اما دوستان وارشی عزیز وگرامی همانطور که میدانیم در بازی رفت اتفاقات بدی برای همشهریان ودوستان هوادار داماش افتاد که ناراحتی کسانی را که به انجا نرفته بودند راهم برانگیخت که بنده نیز یکی از انان بودم لذا اینکه از دوستان بخواهیم ان اتفاقات را فراموش کنند امری غیر قابل قبول از طرف عده ای خواهد شد و حق هم دارند ولی بهوش باشیم اگر عده ای از دوستان میخواهند انتقام کوچکی هم بگیرند (البته خواهش میکنم که بیخیال اون لی لی پوتیها شوند)در مسیر راه موکولش کنند ودر استادیوم هم مواظب حیله ومکر انها باشند چراکه وقتی انها میتوانند بدون ترس وبا پیراهن ملوان در بین تماشاگران تراکتور وسپاهان حاضر شوند میتوانند جمعه نیز خود را قاطی هواداران داماش نموده وبا فحاشی وکارهای که میتواند امتیاز از تیم ما کسر کند،کاری کنند که نمیتوانند در مستطیل سبز انجامش دهندلذا بازهم دوستان گلم سفارش میکنم که باتشویق جانانه به جنگ انان برویم ومثل بازیهای که 90دقیقه به تیممان فکر میکردیم وباتشویقهایمان ،داماش عزیزمان را به برد نزدیک میکردیم بپردازیم واز کسانی که اهداف و منافع شخصی را بر اهداف بزرگ تیمان مقدم میشمارند بخواهیم که دست از کارهایشان در روز بازی بردارند به خیلیها که حتی از فوتبال چیزی نمیدانند ونمیفهمند وبه قول ما رشتیها به "توپ گیدی اشتالو توشک"می ایند تا عقدهای شخصی خود را خالی کنندوالبته داماش برایشان معنی ومفهومی ندارد لذا بر ما واجب است که مواظب انهاییی که سالی یکبار وفقط در این بازی وفقط برای فحاشی می ایند باشیم وجلوی انهارا بگیریم