[quote:4b4f3c37d0="golsar-boy"][quote:4b4f3c37d0="amiramir"][quote:4b4f3c37d0="golsar-boy"][quote:4b4f3c37d0="amiramir"]درود به دوستان،
من از موافقان قویدل و درخشان نبودم و نیستم اما مخالف این حرکت که بریم جلوی درخشان رو بگیریم بودم. دلیل مخالفتم رو افزایش حاشیه برای تیم گفته بودم و دلم می خواست این اتفاق کمی دیرتر بیفته که جمع مخالف این قضیه بود. به هر حال این اتفاق افتاد. قبل از اینکه نظرم رو در حال حاضر بگم می خواستم یاد آور بشم که:
1-هر کس مثل من فکر نمی کنه ضد داماش، خائن و دشمن ... نیست.( چون بر عکس این قضیه هم صادق هست و یکی دیگه می تونه همین تهمت رو به من بزنه)
2- من حق تعیین تکلیف برای دیگران رو ندارم.
3- من اگر اشتباهی کردم اون رو می پذیرم و اصلاحش می کنم.
من متوجه نمی شم اظهار نظرهای آرمانی در مورد قویدل و امثال و اون چه فایده و اصلا چه ربطی به ما داره؟ به ما چه که سابقه قویدل چی؟ مگه اون موقع اومده خیلی ها هورا نمی کشیدن؟
اصلا کی حاضر بدون منافع شخصی پول خرج کنه؟ اصلا چند درصد ایرانی ها از مسائل روانی رنج نمی برن که این آقا نبره؟
قویدل فقط یک ابزار برای ارتقائ فوتبال رشت همین و همین. چرا انتظار تعصب باید از اون اشته باشیم؟ کی دنبال شهرت نیست که اون نباشه؟ مگه مثل من و شماست که از وقتمون بزنیم واسه این تیم بدون هیچ چشم داشتی؟
این آقا کیسه پول ما شد حالا هم باید کیسه پول رو نگه داریم. اگر کسی دیگه هست بگید که ما هم بدونیم.
توی سایت بحث در مورد تهیه پول توسط هوادار و از این حزفها اون موقع ها زیاد مطرح شده، ضمن احترام به دوستان به گمانم این پیشنهاد عملی نیست.
دوستان بگن واقعا الان حاشیه تیم کم شده ؟
اگر کم شده مه هیچ من هم باشما موافق. اون موقع که امید پول واسه بازیکن ها بود، همش ناله پول رو داشتن حالا اگر این اسپانسر نباشه به نظرتون چی فکر می کنن و چقدر روحیه دارن؟
payam_baran الان اصلا بحث قویدل و حرفهاش و حق با قویدل بودن یا نبودن نیست. الان بحث اینه که ما در شرایطی که عصبانی هستیم و تریبونی مثل نود نداریم چطور باید تیم رو حفظ کنی
ما دوستداران داماش حتما به این مسئله فکر می کنیم که ضد حال زدن به قویدل چطور حاشیه تیم رو کم میکنه؟ شعار علیه قویدل در این اوضاع چه دردی از تیم دوا میکنه؟ اصلا با شعار ها اون عوض میشه یا اوضاش بدتر میشه؟
به نظر شما قویدل با پول و تریبونی که داره نمی تونه تو این ملت فراموشکار محبوبیت بخره؟ نمی تونه شو بازی کنه؟
پیشنهاد من اینه که از خود گذشتگی کنیم و تصمیم رو کمی به تعویق بندازیم.
بهر حال اگر تصمیم جمع عوض نشه من هم با شما همراهی میکنم. اما در خواست من این هست که برای مدتی بی خیال این قویدل بشیم. و مجددا این شعر:
از برای مصلحت، مرد حکیم// دمب خر را بوسه زد خواندش کریم[/quote:4b4f3c37d0]
آبرار امیر مرسی که نظرت را واضح نوشتی
من هم نظرمو در مورد قویدل میگم شاید بعضیا قبول داشته باشن و بعضیا نه.
اولش که کسی با قویدل مجل نداشت. مردم و هوادارا براش چیزی کم نذاشتن. به یکباره چنان محبوبیتی در گیلان پیدا کرد که شاید نزد اقوامش اینقدر محبوب نبوده ولی به مرور زمان خودش را در مقابل هوادارا قرار داد. از بعد از بازی برگشت با مل مل علنی شد ولی باز هم به احترام مالک بودن کسی بهش بی احترامی نکرد.
بعد از حرکت خودجوش هوادارا علیه درخشان بازهم این قویدل بود که دخول کرد وگرنه کسی بهش کاری نداشت . هوادارا فقط با درخشان مشکل داشتند که کاملا حق اوناست ولی آقای قویدل خودشو به درخشان چسبوند و در مقابل هوادارای پرشور قرار گرفت.
حال چند سوال : در مورد بی تجربگیش در تیمداری آیا ما مقصریم؟ در مورد عدم نتیجه گیری در تجارتش آیا ما مقصریم؟ در مورد چکهای بی محلی که کشیده آیا ما مقصریم؟
خیر در هیچ یک از موارد فوق ما تقصیری نداریم و فقط با کرده هایش کوتاه آمدیم. (وعده های سر خرمن به بازیکنا داد و روحیشونو خراب کرد چیزی نگفتیم، قولهای زیادی در جهت پیشرفت فوتبال و زیرساختهای شهر داد و عمل نکرد چیزی نگفتیم و ...) ولی دلیل نمیشه که تا ابد چیزی نگیم و کوتاه بیایم . مدتهاست که تیم داره نتایج ضعیف میگیره و ما صبر پیشه کردیم ولی حالا که احساس خطر میکنیم باید کاری کنیم و از شر این مربی کم خرد خلاص بشیم. حالا حامی درخشان هرکی میخاد باشه[/quote:4b4f3c37d0]
آبرار ممنون که جواب دادی.
من اصلا نمی گم که ماها مقصر هستیم. من هم در این مسائل با شما هم نظر هستم. و ضمنا نمی گم که تا ابد چیزی نگیم. گفتم که به تعویق بندازیم. همین.
من انتقادم به این جمله است:
" حالا حامی درخشان هرکی میخاد باشه "
این هرکی الان قویدل هست. قبول داری ما باید یه راه حل یا یه شخص جانشین داشته باشیم بعدا بریم سراغ کله پا کردن قویدل؟ آیا هزینه ای که تیم داره الان میده از حالتی که کمی مدارا میکردیم بیشتر نیست؟ البته امیدوارم که اشتباه کنم و این قضیه به خوبی و حوشی حل بشه. ولی الان فکر میکنم که فشاری که تیم داره تجمل میکنه بیشتر هست. بهر حال من به گذشته کاری ندارم اما در مورد این چند بازی آینده به نظرم قرار دادن عادبدینی و قویدل کار مدبرانه ای نیست.[/quote:4b4f3c37d0]
" آیا هزینه ای که تیم داره الان میده از حالتی که کمی مدارا میکردیم بیشتر نیست؟" من فکر میکنم الان وضع تیم بهتر شده ، مدارا کردیم که تیم این نتایج را در نیم فصل دوم گرفت!!! دیگه چقدر باید مدارا میکردیم؟! تمامی بازیهای 6 امتیازی با حریفان رو در رو را واگذار کردیم. بارها فرصت داشتیم خودمونو از خطر دور کنیم و نکردیم. اگه بازهم مدارا میکردیم با این جو روحی که درخشان در تیم راه انداخته بود این دوتا بازی با تیمهای ضعیف را هم از دست میدادیم.
اونوقت دیگه کاری از دستمون بر نمیومد چون سرنوشتمون دیگه دست خودمون نبود. آدم اگه روحیه داشته باشه حتی اگر پول هم نداشته باشه میتونه نتیجه بگیره ولی وقتی در تیم دو دستگی باشه و روحیه همه خراب باشه و تعصب کنار گذاشته بشه حتی اگر پول هم توش بریزی (تا حالا که قویدل نریخته) اثر نمیکنه.
نمونه بارزش همین پس پس ، همه میدونیم رویانیان چقدر پول توش خرج کرده، خوزه که مربی بزرگی بود را آورد ولی تو تیمش همش اختلاف افتاد و مدتها پایین جدول بود، چه بسا اگه مدارا میکرد الان پس پس زیر ما بود ولی گلمحمدی را آورد (همه میدونیم مربی بزرگی نیست و تجربه و دانش آنچنانی هم نداره) و فقط تونست حاشیه را کنار بزنه و الان داره خوب نتیجه میگیره (خداییش کیفیت بازیشم بهتر شده)[/quote:4b4f3c37d0]
آبرار،
امیدوارم الان اینجوری شده باشه. اگر الان اینجوری هست من هم راضی هستم. فقط نگرانی که باقی می مونه این هست که پوووول از کجا باید
آورد؟ چون اگر یادت باشه دوران سختی رو واسه این قضیه گذروندیم.