[quote:0a9a6fcc1c="majid13"][quote:0a9a6fcc1c="MEHRDAD"][quote:0a9a6fcc1c="majid13"][quote:0a9a6fcc1c="pedram_1367"]چرا نیوفته ؟؟
قرعه کشی با حضور نماینده تیم ها انجام میشه ...
اینجا رو دیگه نمی تونند کاری کنند ....
اگه بخوان کاری کنند ؛ اول می رن روی بحث زمین که عضدی نباشه ...
بعدی برامون مشکل داوری و ... ایجاد می کنند ...
در مورد قرعه کشی فکر نمی کنم بتونند کاری کنند ... البته اگه نماینده داماش هم باشه ...
در آخر این رو بگم که برد پرسپولیس مقابل ذوب آهن تو اصفهان و اون زمین و این ذوب آهنی که داره بهتر میشه و این جام براشون خیلی مهمه چون می خوان بگن ما هستیم و باقی شرایط ؛ اصلا آسون نیست[/quote:0a9a6fcc1c]
وقتی که یچیزمون با پس پس گره میخوره واقعا از رفتار مدیران تیممون میترسم
امیدوارم که اینو جدی بگیرند و یه نماینده درستوحسابی هم بفرستند.[/quote:0a9a6fcc1c]
آخه بعد از چند فصل این چه حرفیه؟ تو چند فصل اخیر چیز خاصی شده تو بازی های دو تیم ببینید؟ ما الان دوبار پی در پی این تیم رو بردیم و اون بازی سال قبل سردارجنگل هم درسته مهدوی کیا سوتی داد اما واقعا نمیشه سوتیش رو عمد دونست! موفقیت داماش موفقیت مدیران تیم هم هست و علاوه بر مردم یک شهر ، باشگاه و خود مدیران هم سود می کنند .
اما در مورد بودار بودن قرعه کشی من هم موافقم . بلافاصله بعد از خوندن خبر این حس رو داشتم که جاروجنجال شیرینی الکیه و اومدن جو رسانه ای درست کنند که آره ما موافق نیستم . بازی تو اصفهان از هر جهت به نفع ایناست چون هم اونجا کلی هوادار دارند ذوب هم هوادار خاصی نداره و هم اینکه میدونند لااقل تو بازی نیمه نهایی اگر همه چیز هم قانونمند باشه 50 درصد شانس حضور در آزادی رو دارند اما اگر بازی رو در آزادی برگزار می کردند باید به جهنمی می اومدند که کاملا حسش کردند .[/quote:0a9a6fcc1c]
منظورم به زمین فوتبال نبود اتفاقا توو زمین با وجود بازیکنایه با غیرت رشتی هیچ استرسی ندارم. منظورم به اتفاقات خارج از زمین فوتباله که آخریشم همین قضیه مندز بود که بعد یه بار درخواستشون میخاستن مثل نقلونبات بهشون بدن ! حالا شانس آوردیم خود مندز راضی نشد.[/quote:0a9a6fcc1c]
در مورد مندز یه توضیحکی دادم قبلا ولی فقط بگم همه چیزو با توجه به ظاهرش نبینید و از اولم بحث رفتن مندز یه دلایلی داشت و در مورد نرفتنش به پرسپولیس هم استنباطم این نیست که خودش راضی نشد ! حالا اگر واقعا توضیح خواستی تو پیغام خصوصی بهت بگم، اینجا نمیگم که سو استفاده نشه .

خارج از زمین هم تو کامنت بالایی گفتم همه ذی نفع هستند و اصلا به نظرم فکرش هم اشتباست که گفته بشه کسی برای پرسپولیس کار می کنه . حتی اگر آزادی بیفته .