[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تيم فوتبال پرسپوليس در مرحله يک چهارم نهايي جام‌حذفي ميهمان ذوب‌آهن شد.

تيم فوتبال پرسپوليس در مرحله يک چهارم نهايي جام‌حذفي ميهمان ذوب‌آهن شد.

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط shahre-baran » چهارشنبه ژانويه 16, 2013 7:26 pm

از الان مشخصه كه اينا با ذوب تباني ميكنن يا داور از اون طرفم به اسقلال ميگن چون ميخوايم پرسپوليس رو قهرمان كنيم وجو خراب نشه از سپاهان بباز .از اون طرف هم جام حذفي رو به لنگ رو بچپونن و جام ليگ رو هم به استفراغ.
نماد کاربر
shahre-baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه نوامبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » چهارشنبه ژانويه 16, 2013 7:41 pm

منم معتقدم که همه فدراسیون و کمیته داوران برای اینکه پرسپولیس قهرمان بشه همه کار میکنن - اما نمیتونن از تیم ها بخوان که ببازن - ایشالا ذوب آهن پرسپولیس رو میبره و خیال ما هم راحت میشه ولی اگه این اتفاق نیفته باز هم قرعه کشی میشه و نباید بزاریم که ناحقی بشه ( ما یعنی باشگاه ما مدیر محبوب ما ) اینو کار ندارم که نیمه نهایی کجا برگزار میشه و اینم میدونم که داوری عرصه رو تنگ میکنه ولی اینو میدونم که تیم ما توانایی شکست پرسپولیس و داوری رو در آزادی هم داره .

با آرزوی قهرمانی در جام حذفی - یه حسی بهم میگه این آرزو برآورده میشه امسال
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه ژانويه 16, 2013 7:48 pm

چرا اینقدر نا امید هستین؟ /4/ هنوز که چیزی نشده که برار
هر کی ندونه فکر میکنه دوستان ما اولین بارشون هست که دارن لابی میبینن!
آبره ما رشتی هستیم قرارمون این بود که به هیچ کس باج ندیم هنوز هم باج نمیدیم حالا هر کی میخواد باشه (سردار،شوالیه،خان،سلطان،ارباب، من نانم کدخدا)
به ما میگن رشتی لابی خراب کن مطمئن باشد مثل یه خار در چشمشون خواهیم بود.
یه ضرب المثل چینی میگه :
" هر چقدر هم کلفت باشن ،با دو تا آفتابه آب میرن پایین"
از چی ناراحتین؟
چرا ژست از پیش باخته ها رو به خودتون گرفتین؟
والا به نظر من اصفهانی ها خطر ناک تر هستند .حداقل یه کاری کنید اگه یه بازیکن اومد توی این تاپیک نظرات رو خوند افسردگی نگیره بره خودکشی کنه!!!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » چهارشنبه ژانويه 16, 2013 8:05 pm

[quote:bd28de8da2="The_King_of_rasht"]چرا اینقدر نا امید هستین؟ /4/ هنوز که چیزی نشده که برار
آبره ما رشتی هستیم قرارمون این بود که به هیچ کس باج ندیم هنوز هم باج نمیدیم حالا هر کی میخواد باشه (سردار،شوالیه،خان،سلطان،ارباب، من نانم کدخدا)
یه ضرب المثل چینی میگه :
از چی ناراحتین؟
والا به نظر من اصفهانی ها خطر ناک تر هستند .حداقل یه کاری کنید اگه یه بازیکن اومد توی این تاپیک نظرات رو خوند افسردگی نگیره بره خودکشی کنه!!![/quote:bd28de8da2]

حمزه جان نخهایی که باشگاه خودمون میده خبر از اوضاع نه چندان خوب میده :idea:

ولیییییی ما رشتی هستیم :twisted:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه ژانويه 16, 2013 8:13 pm

[quote:5eb5aafbb8="Rashti0131"][quote:5eb5aafbb8="soroosh8"]ذوب آهن ولی دشانه اشنره,حالا بیدینید /10/[/quote:5eb5aafbb8]

دل خجسته ای داری ابرار همه تیم ها برای رسیدن پرپسولیس استقلال به هدفشون نابود میشن حالا نگاه کن ببین من چی میگم لنگ ذول آهنو میبره بعد بازی داماشم تو آزادی برگزار میشه لنگو به زور برنده بازی میکنن بعدش هم لنگ تو فینال قهرمان میکنن تمام شد رفت...توی لیگ هم که استقلال قهرمانه شک نکن خداییش من به خاطر اینکه سپاهان همیشه شاخ این دوتیمه و همیشه ناکام میکنه اینارو خیلی دوسش دارم امیدوارم این دوتا تیم نابود شن :( :( :( خداییش حق این فوتباله که یه سال درمیون بره جام جهانی زنگ تقریح بشه فقط میشه تاسف خورد...[/quote:5eb5aafbb8]

آبرار داماشیه گل من,بلامیسر,اولا که تو قرعه کشی حق مارو نمیتونن بخورن,امیر داماش مثه شیر وایستاده,بعدشم به فرض بیفته آزادی,اونجا هم اینارو میبریم,ما اگه میخوایم قهرمان بشیم هرجا اونا بازی بذارن میریم,رشتی جماعت از احدی نمیترسه,همین تو لیگم میزنیمشون,اینا عددی نیستن,حالا 2تا بازی بردن فکر کردن آدم شدن!
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه ژانويه 16, 2013 8:13 pm

[quote:d795c831a2="Rashti0131"][quote:d795c831a2="soroosh8"]ذوب آهن ولی دشانه اشنره,حالا بیدینید /10/[/quote:d795c831a2]

دل خجسته ای داری ابرار همه تیم ها برای رسیدن پرپسولیس استقلال به هدفشون نابود میشن حالا نگاه کن ببین من چی میگم لنگ ذول آهنو میبره بعد بازی داماشم تو آزادی برگزار میشه لنگو به زور برنده بازی میکنن بعدش هم لنگ تو فینال قهرمان میکنن تمام شد رفت...توی لیگ هم که استقلال قهرمانه شک نکن خداییش من به خاطر اینکه سپاهان همیشه شاخ این دوتیمه و همیشه ناکام میکنه اینارو خیلی دوسش دارم امیدوارم این دوتا تیم نابود شن :( :( :( خداییش حق این فوتباله که یه سال درمیون بره جام جهانی زنگ تقریح بشه فقط میشه تاسف خورد...[/quote:d795c831a2]

آبرار داماشیه گل من,بلامیسر,اولا که تو قرعه کشی حق مارو نمیتونن بخورن,امیر داماش مثه شیر وایستاده,بعدشم به فرض بیفته آزادی,اونجا هم اینارو میبریم,ما اگه میخوایم قهرمان بشیم هرجا اونا بازی بذارن میریم,رشتی جماعت از احدی نمیترسه,همین تو لیگم میزنیمشون,اینا عددی نیستن,حالا 2تا بازی بردن فکر کردن آدم شدن!
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ali_damashi » چهارشنبه ژانويه 16, 2013 8:16 pm

[quote:361bcc2cd2="sepidroudi"][quote:361bcc2cd2="The_King_of_rasht"]چرا اینقدر نا امید هستین؟ /4/ هنوز که چیزی نشده که برار
یه ضرب المثل چینی میگه :
از چی ناراحتین؟
والا به نظر من اصفهانی ها خطر ناک تر هستند .حداقل یه کاری کنید اگه یه بازیکن اومد توی این تاپیک نظرات رو خوند افسردگی نگیره بره خودکشی کنه!!![/quote:361bcc2cd2]

ولیییییی ما رشتی هستیم :twisted:[/quote:361bcc2cd2]

يه نكته مهم هم اضافه كنم به فرمايشات معين

[size=24:361bcc2cd2][color=red:361bcc2cd2]تيم ما داماشه ما پشتش هستيم[/color:361bcc2cd2] [/size:361bcc2cd2] :twisted:
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه ژانويه 16, 2013 8:20 pm

[quote:112e3bf0d1="sepidroudi"][quote:112e3bf0d1="The_King_of_rasht"]چرا اینقدر نا امید هستین؟ /4/ هنوز که چیزی نشده که برار
یه ضرب المثل چینی میگه :
از چی ناراحتین؟
والا به نظر من اصفهانی ها خطر ناک تر هستند .حداقل یه کاری کنید اگه یه بازیکن اومد توی این تاپیک نظرات رو خوند افسردگی نگیره بره خودکشی کنه!!![/quote:112e3bf0d1]

ولیییییی ما رشتی هستیم :twisted:[/quote:112e3bf0d1]

من با حمزه موافقم ...

من فکر می کنم خیلی زود روحیه مون رو باختیم !! انگار الان قرعه کشی شده که داماش با پرسپولیس تو آزادی باید بازی کنه !! ذوب آهن تیم شاخی هست برای پرسپولیس ... خدا رو چه دیدید شاید باز هم از اون آب شنگولی ها دادن بهشون ...

من منکر هیچکدوم از صحبت های دوستان در مورد لابی بازی ها و تمایل فدراسیون و اهالیش بر قهرمانی پرسپولیس نیستم ولی اینجا رو از صحبت دوستمون " سپیدرودی " نقل می کنم که [size=24:112e3bf0d1][b:112e3bf0d1][color=red:112e3bf0d1]" ما رشتی هستیم "[/color:112e3bf0d1][/b:112e3bf0d1][/size:112e3bf0d1]

در مورد وضعیت باشگاه و مسائل مالی که از اول که این گروه اومدن ، با مصاحبه های پراکنده بازیکنان مواجه بودیم که از پول خبری نیست و ... . ولی همینکه یکی اسم مالک رو داره ، و حداقل طرف حساب داریم ، خودش یک حسن بزرگ هست ... حالا اینکه چرا پول تزریق نمیشه یک سوال هست که جوابش معلوم نیست !!

من فکر می کنم باید به تیممون ایمان داشته باشیم چون بچه هایی از همین شهر توش هستند که قابل خریداری نیستند ...

اگه پرسپولیس برنده بشه و قرعه هم تو آزادی بیوفته ؛ نکته دیگه اینه که مطمئن باشید در این بازی ، حتی درخشان هم طرف پرسپولیس نیست ... چون بردن پرسپولیس و بردن داماش به فینال حذفی به اضافه فینال پارسال شاهین بوشهر ؛ خودش یک کارنامه ای هست برای آینده درخشان در پرسپولیس ( چه زود و چه دیر این اتفاق میوفته ) ... همین مسائل در مورد عابدینی هم وجود داره ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه ژانويه 16, 2013 8:28 pm

[quote:22467e12b6="sepidroudi"][quote:22467e12b6="The_King_of_rasht"]چرا اینقدر نا امید هستین؟ /4/ هنوز که چیزی نشده که برار
یه ضرب المثل چینی میگه :
از چی ناراحتین؟
والا به نظر من اصفهانی ها خطر ناک تر هستند .حداقل یه کاری کنید اگه یه بازیکن اومد توی این تاپیک نظرات رو خوند افسردگی نگیره بره خودکشی کنه!!![/quote:22467e12b6]

ولیییییی ما رشتی هستیم :twisted:[/quote:22467e12b6]

آبرار درسته ولی دیگه از پارسال که بدتر نمیشه که برار
آبرار از وقتی بوده همین بوده
اوضاع ما کی خوب بوده که این بار دوم باشه ؟پارسال رمز خروج از بحران چی بود؟
1_بازیکنان غیرتمند
2_مدیریت عابدینی
3_تعصب هواداران
امسال هم همون سه تا فاکتور رو داریم فقط یه جو شانس میخواد!
مگه پارسال بازی با استقلال و پرسپولیس رو باشگاه ماشین گذاشت؟ چی شد هیچی خودمون رفتیم باز هم اگه نگذاره میریم
پارسال حساب باشگاه بلوک شد بازیکنها یک ریال نداشتند به هتل و هواپیمایی بدهکار بودن،هزینه سفر رو هم آخرش نداشتن ،صحبت انحلال هم بود ولی چون ما پشت هم بودیم تونستیم موفق بشیم.بالاتر از سیاهی که رنگی نیست مرگ یکبار شیون هم یکبار
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه ژانويه 16, 2013 8:29 pm

بچه ها خداییش منم خبر رو دیدم ته دل ناراحت شدم,ولی بزاریم ببینیم خدا چی میخواد,اینجوری داریم الکی فقط استرس میگیریم,و به تیم هم منتقل میکنیم,ایشالا هر چی صلاحه واسه تیم عزیزمون رخ میده /3/
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Milad_7 » چهارشنبه ژانويه 16, 2013 9:19 pm

یه سوال ؟

داماش با توجه به اینکه ذی حقه تو این قرعه کشی نماینده تو مراسم قرعه کشی نداشته چرا؟؟

--------------------------------

در ضمن بابا این پرسپولیس هیچی نیست ! پارسال که تو همون تهران هم بردیمش! فکر چی رو میکنید ؟
تازه این پرسپولیس که با اینکادرش تنها نتیجه قابل قبولش همون 6 بر هیچی بود( که تو همون بازی دو تا پنالتی ملوانو اگه میگرفاتند شاید اوضاع چیز دیگه ای بود -تازه ملوان هم داغونه این روزا) !

این پرسپولیس رو تو همون آزادی راحت میتونیم ببریم!
نماد کاربر
Milad_7
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 26, 2011 12:00 am

پستتوسط ahura » چهارشنبه ژانويه 16, 2013 9:42 pm

كلا دهن سرويسا چند ساله روي سوگلي هاي پايتخت زوم كردن. تابلويه :( به هر حال باج نميدن رشتيا :twisted:
نماد کاربر
ahura
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 18, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه ژانويه 17, 2013 12:48 am

[quote:0a9a6fcc1c="majid13"][quote:0a9a6fcc1c="MEHRDAD"][quote:0a9a6fcc1c="majid13"][quote:0a9a6fcc1c="pedram_1367"]چرا نیوفته ؟؟

قرعه کشی با حضور نماینده تیم ها انجام میشه ...

اینجا رو دیگه نمی تونند کاری کنند ....

اگه بخوان کاری کنند ؛ اول می رن روی بحث زمین که عضدی نباشه ...

بعدی برامون مشکل داوری و ... ایجاد می کنند ...

در مورد قرعه کشی فکر نمی کنم بتونند کاری کنند ... البته اگه نماینده داماش هم باشه ...

در آخر این رو بگم که برد پرسپولیس مقابل ذوب آهن تو اصفهان و اون زمین و این ذوب آهنی که داره بهتر میشه و این جام براشون خیلی مهمه چون می خوان بگن ما هستیم و باقی شرایط ؛ اصلا آسون نیست[/quote:0a9a6fcc1c]
وقتی که یچیزمون با پس پس گره میخوره واقعا از رفتار مدیران تیممون میترسم :?
امیدوارم که اینو جدی بگیرند و یه نماینده درستوحسابی هم بفرستند.[/quote:0a9a6fcc1c]

آخه بعد از چند فصل این چه حرفیه؟ تو چند فصل اخیر چیز خاصی شده تو بازی های دو تیم ببینید؟ ما الان دوبار پی در پی این تیم رو بردیم و اون بازی سال قبل سردارجنگل هم درسته مهدوی کیا سوتی داد اما واقعا نمیشه سوتیش رو عمد دونست! موفقیت داماش موفقیت مدیران تیم هم هست و علاوه بر مردم یک شهر ، باشگاه و خود مدیران هم سود می کنند .
اما در مورد بودار بودن قرعه کشی من هم موافقم . بلافاصله بعد از خوندن خبر این حس رو داشتم که جاروجنجال شیرینی الکیه و اومدن جو رسانه ای درست کنند که آره ما موافق نیستم . بازی تو اصفهان از هر جهت به نفع ایناست چون هم اونجا کلی هوادار دارند ذوب هم هوادار خاصی نداره و هم اینکه میدونند لااقل تو بازی نیمه نهایی اگر همه چیز هم قانونمند باشه 50 درصد شانس حضور در آزادی رو دارند اما اگر بازی رو در آزادی برگزار می کردند باید به جهنمی می اومدند که کاملا حسش کردند .[/quote:0a9a6fcc1c]
منظورم به زمین فوتبال نبود اتفاقا توو زمین با وجود بازیکنایه با غیرت رشتی هیچ استرسی ندارم. منظورم به اتفاقات خارج از زمین فوتباله که آخریشم همین قضیه مندز بود که بعد یه بار درخواستشون میخاستن مثل نقلونبات بهشون بدن ! حالا شانس آوردیم خود مندز راضی نشد.[/quote:0a9a6fcc1c]
در مورد مندز یه توضیحکی دادم قبلا ولی فقط بگم همه چیزو با توجه به ظاهرش نبینید و از اولم بحث رفتن مندز یه دلایلی داشت و در مورد نرفتنش به پرسپولیس هم استنباطم این نیست که خودش راضی نشد ! حالا اگر واقعا توضیح خواستی تو پیغام خصوصی بهت بگم، اینجا نمیگم که سو استفاده نشه . :wink: خارج از زمین هم تو کامنت بالایی گفتم همه ذی نفع هستند و اصلا به نظرم فکرش هم اشتباست که گفته بشه کسی برای پرسپولیس کار می کنه . حتی اگر آزادی بیفته .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط yankee » پنج شنبه ژانويه 17, 2013 5:37 am

اگه با پرسپولیس تو کره ماه هم بازی داشته باشیم میبریم. من اطمینان دارم به این موضوع.
فقط امیدوارم باشگاه تکلیف خودشو با خودش مشخص کنه که چند چنده ؟! یعنی چی 2تا تیم رو نمیفرسته مسابقه ! واسه هوئادار ماشین نمیزاره ؟!
ایشالا بعد بازی با پرسپولیس آقایون باید پاسخ بدن !
این باشگاه صاحب داره و صاحبش هم ما هوادارها هستیم. باید به ما و خواسته ی ما احترام بزارن !
ایشالا بعد بازی :)
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » پنج شنبه ژانويه 17, 2013 7:04 am

قرمز و آبی نریم *** هرکی بیه هرکی نیه ترکنیم
مگه وضعیت پس پس خوبه؟ فردا که تو آزادی ترکوندیمش میفهمه این پیش درآمدیه واسه جام حذفی. اصلا کی گفته که ذوب آهن قراره به پس پس باج بده؟
ذوب داره به روزهای خوبش برمیگرده و بازیکنهای خوبی داره. درسته هوادار نداره ولی سپاهانیا میان در مقابل پس پس تشویقش میکنن و در ضمن اصفهانیا هم لابیشون در فدراسیون قویه و نمیان به پس پس باج بدن.
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان