[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان-تراکتورسازی تبریز |نظرات-عکس ها وخبرهای کوتاه

داماش گیلان-تراکتورسازی تبریز |نظرات-عکس ها وخبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط sepidroudi » شنبه سپتامبر 14, 2013 5:29 pm

گسترش - ذوب آهن (توقف احتمالی ذوب آهن)
داماش گيلان - تراکتورسازي
نفت تهران - ملوان
فجر سپاسي - استقلال خوزستان
صباي قم - راه‌آهن
فولاد - سايپا (توقف احتمالی سایپا)
سپاهان - پرسپوليس
استقلال - مس

با نگاه به بازیهای هفته دو بازی دیگه علاوه بر بازی خودمو حائز اهمیت هست که اگر نتیجه با پیش بینی که از این بازیها داشتم همراه باشه در صورت پیروزی بر تراکتور به رتبه هفتم میرسیم که تا پایان هفته دهم (یک سوم از کل مسابقات) نتیجه فوق العاده ای خواهد بود.

پس دوستان اهمیت فوق العاده این بازی رو برای همه کسانی که میشناسید تشریح کنید تا با حمایت همه جانبه و بدون حاشیه از تیم مقابل تراکتور به سه امتیاز حساس این تیم برسیم و با خیالی راحتتر از لیگ خودمون رو برای بدست آوردن رتبه خوبی در لیگ و حضور قدرتمند در جام حذفی آماده کنیم.
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه سپتامبر 14, 2013 5:36 pm

r4sht: مشکل جنابعالی اینه که فکر می کنی تمام برداشت هات درست هست.
برادر من کمتر میشه که تو بحث های چالشی شرکت داشته باشم چون نمی خوام چنین برداشت های جالب و بامزه ای بشه .
سیاست این سایت انتشار تفکرات هوادار هست بنابراین در مباحث نیز خود هوادار باید صلاح خودش رو تشخیص بده. وظیفه ای که ما اینجا برای خودمون تعئین کردیم و از ابتدا بر اون پایبند بودیم آگاه سازی هوادار از اخبار، و مسائل مربوط به تیم هست و صدای هوادار بودن، نه شکل دهی افکار به قصد و نیت شخصی خودمون و همین تفاوت وارش اسپرت با بسیاری از سایت ها و جوامع مجازی دیگر هست.
اینجا تذکر همون چیزی هست که خوندی نه چیزی کمتر یا فراتر .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط saleh1346 » شنبه سپتامبر 14, 2013 6:59 pm

انشالا که میبریم /23/
نماد کاربر
saleh1346
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط shervin1381 » شنبه سپتامبر 14, 2013 7:30 pm

اینکه در بازی با صبا از مایلی کهن حمایت شد ومورد تشویق قرار گرفت نتیجه ان در کنفرانس مطبوعاتی مشخص شد که ایشان از جو بسیار خوب استادیوم وهواداران مان تعریف نمودند واین مسئله روی خروجی خبر گزاریها قرار گرفت تا تبلیغات خوبی برای استادیوم شهر رشت وتماشاگران خوب ان باشد
اما بازی بعدی که اقا معلم فوتبال ایران ودوست خیلی نزدیک محمد مایلی کهن ،یعنی مجید جلالی عهده دار مربیگری تیم تراکتور میباشد میتواند این تبلیغ را گسترده تر کند وبا مواجه شدن با تشویق هواداران مبلغ خوبی برای ورزشگاه عضدی در کنفرانس پس از بازی باشد
همچنین همانگونه که میدانیم علی کریمی که اصلیتی گیلانی داردو در اکثر مسابقات دوربین ها وخبر گزاریها دنبال مصاحبه گرفتن از وی میباشند با تشویقی که میشود میتوان به از وی نیز در این راه استفاده نمود
لازم به ذکر است که دوتن از عناصرحاشیه ای تراکتور(دهنوی وسید صالحی ) امسال در این تیم حضور ندارند وخود به خود تنش کمتر میباشد وبهترین کار ما هواداران تشویق بدون وقفه مثل بازی با صبا میباشدتا برد دیگری نصیب داماش گردد به امید موفقیت در میدانهای اتی
نماد کاربر
shervin1381
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 31, 2013 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه سپتامبر 14, 2013 10:56 pm

[color=black:af6b9f28c6]ما باید از این به بعد کاملا با سیاست رفتار کنیم.یعنی حرکاتی رو نشون بدیم که وجه هوادارانمون رو همه جا مخصوصا تو مطبوعات حفظ کنیم و یه طوری بشه که مثل بازی صبا و استقلال مربی های حریف ازمون تعریف کنن.خیلی هم کار سختی نیست کافیه توهین به تیم حریف نشه.و مربی و یکی دو تا بازیکن تاثیر گذارشون رو تشویق کنیم(تاثیر گذار تو رسانه).توی این بازی علی کریمی و جلالی میتونه مورد مناسبی برای تشویق باشه.ابراهیمی رو هم باید بیخیال بشیم.یعنی کلا سعی کنید ندید بگیرینش.یه خواهش دیگه هرکسی هرجا نشسته یه خورده هوای اطرافیانش رو داشته باشه که کسی بطری پرتاب نکنه...
در مورد شعار گیلان سرور آذربایجان هم اینو بگم که شعار بدی نیست و از نظر کمیته انظباتی هم مشکلی نداره.یه استان سرور یه استان دیگه.نه توهینی هست نه حرف زشتی و نه...
فقط باید حواسمون باشه که بعد از این شعار شعار زشتی پشت بندش نیاد.چون کلا ما عادت داریم به یه چیزی بند کنیم دیگه تا تهش میریم.فقط امیدوارم با یه بازی هوشمند 3 امتیاز بازی رو بگیریم و با یه سیاست خیلی خوب و دوری از هرگونه کاری که احتمال کسر امتیاز داشته باشه بتونیم یک امتیازمون رو از کمیته ی استیناف پس بگیریم...[/color:af6b9f28c6]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_m » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 6:22 am

سلام خدمت هوادران تیم داماش یک خواهش داشتم

لطفا هم شما و هم ما از توهین قومیتی جلوگیری کنیم

در ضمن من یک هوادر تراکتور سازی هستم

با تشکر

اتحاد هوادران شهرستانی = نابودی تیم های پایتخت نشین /3/
نماد کاربر
ali_m
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 13, 2013 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 6:30 am

[quote:e896b75faa="ali_m"]سلام خدمت هوادران تیم داماش یک خواهش داشتم

با تشکر

اتحاد هوادران شهرستانی = نابودی تیم های پایتخت نشین /3/[/quote:e896b75faa]

[color=black:e896b75faa]دوست عزیز من هرگز قرار نیست توهین قومیتی بشه و شعار های داماشی ها در راستای کری خوانی های بدون توهین هست چون بین ما گیلانی ها(گیلک ها) نژادپرستی جایی نداره . [/color:e896b75faa]
آخرين ويرايش توسط nima_beckham on يکشنبه سپتامبر 15, 2013 9:43 am, ويرايش شده در 2.
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط wer » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 6:32 am

[quote:29391c678f="ali_m"]سلام خدمت هوادران تیم داماش یک خواهش داشتم

با تشکر

اتحاد هوادران شهرستانی = نابودی تیم های پایتخت نشین /3/[/quote:29391c678f]
[b:29391c678f]
دیدیم اومدیم تبریز چقدر مهمانوازی بلد هستی :wink:

خواهشا" ما رو راهنمایی نکن ما خودمون باید چندتا کلاس برای احترام به تیم های مقابل بذاریم تا صندلیهای یادگار امام را نابود نکردین :!:[/b:29391c678f]
نماد کاربر
wer
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 10, 2013 12:00 am

پستتوسط ali_m » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 6:38 am

[quote:8d3ccb2ff5="wer"][quote:8d3ccb2ff5="ali_m"]سلام خدمت هوادران تیم داماش یک خواهش داشتم

با تشکر

اتحاد هوادران شهرستانی = نابودی تیم های پایتخت نشین /3/[/quote:8d3ccb2ff5]
[b:8d3ccb2ff5]

خواهشا" ما رو راهنمایی نکن ما خودمون باید چندتا کلاس برای احترام به تیم های مقابل بذاریم تا صندلیهای یادگار امام را نابود نکردین :!:[/b:8d3ccb2ff5][/quote:8d3ccb2ff5]

دوست عزیز من داماش در این چند سالی که تو لیگ هست
اصلا در تبریز هوادری با خود نیاورده بود شما چطور میگید ما رسم میهمان نوازی را به جا نیاورده بودیم
نماد کاربر
ali_m
کاربر کم کار
کاربر کم کار

پستتوسط wer » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 6:58 am

[b:e713e73ec0][quote:e713e73ec0="ali_m"][quote:e713e73ec0="wer"][quote:e713e73ec0="ali_m"]سلام خدمت هوادران تیم داماش یک خواهش داشتم

با تشکر

اتحاد هوادران شهرستانی = نابودی تیم های پایتخت نشین /3/[/quote:e713e73ec0]

خواهشا" ما رو راهنمایی نکن ما خودمون باید چندتا کلاس برای احترام به تیم های مقابل بذاریم تا صندلیهای یادگار امام را نابود نکردین :!:[/b:e713e73ec0][/quote:e713e73ec0]

دوست عزیز من داماش در این چند سالی که تو لیگ هست
اصلا در تبریز هوادری با خود نیاورده بود شما چطور میگید ما رسم میهمان نوازی را به جا نیاورده بودیم[/quote:e713e73ec0]
[color=darkred:e713e73ec0][size=18:e713e73ec0]
نیاز به آوردن نبود اگر میومدیم زنده بیرون نمی امدیم نیاز به توضیح نیست چون تصویر تلویزیونی کاملا" حاشیه های تبریز نشون میده همین استقلال و پرپسولیس با علی کریمی اومد دارید می ریختید داخل زمین دایی به کشتن داری میداید به نظر من تبریز شرایط برگزاری بازی نداره شما جنبه باخت نداری خون مربی تون نریزید شاهکار کردید

اگر این روند تبیض نژادی ادامه داشته باشه فیلم حاشیه های تبریز باید بفرستم FIFA یا دادگاه حکمیت ورزش(CAS) شاید اونا به دادمون برسند / تماشاگرای داماش هیچ کاری نمی کنند پشت سر هم جریمه میشیم شماها یادگار نابود کردید و به تیم های مختلف توهین میکنید شعارهای استقلال طلبی میدید پشت سر هم تشویق میشید :(

چرا بازی با داماش یا بازیهای بیرون خونه تون با تیم های دیگه شهرستانی دارید یاد اتحاد میفتید نیاز به اتحاد با شما نیست شما یک امتیاز از ما بگیرید پشت سرتون هم نگاه نمیکنید هر چند این بازی باختید تسلیت میگم بهت
ما خودمون سرخابی ها رو نابود کردیم نیاز به اتحاد با شما نیست [/size:e713e73ec0][/color:e713e73ec0]
آخرين ويرايش توسط wer on يکشنبه سپتامبر 15, 2013 7:30 am, ويرايش شده در 3.
نماد کاربر
wer
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط aaataaa » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 7:08 am

[quote:130298777e="ali_m"]سلام خدمت هوادران تیم داماش یک خواهش داشتم

با تشکر

اتحاد هوادران شهرستانی = نابودی تیم های پایتخت نشین /3/[/quote:130298777e]

سلام خدمت شما دوست عزیز.ما فقط به فکر تشویق تیم خودمون و کسب 3 امتیاز هستیم.این واسه ما مهمترین چیزه.
امیدوارم بازی در جو سالم و بدون حاشیه البته با برد تیم شهر عزیزم باشه
نماد کاربر
aaataaa
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 05, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 7:16 am

دوست عزیز wer
امیدوارم پاسخهای شما را ali_m بد برداشت نکنه
چرا که در بین تراکتوری ها همه جدایی طلب نیستن و یا همه دنبال توهین به سایر تیمهای شهرستانی نیستن.
ولی ali_m عزیز متاسفانه برخی هم وطنهای آذری زبان که سالهای گذشته در رشت و شهرک همسایه اومدن حاشیه هایی درست کردن که هواداران داماش نسبت به این بازی حساس شده اند و امیدواریم همانگونه که شما با هواداران سپاهان مشکلاتتون را کنار گذاشته اید و اتحاد پیدا کردید و اشتباهاتتان را به نوعی جبران کردید سعی کنید در این بازی اشتباهات گذشته (نظیر شعارهایی به زبان ترکی که حاصل خودبزرگ بینی برخی از شماهاست و یا نصب پرده نوشته هایی تحریک آمیز) را جبران نمایید تا شاهد اتحاد دو قوم بزرگ ایران و همسایه های دیرین باشیم
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط wer » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 7:53 am

[color=red:f056cf4a71][size=24:f056cf4a71]چمن مصنوعی ورزشگاه داماش کار را سخت می‌کند![/size:f056cf4a71][/color:f056cf4a71] :wink:
ربیع‌خواه: در بازی با ملوان فشاری روی ما نبود/ کم‌کاری نمی‌کنیم

مدافع تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: موقعیت‌های زیادی را مقابل ملوان از دست دادیم و گل‌هایی خوردیم که چندان موقعیت‌های خطرناکی نبود.
ربیع‌خواه: در بازی با ملوان فشاری روی ما نبود/ کم‌کاری نمی‌کنیم

محسن ربیع‌خواه در مورد تساوی دو بر دو مقابل ملوان گفت: بازی خوبی بود و تیم ما نمایش مناسبی داشت. دو توپی که واقعا خطر چندانی نداشت وارد دروازه ما شد البته زمین هم لغزنده بود. می‌توانستیم در این بازی برنده شویم اما به راحتی بازی را با تساوی تمام کردیم.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا ملوان را دست کم گرفته بودند، اظهار داشت: ‌اتفاقا دست کم نگرفته بودیم و موقعیت‌های زیادی داشتیم اما نتوانستیم از فرصت‌هایمان استفاده کنیم و در نهایت بازی با تساوی به پایان رسید.

مدافع تراکتورسازی در مورد اینکه آیا در خانه استرس دارند که نمی‌توانند نتیجه بگیرند،‌خاطرنشان کرد: در بازی‌های قبلی شاید این موضوع وجود داشت ولی در این بازی فشاری روی ما نبود متاسفانه موقعیت‌هایی که داشتیم نتوانستیم استفاده کنیم. بچه ها تلاش خود را می کنند اما به گل نمی‌رسیم این خواست خداست نه کم کاری است نه چیز دیگری.
ربیع‌خواه در مورد اینکه آیا از انتخاب تراکتورسازی رضایت دارد، خاطرنشان کرد:‌ از انتخابی که کردم بسیار راضی هستم. کنار بازیکنان بزرگی حضور دارم و در تراکتورسازی آرامشم زیاد است.

[color=blue:f056cf4a71][size=18:f056cf4a71]وی در مورد دیدار مقابل داماش گیلان با هفته دهم خاطرنشان کرد: بازی بسیار سختی است می‌دانید زمین داماش چمن مصنوعی است و این کار را برای ما سخت است. داماش تیم دونده‌ای است [/size:f056cf4a71][/color:f056cf4a71]
[color=blue:f056cf4a71][b:f056cf4a71]جو وحشتناک و جهنمی عضدی می ترسین سربازان داماش آماده اند جمعه سوراختون می کنیم [/b:f056cf4a71][/color:f056cf4a71]
نماد کاربر
wer
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط ali_m » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 7:59 am

[quote:ce56afa060="aaataaa"][quote:ce56afa060="ali_m"]سلام خدمت هوادران تیم داماش یک خواهش داشتم

با تشکر

اتحاد هوادران شهرستانی = نابودی تیم های پایتخت نشین /3/[/quote:ce56afa060]

سلام خدمت شما دوست عزیز.ما فقط به فکر تشویق تیم خودمون و کسب 3 امتیاز هستیم.این واسه ما مهمترین چیزه.
امیدوارم بازی در جو سالم و بدون حاشیه البته با برد تیم شهر عزیزم باشه[/quote:ce56afa060]

دوست عزیز من هم امیدوارم این بازی بدون حاشیه برگزار بشه

امیدوار رقابت و جنگ بین تبریز و گیلان در زمین مشخص بشه نه در سکو

من خودم مخالف شعار نسبت به ستارخان و میزا کوچک خان هستم

به امید پیروزی تیم که مستحق برد باشد که ایشالله تیم ما خواهد بود :)
نماد کاربر
ali_m
کاربر کم کار
کاربر کم کار

پستتوسط rashti_sarvar » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 8:24 am

منم گفتم شعارهای قومی ندیم هممون ایرانی هستیم.علی کریمی و مجید جلالی باید تشویق بشن حتی تشویق تیم تراکتور فرهنگ بالای هوادارای داماش رو نشون میده. /3/
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 8 مهمان