[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - فحش بزرگ کمیته انضباطی به مردم رشت!

فحش بزرگ کمیته انضباطی به مردم رشت!

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط sinaabarar » چهارشنبه فبريه 13, 2013 2:47 pm

[quote:23305d426c="Dane_Ali"]سینا آبرار

ادب و فرهنگ به این نیس که حقتو بخورن و تو سکوت کنی

به این میگن سیب زمینی پشندی بودن

شما هم اینقد دم از فرهنگ نزن و روی زخم ما نمک نپاش[/quote:23305d426c]

اين كه چطور اعتراض كني مهمه! نه اينكه مثلا بري جلوي در كلانتري داد و بيداد و دعوا بعد بگي چرا من رو زنداني كردن!

اعتراض راه و روش داره! وقتي همه با تو دشمنن بايد ياد بگيري كه خودت دشمن خودت نباشي!

من گفتم و باز از قول مولانا تكرار مي كنم! اميدوارم دوستان معني اين حرف رو بگيرن!
چون سرو كار تو با كودك فتاد پس زبان كودكي بايد گشاد
:twisted:
نماد کاربر
sinaabarar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه فبريه 01, 2013 12:00 am

پستتوسط soulful » چهارشنبه فبريه 13, 2013 5:48 pm

حسن‌زاده به ایسنا خبر داد: از این پس مصاحبه علیه داوری یک تا سه جلسه محرومیت دارد

رییس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال از محرومیت یک تا سه جلسه‌ای برای کسانی که علیه داوری مصاحبه می‌کنند خبر داد و گفت: اگر این عمل تکرار شود، محرومیت 8 جلسه‌ای و حتی محرومیت از یک فصل از رقابت‌های لیگ می‌تواند در انتظار خاطیان باشد.

اسماعیل حسن‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره مصوبه هیات رییسه فدراسیون فوتبال مبنی بر برخورد شدیدتر کمیته انضباطی فدراسیون با کسانی که علیه داوران مصاحبه می‌کنند، اظهار کرد: روز گذشته جلسه‌ای برگزار شد که در نتیجه آن مقرر شد تا کمیته انضباطی از این به بعد برخورد بسیار جدی‌تری را با همه عوامل فوتبال که علیه داوری انتقادهای تندی دارند و آنها را در رسانه‌ها مطرح می‌کنند، داشته باشیم. این برخوردها شدیدتر از قبل خواهد بود.

وی افزود: حتی اگر کمیته و دپارتمان داوران به عنوان متولی امر داوری از شخصی که علیه داوری مصاحبه کرده شکایت هم نکند، کمیته انضباطی به طور مستقل تمامی اظهار نظرها و صحبت‌های قبل و بعد از مسابقه‌ها توسط عوامل تیم‌ها را کنترل می‌کند. ما انتقادات علیه داوری که باعث تشویش فضای داوری و فوتبال کشور می‌شود را یک امر غیر اخلاقی می‌دانیم و ملزم هستیم با آن برخورد کنیم.

رییس کمیته انضباطی در پاسخ به این سوال که برخوردها به چگونه خواهد بود و چه میزان تنبیه برای خاطیان در نظر خواهید گرفت گفت: با توجه به نوع اقدامی که مرتکب شوند، با آن‌ها برخورد می‌کنیم که از یک تا سه جلسه محرومیت از بازی‌های فوتبال خواهد بود. حتی اگر این مصاحبه‌ها و اهانت‌ها تکرار شود تا 8 جلسه محرومیت تعیین کرده‌ایم و اگر برای چندمین بار باشد کمیته انضباطی می‌تواند آن شخص را به مدت یک فصل از حضور در فوتبال محروم کند.

حسن‌زاده همچنین درباره اعتراض داماشی‌ها به محرومیت یک جلسه‌ایشان به خاطر اتفاقات داربی گیلان به ایسنا گفت: بنده خودم در ورزشگاه بودم و دیدم که فحاشی‌ها اول از سوی تماشاگران ملوان شروع شد و حتی اهانت‌ها و فحاشی آن‌ها بیشتر از تماشاگران داماش بود بنابراین ما برای ملوان جریمه سنگین‌تری تعیین کردیم. اما عمل زشت شکستن صندلی‌ها در واکنش به تصمیم داور باعث شد تماشاگران داماش را یک جلسه محروم کنیم.

وی ادامه داد: با وجود اینکه داماشی‌ها تماشاگران بسیار کمتری نسبت به ملوانی‌ها داشتند اما بیش از 200 صندلی در ورزشگاه تخریب شد و حکم محرومیتی که برای داماش در نظر گرفتیم صرفا به خاطر تخریب صندلی‌ها بود.
/9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
خوبه که میگه خود ملوانی ها فحاشی رو شروع کردن بعد فقط جریمه نقدی کردن..بازی رفت به خاطر فحاشی تیم ما رو محروم کردن !!! اینجا چه خبره؟!!

-----------
آقایون طرفدار ملوانی فکر میکنم که علاقه وافری به خوندن مطالب این سایت دارین دیدین که آقای حسن زاده مزدور آقای هدایتی بی آبروهای اصلی رو معرفی کرد پس بهتره به جای نصیحت دیگران به فکر اصلاح خودتون باشین. فکر میکنم با این تفاسیر اون نوشته کذایی تو سایتتون هم به خودتون بر میگرده. راستش من هر دو سایت طرافداران ملوان و داماش رو میخونم و چیزی که به نظرم جالب اومد این بود که شما دائماً از فحش و کلمات زشت علیه تیم داماش استفاده میکنید این افراد وقتی تو محیط مجازی اینقدر فحش میدن چطور ادعا می کنن که با فرهنگ هستن و اهل فحاشی نیست ؟؟!!! نکنه این حرف های زشت به صورت حرف های روزمرشون استفاده میکنن و به همین دلیل اینجور حرفها رو فحش نمی دونن!!!! :( من همونطور که تو بازی رفت این فصل داماش و ملوان به خاطر فحاشی طرفدارای تیم محبوبم داماش مجبور شدم از ورزشگاه بیرون برم و به خیلی از دوستام اعتراض کردم در مورد این بازی هم باید بگم ملوانی ها در بازی برگشت از فحش و ناسزا چیزی کم نذاشتن ..........به هر حال امیدوارم تو هیچ ورزشگاهی دیگه تو گیلان فحش و ناسزا نشنویم :( :( :( :( :(
آخرين ويرايش توسط soulful on چهارشنبه فبريه 13, 2013 6:08 pm, ويرايش شده در 2.
نماد کاربر
soulful
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 12, 2012 12:00 am

پستتوسط sinaabarar » چهارشنبه فبريه 13, 2013 5:52 pm

به اين ميگن بي عدالتي و بايد دو حكم و دلايل ارائه شده رو در كنار هم گذاشت و در اينترنت و خبر گزاري ها پخش كرد. :twisted:
نماد کاربر
sinaabarar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط Rage » چهارشنبه فبريه 13, 2013 6:07 pm

امروز تو بازی این تهرانی ها با گهر هوادار گهر بعد بازی زد سر کمک داور شکوند با سنگ حالا ببینیم این اقای انظباطی محروم میکنه اینا رو یا نه منبع خبر انلاین
نماد کاربر
Rage
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 27, 2012 12:00 am

پستتوسط fire_boy » پنج شنبه فبريه 14, 2013 3:08 am

سر کمک داور بازی پرسپولیس - گهر شکست
دیدار تیم های پرسپولیس و گهر با حواشی زیادی به پایان رسید.
به گزارش خبرآنلاین؛‌ تیم های پرسپولیس و گهر دورود دیدار معوقه هفته بیستم خود را از ساعت 17:10 امروز (چهارشنبه) در ورزشگاه آزادی تهران برگزار کردند که در نهایت شاگردان یحیی گل محمدی موفق شدند میهمان خود را با نتیجه 3 بر 2 از پیش رو بردارند و به رده ششم جدول صعود کنند. اما پایان این بازی پرگل حواشی زیادی داشت، بازیکنان گهر در طول بازی بارها به نحوه قضاوت سعید بخشی زاده اعتراض کردند و پس از سوت پایان بازی در حالی که بازیکنان و تیم داوری در حال رفتن به رختکن بودند، یکی از تماشاگران گهر از روی سکوها سنگی را به طرف محمدرضا امینی کمک داور مسابقه پرتاب کرد و این داور از ناحیه سر دچار خونریزی شد. پس از این حادثه نیروهای اورژانس سریعا خودشان را به رختکن داوران رساندند و مداوا سر امینی را آغاز کردند.
همچنین ماموران نیروی انتظامی با مراجعه به رختکن داوران پیگیر این مسئله شدند تا عامل پرتاب سنگ را پیدا کنند

خبرآنلاین
اینا که محروم نمیشن فقط مارو محروم میکنن /9/
اهل بیت حسن زاده رو... /9/
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » پنج شنبه فبريه 14, 2013 8:11 am

گهری ها اوایل فکر می کردند که بله با رفتار صحیح و خوب میتونن تو این فوتبال به حق خودشون برسند و باقی شهرها هم بهشون به به بگن که چه فرهنگی
تا فهمیدن که تو این فوتبال کثیف وقتی همه دست به دست همه دادن تا تو رو حذف کنند باید جور دیگه ای رفتار کرد ...
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » پنج شنبه فبريه 14, 2013 8:13 am

سر فرکی هم زده بودن ولی کسی محروم نکرد

اگر گهری ها رو محروم کنند بی عدالتی میشه چون بازی فولاد با پرسپولیس بود فکر کنم سر فرکی رو زدن با سنگ و چی بود الآن زیاد یادم نیست

تکراررفتار نابهنجارتماشاگران، [size=18:b7ddc6c938]سر فرکی دراهواز شکست[/size:b7ddc6c938]

به گزارش ایرنا، این حادثه پس از دقیقه 77 و به ثمر رسیدن گل تیم فوتبال پرسپولیس صورت گرفت.

تماشاگران حاضر در این ورزشگاه پس از به ثمر رسیدن این گل با پرتاب سنگ به سمت حسین فرکی ، سر وی را شکستند .

کادر پزشکی حاضر در ورزشگاه پس از این حادثه با حضور در کنار فرکی، سر آسیب دیده وی را مداوا کردند.

در ورزشگاه محل برگزاری این مسابقه حدود 20هزار تماشاگر حضور دارد در حالیکه از بلندگوی ورزشگاه اعلام شد که تنها 8 هزار و 250 بلیت فروخته شده است.

در هفته ششم رقابتهای لیگ برتر فوتبال در شهرآورد تهران نیز تعدادی از تماشاگران با پرتاب گوجه فرنگی و اشیاء بازی را تحت فشار قرار داده و به برخی از بازیکنان آسیب زدند.
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه فبريه 14, 2013 8:49 am

قبلا هم گفته بودم بذارید تا 2 تا پنالتی و ناداوری و حق خوری برای گهری ها انجام بشه ؛ بعدش فرهنگ رو میبینیم ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Hamed9 » پنج شنبه فبريه 14, 2013 9:06 am

برای بازی بعدی داماش تو رشت که تماشاگرا هستند باید اعتراض کنیم و مثل مرغابی ها دسته جمعی بیانیه بخونیم /21/
نماد کاربر
Hamed9
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه نوامبر 24, 2011 12:00 am

پستتوسط civilboy » پنج شنبه فبريه 14, 2013 9:35 am

[quote:f27a21b1a3="pedram_1367"]قبلا هم گفته بودم بذارید تا 2 تا پنالتی و ناداوری و حق خوری برای گهری ها انجام بشه ؛ بعدش فرهنگ رو میبینیم ...[/quote:f27a21b1a3]
فرهنگشونو که تو همون بازیه اولشون با ملوان نشون داده بودن، سنگ پرانیشون که خاطره همه هست؟
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط fire_boy » پنج شنبه فبريه 14, 2013 9:41 am

[quote:e82db9b98c="pedram_1367"]قبلا هم گفته بودم بذارید تا 2 تا پنالتی و ناداوری و حق خوری برای گهری ها انجام بشه ؛ بعدش فرهنگ رو میبینیم ...[/quote:e82db9b98c]
یادم نیست کدوم مربی بود بعد بازی با ګهر(پارسال که دسته یک بود) ګفت هوادارن ګهر(داماش لرستان) فکر میکردند ما اسرائیلی هستیم به ما سنګ میزدند :lol:
کلا ما ایرانیا عادتمونه تو جیک ثانیه از کسی یا چیزی بت میسازیم :wink:
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط Dane_Ali » پنج شنبه فبريه 14, 2013 10:58 am

[quote:79de05419b="sinaabarar"][quote:79de05419b="Dane_Ali"]سینا آبرار

شما هم اینقد دم از فرهنگ نزن و روی زخم ما نمک نپاش[/quote:79de05419b]

اين كه چطور اعتراض كني مهمه! نه اينكه مثلا بري جلوي در كلانتري داد و بيداد و دعوا بعد بگي چرا من رو زنداني كردن!

اعتراض راه و روش داره! وقتي همه با تو دشمنن بايد ياد بگيري كه خودت دشمن خودت نباشي!

من گفتم و باز از قول مولانا تكرار مي كنم! اميدوارم دوستان معني اين حرف رو بگيرن!
:twisted:[/quote:79de05419b]

دقیقا حرف من هم همینه دیگه :lol:
در مقابل کسانی باید از باب فرهنگ وارد شد که خودشون بویی از فرهنگ و ادب برده باشند

فعلا که دشمن ما علاوه بر دیگران یه سری از دوستان خودی هم هستن که ناآگاهانه و از روی صداقت و .. دارن با حرفاشون و حرکاتشون آب تو آسیاب دیگران میریزن
نماد کاربر
Dane_Ali
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط alex00755 » پنج شنبه فبريه 14, 2013 11:12 am

[color=red:ff77ee2069][size=24:ff77ee2069]توجه..........توجه................توجه..............توجه.........توجه........توجه

درود به همه...بر طبق اعلام یک منبع موثق،هیئت فوتبال گیلان از طریق مسئولین سیاسی بلند پایه شهر رشت و استان و جلب حمایتشون،به مسئله محرومیت 1 جلسه ای داماش شهر باران ورود کرده و درخواست تعلیق شدنه این حکم ناجوانمردانه رو طی یک نامه داده و با جدیت پیگیر این قضیس...[/size:ff77ee2069][/color:ff77ee2069]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » پنج شنبه فبريه 14, 2013 12:18 pm

[quote:b15c03bfaf="alex00755"][color=red:b15c03bfaf][size=24:b15c03bfaf]توجه..........توجه................توجه..............توجه.........توجه........توجه

درود به همه...بر طبق اعلام یک منبع موثق،هیئت فوتبال گیلان از طریق مسئولین سیاسی بلند پایه شهر رشت و استان و جلب حمایتشون،به مسئله محرومیت 1 جلسه ای داماش شهر باران ورود کرده و درخواست تعلیق شدنه این حکم ناجوانمردانه رو طی یک نامه داده و با جدیت پیگیر این قضیس...[/size:b15c03bfaf][/color:b15c03bfaf][/quote:b15c03bfaf]

اتحاد داشته باشیم بخدا هیشکی نمیتونه جلو ما وایسته/11//11/
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط sinaabarar » پنج شنبه فبريه 14, 2013 8:12 pm

[quote:c75779f323="Dane_Ali"][quote:c75779f323="sinaabarar"][quote:c75779f323="Dane_Ali"]سینا آبرار

شما هم اینقد دم از فرهنگ نزن و روی زخم ما نمک نپاش[/quote:c75779f323]

:twisted:[/quote:c75779f323]

دقیقا حرف من هم همینه دیگه :lol:
در مقابل کسانی باید از باب فرهنگ وارد شد که خودشون بویی از فرهنگ و ادب برده باشند

فعلا که دشمن ما علاوه بر دیگران یه سری از دوستان خودی هم هستن که ناآگاهانه و از روی صداقت و .. دارن با حرفاشون و حرکاتشون آب تو آسیاب دیگران میریزن[/quote:c75779f323]

ظاهرا مشكل اينه كه من دشمن واقعي رو كميته انضباطي و دروغخرو برخي افراد دست اندر كار فوتبال مي دونم و شما دوست عزيز يه مشت لاتو لوته چاقو كشه پهلوي چي رو به عنوان دشمن بزرگ كردي! يا احيانا به جاي اينكه به نفوذ سپاه و سياستمداراي تبريزي توجه كنيد به عمله بناهاشون نگاه مي كنيد!
دوست گرامي به هر حال مثل بازي فوتبال بايد با هر تيمي با تاكتيك مناسب مقابله كرد!
والسلام
نماد کاربر
sinaabarar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان