[b:e713e73ec0][quote:e713e73ec0="ali_m"][quote:e713e73ec0="wer"][quote:e713e73ec0="ali_m"]سلام خدمت هوادران تیم داماش یک خواهش داشتم
لطفا هم شما و هم ما از توهین قومیتی جلوگیری کنیم
در ضمن من یک هوادر تراکتور سازی هستم
با تشکر
اتحاد هوادران شهرستانی = نابودی تیم های پایتخت نشین

[/quote:e713e73ec0]
دیدیم اومدیم تبریز چقدر مهمانوازی بلد هستی
خواهشا" ما رو راهنمایی نکن ما خودمون باید چندتا کلاس برای احترام به تیم های مقابل بذاریم تا صندلیهای یادگار امام را نابود نکردین

[/b:e713e73ec0][/quote:e713e73ec0]
دوست عزیز من داماش در این چند سالی که تو لیگ هست
اصلا در تبریز هوادری با خود نیاورده بود شما چطور میگید ما رسم میهمان نوازی را به جا نیاورده بودیم[/quote:e713e73ec0]
[color=darkred:e713e73ec0][size=18:e713e73ec0]
نیاز به آوردن نبود اگر میومدیم زنده بیرون نمی امدیم نیاز به توضیح نیست چون تصویر تلویزیونی کاملا" حاشیه های تبریز نشون میده همین استقلال و پرپسولیس با علی کریمی اومد دارید می ریختید داخل زمین دایی به کشتن داری میداید به نظر من تبریز شرایط برگزاری بازی نداره شما جنبه باخت نداری خون مربی تون نریزید شاهکار کردید
اگر این روند تبیض نژادی ادامه داشته باشه فیلم حاشیه های تبریز باید بفرستم FIFA یا دادگاه حکمیت ورزش(CAS) شاید اونا به دادمون برسند / تماشاگرای داماش هیچ کاری نمی کنند پشت سر هم جریمه میشیم شماها یادگار نابود کردید و به تیم های مختلف توهین میکنید شعارهای استقلال طلبی میدید پشت سر هم تشویق میشید
چرا بازی با داماش یا بازیهای بیرون خونه تون با تیم های دیگه شهرستانی دارید یاد اتحاد میفتید نیاز به اتحاد با شما نیست شما یک امتیاز از ما بگیرید پشت سرتون هم نگاه نمیکنید هر چند این بازی باختید تسلیت میگم بهت
ما خودمون سرخابی ها رو نابود کردیم نیاز به اتحاد با شما نیست [/size:e713e73ec0][/color:e713e73ec0]