[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - چند کلامی با بازیکنان داماش گیلان؛ تیمتان امشب بی تماشاگر بود

چند کلامی با بازیکنان داماش گیلان؛ تیمتان امشب بی تماشاگر بود

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط rashti_sarvar » دوشنبه سپتامبر 09, 2013 7:57 am

[quote:fd675e1a06="alirahbar0131"]همش تقصیر ماست که هر کاری می کنن بازم تشویقشون می کنیم. اینا لیاقت این هوادارا رو ندارن. باید مثل حسین ابراهیمی برن به تیمی مثل نفت تا بفهمن هوادار چه ارزشی داره؟ جمعه فقط ناظمی رو تشویق می کنیم. دیگه هیچ کس. باید به خودشون بیان.[/quote:fd675e1a06] نباید تیم رو خودمون دچار حاشیه کنیم.همه از دست بازیکنا ناراحتن.بازم باید از تیم مثل همیشه حمایت کنیم و بازیکنا هم اشتباهشونو بپذیرن
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » دوشنبه سپتامبر 09, 2013 8:12 am

[quote:b277ae3550="rashti_sarvar"][quote:b277ae3550="alirahbar0131"]همش تقصیر ماست که هر کاری می کنن بازم تشویقشون می کنیم. اینا لیاقت این هوادارا رو ندارن. باید مثل حسین ابراهیمی برن به تیمی مثل نفت تا بفهمن هوادار چه ارزشی داره؟ جمعه فقط ناظمی رو تشویق می کنیم. دیگه هیچ کس. باید به خودشون بیان.[/quote:b277ae3550] نباید تیم رو خودمون دچار حاشیه کنیم.همه از دست بازیکنا ناراحتن.بازم باید از تیم مثل همیشه حمایت کنیم و بازیکنا هم اشتباهشونو بپذیرن[/quote:b277ae3550]

دوستان به نظر منم نیازی نیست اینقدر این موضوع را کشش بدیم و الکی بزرگش کنیم. به هر حال ما حرمت قائل شدیم و عده ای را دعوت کردیم ، نیومدن و شاید برای خودشون دلیلی داشتن مثل برخی کاربرها که نتونستن بیان، کاری هم به قانع کننده بودن یا نبودن دلیلشون نداریم .
ولی ما نباید باهاشون مقابله به مثل کنیم و حرمتشونو نگه نداریم چون همیشه بخشش از بزرگان است و همچنین با ادامه دار بودن این موضوع داماش عزیز که از همه مهمتره آسیب میبینه.
برای من حضور نمایندگان دلسوز شهرم ، مدیران عزیز وارش اسپرت کاربرهای متفکر این سایت از همه ارزشمندتر بود و مطمئنم برای شما هم همینطوره و کسانی که نیومدن (حالا به هر دلیلی) اگر عاشق این شهر و این تیم هستند باید مثل آبرار فرهاد (siabagh) و آبرار محمد (alex00755) ناراحت باشن که این فرصت را از دست دادند.
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط hamed3 » دوشنبه سپتامبر 09, 2013 8:13 am

[color=black:da40fd7473][b:da40fd7473]دل من دیگه خطا نکن
با غریبه ها وفا نکن
زندگی رو باختی دل من
مردمو شناختی دل من
تا به کی سراپا حقیقتی؟
تا به کی خراب محبتی؟
همنشین این و اون میشی
خسته و پریشون میشی
دشت بخت تو کویر میشه
مرغ آرزوت اسیر میشه
رو به روت سراب
پشت سر خراب
ساکت و صبوری دل من
مثل بوف کوری دل من
توی خون نشستی دل من[/b:da40fd7473][/color:da40fd7473]
[size=18:da40fd7473][color=red:da40fd7473][b:da40fd7473]بی صدا شکستی دل من...[/b:da40fd7473][/color:da40fd7473][/size:da40fd7473]
نماد کاربر
hamed3
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط amir-damashi » دوشنبه سپتامبر 09, 2013 8:17 am

[size=24:ab4072af28] [/size:ab4072af28][color=darkblue:ab4072af28] [/color:ab4072af28]معرفت دُر گرانیست به هرکس ندهند،
پر طاووس قشنگ است به کَرکَس ندهند...
رو قلب ما نـــوشــته
فقط داماشو عشقه
نماد کاربر
amir-damashi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 31, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed-rashti » دوشنبه سپتامبر 09, 2013 8:33 am

[color=indigo:8753a47d79][size=18:8753a47d79]با عرض شرمندگی باید بگم یه بخشی از مشکل برمیگرده به خود ما . یه بخشی .

بدون توجه به ظرفیت ها , شایستگی ها , مناسبات و... بعضی از کاربرا یک سری القاب به بعضی ها میدن و بقیه دوستان بخاطر تعصب از این القاب و داستان پردازی ها حمایت میکنیم .

همونطوری که قبل از فصل وارش اسپرت با آقای ایکس مصاحبه میکنه , کلی هم ازش تعریف میکنه بخاطر تعصبش و بازیش و بهش میگه طرفدارا فلان لقب رو بهت دادن ؛ باید بپذیره که یه روزی هم نقد میشه و همون لقب رو ازش میگیرن .

آقایون کریستین رونالدو هم مقاطعی تو استادیوم خودشون هو شد , حتی هواداران به سخرش گرفتن .
تو فضای مجازی نقدش کردند .
امیدوارم بازیکنی که ادعای تجربه داره درک کنه که یه روز در عرشی یه روز هم بر فرش .
ظرفیت هردوتاشو داشته باش .

سایت گل و سایر سایت ها اخبار تیم هایی رو پوشش میدن که طرفدار داشته باشن ؛ بخاطر افزایش بازدید و تبلیغات و کسب درامد .
اگه سایت ها و روزنامه ها هر روز با شما مصاحبه میکنن اینو بدونید که بخش اعظمش بخاطر ماهاست .
چرا سایت گل هروز یا هر هفته از مس ,فجر , راه آهن , نفت تهران , صبا مطلب نمیزنه ولی تیم ما و بازیکناش بیشتر دیده میشن ؟؟؟
حالا بگذریم که بیشتر رسانه ها دشمن ما هستند .

بهر حال دیشب شب خوبی بود . به مدیران و سایر دست اندر کاران خسته نباشید میگم .
ولی رفتار کودکانه بعضی آقایون نذاشت شب خوب ما خیلی خوب بشه .[/size:8753a47d79] [/color:8753a47d79]
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط amir-damashi » دوشنبه سپتامبر 09, 2013 8:36 am

کسی اینجا مشکلی با کلیت تیم نداره،
مشکل الان سر نمک نشناسی * بعضی بازیکناست،
بعضی ها خواهشا هی نگن توهین نکنیدو کشش ندیدو ازاین حرفا...
دل هوادارا ازاین عمل وقیح و زشت بازیکنا شکسته شد والان هم دارن صدای شکستن دل خودشون رو فریاد میکنن،تازه اونم با احترام،
پس خواهشا بذارید بچه ها حرف دلشونو بزنن،
حرفایی که با هزارو یک خرابکاری بازیکنا تا حالا نزده بودن،
اما حالا با این کار زشت بازیکنا راه رو برای عقده گشایی باز کردن ،
چه وقتی بهتر ازحالا،
امیدوارم آقای سراوانی بیاد وکامنتای بچه هارو بخونه و متوجه بشه که چقدر دل هوادارا شکسته...
مگه این هوادارا چه هیزم تری به این بازیکنای گربه صفت فروخته بودن!!؟
رو قلب ما نـــوشــته
فقط داماشو عشقه
نماد کاربر
amir-damashi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط mahmood1331 » دوشنبه سپتامبر 09, 2013 8:39 am

آدم هاي بزرگ در باره ايده ها سخن مي گويند./آدم هاي متوسط در باره چيزها سخن مي گويند./آدم هاي كوچك پشت سر ديگران سخن مي گويند.
آدم هاي بزرگ درد ديگران را دارند./آدم هاي متوسط درد خودشان را دارند./آدم هاي كوچك بي دردند.
آدم هاي بزرگ عظمت ديگران را مي بينند./آدم هاي متوسط به دنبال عظمت خود هستند./آدم هاي كوچك عظمت خود را در تحقير ديگران مي بينند.
آدم های بزرگ به دنبال حل مشکلات دیگران اند./آدم های متوسط به دنبال حل مشکلات خود هستند./آدم های کوچک به دنبال مشکل درست کردن برای دیگران اند.
آدم هاي بزرگ به دنبال طرح پرسش هاي بي پاسخ هستند./آدم هاي متوسط پرسش هایي مي پرسند كه پاسخ دارد./آدم هاي كوچك مي پندارند پاسخ همه پرسش ها را مي دانند.
آدم هاي بزرگ به دنبال خلق مسئله هستند./آدم هاي متوسط به دنبال حل مسئله هستند./آدم هاي كوچك مسئله ندارند.
[color=red:2be70d1836]آدم های بزرگ انتقادات دیگران را به جان می خرند[/color:2be70d1836]./ [color=red:2be70d1836]آدم های متوسط از دیگران انتقاد می کنند./آدم های کوچک ، گوش شنیدن انتقاد ندارند.[/color:2be70d1836]
آدم هاي بزرگ سكوت را براي سخن گفتن برمي گزينند./آدم هاي متوسط گاه سكوت را بر سخن گفتن ترجيح مي دهند./آدم هاي كوچك با سخن گفتن بسيار، فرصت سكوت را از خود مي گيرند.
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » دوشنبه سپتامبر 09, 2013 9:33 am

[b:0dca321b3e]گفتنی ها رو همه ی بزرگان و عزیزان گفتند چند کلامی هم من میخوام با بازیکنامون صحبت کنم حتی اگه هم این ها رو نخوننم واسم مهم نیست مهم اینه که شاید حداقل بتونم خودمو اروم کنم.
بی معرفتی کردین بچه ها.
همتون با همه ی القابی که ما هوادارا بهتون دادیم بی معرفتی کردین.
از لوسیو تا اچار فرانسه تا رایان گیگز تا فابرگاس و 30ثانیه و... همتون بی معرفتی کردین.
اقای لوسیو میدونم با خودت میگی من از این همه پیشنهاد بخاطر شهرم گذشتم و... دمت گرم مردونگی کردی پول کمتری گرفتی حاضر شدی واسه شهرت بازی کنی اما عزیز اگه همین هوادارا که با پول تو جیبیشون میان به عشق شما به عشق تیم و شهرشون هم پول هزینه میکنند هم حنجره پاره میکنند و از جون تیم رو تشویق میکنند نبودند الان شما لوسیو میشدی؟! بعد تحمل 4 تا انتقاد اینقدر واست سخت شده؟! عجب!
تک تک شما با همین هوادارا لقب ها تون و جایگاهتون رو بدست اوردید. کم کم قد کشیدید صاحب عنوان و پول شدید اگه این هوادارا نبودن هیچی نبودید.
من دیشب موقع خدا حافظی یه لحظه با مازیار جان داشتم صحبت میکردم این بغض رو تو چشاش دیدم. تو چشای حامد عزیز خستگیه 3 شب بی خوابی رو دیدم. ناراحتیه رضای عزیز رو که با مسکن سیگار تسکینش میداد رو دیدم. و خیلی از بچه های دیگه که با شور و شوق زیادی برای این مراسم زحمت کشیده بودن رو دیدم. و شما خستگیه این زحمت رو تو جونشون گذاشتید.
نمیدونم شاید الان که این کامنتای بچه ها رو میخونید احساس خجالت کنید و از کار دیشبتون پشیمون باشید و یا شاید هم نه بی خیال باشید و خودتون رو قانع کنید و اصلا واستون مهم نباشه. اما این رو بدونید بد اشتباهی کردین بچه ها! حرمت حامیانتون هواداراتون رو شکستید. حرمت کسایی رو که از جیب خودشون به عشق تیم شهر و دیارشون و به عشق شما ها هزینه میکنند رو نگه نداشتید.
تنها امیدوارم که ته قلبتون اروم باشه و عذاب وجدانی نداشته باشید و از این حرکتتون پشیمون نشده باشید و راحت بتونید شب سر رو بالش بزارید!
ولی اگه نتونستید یه جوری با یه حرکتی با یه بیانیه ای و... از درد خراشی که رو دل هوادارا وارد کردید کم کنید. گرچه که این خراش به این راحتی ها خوب نمیشه اما شاید بتونه یکم تسکینش بده. [/b:0dca321b3e]
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه سپتامبر 09, 2013 9:46 am

یه موردی رو یاد آوری کنم.این طور که من اطلاع دارم در مورد مسائل دیروز خیلی از بازیکنها بی تقصیرند وتنها چند بازیکن خاص نخ انداختن...
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed3 » دوشنبه سپتامبر 09, 2013 9:51 am

[color=black:7c7d0c27d5]رضا جان هرکی بُگُفت کل آقا، بقیه با بیگید بله آقا؟! بی تقصیر من و توئیم. نخ چیسه رضا. وِلَـه کـون بـــرااار.

خطاب به اوشانی کی به قول تو نخ فَدَئیدی:[/color:7c7d0c27d5]
[color=red:7c7d0c27d5][b:7c7d0c27d5]نمک خوردی، نمک ها نوش جونت / نمکدان را چرا کردی تو ...؟[/b:7c7d0c27d5][/color:7c7d0c27d5]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط hamed3 در دوشنبه سپتامبر 09, 2013 9:52 am .
نماد کاربر
hamed3
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه سپتامبر 09, 2013 9:52 am

[size=24:44decdf160][color=red:44decdf160]تمرین امروز ساعت 5:30 استادیوم عضدی رشت[/color:44decdf160][/size:44decdf160]

[b:44decdf160][color=black:44decdf160]خوهشا چیزی نگید که بازیکنای با معرفتمون ناراحت شن!همش ازشون تعریف و تمجید کنید تا به چاک قباشون بر نخوره.خواهشا بابت بی احترامی دیشب هم چیزی بهشون نگید.میدونید که روحیشون حساسه و یه وقت ناراحت میشن!!!![/color:44decdf160][/b:44decdf160]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » دوشنبه سپتامبر 09, 2013 9:57 am

بعد اینکه کلیپ افشین چاووشی پخش شد بنا بر خواسته دوست عزیزی شروع به تشویق افشین چاووشی کردیم یکی پشت سرم بود گفت اینا فحش میدادن به افشین الان تشویقش می کنن نمیدونم کی بود؟؟؟ولی خطاب بهش میگم از زبون خودم :کوچولو کی فحش داده شد به افشین چاووشی ؟؟؟؟کی توهین کرد بهش؟؟؟چرا جو بی خود میدی؟؟؟موقع تشویق تشویق میشه موقع انتقاد هم انتقاد ... و من هنوز هم میگم افشین چاووشی با اون چاووشی سال های قبل فاصله داره ...
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط power3449 » دوشنبه سپتامبر 09, 2013 10:25 am

من تا حالا ندیدم در هیچکجای دنیا بازیکنی واسه هواداراش منت بذاره . تقصیره خود ماست وقتی میگیم بازیکنمون باید تو تیم ملی باشه ازش طرفداری میکنیم همینه.اینا جنبه ندارن که . اینو نمیدونن همین بلیطی که ما میخریم هرچقد هم اگر کم باشه در صدیش میره تو جیب اینا.اینا واسه ما چیکار کردن اینقدر ادعا دارن. اصلان همشون برن تیمای دیگه ببینیم اینارو تحویل میگیرن . توی یک سال دیپورت میشن. الان حسین ابراهیمی ازش نامی مونده؟ داره کم کم ذخیره میشه تو نفت.
نماد کاربر
power3449
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 05, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » دوشنبه سپتامبر 09, 2013 10:36 am

از بعضی بازیکنای داماش بعید بود که نیان! مثل افشین چاوشی و مهدوی و ...
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط amir-damashi » دوشنبه سپتامبر 09, 2013 11:00 am

[quote:a8d41a55dd="hamed3"][color=black:a8d41a55dd]رضا جان هرکی بُگُفت کل آقا، بقیه با بیگید بله آقا؟! بی تقصیر من و توئیم. نخ چیسه رضا. وِلَـه کـون بـــرااار.

خطاب به اوشانی کی به قول تو نخ فَدَئیدی:[/color:a8d41a55dd]
[color=red:a8d41a55dd][b:a8d41a55dd]نمک خوردی، نمک ها نوش جونت / نمکدان را چرا کردی تو ...؟[/b:a8d41a55dd][/color:a8d41a55dd][/quote:a8d41a55dd]

آي تي دهنا قوربان ،
به نظر من اشتباه اونايي كه نيومدن بيشتر از اونايي كه نخ دادن، بود،
هركس عقل داره،شعور داره،
بايد بفهمه كه كي داره براش چيكار ميكنه ،
خيلي از بازيكنا حتي تو عمرشون شايد قبل از تاسيس اين سايت يه مصاحبه درست وحسابي نداشتن،
اما اينا حتي حرمت اون مصاحبه ها رو هم ندونستن،(براي اطلاع به آرشيو سايت مراجعه كنيد)
خيلي نمك نشناسن خيلي،
هروقت فك ميكنم به اين موضوع روانم به هم ميريزه ،
وبيشتر برا خودم متاسفم كه چرا حنجره مو واسه همچين آدمايي خرج ميكنم ،
به نظر من حنجره مو واسه اون داسيلوا و كبه خرج كنم يه چيزي ميفهمن و مثل اينا نمك نشناس نيستن...
از اين به بعد من يكي ، نام هيچ بازيكني رو فرياد نميزنم و فقط تيم داماش وشعارهاي تيمي رو فرياد ميزنم،
همينو بس ،
تمام...
رو قلب ما نـــوشــته
فقط داماشو عشقه
نماد کاربر
amir-damashi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟