : مگه مال پدرته ؟ گور بابای استادیوم و داماش
خوب من به این چی بگم ؟ اینم همشهری هست ؟ با غیرته ؟
ققط بهش گفتم : تو برو طرفداری استقلال پرسپولیست رو بکن و اینجا نیا مال بازم میخوایم رو این صندلی ها بشینیم .

بچه ها جو بد استادیوم قابل کنترل نبود ولی مقصر اصلی شکست ناظمی بود[/quote:f94aece1ce]

همین بره ! [color=red:f94aece1ce][size=18:f94aece1ce]اگه مهدوی آماده بود چرا از اول تو بازی نزاشتنش ! مهدوی نیمه دوم عالی بود . کمالا سر حال و آماده ! چرا از اول بازی نکرد ؟ بازی مگه از اینم مهمتر هست ؟[/size:f94aece1ce][/color:f94aece1ce][/quote:f94aece1ce]

من هنوزم جواب این سوالم رو نگرفتم ! :( :( :( :(

مهدوی که اینقدر آماده بود چرا از اول تو زمین نبود ؟
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط farhad2590076 » جمعه دسامبر 06, 2013 5:59 pm

ا[b:c3bca78a91]مروز با این ندانم کاریها و از هم پاشیدگی تیم بدجوری در زمین خودمان تحقیر شدیم. اعتراف می کنم در این چند سال اخیر به لحاظ بددهنی جای انزلی چیا را گرفتیم. یک آدم حدودا" 60 ساله جلوی من نشسته بود بددهنی میکرد آخه مرتیکه تو که اینکار را میکنی از اون بچه چه توقعی داری! من اعتقاد دارم ما 15000 نفر نمیخواهیم 2000 نفر تماشاگر خوب و بدون حاشیه که فقط تیم خود را تشویق کنند برای ما کفایت میکند. خاک بر سر این جماعت بجای اینکه تیم را تشویق کنند پرچم15 متری انزلیچی را به استادیوم می آورند. دیدید که چه مشتی سنگینی خوردید تا شما باشید که دیگر پای خود را به استادیوم نگذارید. خوب آخر آدم حضور انزلیچی که در رشت بیشتر از انزلی بوده از روز اول کنسولگری آنان در رشت بوده و تجار و نظامی های آنان در هنگام اشغال اینجا بودند الآن هم در رشت حضور دارند شما بجای تشویق تیم دست به کارهای سبک میزنید. اینقدر می گوییم بداخلاقی نکنید رفتار شایسته داشته باشید نتیجه اش این بود؟ که در شهر خودمان و در زمین خودمان تحقیر شویم . اما در مورد تیم معلومه وقتی دفاع چپ نداریم خوب از اون قسمت آسیب پذیر میشویم و پنالتی می دهیم و بازیکن بی عقل ما هم بجای حفظ خونسردی عنان از دست می دهد و داور هم او را اخراج می کند اینرا باید مربی به بازیکنان تعلیم بدهد و بازیکن هم باید عقل خود را بکار گیرد که با رفتار خود مشکلی برای تیم بوجود نیاورد نه اینکه همه چیز را خراب کنند. بحث دربی نیست بحث 3 امتیاز است که خیلی برای ما مهم بود این هفته ملوان با تیم ته جدولی در انزلی بازی دارد ما باید برویم تهران و با تیم اول گروه نفت تهران بازی کنیم چند امتیاز از ملوان عقب میفتیم؟ معلوم است دیگر . ولی با همه این تفاصیل دنیا به آخر نرسیده می توانیم جبران کنیم و به جدول برگردیم منتها باید خردگرا باشیم نه احساسی ولی اگر کاپیتان مهدوی باشد فکر میکنم می توانیم در بازیهای آینده جبران کنیم. به امید موفقیت

فرهاد از رشت[/b:c3bca78a91][size=18:c3bca78a91] [/size:c3bca78a91][color=red:c3bca78a91] [/color:c3bca78a91]
نماد کاربر
farhad2590076
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 16, 2013 12:00 am

پستتوسط meysam1986 » جمعه دسامبر 06, 2013 6:00 pm

من به شخصه اين باخت رو با اين نتيجه لايق داماش نميدونم.امروز تا قبل اخراج كاردوست همه چي عالي بود و تماشاچيا هم انصافا سنگ تموم گذاشتن و تا جايي كه امكان داشت فقط مشغول تشويق داماش بوديم.اما اخراج نادرست كاردوست و فيلم بازي كردن بازيكنشون واينكه حتي مظفري زاده اول نديد و همينكه بازيكن افتاد قرمز نشون داد.من كاملا اون صحنه رو ديدم.بنده خدا كاردوست اصلا ضربه نزد به صورت اون بازيكن نامرد.
در روزي كه همه چي ميتونست خوب باشه و حتي جو بازي فوق العاده بود نسبت به قبل داور بدجور تيم رو از هم پاشوند.واقعا تاثير بسيار زيادي گذاشت تو شكست داماش.
بايد جوابــــــــــــــــــــــــــــگو باشند. تا كي اشتباه و حق خوري و مغرض بودن نسبت به رشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مگه اهميت اين بازي رو نميدونست؟؟؟؟؟
اين باخت با اين نتيجه انصافا حق امروز بچه ها نبود...
نماد کاربر
meysam1986
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 12, 2013 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » جمعه دسامبر 06, 2013 6:06 pm

آقا این farhad2590076 دیگه داره گندشو در میاره ها فقط داره چرت و پرت میگه مدیران عزیز اگه پیام هاشو بخونن متوجه میشن ایشون پیام هاش بو داره/9/
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط amirdamashcity در جمعه دسامبر 06, 2013 6:11 pm .
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » جمعه دسامبر 06, 2013 6:09 pm

این جمله <<فرهاد از رشت>> ردگم کنیه :wink:

چه اصراریه هی بگی از رشت؟! شاید ................
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » جمعه دسامبر 06, 2013 6:11 pm

[quote:e0bb04107f="The_King_of_rasht"]حرف آقایون درست حرف من غلط اگر حاجتی در بازی های اینده از طرف هواداران فحش خورد بعد نیاید اینجا عزا بگیرید چون دفعه بعد جلوی دهن هیچ کس رو نمیگیرم .این هواداران عصبانی رو که من دیدم بازی های بعدی واسه حاجتی هیچی باقی نمیگذاره!
از ما گفتن بود

در اخر دوباره حرفم رو تکرار میکنم
اقای حاجتی امروز با غیرت بازی نکرد و این بازی به راحتی طوری هست که تمام گذشته یک نفر رو میتونه پاک کنه! شما که میگی بازی با سایپا خوب بود توجه کن که این بازی با مول1 بود نه سایپا،دربی بود فهمیدی؟
فی امان الله[/quote:e0bb04107f]

نفهم نیستم حمزه جان ، منم یه چیزایی می فهمم!!!
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » جمعه دسامبر 06, 2013 6:13 pm

[quote:bf42900f6e="farhad2590076"]ا[b:bf42900f6e]مروز با این ندانم کاریها و از هم پاشیدگی تیم بدجوری در زمین خودمان تحقیر شدیم. اعتراف می کنم در این چند سال اخیر به لحاظ بددهنی جای انزلی چیا را گرفتیم. یک آدم حدودا" 60 ساله جلوی من نشسته بود بددهنی میکرد آخه مرتیکه تو که اینکار را میکنی از اون بچه چه توقعی داری! من اعتقاد دارم ما 15000 نفر نمیخواهیم 2000 نفر تماشاگر خوب و بدون حاشیه که فقط تیم خود را تشویق کنند برای ما کفایت میکند. خاک بر سر این جماعت بجای اینکه تیم را تشویق کنند پرچم15 متری انزلیچی را به استادیوم می آورند. دیدید که چه مشتی سنگینی خوردید تا شما باشید که دیگر پای خود را به استادیوم نگذارید. خوب آخر آدم حضور انزلیچی که در رشت بیشتر از انزلی بوده از روز اول کنسولگری آنان در رشت بوده و تجار و نظامی های آنان در هنگام اشغال اینجا بودند الآن هم در رشت حضور دارند شما بجای تشویق تیم دست به کارهای سبک میزنید. اینقدر می گوییم بداخلاقی نکنید رفتار شایسته داشته باشید نتیجه اش این بود؟ که در شهر خودمان و در زمین خودمان تحقیر شویم . اما در مورد تیم معلومه وقتی دفاع چپ نداریم خوب از اون قسمت آسیب پذیر میشویم و پنالتی می دهیم و بازیکن بی عقل ما هم بجای حفظ خونسردی عنان از دست می دهد و داور هم او را اخراج می کند اینرا باید مربی به بازیکنان تعلیم بدهد و بازیکن هم باید عقل خود را بکار گیرد که با رفتار خود مشکلی برای تیم بوجود نیاورد نه اینکه همه چیز را خراب کنند. بحث دربی نیست بحث 3 امتیاز است که خیلی برای ما مهم بود این هفته ملوان با تیم ته جدولی در انزلی بازی دارد ما باید برویم تهران و با تیم اول گروه نفت تهران بازی کنیم چند امتیاز از ملوان عقب میفتیم؟ معلوم است دیگر . ولی با همه این تفاصیل دنیا به آخر نرسیده می توانیم جبران کنیم و به جدول برگردیم منتها باید خردگرا باشیم نه احساسی ولی اگر کاپیتان مهدوی باشد فکر میکنم می توانیم در بازیهای آینده جبران کنیم. به امید موفقیت

فرهاد از رشت[/b:bf42900f6e][size=18:bf42900f6e] [/size:bf42900f6e][color=red:bf42900f6e] [/color:bf42900f6e][/quote:bf42900f6e]

آقا جان ! حرف شما درست . [color=brown:bf42900f6e]خواهشا این حرف ها رو تو ورزشگاه میزدی تا همون آدم 60 ساله جوابت رو بده ! چون این حرفت اینجا هیچ سودی نداره ...[/color:bf42900f6e]

[color=darkblue:bf42900f6e]من اصلا موافق این پرچم مزخرف و لعنتی نیستم .[/color:bf42900f6e] [color=red:bf42900f6e]ولی دلیل این اتفاق ها خود انزلی چیا هستند . وقتی اون بیشرف ها یه هفته به میرزا کوچک خان فحش میدند ... وقتی یه هفته دارند به رشتیا فحش میدند ... وقتی یه هفته تو فیسبوک میگند ما گیلانی نیستیم .... وقتی بازی قبل پرچم تایلند رو میارند .... وقتی سنگ میزنند به رشتیا ...[/color:bf42900f6e]

[size=24:bf42900f6e]وقتی انزلی چیا این کارا رو میکنند در جواب اونا این اتفاق ها میفته .[/size:bf42900f6e]

نیما از انزلی !
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط Dane_Ali » جمعه دسامبر 06, 2013 6:24 pm

حتی خوش بین ترین هوادار ملوان هم همچین نتیجه ای در مخیله اش نمیگنجید

هرچی اتفاق تلخ بود مثل دومینو پشت سر هم به ضررمون رقم خورد

همچنین بدترین تولد زندگیم رو امروز تجربه کردم
توی ذهنم چه سناریو هایی که ننوشته بودم اما خیلی راحت همه چی خراب شد

در مورد هوادارا هم ترجیح میدم چیزی نگم

البته بهتره واژه ی تماشاگر رو برای اکثریت بکار ببریم ، فک میکنم خیلی زمان میخواد تا توی بازی هایی که جمعیت زیادی به استادیوم میاد هوادار باشیم نه تماشاگر

پرچم انزلیچی هم فک کنم زیادی بزرگ بود

و اما در مورد داوری حرف نمیزنم چون طبق آیین نامه اجازه ندارم
نماد کاربر
Dane_Ali
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط farhad2590076 » جمعه دسامبر 06, 2013 6:30 pm

آقا این farhad2590076 دیگه داره گندشو در میاره ها فقط داره چرت و پرت میگه

آ[b:d5d45d507c]خه مرد حسابی کجای مطالب من چرت و پرت بود مگر خودت استادیوم نبودی مگر ندیدی که به اصلاح هواداران از اول چرند گویی کردند تا آخر قبل از گل اول بعد از گل ما دلمان برای فوتبال رشت میسوزد چون آن موقعی که من در استادیوم فوتبال تماشا می کردم تو متولد نشده بودی. کجایش نادرست است بگو ببینم. 15000 نفر آمدند که به تیم قوت بدهند یا باعث تحقیر تیم که هیچ باعث بی آبرویی یک شهر شوند. کجای این مطلب من غلط است این تشویق بود یا روحیه دادن به تیم حریف و بازیکنان ملوان را جری کردن. تعصب بیخودی را بزارید کنار و معایب را عیان کنید. علت پیشرفت غرب همین رک گویی است که همه چیز را می گویند تا معایب بر طرف شود ولی ما بجای بیان حقیقت لاپوشانی میکنیم. همین حرفها باعث میشود که یک تعدادی به خود اجازه بدهند که آبروی مردم یک شهر را ببرند. شما لابد موافق این رفتارها هستی که از بیان حقایق ناراحت می شوی. پرچم انزلیچی را برای چه به استادیوم آوردند؟ مگر بارها نگفتند اینکار را نکنید نتیجه اش همین میشود دیگر ظرف این چند سال بدترین تبلیغات بر علیه رشتیها توسط فردسی پور در برنامه 90 انجام شد غیر از بدنامی چه برای ما مانده مقداری ذهن خود را باز کنید ببینید کدام راه درست است و کدام راه غلط اینجوری فوتبال ما در این شرایط سخت با مشکل جدی مواجه و تمام زحمات ما به هدر می رود. خداحافظ

فرهاد از رشت[/b:d5d45d507c][color=red:d5d45d507c] [/color:d5d45d507c][size=18:d5d45d507c] [/size:d5d45d507c]
نماد کاربر
farhad2590076
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط Daniial » جمعه دسامبر 06, 2013 6:35 pm

در یک کلمه بگم افتضاح فقط همین.
تصوير
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 07, 2011 12:00 am

پستتوسط farhad2590076 » جمعه دسامبر 06, 2013 6:40 pm

[size=18:41fecda673]در ضمن یادم رفت اضافه من طرفدار فوتبال رشتم حالا میخواهد داماش باشد، سپیدرود باشد،ایرانمهر باشد یا آب و برق و یا منتخب معلولین هر تیمی به نمایندگی از رشت به میدان برود من خواستار پیروزی تیمهای رشتی هستم

فرهاد از رشت[/size:41fecda673][color=red:41fecda673] [/color:41fecda673][b]
نماد کاربر
farhad2590076
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط Inja-Rasht » جمعه دسامبر 06, 2013 6:45 pm

آقایان خودتونو کنترل کنید. بازیکنان ما امروز زود خودشون باختن و هیچ مربی و کاپیتان باتجربه ای نبود که تیم رو جمع کنه لطفا شما خودتونو نبازید. ما هوادارها اگر این تیم رو جمع نکنیم قصه از این هم تلخ تر میشه. ما باز هم بالاتر از این تیم ماقیایی خواهیم بود.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط ahura » جمعه دسامبر 06, 2013 7:00 pm

من خوار مادر ااين داور و بازي رو در اورد :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? . خدايا اخه خودت شاهدي 20 هزار نفر غمگين شدند
نماد کاربر
ahura
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 18, 2012 12:00 am

پستتوسط dani_0131 » جمعه دسامبر 06, 2013 7:03 pm

اقای عابدینی در شبکه تهران
داماش تمام نشدنی است
نماد کاربر
dani_0131
کاربر فعال
کاربر فعال