مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط mojtaba24 » يکشنبه آگوست 18, 2013 4:26 am
[quote:a67d050ea2="Mordab"]amin_asadolahpor
با تمام احترامی که برای اقای الماس خاله قائلم و مطمئنم که تا جایی که در توانش بوده به داماش کمک کرده ولی این رو هم مطمئنم مسائل درون خانوادگی داماش به ایشون هیچ ربطی نداره چون این تیم دولتی نیست که مثلا"هزار نفر توش دست داشته باشن داماش تیم خصوصی و از بودجه و حمایت دولتی بی بهره ست
اما در مورد اینکه مرغوب جلوی سی نفر گفته من رو کسی از داماش نمیتونه بندازه بیرون بلانسبت دوستان و با عذرخواهی خدمت کاربران سایت وارش خیلی بیخود کرده
اگه مهندس عابدینی این خبر به گوششون برسه و اقدامی نکنند بدون تعارف بگم مدیریت فوتبالی خودشون رو زیر سوال بردن
........................
mahyarmaya
کاربر محترم شایعات!!! کدوم شایعات؟؟؟
بنده میگم فوتبال رشت سالهاست اثیر مافیا بازی این اقایون شده { بر اساس مستندات}بعد شما میگید شایعات هست!!!
جلسه!!! با کی؟ با مرغوب جلسه بذاریم و ازش دلیل بخوایم ؟!!!بخدا قسم مرغوب اگه به من سلام کنه من جواب سلامش رو نمیدم
مگه بشری که هزار نفرین پیشکسوت و همین طور نفرین جوونا و همینطور دوستای من تو فوتبال این شهر پشتش هست جلسه میذاره
دندون کرمو را باید کند و انداختش بیرون : بنظرم اگه جلسه ای قرار با عابدینی گذاشته بشه در مورد مسائل خیلی مهمتر میشه صحبت کرد نه اینکه در مورد ادمی که اسم و وجودش باعث نفرین مردم رشت شده
............................
بنده باز هم عرض میکنم با اینکه میدونم افشین ناظمی از لحاظ فنی مقداری ضعف داره ولی با این حال باید ازش حمایت کرد و یه ادم فنی قوی رو در کنارش گذاشت همون اتفاقی که در دهه هفتاد پرسپولیس افتاد و تیم ها ارزو میکردن در مصاف با پرسپولیس تو یه نیمه حداقل دو الی سه گل بخورن...[/quote:a67d050ea2]
بازیکنان داماش هیچ مشکلی ندارند و بهترین بازیکنا رو داریم مشکلات :
1- مالی
2- کادر فنی قوی ( آنالیزور - مشاور )
زنده باد گیلان سرسبز من

-

mojtaba24
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am
-
توسط ashkan0131 » يکشنبه آگوست 18, 2013 5:13 am
به نظر منم حضور مرغوب کار بی فایدس این بابا چه رابطه ای با عابدینی داره که شده مشاورش من توش موندم در ضمن به نظر من حضور بازیکنای جون مثل حسن زاده کار درستی بود اعتماد به نفس اونا رو برده بالا تا به بازیکن جون میدون داده نشه که نمیتونه خودشو ثابت کنه میبیند که هم حسن زاده هم سیف اللهی پاشون به گل زنی باز شده فقط نظر من روی مهره چینیه که به نظر به شکل دیگه ای بود بهتر میشد
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
-

ashkan0131
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am
توسط farhad2590076 » دوشنبه آگوست 19, 2013 3:00 pm
سلام
این آقای مرغوب هم برای خودش پدیده ایست شغل ایشان چیه مربی کمک مربی یا مشاور آگر مربی است باید بیاید داخل زمین تمرین بدهد اگر مشاور است حق ندارد با بازیکنان حرف بزند بلکه باید به مربی مشورت بدهد حال آنکه من بارها دیده ام ایشان در کنار زمین چه در مسابقه و یا تمرین به بازیکنان دستورات تاکتیکی می دهد. این غلط است و باعث لوث شدن حظور سرمربی تیم خواهد شد. ضمن اینکه بازیکنان هم حرف او را گوش نمی دهند .بهتر است آقای عابدینی شرح وظایف این آقا را تعریف و به وی ابلاغ نماید.
فرهاد از رشت
-

farhad2590076
- کاربر فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 16, 2013 12:00 am
توسط 888 » دوشنبه آگوست 19, 2013 10:53 pm
[color=black:7ae81fad54][size=18:7ae81fad54]رشتى ها پشت ناظمى را خالى نمى كنند[/size:7ae81fad54]
داماش گيلان اين روزها حال و روز خوبى ندارد. آنها علىرغم اينكه خوب بازى مى كنند و مى توانند موقعيت هاى بسيارى روى دروازه حريفان خلق نمايند اما در زدن توپ هاى آخر ناكام هستند و از اين رو نتايج حاصله با آنچه هواداران داماش انتظارش را مى كشند متفاوت است.
كسب سه تساوى و دو باخت از مجموع پنج بازى هرگز آن چيزى نيست كه بتواند هواداران زياده خواه فوتبال رشت را راضى نمايد. مردم در اين منطقه از كشورمان هميشه شهره به اين بوده اند كه خواهان بهترين ها هستند و كم پيش مى آيد به آنچه كه دارند قانع باشند. و حالا كه نتايج تيمشان خوب نيست اين عدم رضايت نمود بيشترى هم پيدا مى كند.
اما اين روزها يك تفاوت مشهود و غيرقابل انكار در اعتراضات و گله گذارى هاى مردمان شهرباران ديده مى شود. آنها از تاكتيك تيم در دقايق خاصى از بازى ايراد مى گيرند، نسبت به بازى كردن يا نكردن بازيكنى گله مى كنند، از عدم كسب نمودن نتيجه دلخواه معترض مى شوند اما بلافاصله نكته اى را يادآور مى شوند؛ بايد از ناظمى و كادرش حمايت كرد. افشين با دست خالى تيمش را بسته و به توانايى اش اعتماد بايد كرد.... تو گويى اين حرفها را بلند بلند مى زنند تا هم دوست بشنود و هم دشمن! وارش اسپورت كه به نوعى مركز گردهمايى مجازى هواداران داماش هم هست و معمولا تيفوسى هاى اين تيم در اين سايت عضويت دارند، اين روزها يك نظر سنجى بر روى صفحه اصلى خود گذاشته با اين پرسش: آيا ناظمى به كار خود ادامه دهد يا خير؟ و اتفاق جالب در نتيجه اين نظرخواهى است، بيش از نود و يك درصد راى دهندگان خواهان ادامه كار سرمربى تيمشان هستند و اين يعنى درجه بالاى اعتماد در اردوگاه داماش وجود دارد.
اين همدلى و حمايت از كادر فنى اتفاق جديدى است كه هرگز پيش از اين در شهر نظيرش روى نداده بود. چرا كه كم صبر و تحمل بودن يكى ديگر از شاخصه هاى رشتى هاست و در اين امر آنها مدتها قبل ركورد هواداران پرسپوليس در اعتراض به استيلى را جابجا كرده بودند! همه ى مربيانى كه پيشتر بر نيمكت تيمهاى رشتى مى نشستند اعتراض هاى زود هنگام هواداران را دشمن شماره يك خود مى دانستند و امروز اين حمايت مطلق اما غير كوركورانه شايد بزرگترين قوت قلب تيم ناظمى باشد. والبته خود او هم بارها در مصاحبه هايش از هوادارنى نام برد كه پس از باخت در ورزشگاه ماندند و ساعت ها او و تيمش را تشويق نمودند.
اما دليل اين حمايت منحصر فرد رشتى ها از تيمشان ريشه در چه چيزى دارد؟
پاسخ را بايد به دو موضوع فنى و غير فنى تقسيم كنيم. از نظر فنى بايد بگوييم كه تيم ناظمى بازى تماشاگر پسندى ارايه مى نمايد و هرگز از رويارويى با حريف ولو اينكه قوى تر باشد و نامدار تر ترسى به دل راه نمى دهد. نمونه اش همين بازى آخر با استقلال مدافع عنوان قهرمانى را به ياد بياوريد. داماش گل نخست را به ثمر رساند و پس از دريافت گل مساوى بارها فرصت زدن گل دوم را داشت و اگر مهاجمانش توپ هايشان را از روى شش قدم به آسمان نمى زدند و داور يكى از آن دو صحنه مشكوك به پنالتى سوتش را به صدا در مى آورد ما اينجا مشغول به نوشتن تقدير نامه از تيم ناظمى بوديم. اين شجاعت و بى باكى در بازى هاى سال گذشته داماش در برابر استقلال و سپاهان و پرسپوليس هم به چشم مى خورد.
در بعد غير فنى داستان كمى پيچيده تر خواهد بود. وقتى به تاريخ حضور تيمهاى رشتى در سطح نخست فوتبال ايران دقيق مى شويم يك نكته خاص به چشم مى خورد كه البته موجب آزار هواداران فوتبال رشت هم مى شود و آن استفاده هميشگى از مربيان غيربومى و گاها خارجى به جاى به كار گرفتن از سرمايه هاى استان گيلان است. در همه ى تاريخ فوتبال رشت تنها نام چهار مربى رشتى در ليگ دسته اول كه بعدها شد ليگ برتر به چشم مى خورد: مجيد جهانپور، احمد صومى، اميد هرندى و حالا افشين ناظمى همين و بس! اما تا دلتان بخواهد نام مربيان درجه چندم خارجى و داخلى برق خواهد زد! ( كه البته در ميانشان بودند بزرگانى چون ناصر حجازى، فريدون عسگر زاده، حسن روشن و... اما تعداد فيك ها بيشتر بود متاسفانه!!) به همين دليل است كه مردمان رشت نمى خواهند فرصتى كه سال گذشته به رايگان از دست هرندى رفت اين بار از دست ناظمى هم برود.
حالا ناظمى و كادر فنى جوانش تبديل شده به آخرين سنگر دفاعى مربيان بومى در رشت و انزلى. ديگر همه اينجا مى دانند كه اگر او نتيجه نگيرد و برود بايد سالها به انتظار بشينند تا روزى در ليگى كه معلوم نيست چه وقت خواهد بود مديرى بيايد و ريسك كند و از يك گيلانى در تيمى كه متعلق به اين خطه است سود بجويد. امروز دو تيم ريشه دار ملوان و سپيدرود كه هميشه شهره به مربيان گيلانى شان بودند دست نياز به آن سوى مرزها و شهرها دوخته اند در حالى كه امثال احمدزاده ها و هرندى ها پياده بر خيابان هاى مه گرفته رشت و انزلى قدم مى گذارند.
حالا ناظمى تنها نماينده مردم شمال بر روى نيمكت ليگ برتر است و اين شايد بزرگترين دليل همدلى يك استان با اوست. همدلى كه اگر با نتيجه گرفتن داماش همراه شود مى تواند دنيا را به كام شمالى نمايد.
نویسنده: رادنى ديدار -خزرآنلاين[/color:7ae81fad54]
-
888
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am
توسط mahyar7192 » سه شنبه آگوست 20, 2013 3:50 pm
اینو بدونین امسال دلیل موندن خیلی از بازیکنا مرغوب بود!
متاسفانه رابطه خوبی با بازیکنا و کادر فنی به خصوص افشین ناظمی داره ...

ملوان آسیایی...زیرخوس رشتیایی
-

mahyar7192
- کاربر نیمه حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am
-
توسط mojtaba24 » جمعه آگوست 23, 2013 6:28 pm
[size=18:7eafa6b4c0] [color=green:7eafa6b4c0] [font=Times New Roman:7eafa6b4c0]آقای ناظمی خسته نباشید دستتون درد نکنه ثابت کردید مرد شرایط سخت هستید و بالاخره اولین برد رو تو فصل جدید اونم تو خونه حریف کسب کردید ان شاله این برد زمینه ساز پیروزی های آینده باشه[/font:7eafa6b4c0] [/color:7eafa6b4c0] [/size:7eafa6b4c0]
زنده باد گیلان سرسبز من

-

mojtaba24
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am
-
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان