[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVsپرسپولیس تهران /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

داماش گیلانVsپرسپولیس تهران /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط elphias » دوشنبه آگوست 20, 2012 5:29 am

خداییش بلیط فروشی افتضاح بود!!! به جای این همه میز جمع کردن فطریه میز بلیط فروشی میزاشتن کار ملت راحت تر بود!! یه مشکلی واسم پیش اومد نتونستم زود بیام استادیوم بعد تو صف بودم یکی اومد یه بلیط های آبی شکلی داد دست دوستاشو پارتیاش همه ریختن تو استادیوم!!!! هیچی دیگه مام شدیم جزو اون 3 هزار نفر بیرون استادیوم!!! :x :x :x :x :x
elphias
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط elphias » دوشنبه آگوست 20, 2012 5:32 am

ولی شب قبلش داشتم میخوابدیم گفتم میشه ینی فردا شب بازیو یک هیچ بزنیم ؟ اوفففا یه بارم آرزویه ما برآورده شده :)))) آخ حسین ابراهیمی چه کردی با ما نیمه اول!! چرا اون توپو گل نکردی؟ برار افشین چاووشی چرا اون توپو یه تیکه نزد؟ ولی چه حاللی کردم دهن این تهرانیای بی ... آسفالت کردیم :))))) :oops: :P :P :P :P
elphias
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » دوشنبه آگوست 20, 2012 5:49 am

اگه چاووشی اون تک به تک رو گل میزد خیلی خوب بود /7/ بازم بردیم خدارو شکر
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط civilboy » دوشنبه آگوست 20, 2012 6:18 am

حیف که شیرینیه این برد دلچسب با کوته فکریه یه عده تلخ شد.
واقعا چرا؟ نباید یه فرقی بین ما و انزلیچیا باشه
واقعا چرا یه عده وقتی میان استادیوم جو گیر میشن.
به هر حال یه راه حلی راهکاری باید واسه این بازیا در نظر گرفته بشه تا دیگه شاهد این نوع حوادث نباشیم.
اگه بشه وارش اسپرت یه بیانه بده و از دل سید جلال در بیاره خیلی خوب میشه، حتی بعد از جریمه شدنمون.
واقعا دل من یکی که سوخت، هر چقدم میگفتیم فحش ندین حداقل بخاطر جریمه نشدنمون گوششون بدهکار نبود.
خدا داربیو به خیر بگذرونه.
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » دوشنبه آگوست 20, 2012 6:35 am

این برد شیرین رو تبریک میگم برد ده نفره خیلی حال میده ساعت4 وارد استادیوم شدیم جایگاه Hپر شده بود رفتیم پشت دروازه نشستیم باخودم عهد بستم هرگز دیگه اوجا نرم
اصولا بعضی از ادما با عرض پوزش خر کله هستند کل ورزشگاه داره کریمی رو تشویق میکنه اونقت بعضی ها دارند ادم جمع میکنند تا به کریمی فحاشی بشه و ... اتفاقا از هوادارانی هستند که همیشه سر تمرین هم حضور دارند
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط armin_punisher6 » دوشنبه آگوست 20, 2012 6:36 am

این ورزش 3 چرا چرت و پرت نوشته که نور ورزشگاه کم بود مردم برای اعتراض نور
گوشیهاشونو روشن کردن.
در ضمن مهرداد جان چرا نوشتی برای اولین[b] بار نور لیزر در رشت دیده شد؟
نماد کاربر
armin_punisher6
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » دوشنبه آگوست 20, 2012 6:42 am

[img:1f7817d955]http://img.oliwy.net/pic/35cd1b90bfa4.jpg[/img:1f7817d955] کریمی گیلانی
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » دوشنبه آگوست 20, 2012 6:43 am

[quote:712a6307b3="civilboy"]حیف که شیرینیه این برد دلچسب با کوته فکریه یه عده تلخ شد.
به هر حال یه راه حلی راهکاری باید واسه این بازیا در نظر گرفته بشه تا دیگه شاهد این نوع حوادث نباشیم.
اگه بشه وارش اسپرت یه بیانه بده و از دل سید جلال در بیاره خیلی خوب میشه، حتی بعد از جریمه شدنمون.
واقعا دل من یکی که سوخت، هر چقدم میگفتیم فحش ندین حداقل بخاطر جریمه نشدنمون گوششون بدهکار نبود.
خدا داربیو به خیر بگذرونه.[/quote:712a6307b3]

دوست عزیز تو رو خدا الکی بزرگش نکن...فحاشی ها دیروز حداقل بود,فقط چند درصد از ورزشگاه به سید جلال توهین کردند اون هم زمان بسیار کم که سریعا بچه ها اون فحاشی رو در نطفه خفه کردند...دیروز همه یک صدا 90 دقیقه به سبک آلمانی ها و ژاپنی ها داماش رو تشویق کردند...هنجره بچه ها پاره شد,در هیچ جای ایران این قدر تماشاگرها هوشیار و با هیجان نیستند,کمی انصاف داشته باش!!...قدر این تماشاگرها رو باید داشته باشیم..برنده واقعی تماشاگرها بودند
سید جلال هم که تیمش باخته اعصابش خورد بود و داشت مظلوم نمایی می کرد ,مثل مازیار میخواد اینطوری دل انزلی چی ها رو بدست بیاره,چون انزلی چی ها بهش میگند خائن!!میخواد بازی بعدی با ملوان بدون تماشاگر باشیم.....
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » دوشنبه آگوست 20, 2012 6:44 am

جلال حسيني در گفت‌وگو با فارس، اظهار داشت: ابتدا بايد اعلام کنم که يک کلام هم درباره بازي با داماش و ساير مطالب حرفي ندارم.

وي افزود: اما تمام ايران و افرادي که در ورزشگاه عضدي بودند با چشمان خود ديدند و با گوش‌هاي خود شنيدند که چه بي احترامي‌هايي به من شد.

حسيني ادامه داد: به آقاي حسن‌زاده که در ورزشگاه نشسته بود و همه چيز را شنيد، اعلام مي‌کنم اگر به اتفاقات بازي با داماش و فحاشي‌هايي که به من شد رسيدگي نکند از اين به بعد با عذرخواهي از تمام بزرگان فوتبال من هم هر حرفي چه بد، چه خوب از دهانم در بيايد در اين فوتبال مي‌زنم و هيچ کس نمي‌تواند جلوي من را بگيرد.

وي خاطرنشان کرد: مي‌گويند حرمت ها بايد حفظ شود؛ من چه کاري در حق هواداران داماش کردم که بايد از آنها بد بشنوم. آيا من به آنها بي احترامي کردم؟ حتي وقتي وارد زمين شدم و با فحاشي‌هايي روبرو شدم براي آنها دست تکان دادم و به هيچ عنوان سعي نکردم تا عکس‌العمل بدي نشان دهم اما هر چه از دهانشان درآمد به من و خانواده‌ام گفتند.

مدافع پرسپوليس تاکيد کرد: آقاي حسن‌زاده و مسئولان فدراسيون فوتبال؛ من به عنوان يک بازيکن ملي مي‌خواهم تا به اين موضوع رسيدگي کنيد، اتفاقي برايم پيش آمده که نمي‌توانم آن را تحمل کنم و اين براي فوتبال ما بسيار زشت است.هواداران داماش حرمت‌ها را نگه نداشتند و بي‌حرمتي‌هايي را به من کردندکه در اين فوتبال بايد جلويش گرفته شود.

وي در پايان تاکيد کرد: باز هم براي دومين بار به تک‌تک آقاياني که در ورزشگاه بودند و همه چيز را شنيدند مي‌گويم اگر جلوي اين کار گرفته شد و به اتفاقات بازي با داماش رسيدگي کردند که هيچ، اما اگر چشم خود را بستند و همه چيز را به فراموشي سپردند آن وقت آن روي جلال حسيني را خواهيد ديد و مي‌بينيد عکس‌العمل مني که در اين فوتبال هميشه حرمت‌ها را نگه داشته و به هيچ کس بي‌احترامي نکردم چيست.

بنظر من هم نباید فحش میدادند.ولی بعضیا تو استادیوم دیگه شور همه چیرو در میارن.هی آقای سراوانی میومد تقاضا میکرد فحش ندین ولی یه عده حرف حالیشون نمیشه !
امیدوارم فقط واسه بازی با ملوان محروم نشیم !
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » دوشنبه آگوست 20, 2012 6:49 am

[quote:57f9f88da1="zxzx"]این برد شیرین رو تبریک میگم برد ده نفره خیلی حال میده ساعت4 وارد استادیوم شدیم جایگاه Hپر شده بود رفتیم پشت دروازه نشستیم باخودم عهد بستم هرگز دیگه اوجا نرم
اصولا بعضی از ادما با عرض پوزش خر کله هستند کل ورزشگاه داره کریمی رو تشویق میکنه اونقت بعضی ها دارند ادم جمع میکنند تا به کریمی فحاشی بشه و ... اتفاقا از هوادارانی هستند که همیشه سر تمرین هم حضور دارند[/quote:57f9f88da1]

باهات کاملا موافقم ! من هم 4 امدم ورزشگاه دیدم جایگاه S-H پر شده بناچار رفتم زیر اسکوربرد ولی کاشکی نمیرفتم-فقط ساز مخالف بودن تو تشویق !
اگه محروم شیم فقط به خاطر شعار های همین یه عده بود وگرنه من از اونور شعاری نشنیدم
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » دوشنبه آگوست 20, 2012 6:50 am

بس کنید دیگه !!!!!!!!!! /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
تو هر سایتی از طرفدارهای داماش میریم میگن سید جلال سید جلا سید جلال...
یعنی این همه تشویق بی امان داماشی ها رو ندید و اون چند لحظه فحاشی کوتاه و اون هم از طرف عده ای از محدود را دارید میبینید؟!!!!!!!چرا بزرگش می کنید...
همه دارند از تماشاگرهای با تعصب داماش میگند و شما دارید همش حاشیه می رید!!!!!!!!!!!!!!!! /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
به خدا سید جلا داره مظلوم نمایی میکنه,مثل مازیار میخواد اینطوری دل انزلی چی ها رو بدست بیاره,چون انزلی چی ها بهش میگند خائن!!میخواد بازی بعدی با ملوان بدون تماشاگر باشیم.....چرا متوجه نمیشید!!!! :( :(
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط soulful » دوشنبه آگوست 20, 2012 6:58 am

بابا تو ورزشگاه فحاشی به سید جلال حسینی در کل 90 دقیقه شاید کمتر از 10 دقیقه بود اگه اینجوریه که همه تیمها باید به خاطر فحاشی محروم بشن. هر چند کاش همین 10 دقیقه هم نبود تا رگ غیرت نداشته انزلی چی ها رو جوش نمیاوردیم /16/ /16/ /16/ /16/

راستی کسی میدونه چرا این انزلی چی ها فکر میکنن با غیرتن ؟؟؟ من 2 از دوستام تو انزلی زندگی میکنن میگن بیکاری تو انزلی خیلی زیاده . جالبه اینا که اینقدر غیرت غیرت میکنن چرا یه بار نمیرن جلو شهرداری شهرشون به خاطر این وضع اعتراض نمیکنن؟؟؟ نکنه فکر کردن دفاع کردن از یه سری بازیکن میلیونر یعنی غیرت داشتن ؟!!! این جماعت با غیرت تو انتخابات 88 کدوم گوری بودن ؟؟ نکنه یادشون رفته رشت و تهران و انزلی در انتخابات 88 جز اولین شهرها بودن که اعتراض کردن !!! تا کی میخوان تو ورزشگاه و یا محیط مجازی قایم بشن و حرف از غیرت بزنن !!
نماد کاربر
soulful
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 12, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar » دوشنبه آگوست 20, 2012 6:58 am

[quote:8036d6c1e7="yankee"]جلال حسيني در گفت‌وگو با فارس، اظهار داشت: ابتدا بايد اعلام کنم که يک کلام هم درباره بازي با داماش و ساير مطالب حرفي ندارم.

وي افزود: اما تمام ايران و افرادي که در ورزشگاه عضدي بودند با چشمان خود ديدند و با گوش‌هاي خود شنيدند که چه بي احترامي‌هايي به من شد.

حسيني ادامه داد: به آقاي حسن‌زاده که در ورزشگاه نشسته بود و همه چيز را شنيد، اعلام مي‌کنم اگر به اتفاقات بازي با داماش و فحاشي‌هايي که به من شد رسيدگي نکند از اين به بعد با عذرخواهي از تمام بزرگان فوتبال من هم هر حرفي چه بد، چه خوب از دهانم در بيايد در اين فوتبال مي‌زنم و هيچ کس نمي‌تواند جلوي من را بگيرد.

وي خاطرنشان کرد: مي‌گويند حرمت ها بايد حفظ شود؛ من چه کاري در حق هواداران داماش کردم که بايد از آنها بد بشنوم. آيا من به آنها بي احترامي کردم؟ حتي وقتي وارد زمين شدم و با فحاشي‌هايي روبرو شدم براي آنها دست تکان دادم و به هيچ عنوان سعي نکردم تا عکس‌العمل بدي نشان دهم اما هر چه از دهانشان درآمد به من و خانواده‌ام گفتند.

مدافع پرسپوليس تاکيد کرد: آقاي حسن‌زاده و مسئولان فدراسيون فوتبال؛ من به عنوان يک بازيکن ملي مي‌خواهم تا به اين موضوع رسيدگي کنيد، اتفاقي برايم پيش آمده که نمي‌توانم آن را تحمل کنم و اين براي فوتبال ما بسيار زشت است.هواداران داماش حرمت‌ها را نگه نداشتند و بي‌حرمتي‌هايي را به من کردندکه در اين فوتبال بايد جلويش گرفته شود.

وي در پايان تاکيد کرد: باز هم براي دومين بار به تک‌تک آقاياني که در ورزشگاه بودند و همه چيز را شنيدند مي‌گويم اگر جلوي اين کار گرفته شد و به اتفاقات بازي با داماش رسيدگي کردند که هيچ، اما اگر چشم خود را بستند و همه چيز را به فراموشي سپردند آن وقت آن روي جلال حسيني را خواهيد ديد و مي‌بينيد عکس‌العمل مني که در اين فوتبال هميشه حرمت‌ها را نگه داشته و به هيچ کس بي‌احترامي نکردم چيست.

بنظر من هم نباید فحش میدادند.ولی بعضیا تو استادیوم دیگه شور همه چیرو در میارن.هی آقای سراوانی میومد تقاضا میکرد فحش ندین ولی یه عده حرف حالیشون نمیشه !
امیدوارم فقط واسه بازی با ملوان محروم نشیم ![/quote:8036d6c1e7]

دقیقا چندین بار دیدیم که آقای سروانی اومدن و گفتند که فحاشی نشه ، حتی دیده شد به بعضی از بچه ها از کنار زمین هم این موضوع رو اطلاع دادن که به گوش بقیه هم برسونن ! ولی متاسفانـه باز شعارها . . . .
انتظارات از دوستان پشت دروازه خیلی بیشتره به هر حال بیشتر تو حال و هوای سایت هستند و از وضعیت انضباطی هم که ممکنه پیش بیاد با خبر بودند
این حرف من رو به این منظور برداشت نکنید که فحاشی ها از اون سمت بود نه ولی حداقل میتونست از اون سمت شروع یا پاسخی نداشته باشه !
نماد کاربر
golsar
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط civilboy » دوشنبه آگوست 20, 2012 6:59 am

[quote:9a404bbdc1="amirreza_pro"][quote:9a404bbdc1="civilboy"]حیف که شیرینیه این برد دلچسب با کوته فکریه یه عده تلخ شد.
خدا داربیو به خیر بگذرونه.[/quote:9a404bbdc1]

دوست عزیز تو رو خدا الکی بزرگش نکن...فحاشی ها دیروز حداقل بود,فقط چند درصد از ورزشگاه به سید جلال توهین کردند اون هم زمان بسیار کم که سریعا بچه ها اون فحاشی رو در نطفه خفه کردند...دیروز همه یک صدا 90 دقیقه به سبک آلمانی ها و ژاپنی ها داماش رو تشویق کردند...هنجره بچه ها پاره شد,در هیچ جای ایران این قدر تماشاگرها هوشیار و با هیجان نیستند,کمی انصاف داشته باش!!...قدر این تماشاگرها رو باید داشته باشیم..برنده واقعی تماشاگرها بودند
سید جلال هم که تیمش باخته اعصابش خورد بود و داشت مظلوم نمایی می کرد ,مثل مازیار میخواد اینطوری دل انزلی چی ها رو بدست بیاره,چون انزلی چی ها بهش میگند خائن!!میخواد بازی بعدی با ملوان بدون تماشاگر باشیم.....[/quote:9a404bbdc1]

در اینکه استادیوم هایی مثه تختی انزلی و ازادی تهران وضع به مراتب بدتره شک ندارم (مثه فحاشیه دیروز استقلالیا، یا فحاشی همه روزه انزلیچیا در استادیومشون حتی سر تمرینات)
ولی باید یه فرقی با بقیه داشته باشیم یا نه، اگه بخوایم رو عیبامون سرپوش بزاریم که نمیشه.
مطمئنا اگه همچین حرکات در شهری مثه انزلی اتفاق میفتاد (که میفته) همه ازش پشتیبانی میکردن، نمونه ش حرکت مازیار زارع در بازی برگشت با داماش که این حرکت غیر ورزشی واسشون شیرین بود. ولی خودتون دیدین که روز بعدش جراید و تماشاگرا چجوری از خجالتش در اومدن
اخلاق این وسط چی میگه. یعنی همه حرکاتمون باید صرفا رو کم کنی باشه
مبنای قیاس من و شما نباید شهر کوچکی مثه انزلی باشه ما با کل ایران طرفیم، باید جوو به نفع خودمون برگردونیم
اگه قراره حوادث بازی با تراکتور دوباره تکرار بشه مطمئن باش دودش تو چشه خودمون میره
این بنده خدا چه در برنامه 90 و چه دیروز هیچ توهینی نکرد، غیر اینه؟
چرا باید فحش بخوره؟
در مورد تشویق هوادارا که منم با شما موافقم، من از ساعت 4.30 تو استادیوم بودم جز اخرین نفراتم بودم که از ورزشگاه خارج شدم بنابراین از اول تا اخر مسائل پیش اومده تو استادیومو در جریانم
نمیگم 90 دقیقه فحش خورد، نیمه اول یه عده پیش ما نشسته بودن که شروع کردن به فحاشی که ساکتشون کردیم ولی از نیمه دوم دیگه غیر قابل کنترل شده بودن. اکثرنم بچه سال بودن بعبارت دیگه خیلی سریع جوگیر میشن.
در مورد اینکه حسینی خواسته دل انزلیچیا رو بدست بیاره مخالفم چون کارایه دیگه ای هم میتونست بکنه که نکرد، سید جلال چه داخل و چه خارج زمین ادم با اخلاقیه اینو تو مصاحبه هاشم میتونین بخونین
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط soulful » دوشنبه آگوست 20, 2012 7:04 am

[quote:9f2ee15395="amirreza_pro"]بس کنید دیگه !!!!!!!!!! /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
تو هر سایتی از طرفدارهای داماش میریم میگن سید جلال سید جلا سید جلال...
یعنی این همه تشویق بی امان داماشی ها رو ندید و اون چند لحظه فحاشی کوتاه و اون هم از طرف عده ای از محدود را دارید میبینید؟!!!!!!!چرا بزرگش می کنید...
همه دارند از تماشاگرهای با تعصب داماش میگند و شما دارید همش حاشیه می رید!!!!!!!!!!!!!!!! /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
به خدا سید جلا داره مظلوم نمایی میکنه,مثل مازیار میخواد اینطوری دل انزلی چی ها رو بدست بیاره,چون انزلی چی ها بهش میگند خائن!!میخواد بازی بعدی با ملوان بدون تماشاگر باشیم.....چرا متوجه نمیشید!!!! :( :([/quote:9f2ee15395]

بابا سید جلال لجش گرفته تیم محبوبش پرسپولیس باخته حلال داره انزلی چی ها رو میندازه وسط . آره. فحاشی بود اونم از طرف یه سری آدم خاص. به هر حال به قول شما کسی چرا تشویق 90 دقیقه ای طرفدارای داماش گیلان رو ندیده ؟؟؟ انزلی چی ها از اینکه تو جهنم عضدی جلوی 20 هزار طرفدار رشتی بازی کنن مثل ... ترسیدن و میخوان با هر ترفندی داماش رو محروم کنن
نماد کاربر
soulful
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 12, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان