[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - پرسپولیس تهران VS داماش گیلان / عکس ها،خبرهای کوتاه و نظرات

پرسپولیس تهران VS داماش گیلان / عکس ها،خبرهای کوتاه و نظرات

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط payam_baran » دوشنبه ژانويه 14, 2013 10:59 am

گل‌محمدي در مورد بازي با داماش نيز گفت: با يکي از تيم‌هاي خوب، جوان و جوياي نام ايران بازي داريم آنها از لحاظ تيمي و گروهي بسيار آماده و خوب هستند. کار بسيار سختي مقابل داماش در آزادي داريم ولي خيالمان راحت است که در زمين خوب بازي مي‌کنيم. من مطمئنم بچه‌ها فقط براي برد پا به زمين مي‌گذارند تا 3 امتياز را کسب کنيم. با توجه به وضعيت جدول ما به 3 امتياز بازي با داماش نياز داريم تا خودمان را به بالا بکشانيم و از اين وضعيت خارج کنيم.( سورراااااااااااخی لنگی)

وي افزود: فعلا براي من گرفتن 3 امتياز بازي با داماش مهمتر از دربي است. من نمي‌توانم ريسک کنم و به خاطر دربي بازي با داماش را از دست بدهم و 3 امتياز بازي روز جمعه را نديد بگيرم.
نماد کاربر
payam_baran
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 10, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » دوشنبه ژانويه 14, 2013 11:10 am

گل‌محمدي:3 امتياز داماش را فداي دربي نمي‌کنم

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به بازيکنان دو اخطاره مي‌گويم مراعات کنند ولي 3 امتياز داماش را فداي دربي نمي‌کنم.

يحيي گل‌محمدي پس از تمرين امروز در جمع خبرنگاران در خصوص بازي با صبا اظهار داشت: ما در آن بازي هر کاري که لازم بود براي پيروزي انجام داديم و به خوبي توانستيم از دروازه خودمان دفاع کنيم اما فقط گل نزديم.

وي افزود: در ساختار دفاعي بسيار خوب عمل کرديم و راه نفوذ حريفان را بستيم ولي متاسفانه در ضربات آخر کمي بي‌دقت بوديم و اگر فقط از يکي از فرصت ها استفاده مي‌کرديم به 3 امتياز بازي مي‌رسيديم.

گل‌محمدي ادامه داد: هدف ما فقط برد پرسپوليس بود ولي متاسفانه به هدف خود نرسيديم.

سرمربي پرسپوليس درباره حواشي‌هايي که عليه او انجام شد، گفت: نمي‌خواهم موضوع را باز کنم شايد خيلي از اختلاف‌ها بيفتد که زياد بزرگ نباشد من هم آدمي نيستم که درباره آن مصاحبه کنم در هر صورت در هر شهرستاني که ميزبان باشيم حاشيه‌هايي نيز وجود دارد و اين طبيعت فوتبال ايران است.

گل‌محمدي در مورد بازي با داماش نيز گفت: با يکي از تيم‌هاي خوب، جوان و جوياي نام ايران بازي داريم آنها از لحاظ تيمي و گروهي بسيار آماده و خوب هستند. کار بسيار سختي مقابل داماش در آزادي داريم ولي خيالمان راحت است که در زمين خوب بازي مي‌کنيم. من مطمئنم بچه‌ها فقط براي برد پا به زمين مي‌گذارند تا 3 امتياز را کسب کنيم. با توجه به وضعيت جدول ما به 3 امتياز بازي با داماش نياز داريم تا خودمان را به بالا بکشانيم و از اين وضعيت خارج کنيم.

وي در خصوص 7 بازيکن دو اخطاره در آستانه دربي نيز گفت: دربي حساسيت خاص خودش را دارد و نتيجه‌اش براي هواداران بسيار مهم است اما من بايد به بچه‌ها بگويم که کمي مراعات کنند و مواظب باشند. اصلا شايد به يک يا دو بازيکن دو اخطاره استراحت دادم. بايد وضعيت تمرينات را ببينم بعد تصميم‌گيري کنم.

وي افزود: فعلا براي من گرفتن 3 امتياز بازي با داماش مهمتر از دربي است. من نمي‌توانم ريسک کنم و به خاطر دربي بازي با داماش را از دست بدهم و 3 امتياز بازي روز جمعه را نديد بگيرم. تمام تلاش خود را مي‌کنيم که ابتدا 3 امتياز بازي با داماش را بگيريم و سپس با خيال آسوده روانه دربي شويم.

وي در خصوص مصدوميت کريمي و مهدوي‌کيا نيز گفت: مصدوميت موضوعي ناخواسته است. در 3 روز آينده تکليف کريمي و مهدوي‌کيا روشن خواهد شد. من هم عجله نمي‌کنم و به موقع درباره اين بازيکنان تصميم مي‌گيرم. بايد نظر پزشک و فيزيوتراپ تيم را بپرسم تا سپس درباره آنها تصميم نهايي بگيرم اما سعي مي‌کنم آنها را به بازي دربي برسانم.

وي در پايان درباره ناراحتي کريمي در پايان تمرين نيز گفت: مشکلي پيش نيامده بود و حتما کريمي به خاطر مصدوميت خود ناراحت بود. ما خوشبختانه فعلا آرامش را در تيم داريم و مشکل خاصي وجود ندارد.
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » دوشنبه ژانويه 14, 2013 11:25 am

اومدن من به این بازی دیوانگیه محضه...واقعا از زندگیم عقب میمونم ولی نمیدونم چه عاملی باعث شده تصمیم بگیرم بیام.
شما نمیدونین که چه استرسی دارم.خنده داره ولی از الان یاد بازی میفتم ضربان قلبم تند تند میزنه.
امروز همکارم دست گذاشت رو قلبم گفت دیوانه سکته میکنی!!!! :x
عاشق شهرم بودن این مسائل و داره دیگه...
میدونم که خیلی از بچه ها هم الان احساس من و دارن و درک میکنن چی میگم.
اما ارزششو داره که با اومدن و حمایت ما تو تهران لنگ و ببریم.
کاش زودتر هماهنگی های لازم برای اعزام انجام بشه.
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه ژانويه 14, 2013 11:36 am

[quote:fef56d507c="alex00755"]اومدن من به این بازی دیوانگیه محضه...واقعا از زندگیم عقب میمونم ولی نمیدونم چه عاملی باعث شده تصمیم بگیرم بیام.
شما نمیدونین که چه استرسی دارم.خنده داره ولی از الان یاد بازی میفتم ضربان قلبم تند تند میزنه.
کاش زودتر هماهنگی های لازم برای اعزام انجام بشه.[/quote:fef56d507c]

[size=18:fef56d507c][color=darkblue:fef56d507c]آبرار،آبرار/غیرتا قوربان برار[/color:fef56d507c][/size:fef56d507c]
[color=black:fef56d507c]خدایی خیلی از بچه ها از خیلی چیزاشون میزنن تا تیم موفق بشه.به خودم افتخار میکنم که تو شهری زندگی میکنم و طرفداره تیمی هستم که چنین طرفدارای با غیرتی داره...
من اوضاعم خیلی داغونه. بیست و چهارم 8 صبح امتحان داشتم 10 از نور راه افتادم اومدم رشت بازیو دیدم دوباره برگشتم.بیست و هشتم امتحان دارم.بیست و نهم داریم با پرسپولیس تو تهران که باید بیام رشت،از رشت بریم تهران،از تهران برگردیم رشت.دوباره من برگردم نور.دوم و پنجم هم امتحان دارم.ششم داریم با مس که باید بیام رشت و برگردم.هفتم و هشتم هم امتحان دارم.دهم داریم با ملوان.پانزدهم هم داریم با پیکان تو تهران.نمیدونم چرا احساس پارگی دارم :roll: :x
ولی چی کار میشه کرد[/color:fef56d507c]
[size=24:fef56d507c][color=red:fef56d507c]طرفداره داماشیم/تا آخرش باهاشیم[/color:fef56d507c][/size:fef56d507c]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط saedm » دوشنبه ژانويه 14, 2013 11:42 am

من محل کارم کرجه و هر هفته پنجشنبه ها میام رشت ولی این هفته به عشق داماش میمونم و میام ورزشگاه
هیج وقت خاطرات بازی قبلی با پزسپولیس تو آزادی از یادم نمیره
نماد کاربر
saedm
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 08, 2012 12:00 am

پستتوسط amirabarar » دوشنبه ژانويه 14, 2013 11:46 am

فجر تونل و باز کرد

صبا آمد آسفالت کرد

گهر که پارتی نداشت

توی تونل چراغ کاشت

داماش اومد به میدون

گی پلیس و ترکوند

گی پلیس قهرمان

تو لیگ برتر بمان
.....
اشنه ترکانییییییییییییم /11/
نماد کاربر
amirabarar
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » دوشنبه ژانويه 14, 2013 11:52 am

[quote:261a1486a3="abarar1989"][quote:261a1486a3="alex00755"]اومدن من به این بازی دیوانگیه محضه...واقعا از زندگیم عقب میمونم ولی نمیدونم چه عاملی باعث شده تصمیم بگیرم بیام.
کاش زودتر هماهنگی های لازم برای اعزام انجام بشه.[/quote:261a1486a3]

[size=18:261a1486a3][color=darkblue:261a1486a3]آبرار،آبرار/غیرتا قوربان برار[/color:261a1486a3][/size:261a1486a3]
[color=black:261a1486a3]خدایی خیلی از بچه ها از خیلی چیزاشون میزنن تا تیم موفق بشه.به خودم افتخار میکنم که تو شهری زندگی میکنم و طرفداره تیمی هستم که چنین طرفدارای با غیرتی داره...
من اوضاعم خیلی داغونه. بیست و چهارم 8 صبح امتحان داشتم 10 از نور راه افتادم اومدم رشت بازیو دیدم دوباره برگشتم.بیست و هشتم امتحان دارم.بیست و نهم داریم با پرسپولیس تو تهران که باید بیام رشت،از رشت بریم تهران،از تهران برگردیم رشت.دوباره من برگردم نور.دوم و پنجم هم امتحان دارم.ششم داریم با مس که باید بیام رشت و برگردم.هفتم و هشتم هم امتحان دارم.دهم داریم با ملوان.پانزدهم هم داریم با پیکان تو تهران.نمیدونم چرا احساس پارگی دارم :roll: :x
ولی چی کار میشه کرد[/color:261a1486a3]
[size=24:261a1486a3][color=red:261a1486a3]طرفداره داماشیم/تا آخرش باهاشیم[/color:261a1486a3][/size:261a1486a3][/quote:261a1486a3]

بلامیسر رضاجان... :P
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » دوشنبه ژانويه 14, 2013 12:01 pm

[quote:f55472f672="abarar1989"][quote:f55472f672="alex00755"]اومدن من به این بازی دیوانگیه محضه...واقعا از زندگیم عقب میمونم ولی نمیدونم چه عاملی باعث شده تصمیم بگیرم بیام.
کاش زودتر هماهنگی های لازم برای اعزام انجام بشه.[/quote:f55472f672]

[size=18:f55472f672][color=darkblue:f55472f672]آبرار،آبرار/غیرتا قوربان برار[/color:f55472f672][/size:f55472f672]
[color=black:f55472f672]خدایی خیلی از بچه ها از خیلی چیزاشون میزنن تا تیم موفق بشه.به خودم افتخار میکنم که تو شهری زندگی میکنم و طرفداره تیمی هستم که چنین طرفدارای با غیرتی داره...
ولی چی کار میشه کرد[/color:f55472f672]
[size=24:f55472f672][color=red:f55472f672]طرفداره داماشیم/تا آخرش باهاشیم[/color:f55472f672][/size:f55472f672][/quote:f55472f672]

2تا ابرارانا قوربان د.
alex که یجورایی همکاره با ما و نقشه برداه. منم وضعیت کاریم مثل تو هست ابرار ولی میام. .

رضا جان دمت گرم برار.منم شنبه صبح امتحان فولاد دارم ولی خوب بازی رو میام.مجبوریم شب قبل تا صبح بشینیم بخونیم دیگه.

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط yankee » دوشنبه ژانويه 14, 2013 12:03 pm

طبل و بوق بیارم آیـــــــــا ؟

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط mostafam » دوشنبه ژانويه 14, 2013 12:19 pm

من فقط داماشیم - د هیچ تیمیه دوس نرم
نماد کاربر
mostafam
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه دسامبر 31, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه ژانويه 14, 2013 12:20 pm

[quote:a868ad6bfa="yankee"]طبل و بوق بیارم آیـــــــــا ؟[/quote:a868ad6bfa]
[color=black:a868ad6bfa]آره،طبل بیارین...[/color:a868ad6bfa]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه ژانويه 14, 2013 12:22 pm

در خصوص اعزام و چند و چون کار هنوز تصمیم قطعی گرفته نشده و مازیار هم گفت احتمالا 10تا اتوبوس . فکر می کنم سه شنبه شب بهتر می تونیم در مورد این قضیه صحبت کنیم . خبر قطعی از طریق وارش اسپرت اطلاع رسانی میشه .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط mostafam » دوشنبه ژانويه 14, 2013 12:37 pm

[quote:bab29df935="saedm"]من محل کارم کرجه و هر هفته پنجشنبه ها میام رشت ولی این هفته به عشق داماش میمونم و میام ورزشگاه
هیج وقت خاطرات بازی قبلی با پزسپولیس تو آزادی از یادم نمیره[/quote:bab29df935]
ایول آقا رشتی با تعصب همینه همینه
نماد کاربر
mostafam
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه دسامبر 31, 2012 12:00 am

پستتوسط SajjaD_46 » دوشنبه ژانويه 14, 2013 5:47 pm

آبررز عزیز!
کسی می دونه افشین *# کُش کی می رسه؟؟
خیلی نبودش احساس می شه به نظرم.
معمولا به لُنگ خوب گل می زنه.به مل مل هم که دیگه گفتن نداره و .....
راستی کبه چطور؟؟
پیشاپیش از جواب آبررز ممنون. /13/
اخبار روز IT ، آموزش و ترفند در : http://shorumsoft.blogfa.com

آبای همیشه زیر مایی
سرور هرچی مرده . . آبرار گیله مرده
فقط دامــــاش + + سپیــــدرود
نماد کاربر
SajjaD_46
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 27, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » دوشنبه ژانويه 14, 2013 5:48 pm

اقا من شنبه 2 تا امتحان دارم يكي ساعت 10 حقوق تجارت دومي هم ساعت 14 حسابداري دولتي .جزوه رو ميارم تو اتوبوس مي خونم /16/ /16/ /16/ فقط به عشق داماش

من الان با چند نفر ديگه هم حرف زدم اكثرا امتحان دارن ولي مي خوان بيان چه موشك بازيي بشه تو اتوبوس /10/
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان