توسط sepidroudi » جمعه دسامبر 06, 2013 4:03 pm
[quote:13649c87fa="The_King_of_rasht"][quote:13649c87fa="sepidroudi"][quote:13649c87fa="The_King_of_rasht"]امیدوارم سه نظر هر چه زودتر به درب خروجی باشگاه راهنمایی بشوند
1_امیر عابدینی: پارسال که 3_1 باختیم گفتند عابدینی بعد از باخت گریه میکرد ولی امسال قطعا گریه نکرد چون داشت بازی پرسپولیس و ذوب را تماشا میکرد و البته از برد تیم محبوبش کلی خوشحال هم شد.من برای رفتن امیر عابدینی لحظه شماری میکنم .باخت به ملوان تمام داشته های شما در این چند سال رو پنبه کرد فقط باید از باشگاه بری تا شاید بتونم ببخشمت
2_مصطفی حاجتی : آبرار تی ماچیَ نخاییم تی دوماغَ امره وانسین خوشم میاد ادعاش هم میشه 10 سال اینجا داره بازی میکنه،امروز با غیرت نبودی آقای حاجتی!
3_این اسکولی که امروز توی دروازه بود! این خیار چمبر؛ این بوته تورب؛ این معلول جسمی و حرکتی، این اگه خوب بود که نفت آبادان نمی افتاد. آقای ناظمی جون مادرت جون هرکی دوست داری این مشنگ ِباقالا رو دیگه بازی نده اگر بهنام امروز بود نهایت همین سه تا رو میخورد دیگه !چون سه بار اومدن روی دروازه ما و هر سه بار گل![/quote:13649c87fa]
جریان حاجتی رو اصلا نمیفهمم!!!!! - امروز مثلا چه خطایی ازش سر زد؟![/quote:13649c87fa]
یکنفر توی بازی چند تا پاس اشتباه میتونه بده،چند بار باید توپ لو بده ،چندبار باید دریبل بخوره ،چندبار باید با پاس های الکی دهن سیف الهی رو آسفالت کنه ،چرا الکی باید بیاد توی پای بازیکن صاحب توپ خودمون،حتما بد بود که تعویض شد؟چرا وقتی تعویض میشه قدم زنان میاد بیرون انگار تیم جلو هست و ایشون در باغ محتشم قدم میزنند؟
معین جان امروز چاکم پاره شد اینقدر که بچه ها رو ساکت کردم که بهش فحش ندهند،موقعی که قدم زنان داشت میرفت بیرون خدا شاهده جلوی دهن چند رو گرفتم که حاجتی رو هو نکنند (پوریا شاهد این قضیه هست) امروز حاجتی با غیرت نکرد. تیم که ارث باباشون نیست که،قدیمی هستند فدای سرم که قدیمی هستند اینها همه سرباز داماش هستند.
معین جان توجه کن که به ملوان توی رشت باختیم من این باخت رو به راحتی هضم نمکنم![/quote:13649c87fa]
مگه ما هضم کردیم قضیه رو؟؟!!!!
ولی این مطالبی رو که گفتی من ندیم - به نظرم نه خوب بود نه بد - فکر کنم از مبالغه به اغراق مایل شدید! حالا گیرم که بد ، باید به در خروجی راهنمایی بشه؟؟
همین حاجتی دو تا برد قبلیمون رو مدیونش هستیم - بازی فوق العادش جلوی ذوب و بازی تاثیرگذارش جلوی سایپا - این حق امثال حاجتی نیست.
من الان نسبت به چند بازیکن شدیدا انتقاد دارم مثل سهراب، کاردوست و ... ولی میزارم رو حساب اینکه روز بدشون بود ولی اینجوری به در خروجی راهنماییشون نمیکنم.
به خدا بازی بعدی اگه دهقانی جز لیست 18 تا باشه ، یه جور دیگه نسبت به آقای ناظمی برخورد میکنم.
ضمنا سروش عزیز نظرت رو قبول ندارم - حاجتی حداقل از 5 نفر بهتر بود تو این بازی
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند