توسط r4sht » يکشنبه ژانويه 19, 2014 2:35 pm
در جواب همه دوستان بگم بخاطر این یک فلاش بک به گذشته زدم بخاطر اینکه بعضی از دوستان متاسفانه فکر میکنند تصمیماتی که میگیرن و جهت دهی که میکنند درست است و هیچ نظر مخالفی رو قبول نمیکنند
البته من هیچ وقت بعد اومدن ناظمی مخالفت نکردن بلکه برعکس حمایت کردم چون مخالف ایجاد تنش و حاشیه هستم
در این برهه زمانی چون ناظمی برکنار شده تقریبا این رو مطرح کردم که دیگه از اشتباهات گذشته درس بگیریم و احساسی رفتار نکنیم
اینکه دوست عزیز ادمین الان عصبانی شده بخاطر اینه که اون زمان نظرش حمایت بوده گرچه الان شجاعت تایید نظرش رو داره و الان به هر دلیلی که دوستان میدونند نظریه حمایتش شکست خورده
بنده منظورم اینه اگه کل این شرایط مثلا به قول همین دوستان که بنده از دست نشان حمایت کردم برای نادر می افتاد قطعا بدون دارکو و ... حداقل از نظر فنی تیم رو خیلی بهتر روانه میدان میکرد و باج نمیدادیم
بحث من انتقام نیست هوادار گرامی حرف من اینه که خدا خواست مثلا تاریخ این بار با نظر محمدی تکرار شد باز یه عده نیان نگن با نظر محمدی بومی بریم دسته یک بهتر از اینه با غیر بومی بمونیم و باز از یک سوراخ دوبار نیش بخوریم
بنده در بحث مدیریت سایت دخالتی نکردم که تهدید میکنی ادمین عزیز فقط گفتم نقطه نظر شما در اون زمان اشتباه بوده
حالا شاید شما خودتون رو معصوم و یا بدور از اشتباه میدونی که اینقدر عصبانی میشی و به شخصیت افراد حمله میکنی نظر شماست و بنده احترام میزارم
در ضمن هروقت من به صفات اخلاقی و رفتاری شما انتقاد کردم شما میتونی مقابله به مثل کنی گرچه من از چنین کاری متنفرم
و تنها از نظرات دوستان انتقاد میکنم
در ضمن من خلاف جهت شنا نکردم
خیلی از دوستان هستن که نظراتشون رو قبول دارم و اونها هم لطف داشتن
به هر حال کار خیلی بدی هست که حمله به خصیت میکنی
اگه دوست دارین عکس و فیلم هایی که از هر بازی که توی استادیوم هستم رو اپلود کنم تا بدونی من پشت سیستمی نیستم عزیز
از بازی با ملوان تو خونه بگیر تا حتی بازی توی کرج و ...
مشکل اصلی غیر فوتبالی اینجا اینه بحث تخریت و مسایل شخصی رو پیش میکشین که حرفه ای نیست
قطعا به عنوان یه پیشنهاد اگه دخالت ندونی امیدوارم استانه صبر و شکیبایی رو همه بالا ببریم تا فضایی بهتر داشته باشیم
گرچه اگه از من بخوای من حذف اکانت میکنم و نمیام این سایت اما چیزی حل میشه ؟ اگه اره و به سود منافع هوادارا و تیم میدونین حاظرم دیگه نظری نزارم و اینجا نیام
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )