[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - چرا از استقلال-پرسپولیس متنفریم؟

چرا از استقلال-پرسپولیس متنفریم؟

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط mojtaba24 » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 6:28 pm

[quote:0f810f9f12="Majid_Rasht"][size=16:0f810f9f12][color=darkblue:0f810f9f12]این صفحه اول دو روزنامه ورزشی پر تیراژ این سرزمین است
کاملا مشخص است که چنین روزنامه هایی مخاطبین خود را از چه قشر از جامعه و با چه میزان از درک و شعور فرض می کنند !!!!
[/color:0f810f9f12][/size:0f810f9f12]

[img:0f810f9f12]http://www.8pic.ir/images/84468176572354100996.jpg[/img:0f810f9f12]

[img:0f810f9f12]http://www.8pic.ir/images/81996001851386414121.jpg[/img:0f810f9f12]

[size=16:0f810f9f12][color=darkblue:0f810f9f12]حیف واژه " زرد " که برای چنین کاغذ پاره هایی باید بکار برد[/color:0f810f9f12][/size:0f810f9f12][/quote:0f810f9f12]

اکثر روزنامه های ایران دنبال جذب مخاطب هستند من قبلا روزنامه می خریدم که از داماش بخونم ولی جز این دوتیم از هیچ چیز دیگری نمی نوشتند
نوشته های این روزنامه ها بازیکن ایکس از قرمز در تمرین خندید و بازیکن Y زودتر از بقیه در تمرین حاضر شد

واقعا حیف پول که برای خرید روزنامه بدیم
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 7:17 pm

[quote:c427eef1e1="r4sht"]عشق و علاقه به داماش خوبه ولی دوستان اصلا درست نیست که متنفر باشید از این 2 تیم
من به هیچ عنوان طرفدار تیمی جز داماش نیستم ولی استقلال و پرسپولیس برام اصلا مهم نیست
اما اینکه به این موضوع بیش از جد بال و پر بدیم و آنتی تهرانی بشیم یک اشتباه بزرگه[/quote:c427eef1e1]

[b:c427eef1e1][color=green:c427eef1e1]دوست گرامی من قبلا برای شما توضیح دادم تنفر از اس اس و پس پس خدای نکرده به معنای تنفر از هم وطن های تهرانیمون نیست بلکه چون دو تیم سرخ ابیه پایتخت رو وسیله ای برای اعمال تبعیض ها و فشار ها و بی عدالتی ها و با تاکتیک تحمیل و تبلیغ به خورد ما شهرستانی ها دادند و در یک کلام به ما تجاوز فکری کردند از اون ها بیزاریم. و گرنه باز هم تاکید میکنم که این دو تیم بدون موارد فوق قابل احترام و صرفا برای هم وطن های تهرانیه ما هستند.
امیدوارم دیگه معنیه تنفر از دو تیم سرخ ابی رو انتی تهرانی بودن ترجمه نکنی و این بحث رو همین جا با هم تموم کنیم و معنیه انزجار از این دو تیم رو گرفته باشی.[/color:c427eef1e1][/b:c427eef1e1]
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط r4sht » جمعه سپتامبر 06, 2013 5:19 pm

دیدگاه شما بر اصولی افراطی هست
بحث تیم فوتبال یک شهر و مسایل غیر فوتبالیش از هم کاملا جداست
روح فوتبال برای نزدیکی و اتحاد هست
و متنفر بودن از یک تیم با اصول پایه فوتبال منافات داره
متاسفانه رقابت و کوری خوانی ها بحدی از کنترل خارج میشه که چنین تاپیکی زده میشه که ((چرا از استقلال-پرسپولیس متنفریم؟)) و این تاپیک خود به خود داره اعلام میکنه که همه متنفریم و حالا دلیلش چیه ؟
این حرکت یک نقطه سیاه توی این سایت تلقی میشه از نظر من
و خود این تاپیک میتونه یک هواداری که براش دو تیم مهم نبوده رو دیدگاهش رو عوض کنه به کسی که تنفر و نفرت داره و این بازهم میگم با اصول جوانمردی و فرهنگ مهربان گیلانی ها همخاتی نداره
/3/
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » جمعه سپتامبر 06, 2013 6:29 pm

[b:a76ee909ce]اولا اینکه شما این تاپیک رو یه نقطه ی سیاه تو این سایت تلقی میکنی نظر شخصیه شماست. و اگه مدیران سایت و بچه های اگاه سایت با شما هم نظر بودن قطعا این تاپیک قفل میشد و شاهد این استقبال عمومی نبودیم.
من تعجب میکنم که با توضیحات مفصل من مبنی بر معنیه حقیقیه تنفر نسبت به چه چیز و چه اشخاصی باز هم شما در حال تلاشی که این تنفر رو به مسائل قومیتی و هم وطن های تهرانی مون ارجاع بدی!
اما خب دیگه فکر میکنم بیش از این توضیح دادن قضیه رو لوس میکنه و به این نتیجه رسیدم که قطعا شما در بیان فرمایشاتت تعمد داری و دو حالت رو برای شما متصورم :
1) یا شما کلا از حرکت بر خلاف جریان اب لذت میبری! ( که در تاپیک های مختلف به وفور این موضوع دیده شده) البته زدن حرف حق حتی اگه مورد استقبال عموم هم قرار نگیره از نظر من ارزشمنده اما اینکه در اکثر مواقع و موارد صحبت های شما در تاپیک های مختلف مغاییر با نظر دوستانه بیانگر این موضوعه که شما در حال اشتباهی دوست گرامی وگرنه این ممکن نخواهد بود که در اکثر موارد نظر دوستان با شما در تضاد باشه.

2) یا احساس خوشایندی در اندرون قلب شما نسبت به این دو تیم وجود داره و حس نوستالی در گذشته و یا حال نسبت به این دو تیم در شماست که همش در حال دفاع از این دو تیم مفسد متجاوز هستید.

البته من احتمال مورد اول رو در شما بیشتر میبینم. در هر صورت از اونجایی که من همیشه از موافقین ازادیه بیان هستم دیگه سعی میکنم شما رو با هر طرز تفکری که دارید رها کنم و نسبت به نظرات شما واکنشی نشون ندم و قضاوت رو بر عهده ی دوستان بزارم.[/b:a76ee909ce]
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط Majid_Rasht » جمعه سپتامبر 06, 2013 7:03 pm

[color=darkred:10e2925aee][b:10e2925aee]r4sht [/b:10e2925aee]:[/color:10e2925aee]
[color=blue:10e2925aee]*به نظر من بحث تنفر از استقلال و پرسپولیس یک بحث افراط گرایی هست و دامن زدن به این موضوع در نهایت پا رو فراتر از موضوعات فوتبالی میزاره و باعث ورود به مسایل اجتماعی و سیاسی و ... میشه که نتیجه ای جز اختلافات قومیتی نداره
*تنفر در بحث روانشناسی از عقده های روانی انسان سرچشمه میگیره پس متنفر بودن یعنی نسبت به چیزی عقده و کمبود احساس کردن
*اینکه شما با نظام مدیریتی فوتبال و ناپاک ها مخالفی باید بگم متاسفانه از ما بزرگترهاش نتونستند تغییری درش بدن و این موضوع همیشه یک نقطه سیاه در سیستم فوتبالی کشور خواهد بود
*دیدگاه شما بر اصولی افراطی هست
*روح فوتبال برای نزدیکی و اتحاد هست
*متاسفانه رقابت و کوری خوانی ها بحدی از کنترل خارج میشه که چنین تاپیکی زده میشه که ((چرا از استقلال-پرسپولیس متنفریم؟))
[/color:10e2925aee]
قبل از هر صحبتی از دوستانی که این کامنت را می خوانند خواهش می کنم تمام کامنتهای شاهین عزیز را در این تایپیک ملاحظه کنند تا مبدا نقل قولهای اول این کامنت آنهارا در قضاوت به اشتباه بیندازد

شاهین عزیز یکی از افتخارات این سایت این است که همه دوستان می توانند نظرات خود را با حفظ حداقل حدود ها بیان کننذ و الزامی نیست که به هر نظر مخالفی ( که الته قابل احترام است ) پاسخ داد و اگر این چند خط را بیان می کنم تنها به اصرار شما بر متهم کردن افراد بر افراط گرایی و ایجاد تنفر و داشتن عقده های روانی است !
ابتدا بگویم که شاید منهم با تیتر این تایپیک خیلی موافق نباشم ( که شاید علت انتخاب آن شور و احساسات جوانی باشد که برایم قابل درک است ) اما با تفکر سهیل عزیز در رابطه با این دو تیم به شدت موافقم
دوست عزیز برایم جای تعجب است بااینکه در کامنتهای سهیل بارها به این تاکید شده که این تایپیک هیچ ربطی به آنتی تهرانی بودن و یا فاشیسم مورد اشاره شما ندارد اما شما همچنان اصرار دارید که مخالفین نظر خودتان را افراط گرا و فاشیست بنامید
جالب اینجاست تنها کسی که صحبت های این تایپیک را به مسائل قومیتی و سیاسی مربوط کرده شما بودید و گرنه در هیچ کامنتی اشاره به این مطلب نشده ، اینکه ما حتی از اظهار نظر شما بخوانید اظهار تنفر نسبت به دو سوگولی پایتخت محروم باشیم چرا که ممکن است امثال شما ان را به مسائل سیاسی متصل کنند بیشتر به نظر می رسد حاصل تفکر سیاست زده شما می باشد
دوست عزیز در کجای کامنتهای ما توهین به قومیت مرکز نشینان دیده شد ؟! این در حالی است که بارها از گیرنده های تلوزیون بدترین دشنامها در همان ورزشگاه 100 هزار نفری نسبت به قومیت شما شنیده شده ! ای کاش آنروزها هم مثل این چند روز در نوشتن کامنت ها یتان فعال بودید
دوست عزیز اینکه تنفر را حاصل عقده های روانی افراد بدانید نتیجه ای است که مشخصا به طرز فکر شما ربط دارد اما تنفر از این دو تیم برای جوان شهرستانی ریشه در تاریخ فوتبالی این سرزمین دارد ، اینکه این دو تیم بیشترین لطمه را از رانتها خورده اند جمله جالبی است چرا که مرا به یاد بیماری می اندازد که افراط گری بر خوردن غذا دچار عذابش کرده آنهم غذایی که از سفره گرسنه ای دزدیده !
نمی خواهم علت انتقاد شدید ما را نسبت به این دو تیم را بیان کنم چرا که همین قدر که دوستان بیان کردند کافی به نظر می رسد حال شما که اینهمه نگران افراط گری ما هستید برایمان یک دلیل بیاورید که نباید از این دو تیم متنفر بود
دوست خوبم من خودم بیشترین انتقادها را به بعضی از رفتارها و واکنشهای خودمان داشته و دارم اما متهم کردن این تایپیک به افراط گرایی آنهم بخاطر یک تیتر بیشتر شباهت به دفاع از متهمی دارد که در پس ذهن خود شما هم محکوم است
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » سه شنبه سپتامبر 10, 2013 7:11 am

[color=indigo:871d1c42d8][b:871d1c42d8]دیشب برنامه ی 90 نداشت. بلکه داشت 4 ساعت صحبت های مجری و کارشناس و مسئولین و حسن اقا بقال و ... در مورد یه دربی الکی حساسه ارجاع شده به کل جامعه ی ورزش رو نشون میداد.
جالب اینجاست مجری برنامه در مقاطعی از صحبت هاش بازیه ضعیف دو تیم مفت خور و تبلیغی-تحمیلیه پایتخت رو به کل فوتبال ایران ( تیم ملی) نسبت میداد. یعنی انگار اسمون ایران سوراخ شده و این دو تیم ازش افتادن پایین و سطح فوتبال ملی ما به سطح بازی در این دربی الکی مهم بر میگرده و تیم های شهرستانی حکم مترسک رو دارن که فقط باید حضور داشته باشند تا این دو تیم سیاسی-دولتی با هاشون بازی کنن. درست مثل پخش زنده ی تلوزیونی
تیم های شهرستانی منتظر میمونن تا با یکی از این دوتیم بازی کنن تا باریشون از شبکه سراسرای پخش بشه. و جالب اینجاست ادعا شون هم اینه که چون این دو تیم پرطرفدار ترین تیم های ایرانند باید این اتفاق بیفته. من نمیدونم اینا ملت رو .... فرض کردن یا واقعا اینقدر احساس قلدری میکنند که واسشون اعمال تحمیل و تبعیض عادی شده. خودشون تبلیغات عظیم تو روزنامه ها سایتها تلویزیون (مثلا همین دیشب برنامه 90) رادیو و... میکنند بعد میگن چون اینا از اول طرفدار زیاد داشتند باید بازیهاشون پخش زنده بشه باید وقت واسشون صرف بشه و... بعد با این تبلیغات انتظار دارید عوام تو شهرستان ها تحت تاثیر قرار نگیرند؟!
چه خوبه که مافکرمون -نگاهمون رو باز کنیم و با هم بر علیه این دوتیم کثیف و شیطانی شفاف سازی و تبلیغ کنیم و کاری که اونا با دستگاه های بزرگ نوشتاری و گفتاری میکنند رو ما با همین سایت های هواداری و صفحات اجتماعی انجام بدیم.
حکایت ما حکایت اوناییه که با چوب و سنگ به جنگ کسایی میرن که تو دستشون ارپیجی و تفنگ و توپ و تانکه. ولی قطعا با اتحاد و تلاش روزی میاد که ما موفق میشیم درصد بالایی از لااقل نسل جدید رو از گمراهی ها و جهالت ها و تبعیض و تحمیل و تجاوز فکری نجات بدیم و این دو تیم شیطانیه مفت خور رو از تفکرات شهر و استانمون پاک کنیم. و هر کس طرفدار تیم شهر و استان خود خواهد شد.
پس تلاش -کوشش-پشتکار تا رسیدن به روز موعود.[/b:871d1c42d8][/color:871d1c42d8]
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط r4sht » سه شنبه سپتامبر 10, 2013 4:21 pm

چیزی که برای من جالب هست اینکه شما نسل جوان و پر انرژی که دسترسی به اینترنت هم دارید چرا به این موضوع از این دید نگاه نمیکنید که سیستم مالی موفق در دنیا سیستم سرمایه داری هست که من بر خلاف خیلی از بزرگان موافق این سیستم هستم چون باعث پیشرفت اقتصادی میشه
حالا این موضوع رو بیان کردن که به این موضوع برسم که اگه روزنامه ای مثل خبر ورزشی همش تیتر در مورد استقلال و پرسپولیس میزنه
اگه برنامه 90 بیشتر در مورد مسایل این دو تیمه
اگه فدراسیون و سیاسیون پشتوانه این تیم هستند
اگه داوری ها جهت داره به نفع این تیم ها
همه برمیگرده به بحث عرضه و تقاضا
در بحٍث مدیریت اقتصادی همیشه محصول بر مبنای مشترگرایی برنامه ریزی میشه تا فروش و سود بالایی بدست بیاد
حالا مثلا خبر ورزشی که تیراژ تا دبی و کل ایران داره بیاد تیتر اول بزنه داماش فروش خواهد داشت ؟
برنامه نود از فردا بیاد برنامه هاش رو زوم کنه روی داماش و .... بازم اینقدر بیننده داره ؟
دستان گلم همیشه یک چوب از جای نازکش میشکنه
وقتی داماش ضعیف باشه خود به خود توی این چرخه کمرنگ و ضعیف تر میشه
من ناراحتم چرا دوستان یک نفر نپرسید خوب راه حل چیه ؟
بجاش دنبال دلایل تنفر هستند و بدون نگاه کردن از این دید به موضوع
مشکل ما شرایط ماست
برای موفق بودن فقط هوادار لازم نیست بلکه مولفه های زیادی لازم هست که داماش متاسفانه نداشته و نداره
من نه مخالف جریان دوست دارم باشم و نه طرفدار این دو تیم در جواب دوستم
فقط از دیدی متفاوت نگاه میکنم به موضوع که تجربه سال ها پیگیر موضوعات تیم داماش و فوتبال و مسایل کشور داره
راه حل اینه که اگه داماش در یکی از دو مسابقات لیگ یا حذفی جام بگیره و آسیایی بشه و از نظر مالی قوی باشه باور کنید همین شرایط برای این تیم ما هم پیش میاد چون منفعت همیشه همراه با تیم های موفقه نه ضعیف
امیدوارم بجای پرداختن به حاشیه ها به دنیال ریشه های موفقیت تیم داماش باشیم
و در کل اگه تحلیلی بر مطالب مینویسم در جهت کمک به مفید شدن تاپیک هاست و این جسارت رو دارم اگه نظری رو قبول نداشته باشم به صراحت اعلام کنم و اصلا نظرم رو بر اصول اکثریت هماهنگ نمیکنم
درود به همه شما
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط Majid_Rasht » يکشنبه سپتامبر 22, 2013 1:39 pm

[size=14:addefc2262][color=black:addefc2262]دو روز شاهد جنگ و حشتناک تبلیغاتی و پر از توهین سوگولی مردمی !!! و اسطور های مردمی تر پایتخت در پهنای رسانه های زرد کشور بوده ایم
تمام بهانه هم اشتباه داور در یک صحنه بازی از بازی 90 دقیقه ای بوده ، اشتباهی که به قول آقایان منجر به شکست تیم چندین میلیاردی ایشان شده
نگاهی به تیتر رسانه های زرد اینروزها نشان می دهد تا چه میزان اجحاف و تبعیض مابین وقایعی که برای تیمها پیش می آید وجود دارد تیتر اینروزهای رسانه ها را مقایسه کنید به تیتر رسانه ها بعد از بازی استقلال و داماش بازی که به گفته اکثر کارشناسان داور 2 پنالتی 100% را به نفع داماش نگرفت تا داماش را بازنده بازی اعلام کند [/color:addefc2262]![/size:addefc2262]
[img:addefc2262]http://www.8pic.ir/images/19371814792121044826.jpg[/img:addefc2262]
[img:addefc2262]http://www.8pic.ir/images/39947489711880046367.jpg[/img:addefc2262]
[img:addefc2262]http://www.8pic.ir/images/43183669432964031128.jpg[/img:addefc2262]

[size=14:addefc2262][color=black:addefc2262]جالب اینجاست که هیچ کس هیچ اشاره ای به ظلمی که در حق داماش در آن بازی شد نمی کند ، هیچ کس نمی گوید که به چه راحتی سر یک تیم را در شهرش بریدند و جالبتر از همه حتی 1 امتیاز هم از تیمی که بازانده بودنش هم کم می کنند !!!
تیتر این روزنامه ها را مقایسه کنید[/color:addefc2262][/size:addefc2262]
[img:addefc2262]http://www.8pic.ir/images/30564508179710246753.jpg[/img:addefc2262]
[img:addefc2262]http://www.8pic.ir/images/72510040553658189119.jpg[/img:addefc2262]
[size=14:addefc2262][color=black:addefc2262]اگر می گوییم که سالهاست این دو تیم تیشه به ریشه فوتبال این سرزمین زده اند این یکی از دلایلش است
اگر داماش را غریبانه در نیم نهایی جام حذفی در رشت مقابل شاهین بوشهر بازنده کردند کدام رسانه چنین تیترهایی را زد ، داماشی که به جام حذفی در آن روزها به مانند سندی برای زنده ماندن نگاه می کرد ! یادتان که هست
تبعیض و اجحاف به هر بهانه ای که باشد چه تقاضای بازاز ( قانون سرمایه داری ) و یا هر چیز دیگری تنها به استعمار کشیدن مظلومانی است که دستشان از رسانه ها کوتاه است
اما می بینید که بنگاه های تبلیغاتی چه به روز داوری می اورند که در بازی یک اشتباه کرده تا عبرتی باشد برای داوران دیگر که اگر اشتباهی می کنند فقط مجازند که بر تیمهایی مانند داماش انجام دهند [/color:addefc2262]!!![/size:addefc2262]
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط RainyGilman » يکشنبه سپتامبر 22, 2013 5:29 pm

r4sht اون کلیپی که الان گذاشته بودی رو پاک کردی ؟ یا من اشتباه میکنم؟!

مال کی بوده؟.
داماش گیلان ♥ واسشون خار تو چشمِ
نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط RainyGilman » يکشنبه سپتامبر 22, 2013 5:46 pm

[quote:32bfa75bec="RainyGilman"]r4sht اون کلیپی که الان گذاشته بودی رو پاک کردی ؟ یا من اشتباه میکنم؟!

مال کی بوده؟.
داماش گیلان ♥ واسشون خار تو چشمِ[/quote:32bfa75bec]

http://www.aparat.com/v/ErIlS

/9/ /9/
نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط r4sht » يکشنبه سپتامبر 22, 2013 8:17 pm

[quote:88c0587d04="RainyGilman"][quote:88c0587d04="RainyGilman"]r4sht اون کلیپی که الان گذاشته بودی رو پاک کردی ؟ یا من اشتباه میکنم؟!

مال کی بوده؟.
داماش گیلان ♥ واسشون خار تو چشمِ[/quote:88c0587d04]

http://www.aparat.com/v/ErIlS

/9/ /9/[/quote:88c0587d04]

[color=darkblue:88c0587d04] تقریبا جدید بود البته متاسفانه بازم یکی از مدیرای عزیز لطف کردن و پست من رو حذف کردن و دسترسی من به این سایت هم محدود شد فکر کنم ای پی بن شدم به هر حال با پروکسی اومد تا جوابت رو بدم بگم جدید بوده کلیپ[/color:88c0587d04]
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه سپتامبر 22, 2013 8:47 pm

/15/

داماشم نمیگه ! کامل میگه داماش گیلان .... /15/

ای کاش میشد چند تا فحش آبدار بهشون داد ! آخه این تیم گیلان چه کرده با شما که دارید آتیش میگیرید ؟؟؟؟؟
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط r4sht » يکشنبه سپتامبر 22, 2013 8:58 pm

[quote:95056d5dbc="nima_beckham"]/15/

ای کاش میشد چند تا فحش آبدار بهشون داد ! آخه این تیم گیلان چه کرده با شما که دارید آتیش میگیرید ؟؟؟؟؟[/quote:95056d5dbc]

[color=blue:95056d5dbc]حالا من تعجب میکنم چرا لینکش رو گذاشتم ادمین عزیز حذف کرد البته هرکی خواست پیام خصوصی بده بهش میدم ببینه لطفا اطلاع رسانی کنید [/color:95056d5dbc]
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه سپتامبر 22, 2013 9:11 pm

[quote:55226c66f7="r4sht"][quote:55226c66f7="nima_beckham"]/15/

ای کاش میشد چند تا فحش آبدار بهشون داد ! آخه این تیم گیلان چه کرده با شما که دارید آتیش میگیرید ؟؟؟؟؟[/quote:55226c66f7]

[color=blue:55226c66f7]حالا من تعجب میکنم چرا لینکش رو گذاشتم ادمین عزیز حذف کرد البته هرکی خواست پیام خصوصی بده بهش میدم ببینه لطفا اطلاع رسانی کنید [/color:55226c66f7][/quote:55226c66f7]
اطلاع رسانی برای چی؟
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط armin5 » يکشنبه سپتامبر 22, 2013 10:38 pm

[quote:5439b7903c="nima_beckham"]/15/

ای کاش میشد چند تا فحش آبدار بهشون داد ! آخه این تیم گیلان چه کرده با شما که دارید آتیش میگیرید ؟؟؟؟؟[/quote:5439b7903c]

فکر کنم طرفدارای داماش با عَمَش ملاقات داشتند . بعد عمش براش تعریف کرده اینم خوشش اومده می خواد بیاد پیش طرفدارای داماش تا با هم یه رابطه ی صمیمی داشته باشند.
یه تیم داریم تو ایران - اونم داماش گیلان
نماد کاربر
armin5
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 22, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 10 مهمان