مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط shahreman » جمعه مارس 16, 2012 9:00 am
انگار دیروز بود که از برد تمه محبوبمون تو انزلی چنان در شور وشادی غرق بودیم که تمام مشکلات جاری باشگاه رو واسه مدتی از یاد بردیم حالا تنها چیزی که میتونه باز هم مرحمی باشه واسه دلایی که به حد انفجار از بیدادوکم لطفی مسئولان منبسط شده همین برد خانگیه امیدوارم در پایان بازی این رشت باشه به استقبال شادی بره وآرزودارم که در پایان همین بازی انزلی قبرستانی بشه که آغوش برای این تیم منفور باز کنه
-

shahreman
- کاربر نسبتا فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 22, 2011 12:00 am
توسط onlyrasht » جمعه مارس 16, 2012 9:20 am
[color=black:714ca80bd0] تصاویری از پوشش پلاستیک بر روی چمن ورزشگاه سردار جنگل :[/color:714ca80bd0]
[color=darkblue:714ca80bd0]مسئولان باشگاه برای اینکه وضه زمین از این بدتر نشود ... صلاح دیدند تا تمرین داماش رو هم به یک زمین دیگر منتقل کنند ..
این پوشش از ظهر پنچشنبه انجام شده است ...[/color:714ca80bd0]
[color=black:714ca80bd0]تصاویر:[/color:714ca80bd0]
-

onlyrasht
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am
توسط arminaberar » جمعه مارس 16, 2012 10:11 am
آقا کسی نمیدونه تمرین امروز که ساعت 16قرار بود برگزار بشه لغو شده یا نه (ما الکی تا امامحسین نریم)
هرکی میدونه لطفا بگه
-

arminaberar
- کاربر نیمه حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه مارس 09, 2012 12:00 am
توسط arsalan27 » جمعه مارس 16, 2012 10:16 am
کاپيتان داماش:بايد ملوان را شکست دهيم
کاپيتان تيم فوتبال داماش گيلان گفت: بازي حساسي مقابل ملوان در پيش داريم و بايد براي بهبود موقعيت در جدول ليگ برتر ملوان را با شکست بدرقه کنيم.
محمدرضا مهدوی در مورد بازی شنبه با ملوان گفت: بازی بسیار حساسی پیش رو داریم که مطمئن باشید با پیروزی داماش به پایان خواهد رسید.
مهدوی افزود: ما باید در این بازی برنده شویم تا با کسب سه امتیاز بازی به عدد سی و پنج در جدول امتیازات دست یابیم و در حاشیه امنیت بیشتری قرار بگیریم.
کاپیتان داماش افزود: قطعا با سعی و تلاش زیاد میتوانیم در این بازی به نتیجه دلخواه دست پیدا کنیم و مردم رشت را خوشحال کنیم.
مهدوی در مورد مشکلات مالی باشگاه نیز گفت: به امید خدا و با تلاش آقای عابدینی مشکلات در حال رفع شدن است و امیدوارم قبل از داربی خبرهای خوش به گوش همه برسد.
-

arsalan27
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am
توسط MAZIYAR » جمعه مارس 16, 2012 10:19 am
تمرین امروز تا به الان که لغو نشده و بعید هست که لغو بشه.
من و چند تا از رفیقام به همراه عکاس وارش اسپرت داریم حرکت میکنیم
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"
"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
-

MAZIYAR
- مدیر انجمن

-
- تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am
-
توسط ali_damashi » جمعه مارس 16, 2012 12:08 pm
بچه ها آماده برگزاري يک دربي خوب هستند
سرمربي داماش گيلان گفت: اين که مي گويند غلامپور زنگ زده تا از من عذرخواهي کند صحت نداد. او تماسي نداشته با اين حال از او دلگيري ندارم و احترامش برمن واجب است.
مهدي تارتار در گفت و گو با پانا در خصوص وضعيت داماش اظهار داشت: وضعيت تيم ما بد نيست. پس از يک امتيازي که از فولاد گرفتيم، روحيه تيم خوب است و بچه ها آماده برگزاري يک دربي خوب هستند البته فقط تنها نگراني ما غيب ابوذر رحيمي است.
وي افزود: ما مي دانيم که بازي براي هر دو تيم ملوان و داماش حساس و سنگين است ولي سعي کردم از اين حساسيت کم کنم تا بچه ها بدون استرس بازي کنند. ما در جدول نزديک به هم هستيم و کسب 3 امتياز براي هر دو تيم از اهميت بالايي برخوردار است. در واقع اين برد مي تواند 6 امتيازي باشد چون اگر هرتيمي آن را کسب کند ، مي تواند خيلي در سرنوشتش تاثير بگذارد.
سرمربي داماش تصريح کرد: کيفيت زمين سردار جنگل اصلا خوب نيست. البته تلاش مي کنند تا هموار شود ولي اگر هموار هم شود ، فايده اي ندارد چون زمين اصلا چمني ندارد و خاکي است. به زمين رسيدگي نشده است و 60، 70 درصد آن بدون چمن باقي مانده است.
تارتار گفت: اگر بازي در عضدي برگزار مي شد ، خيلي بهتر بود چون اولا تماشاگر زيادي مي آمد و دوما بازي حداقل با کيفيت برگزار مي شد. در اين زمين اصلا بحث بديمني نيست. وقتي زمين کيفيت و چمن ندارد ، نتيجه قابل پيش بيني نيست و فقط شانس و قضا و قدر است که نتيجه دربي را مشخص مي کند. اميدوارم اين اتفاقات به نفع تيم ما رقم بخورد.
وي تاکيد کرد: ملوان يک تيم جوان و با قدمت است. اين تيم مربي جوان و خوبي مثل پورغلامي دارد که در نيم فصل دوم شرايط را تغيير داده و نشان داد که با درايت است. ما دنبال اين هستيم تا با پيروزي در دربي، با خيال آسوده به تعطيلات برويم. اميدوارم قول مساعدي که براي رفع مشکلات داده اند هم عملي شود.
سرمربي تيم داماش در خصوص وضعيت "زنيدپور" افزود: او هنوز مشکلش حل نشده و با توجه به اين که با تيم ما تمرين نمي کند ، به او بازي نمي دهيم. هنوز مشخص نيست که تا آخر بازي کند يا نه چون در خصوص او تصميم گيري نشده.
تارتار در خصوص اين که آيا درست است غلامپور در تماسي از شما عذرخواهي کرده؟ گفت: نه اين صحت ندارد و غلامپور تماسي نگرفته. من از کسي دلگيري ندارم. غلامپور پيشکسوت من است و احترامش بر من واجب است. با او در پاس همبازي بودم و هيچ مشکلي هم از طرف من با او ندارم.
-

ali_damashi
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am
-
توسط zxzx » جمعه مارس 16, 2012 2:47 pm
کسی میدونه در ورزشگاه از ساعت چند باز میشه؟
داماش تا ابد جاویدان
-

zxzx
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am
توسط MAZIYAR » جمعه مارس 16, 2012 4:00 pm
از دوستان می خوام در مورد تمرین امروز چیزی ننویسن تا یک ساعت دیگه گزارش تمرین امروز روی صفحه اصلی سایت قرار میگیره

"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"
"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
-

MAZIYAR
- مدیر انجمن

-
- تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am
-
توسط RASHTBOY » جمعه مارس 16, 2012 4:16 pm
همين الان چند سايت هواشناسي معتبر رو مرور كردم ، متاسفانه فردا بارش مداوم باران و متناوب برف رو شاهد خواهيم بود .
اي كاش هوا خوب بود ؛ توي هواي باراني و زمين سردار جنگل شايد بازي خوبي رو شاهد نباشيم
ولي مهم اينكه بازي رو مي بريم

-

RASHTBOY
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am
توسط sajad1985 » جمعه مارس 16, 2012 4:16 pm
[color=blue:a22d2dea34] [/color:a22d2dea34]
موجی از نگــــــرانی تو اردوی تیم همســــــــــایه بوجود اومده
بهمن صــــــــــالح نیا تو اظهار نظری از کسب نتیجه مســــــــاوی مقابل تیم داماش تو رشت استقبال کرده و گفته تکرار شـــــــکست تراژدی تلخــــــــیست
-
sajad1985
- کاربر نیمه حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am
توسط sajad1985 » جمعه مارس 16, 2012 4:33 pm
آقای حســـین فرکی سرمربی نفت تهران که از دوستای چندین ساله پدرم هستند دقایقی پیش از ترس بسیار زیاد بهمن صالح نیا از بازی فردا گفت ! ایشون گفت دیشب طی صحبت هایی که با صالح نیا داشت وی از تکرار دوباره شکــــــست مقابل داماش بعنوان یه تراژدی تلخ نام برد و با هـــــــــراس زیاد از نتیجه مســـــــاوی استقبال کرد !!!!

ـــــــــــــــــــــــ
-
sajad1985
- کاربر نیمه حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان