[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گسترش فولاد تبریز vs داماش گیلان / تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

گسترش فولاد تبریز vs داماش گیلان / تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه آگوست 19, 2013 5:53 pm

من برای این بازی یکی از دو ترکیب زیر رو پیشنهاد میدم ...

ترکیب اولی شانس برد رو خیلی بالا می بره و ترکیب دومی نباختن رو تضمین میکنه ...

در مورد دروازه بان هم من از این به بعد فقط لایقی فر رو پیشنهاد میدم و بس ! دلیل هم از این ساده تر نیست که :‌ " اگه قرار بر گل مفت خوردن هست ؛ پس بهتره لایقی فر گل بخوره که مطمئنا به اون تابلویی گل نمیخوره ... "

ترکیب اول :

ترکیب دوم :

نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » دوشنبه آگوست 19, 2013 6:05 pm

حالا چرا سروش نیا آقا پدرام ؟ /4/
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط mtb368 » دوشنبه آگوست 19, 2013 7:10 pm

دو تاپنالتی به تایید کارشناس داوری برنامه 90 برای داماش گرفته نشد /4/ /4/ /4/

از آقای عابدینی انتظارمی رفت که در برنامه 90 از حق داماش دفاع کنه فصل قبل هم احمد صالحی با داوری افتضاح خودش در برابر ملوان در حق داماش اجحاف کرد من نمی دونم چه پدر کشتگی با رشتی ها داره خدا میدونه

خدا نیامرزدش /17/ /17/ /17/ /17/ /17/ /17/
نماد کاربر
mtb368
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 27, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » دوشنبه آگوست 19, 2013 7:21 pm

[quote:bc15801f9e="pedram_1367"]من برای این بازی یکی از دو ترکیب زیر رو پیشنهاد میدم ...

ترکیب اولی شانس برد رو خیلی بالا می بره و ترکیب دومی نباختن رو تضمین میکنه ...

در مورد دروازه بان هم من از این به بعد فقط لایقی فر رو پیشنهاد میدم و بس ! دلیل هم از این ساده تر نیست که :‌ " اگه قرار بر گل مفت خوردن هست ؛ پس بهتره لایقی فر گل بخوره که مطمئنا به اون تابلویی گل نمیخوره ... "

ترکیب اول :

ترکیب دوم :

[/quote:bc15801f9e]
ترکیب دوم بنظرم جواب میده فقط باید جای سیف الهی که قدرت نفوذ و سرعت خوبی داره با هادی سهرابی که بازی ساز خوبیه عوض بشه
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه آگوست 19, 2013 8:26 pm

[quote:358ee8db50="amirdamashcity"]حالا چرا سروش نیا آقا پدرام ؟ /4/[/quote:358ee8db50]

مهمترین دلیلش نبود بازیکنان فیکسمون مثل آبشک و مهدوی هست ... ولی سروش نیا تنها حسنی که داره اینه که تو حرکت سانتر های خوبی میکنه و چون دروازه بان و مدافعان گسترش فولاد روی هوا خوب با هم قاطی می کنند ؛ پیشنهاد دادمش ... متوسل زاده ضربات هوایی رو خوب میزنه و باید از قدرت ارسال های بروش و سیف اللهی استفاده کرد ...

هرچند مطمئنا سروش نیا بازی نمیکنه و حاجی زاده فیکس و حاجتی کنار و کبه پشت فوروارد هست !!
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط golsar-boy » سه شنبه آگوست 20, 2013 6:22 am

در این بازی باید حواسمون به مهاجمان تند و تیز حریف باشه، دیشب تو برنامه نود دیدیم که ایمان موسوی چقدر خوب تو عمق فرار میکنه و گسترش برای اینجور نفوذها برنامه ویژه ای داره
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط hesam14 » سه شنبه آگوست 20, 2013 9:26 am

اگه خدا بخواد میبریم /11/ /11/
داماش افتخار گیلان و گیلانی
نماد کاربر
hesam14
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه دسامبر 31, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyar1369 » سه شنبه آگوست 20, 2013 12:30 pm

تركيب اولت خوبه اگه جاي سروش نيا بت حسن زاده عوض بشه بهترم ميشه تركيبت.ما بايد به حسن زاده فرصت بديم مطمئنم رو سفيد ميكنه مارو /8/
نماد کاربر
mahyar1369
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه نوامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » سه شنبه آگوست 20, 2013 1:56 pm

[color=blue:8ac0d99ebe]این بازی برامون خیلی مهمه، چون باید حداقل 1 امتیاز بگیریم و حتی میتونیم با تیزهوشی 3 امتیاز کسب کنیم و البته بازی بعد هم با سپاهانه!
من معتدم ما نباید تغییر سیستم بدیم، چون بیشتر از تیم حریف بازیکنان خودمون سردرگم میشن، درسته مقابل استقلال حتی با تغییر روش و
تاکتیک خوب موقعیت ساختیم و بازی خوبی داشتیم اما نباید نقش هوادارا در این مورد از یاد ببریم . [/color:8ac0d99ebe]
[color=black:8ac0d99ebe]من همون روش 4.2.3.1 با تغییرات چند نفری که این بازی در احتیار نداریم پیشنهاد میکنم و البته تکیه اصلی ما در این بازی باید برای دردست گرفتن
توپ و جریان بازی و همچنین هوشمندی و آمادگی مدافعین ما باشه، چون تیم حریف بازی آنچنانی نمیکنه و روی حوادث و اوت و ایستگاهی و کرنر و
زیر توپ و ....... موقعیت سازی میکنه ولی در کارهای دفاعی و از لحاظ دوندگی و پرسینگ در حد بالایی هست.[/color:8ac0d99ebe]

[color=red:8ac0d99ebe]ترکیب پیشنهادی من چنین هست:[/color:8ac0d99ebe]

just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mahyar7192 » سه شنبه آگوست 20, 2013 2:20 pm

[quote:7ce57a4cf1="mahyar1369"]تركيب اولت خوبه اگه جاي سروش نيا بت حسن زاده عوض بشه بهترم ميشه تركيبت.ما بايد به حسن زاده فرصت بديم مطمئنم رو سفيد ميكنه مارو /8/[/quote:7ce57a4cf1]
مطمئن باشین حسن زاده به زودی به یکی از بهترین های لیگ ما تبدیل میشه.
مگه جهانبخش کی بود؟جهانبخش بازی اولش فقط میدویید اینقدر بهش بازی دادن تا استعدادش شکوفا شد.
به نظر من هادی محمدی و حسن زاده پتانسیل بالایی دارن
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط eshgh-damash » سه شنبه آگوست 20, 2013 2:31 pm

* گسترش فولاد تبريز - داماش؛ يادگار امام(ره) تبريز - ساعت 19:30

داوران : سيد حسن زرگر - آرمان اسعدي - جليل شعراني - امير حسين فتاحي - ناظر: عليرضا يزداني
فرمانروایی در جهنم بهتر از خدمت کردن در بهشت است
نماد کاربر
eshgh-damash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 10, 2013 12:00 am

پستتوسط yankee » سه شنبه آگوست 20, 2013 3:23 pm

[quote:66a2b418c7="miladcivil"][color=blue:66a2b418c7]این بازی برامون خیلی مهمه، چون باید حداقل 1 امتیاز بگیریم و حتی میتونیم با تیزهوشی 3 امتیاز کسب کنیم و البته بازی بعد هم با سپاهانه!
من معتدم ما نباید تغییر سیستم بدیم، چون بیشتر از تیم حریف بازیکنان خودمون سردرگم میشن، درسته مقابل استقلال حتی با تغییر روش و
تاکتیک خوب موقعیت ساختیم و بازی خوبی داشتیم اما نباید نقش هوادارا در این مورد از یاد ببریم . [/color:66a2b418c7]
[color=black:66a2b418c7]من همون روش 4.2.3.1 با تغییرات چند نفری که این بازی در احتیار نداریم پیشنهاد میکنم و البته تکیه اصلی ما در این بازی باید برای دردست گرفتن
توپ و جریان بازی و همچنین هوشمندی و آمادگی مدافعین ما باشه، چون تیم حریف بازی آنچنانی نمیکنه و روی حوادث و اوت و ایستگاهی و کرنر و
زیر توپ و ....... موقعیت سازی میکنه ولی در کارهای دفاعی و از لحاظ دوندگی و پرسینگ در حد بالایی هست.[/color:66a2b418c7]

[color=red:66a2b418c7]ترکیب پیشنهادی من چنین هست:[/color:66a2b418c7]

[/quote:66a2b418c7]

میلاد جان فکر کنم اگه بجای سیاه به قدمی یه فرصت دیگه بدیم بهتر باشه. درسته تو بازی اول گم بود ولی خوب نباید با یه بازی نتیجه گیری کرد.
ترکیبت عالیه فقط جای سیاه .قدمی باشه.این نظر منه
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » سه شنبه آگوست 20, 2013 3:25 pm

[quote:269a5e8f85="miladcivil"][color=blue:269a5e8f85]این بازی برامون خیلی مهمه، چون باید حداقل 1 امتیاز بگیریم و حتی میتونیم با تیزهوشی 3 امتیاز کسب کنیم و البته بازی بعد هم با سپاهانه!
تاکتیک خوب موقعیت ساختیم و بازی خوبی داشتیم اما نباید نقش هوادارا در این مورد از یاد ببریم . [/color:269a5e8f85]
[color=black:269a5e8f85]من همون روش 4.2.3.1 با تغییرات چند نفری که این بازی در احتیار نداریم پیشنهاد میکنم و البته تکیه اصلی ما در این بازی باید برای دردست گرفتن
زیر توپ و ....... موقعیت سازی میکنه ولی در کارهای دفاعی و از لحاظ دوندگی و پرسینگ در حد بالایی هست.[/color:269a5e8f85]

[color=red:269a5e8f85]ترکیب پیشنهادی من چنین هست:[/color:269a5e8f85]

[/quote:269a5e8f85]

میلاد جان فکر کنم اگه بجای سیاه به قدمی یه فرصت دیگه بدیم بهتر باشه. درسته تو بازی اول گم بود ولی خوب نباید با یه بازی نتیجه گیری کرد.
ترکیبت عالیه فقط جای سیاه .قدمی باشه.این نظر منه
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » سه شنبه آگوست 20, 2013 4:23 pm

[color=darkblue:cb9a7de622]بازی با گسترش فولاد شاید ما رو از مسیری که در آن قرار داریم ، خارج نموده و به جایگاه واقعی مان نزدیک نماید ، تیم گسترش با توجه با اینکه اولین سال تجربه خود در لیگ برتر را سپری می کند ، تاکنون نتایج خوبی را کسب نموده است ، اما با توجه به سابقه و کیفیت مربیگری خطیبی و دستیارانش که چنگی به دل نمی زند ، ، نقطه قوت این تیم صرفاً دوندگی بازیکنان آن می باشد ، اما از نظر تجربه لیگ برتری ، تاکتیک تیمی و کیفیت نفرات به مراتب در رده پایین تری از ما قرار دارد ، به نظر بنده ، با اتکاء به تجربه بازیکنانمان این تیم را می توانیم در تبریز شکست دهیم ، شاید شناخت آقای ناظمی از نقاط ضعف فروزان نیز بتواند ما را در این میدان یاری نماید.
از نظر ترکیب نیز با توجه به کیفیت بازی نظیفکار ، بهتر است به او استراحت داده و از ترکیب مختاری ، ابراهیمی و محمدی استفاده نمائیم ، شاید که نظیفکار همان لوسیوی سابق شود ، همچنین دروازبان و خط دفاعی ما باید نقاط ضعف خود را پوشش دهند ، بعلاوه استفاده از تجربه افشین و متوسل زاده نیز می تواند برای ما مفید باشد .
تصور می کنم با یک بازی هوشمندانه ، اولین برد لیگ در تبریز دور از دسترس نباشد .[/color:cb9a7de622]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » سه شنبه آگوست 20, 2013 4:44 pm

اگر دفاع هامون کمی به خودشون بیان اون اشتبهات فاجعه بار تکرار نکنن میشه حدقل یک امتیاز گرفت
ترکیب پیشنهادی
گلر : لایقی فر
دفاع : رحیمی . ابراهیمی . مختاری . محمدی
میانه : کاردوست . حاجتی. سروش نیا. سیاه
مهاجم: متوسل زاده . کبه
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟