[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان - نفت تهران | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

داماش گیلان - نفت تهران | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط abarar1989 » شنبه آگوست 03, 2013 2:33 am

[quote:62c166dd00="Dane_Ali"]من از اون دید به قضیه نگاه کردم که شاید پیش خودش فکر کرده بهش فحش میدن و نیومده

شما میگی چون دلش نیومده

به هرحال تفاوت دیدگاه هست بلامیسر زیاد حساس نشو /3/[/quote:62c166dd00]
[color=black:62c166dd00]هیچ کس به حسین بی احترامی نمیکرد.رشتی ها قدرشناس کسایی که برای داماش زحمت کشیدن هستن و اونارو دوست دارن.حسین هم از جمله کساییه که خیلی برای داماش زحمت کشیده...[/color:62c166dd00]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط hesam150 » شنبه آگوست 03, 2013 4:39 am

داماش تو این برهه به شدت به تمرکز نیاز داره. دوتا بازی رو که می تونست ببره، مساوی کرده و می دونه اگه این بازی رو نبره، مقابل فولاد و استقلال و سپاهان و... دچار مشکل میشه و احتمال به حاشیه رفتنش زیاد هست. پس بازیکنا باید از حال و هوای بازی قبل بیرون بیان و تمام فکرشون رو برای این بازی متمرکز کنند.
در مجموع نفت از سایپا و ملوان خیلی قویتر هست اما همیشه جلوی ما ضعف داشته و پارسال حتی تو اون بازی که باختیم، تا آخرین دقایق مساوی بودیم. به نظر میاد نفت نسبت به پارسال ضعیفتر شده. رفتن ابراهیم زاده و بازیکنانی مثل کریمی، منوچهری، خیری، میثم حسینی، سیفی، محسن یوسفی، مگنو و...باعث شده تاحدودی ثبات فصل پیش رو نداشته باشند.(حداقل تا اواسط نیم فصل)
اما بازیکنای خطرناکی دارند و با داشتن بازیکنای سرعتی و آنالیز کادرفنیشون، هیچ بعید نیست که چشم به ضدحمله داشته باشند. پس تو این بازی دو چیز خیلی مهمه:
1- مدافعان ما باید خیلی محکم بازی کنند و اجازه ی خلق فرصت به حریف ندن چون مهاجم نوک فرصت طلبی مثل نوروزی برای نفت بازی می کنه.
2- خط حمله ی ما بایداز فرصت هایی که براش به وجود میاد حداکثر استفاده رو ببره.
یه نکته هم که تو بازی سایپا و ملوان مشهود بود، اینه که بازیکنای ما تکنیک و توان دورزدن یار مقابل و نفوذ به محوطه ی جریمه رو دارن اما این کار کمتر انجام میشه. درحالی که این ویژگی می تونه برای ما خیلی کارساز باشه. گلی که به سایپا زدیم هم به همین صورت بود.
امشب صدای تیشه از بیستون نیامد / شاید به خواب شیرین، فرهاد رفته باشد
نماد کاربر
hesam150
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » شنبه آگوست 03, 2013 5:43 am

راجع به اخراج حسین ابراهیمی عزیز نظر خاصی ندارم به نظرم هر چی کمتر به این موضوع دامن بزنیم هم به نفع تیممون خواهد بود هم به نفع حسین ابراهیمی . به هر حال همه این رو خیلی خوب میدونن در هر صورت حسین ابراهیمی روز سه شنبه در ورزشگاه عضدی تشویق میشه چون همه ی ما گلای زیباش به پرسپولیس و زحماتی که برای ما کشید رو به خوبی به یاد داریم حسین بازیکن جوون و آینده داریه که با افتخار باید گفت محصول آکادمی فوتبال رشته . حسین خیلی زود به داماش برمیگرده واسم مثل روز روشنه . :)

اما میرسیم به بحث فنی بازی روز سه شنبه :

من متاسفانه هنوز موفق نشدم فیلم بازی صبا با نفت که دیشب برگزار شد رو ببینم منتظرم خلاصش رو ورزش3 بذاره اما با توجه به شناختی که نسبت به تیم نفت دارم همیشه این تیم نشون داده جوون و سرعتی هستش مطمئنا خطرناک ترین بازیکنشون نوروزی مهاجم نوکشون خواهد بود که به جرات میتونم بگم یکی از بهترین مهاجم های فوتبال ما هستش که مصدومیت رباط صلیبیش باعث شد مدتی از سطح اول فوتبال ما دور بشه نوروزی بارها نشون داده مهاجم چارچوب شناس و تیزی هستش هادی محمدی و نظیف کار باید این بازیکن رو به طور کامل ببندن وگرنه حرکاتش میتونه واسمون گرون تموم بشه نباید ازش چشم بردارن مخصوصا تو ضد حملات و جاهایی که نظیف کار و هادی محمدی اضافه میشن به خط حمله ی تیم برای زدن ضربات سر . درون دروازه ی نفت کسی نیست جز سوشا مکانی دروازه بانی که فوق العاده احساسی و پر حاشیه هستش سوشا مکانی بارها تو بازی های گذشتش نشون داده تو ضربات هوایی ضعف داره ولی از طرفی شوت گیر خوبی هستش همینطور خیلی خوب پنالتی میده معمولا خیلی تو تک به تک ها جا میمونه و پنالتی میده کلا دروازه بان شش دانگی نیست به نظرم راه ضربه زدن به دروازه ی نفت بیشتر با بازی هوایی خواهد بود .
یحیی گل محمدی بارها نشون داده مربی خوش شانسی هستش از طرفی احتمال اینکه در این بازی بخواد به نزهتی و اولادی با توجه به سابقه ی حضورشون تو ملوان بازی بده خیلی زیاده چون به احتمال زیاد میخواد از شناخت اونا و همینطور جو حضور اون دو بازیکن در زمین عضدی به نفع خودش استفاده کنه که باید ما حواسمون رو خیلی خوب جمع کنیم .
هافبکی به اسم رسول نویدکیا در تیم نفت حضور داره که معمولا پاس تو عمق های خطرناکی ارسال میکنه کلا فکر فوتبال بالایی داره البته در حد و اندازه های هافبک های ما نخواهد بود .
وریا غفوری شماره ی 21 نفت هم هافبک جوون و سرعتی هستش که قبلا تو پاس همدان بازی میکرد اکثرا از گوش راست خیلی خوب نفوذ میکنه و البته شوت زن خیلی خوبی هستش .
احمد آل نعمه هم در خط دفاع دارن که سابقه ی بازی به عنوان هافبک دفاعی رو هم داره شوت زن فوق العاده قاهری هستش تو کارهای دفاعی جنگنده و قدرتی عمل میکنه اما از نظر سرعت و تکنیک در سطح پایینی قرار داره اگه تو زمین حضور داشته باشه بازیکنای ما با توجه به سرعت و تکنیکی که دارن خیلی راحت میتونن این بازیکن رو جا بذارن البته از طرفی هم با توجه به قد بلندش در ضربات سر و بازی هوایی خیلی خوب عمل میکنه تقریبا میتونم بگم شباهت زیادی به نظیف کار ما داره .
یکی از نواقص اصلی بازی تیم ما تو 2 تا بازی گذشته عدم ارتباط و انتقال مناسب توپ بین خط هافبک و خط حمله ی ما هستش کاملا این ناهاهنگی به چشم میخوره احتمالا چون خط جلوی ما تازه واردن و از طرفی هم کاپیتان مهدوی هنوز روی اوج نیست این مشکل تو تیممون پیش اومده خیلی کم شاهد پاس تو عمق و اضافه شدن هافبک ها تو حمله هستیم ارتباط بین خط هافبک و حمله ی ما باید خیلی قوی تر بشه حسن زاده تو بازی با ملوان اکثرا تک و تنها بود و به هیچ وجه نه خوب تغذیه میشد نه خوب حمایت میشد .
منتظرم فیلم بازی نفت رو ببینم تا بعدش راجع به بقیه ی بازیکناشون نظرمو بگم .
در کل باید قبول کرد این بازی سخت ترین بازی ما از شروع فصل خواهد بود چون به مراتب نفت خیلی بهتر از سایپا و ملوان بازی میکنه و همیشه نشون داده تیم با برنامه و با انگیزه ای هستش اما از طرفی هم نباید فراموش کنیم که داماش شهر باران در خونه ی خودش و در جهنم عضدی جلوی هواداراش قراره بازی کنه پس مطمئنا کار واسه تیم ما راحت تر خواهد بود .
اینکه در دو بازی مساوی کردیم و نباختیم هم میتونه خوب باشه هم بد . از طرفی خوبه چون تیممون به نباختن عادت کرده و با امتیاز از زمین بیرون میاد از طرفی بده چون تساوی زیاد هم در آینده برامون مشکل ساز خواهد بود مطمئنا دوستان راه آهن نیم فصل اول فصل پیش رو به خاطر دارن که با علی دایی رکورددار گرفتن مساوی بودن و دیدین که در پایان نیم فصل چه رتبه ی بدی داشتن اما خب در پایان با ترمیم تیمشون در نیم فصل دوم به جایگاه های بالاتر اومدن .
اینکه تیم به نباختن عادت کنه خیلی خوبه اما اینکه تیم به نبردن هم عادت کنه یکم نگران کنندست من قبلا هم گفتم باز تکرار میکنم ما در این فصل 15 بازی خانگی داریم یعنی در مجموع 45 امتیاز ممکن که با توجه به بازی با سایپا 2 امتیازش پرید یعنی الان شده 43 امتیاز ممکن تیم ما برای اینکه در پایان لیگ در رتبه ی خوبی قرار بگیره نباید اجازه بدیم امتیازات کسب شده از بازیای خانگی از 35 امتیاز کمتر بیاد باید تمام تلاشمونو بکنیم که امتیازات کسب شده ی ما از بازیای خانگی بین 35 تا 40 باشه چون در غیر این صورت رتبه ی خوبی بدست نخواهیم آورد در بازیای خارج خانه هم همینکه بازنده نباشیم و امتیاز بگیریم خودش بهمون کمک میکنه البته تیم هایی هستن که خیلی راحت میشه تو خونشون ازشون 3 امتیاز کامل رو گرفت که یکیشون 2 روز پیش از دستمون پرید یعنی تیم ملوان . به هر حال به هیچ وجه نباید تو بازیای خونگی اشتباه کنیم و به راحتی امتیاز از دست بدیم چون دقیقا سرنوشتمون میشه مثل زمان حمید درخشان که به تمام لیگ تو عضدی باج داد ما یکسال بود که تو خونه نباخته بودیم ایشالا در فصل جدید باز هم رکورد خواهیم زد .
باید برم سر تمرینات تیم و بازیای نفت رو ببینم بعد راجع به ارنج تیم و ترکیب پیشنهادیم نظر خواهم داد اما فعلا خیلی دوس دارم افشین چاووشی واسه این بازی آماده بشه چون به حضورش تو گوش چپ خیلی نیاز داریم .

به امید کسب پیروزی شیرین و روحیه بخش در مقابل نفت تهران ...
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » شنبه آگوست 03, 2013 7:55 am

[quote:81e58021fc="saeid-nedved"]بعضیا میگن شاید اخراجش عمدی نبوده
بعضیا میگن شاید دلش نیومده جلویه ما بازی کنه
ولی من میگم روش نشده جلویه ما بازی کنه...
من از دستش خیلی ناراحتم خیلی
درسته توی این باشگاه پول نبوده درسته تازه تشکیل خانواده داده ولی مگه فقط به اون پول نرسیده؟ مگه بقیه بچه های تیم زبونم لال خانواده ندارن و نباید خرجشون رو بدن؟ همه ی مشکلات رو قبول کردن و کنار تیمشون موندن ولی آقا حسین ماااا. خوب نتونسسسست...
ازش خرده نمیگیرم قدرت اختیار داشت و انتخاب کرد که بره.به سلامت
ولی چه خوبه این چند هفته....
اول نزهتی بعد پژمان نوری. پیش لرزه ها باید تا هفته ی 17هم بدجوری انزلیچی رو بلرزونه[/quote:81e58021fc]

امیدوارم حسین با لباس شخصی هم که شده بیاد رشت و استادیوم تا حسابی تشویق بشه

و امـــــــــا , چیکار نزهتی دارید آخه؟؟؟!!!! - پیش لرزه چیه دیگه؟!

اتفاقا نزهتی بازیکن آرومی هست و اگه کری هم خونده برای ما (که چیزی یادم نمیاد) فوتبالی بوده و هیچ موقع مثل امثال مازیار زارع و ...... رفتار نکرده - اکثرا تو لاک خودش بوده

این اواخر هم با مولیوانیها به مشکل خورد و با کدورت از اونجا جدا شد , پس خواهشا جو این بازیهای آروم (مثل نفت تهران و .........) دیگه بهم نزنید!
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه آگوست 03, 2013 7:55 am

[size=24:d5def58ad0][color=red:d5def58ad0][b:d5def58ad0]دیگه نوبتی هم باشه نوبت برد هست ...[/b:d5def58ad0][/color:d5def58ad0][/size:d5def58ad0]

دوستان درمورد نحوه بازی نفت درست گفتند ... تیمی سرعتی و دیگر هیچ !!!!

توی این 3 روزی که تا بازی مونده و عملا 2 جلسه تمرین درست و حسابی داریم ؛ قطعا نمیشه کار فنی خاصی انجام داد و بهترین کار ریکاوری و گوشزد نمودن اشتباهات هست ...

مهاجمین ما باید بعد از تمرین یا از اول تمرین و به صورت جدی و اختصاصی فقط و فقط ضربات به دروازه رو تمرین کنند و گل بزنند /9/ /7/ نمی دونم چرا تو تمرین هم گل نمیزنند !!!!!!

به هر حال باید ریسکی بازی کنیم چون این امتیازات رو داریم مفت از دست میدیم ... تو دور برگشت همه این تیم ها شاخ میشند برامون ... سایپا و ملوان برای نیفتادن و نفت برای سهمیه و ... پس بهتره از الان امتیازات رو جمع کنیم .

تو بازی دوم مشکل دفاع وسط رو حل کردیم ولی تو هافبک ها و دفاع راست اشتباه داشتیم ... امیدوارم تو این بازی این مشکلات رو هم حل کنیم ...

من ترکیب زیر رو برای این بازی پیشنهاد میدم و امیدوارم مصدومیتی تو کل بازیکنان و مخصوصا این ترکیب به وجود نیاد ...

نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » شنبه آگوست 03, 2013 8:23 am

به نظر من ترکیب خیلی خوبیه,منم توی این فکر بودم دیگه سیاه بیاد دفاع راست تا سهرابی بیچاره بتونه یکم نفس بکشه و بازی کنه,در ضمن تنوع خط حملهمون هم بیشتر بشه.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » شنبه آگوست 03, 2013 8:51 am

[quote:90907db70e="saeid-nedved"]بعضیا میگن شاید اخراجش عمدی نبوده
درسته توی این باشگاه پول نبوده درسته تازه تشکیل خانواده داده ولی مگه فقط به اون پول نرسیده؟ مگه بقیه بچه های تیم زبونم لال خانواده ندارن و نباید خرجشون رو بدن؟ همه ی مشکلات رو قبول کردن و کنار تیمشون موندن ولی آقا حسین ماااا. خوب نتونسسسست...
اول نزهتی بعد پژمان نوری. پیش لرزه ها باید تا هفته ی 17هم بدجوری انزلیچی رو بلرزونه[/quote:90907db70e]

خوب یا بد بودن کارشو تایید نمیکنم اما می دونم بازیکن حرفه ایی باید واسه تیمش بازی کنه امابازیکن های ایرانی احساسی برخورد میکنن :P

یه بازیکن چن سال بیاد بدون پول بازی کنه چن سال بیاد بگه اشکال نداره به خاطر هوادارا؟؟؟؟اینا واسش پول نمیشه (بازم دم بازیکن های خودمون گرم بد یاخوب پیش ما موندن و دارن تلاش میکنن چه بازیکنایی که دوسشون دارم چه بازیکنایی که برام مثه تفلون نچسبن :P دمشون گرم انصافن)

بازم دم حسین ابراهیمی گرم که از اولش مشخص کرد که میرم حالا به خاطر چند 100 میلیون تومن پول ازش ایرادی نمی شه گرفت حداقل مثه یکی نگفت میمونم بعدش یهو بره و ما رو توی انپاس(انفاس) قرار بده

به یاری خدا هرجا که بازی میکنه موفق باشه و گل بزنه
من فقط نمیدونم چرا عکس میزاره توی فیس بوک با لباس داماش بعدش پست میزاره واسه نفت تهران!!!

پویا نزهتی هم بچه خوبیه تا حالا کری خاصی هم واسه رشتی هانخونده بازیشم خوبه به اون بنده خدا چی کار داریم اخه؟؟؟داره واسه خودش توی یه تیم بی حاشیه بازی میکنه

و اما ادم به اصطلاح امپراتور که درجه سرباز فراری هم براش زیاده ... همون پژمان امپراطور اه اه براش از هرچی فحش بدتره

اینا نظرات شخصی خودم هست... نه واسه کسی جبهه(جپهه) میگیرم نه سمت کسی هستم

مرسی کلی
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » شنبه آگوست 03, 2013 9:06 am

[quote:d7a79af51a="sepidroudi"][quote:d7a79af51a="saeid-nedved"]بعضیا میگن شاید اخراجش عمدی نبوده
اول نزهتی بعد پژمان نوری. پیش لرزه ها باید تا هفته ی 17هم بدجوری انزلیچی رو بلرزونه[/quote:d7a79af51a]

اتفاقا نزهتی بازیکن آرومی هست و اگه کری هم خونده برای ما (که چیزی یادم نمیاد) فوتبالی بوده و هیچ موقع مثل امثال مازیار زارع و ...... رفتار نکرده - اکثرا تو لاک خودش بوده

این اواخر هم با مولیوانیها به مشکل خورد و با کدورت از اونجا جدا شد , پس خواهشا جو این بازیهای آروم (مثل نفت تهران و .........) دیگه بهم نزنید![/quote:d7a79af51a]

[color=green:d7a79af51a]حالا رسيديم به بازي بعد از داربي كه باز هم متاسفانه سِنسورها قويتر رو ما ها عمل ميكنه .دليلشم اينه كه تو داربي كه پشت سر گذاشتيم اخلاقيات رو ما برنده شديم پس خيلي هواسمون جمع باشه تا خداي نا كرده نقشه اي رو كه واسه داربي رو ما داشتند اينجا عملي نكنند
در مورد نزهتي هم در تاييد دوست خوبمون معين خان بايد بگم كه پويا نزهتي وجداناً آدم آروم و مودبيه ،خودم به شخصه 2 دفعه بيرون ديدمش و شاهد بودم كه اخلاقيات انزلي چي ها اصلاً روش اثر نكرده پس بيخود گزك دست كميته نامحترم بي انضباطي نديم[/color:d7a79af51a]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » شنبه آگوست 03, 2013 9:18 am

[quote="pedram_1367"][size=24:ab77b7685d][color=red:ab77b7685d][b:ab77b7685d]دیگه نوبتی هم باشه نوبت برد هست ...[/b:ab77b7685d][/color:ab77b7685d][/size:ab77b7685d]

توی این 3 روزی که تا بازی مونده و عملا 2 جلسه تمرین درست و حسابی داریم ؛ قطعا نمیشه کار فنی خاصی انجام داد و بهترین کار ریکاوری و گوشزد نمودن اشتباهات هست ...

مهاجمین ما باید بعد از تمرین یا از اول تمرین و به صورت جدی و اختصاصی فقط و فقط ضربات به دروازه رو تمرین کنند و گل بزنند /9/ /7/ نمی دونم چرا تو تمرین هم گل نمیزنند !!!!!!

به هر حال باید ریسکی بازی کنیم چون این امتیازات رو داریم مفت از دست میدیم ... تو دور برگشت همه این تیم ها شاخ میشند برامون ... سایپا و ملوان برای نیفتادن و نفت برای سهمیه و ... پس بهتره از الان امتیازات رو جمع کنیم .

تو بازی دوم مشکل دفاع وسط رو حل کردیم ولی تو هافبک ها و دفاع راست اشتباه داشتیم ... امیدوارم تو این بازی این مشکلات رو هم حل کنیم ...

من ترکیب زیر رو برای این بازی پیشنهاد میدم و امیدوارم مصدومیتی تو کل بازیکنان و مخصوصا این ترکیب به وجود نیاد ...

[size=18:ab77b7685d] [color=darkblue:ab77b7685d]آقا پدرام به يه چيز خيلي مهم اشاره كردند و اونهم گل نزدن بازيكنامون تو تمرينات هستش
من خودم 8،7تا تمرين رو بودم و چيزي كه خيلي تو تمرينات امسال تو ذوق ميزنه گل نزدنهاي مهاجمها و ديگر بازيكنامون تو تمريناته
وقتي تو تمرينات و هنگام بازيهاي دستگرمي ،دقت و زوم واسه باز كردن دروازه وجود داشته باشه اين موضوع تو ناخودآگاه آدم ميشينه و ملكه ذهن ميشه و تو بازيها به درد ميخوره و اميدوارم كه كادر فني و بازيكناي تيممون يه مقدار اين مطلب رو جدي بگيرن ،چون ميتونه . . . . [/color:ab77b7685d] [/size:ab77b7685d]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط hesam150 » شنبه آگوست 03, 2013 9:32 am

[quote:9289a5f441="pedram_1367"][size=24:9289a5f441][color=red:9289a5f441][b:9289a5f441]دیگه نوبتی هم باشه نوبت برد هست ...[/b:9289a5f441][/color:9289a5f441][/size:9289a5f441]

[/quote:9289a5f441]
کاملا با ترکیب پیشنهادی آقا پدرام موافقم (البته اگه تا روز بازی با نفت اتفاق خاصی نیفته)
متاسفانه تو جناح راست هم در دفاع دچار مشکل هستیم هم در حمله خلاقیت آنچنانی نمی بینیم. برخلاف سهرابی پست اصلی محمد سیاه دفاع راست هست و اگه سهرابی رو برای این بازی یه خط جلو بیاریم، با دوندگی خودش هم می تونه به دفاع کمک کنه، هم می تونه موقع حمله تاحدودی سمت راست مارو تقویت کنه.
سیف الهی بازیکن جوان و بااستعدادی هست که تو دو بازی قبلی، سمت راست بازی کرد. اگه قراره از سیف الهی یا حاجتی یا قدمی یا چاوشی یا هر بازیکن دیگه ای تو سمت چپ استفاده کنیم، باید تو تمرینات اون بازیکن رو با ابوذر رحیمی هماهنگ کنیم. همینطور باید بین دفاع راست و هافبک راست هم این هماهنگی بیشتر بشه تا بتونیم از سانترها و حرکت از جناحین و نفوذ دفاع کناری و... بهترین استفاده رو داشته باشیم.
هادی محمدی و نظیفکار تو بازی با ملوان خوب ظاهر شدند هرچند اشتباهاتی هم داشتند که تو این بازی باید حداقل برسه. چون خط حمله ی نفت خیلی بهتر از ملوان هست.
کاردوست هم بازیکن قابل اعتمادی نشون داده که در صورت نیاز تیم و صلاحدید کادرفنی می تونه تو ترکیب باشه و اتفاقا خوب هم کار می کنه.
کبه و جهانگیر عسگری هم هرچه زودتر باید به آمادگی نسبی برسند چون امسال ما باید از تمام توانمون استفاده کنیم.
اما نکته ی آخر در مورد حسن زاده و دیگر جوانان داماش هست. حسن زاده دو بازی برای ما فیکس بازی کرده و هرچند تو بازی با ملوان فرصت خوبی براش مهیا نشد، اما اونقدر دونده و خوب بازی کرد که اکثریت دوستان اون رو فیکس انتخاب می کنند یا اونو با چاوشی و متوسل زاده مقایسه می کنند. درحالی که تا فصل پیش هیچکس به حسن زاده حتی به عنوان ذخیره فکر هم نمی کرد اما الان این بازیکن تونسته تا حدی خودشو نشون بده......
حالا سوال اینجاست داماش، تیمی که تونسته بازیکن 19 ساله به هلند ترانسفر کنه (کاری که استقلال و سپاهان و...با یه تریلی ادعا نتونستند بکنند)، آقای ناظمی که از بازی اول با 3تا بازیکن ناشناس و زیر23سال بازی می کنه و تو دربی سنتی به هادی محمدی میدون میده و هوادارانی که اینقدر خوب بازیکن جوان رو در جمع خودشون قبول می کنند، پس چرا یک بازیکن جوان تو پست دفاع راست تربیت نمی کنه؟ هرچند ریسک کردن تو پست های دفاعی بسیار خطرناکتر از پست های هجومی هست اما آیا رفع مشکل همیشگی ما ارزش ریسک پذیری نداره؟ پس به امید آینده نگری و سرافرازی داماش گیلان :arrow:
نماد کاربر
hesam150
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط meysam1986 » شنبه آگوست 03, 2013 9:41 am

------------------------------
[color=blue:94a117c5a6]كاملا با sepidroodi عزيز موافقم
بهتره ما فقط تيممونو تشويق كنيم.حالا كه ماهيت تماشاگراي انزلي بيشترازگذشته رو شده،بهتره ديگه ما آتو به دست كسي نديم.لاقل توبازيهاي غيردربي كه ميتونيم.
حسين ابراهيمي هم واقعا توزمان بازيش تو رشت بهترين بازيهارو كرد وجزوء با تعصب ترينا بوده ومطمأنم باز قلبش اينجاست.اما بهتره يكم حرفه اي فكر كرد .مطمأنن حسين به بالاترين جاها هم كه برسه محصول اين باشگاه بوده وافتخار ماست.
پس ميشه با همين حمايتها وتشويقهاي پرشور بازيكناي باتعصب و آينده دار ديگه اي تحويل فوتبال كشور بديم.همينكه تو اين سالها اينهمه بازيكن خوب وبا كيفيت فني وباتعصب رو كرديم ميتونه يه دليل مهمش حمايتهاي ما تماشاگراي بافهم وپرشور باشه كه دلگرمي اين بازيكنا به ماست.

پس همه باهم به اميد پيروزي داماش بر نفت تهران در عضدي
دامـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاش[/color:94a117c5a6]
نماد کاربر
meysam1986
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 12, 2013 12:00 am

پستتوسط alex00755 » شنبه آگوست 03, 2013 10:07 am

[color=blue:75ebf9862c]دست بردارید این حرفا...دو روزه داریم از بی فرهنگی مینالینم حالا نزهتی!!؟!
اون بنده خدا خیلی بچه خوبیه...
پدرام دقیقا درست گفتی...اینا تو تمرین هم گل نمیزنن و من مقصر اصلی رو کادر فنی میدونم.یعنی چی؟مهاجم کارش گل زدنه.وظیفش گل زدنه.همین!
یه مربی داشتیم ما دوران فوتبالمون.تو تمرین اگه توپ به تور نمیرسد دهنمون سرویس بود.همه ریباند ها رو باید میرفتی.همه توپا باید میرفت گل.اگه نه 10 دور دور زمین!
مربی نباید تو تمرین شل بگیره.من تاحالا ندیدم یه بازیکن یک ساعت بعد تمرین ایسگاهی تمرین کنه.
با تمرینه که بازیکن ساخته میشه...[/color:75ebf9862c]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyar1369 » شنبه آگوست 03, 2013 10:14 am

تركيب پيشهادي من...
فراهاني
ابوذر رحيمي . نظيفكار . محمدي .هادي سهرابي
ابشك . كاردوست . مهدوي
حسن زاده . كبه . سيف اللهي
نماد کاربر
mahyar1369
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه نوامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyar7192 » شنبه آگوست 03, 2013 10:15 am

مگه نزهتی اصلیتش رشتی نیست؟چه دلیلی داره بخوایم بهش بی احترامی کنیم؟چون تو ملوان بازی کرده؟اگه اینجور باشه باید نظرمحمدی و افشین چاووشی رو هم مورد عنایت قرار بدیم دیگه :roll:
بهتره قبل رای کمیته انظباتی کاری انجام ندیم،به قول دوستان ا بازی برگشت داره،نگران نباشین زمان انتقام ما از کشور همسایه هم فرا میرسه :)
ملوان آسیایی...زیرخوس رشتیایی
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه آگوست 03, 2013 10:18 am

[quote:49a36de287="mahyar7192"]مگه نزهتی اصلیتش رشتی نیست؟چه دلیلی داره بخوایم بهش بی احترامی کنیم؟چون تو ملوان بازی کرده؟اگه اینجور باشه باید نظرمحمدی و افشین چاووشی رو هم مورد عنایت قرار بدیم دیگه :roll:
بهتره قبل رای کمیته انظباتی کاری انجام ندیم،به قول دوستان ا بازی برگشت داره،نگران نباشین زمان انتقام ما از کشور همسایه هم فرا میرسه :)[/quote:49a36de287]

نزهتی واسه لیچاه تو لشت نشا هست ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان