[quote:8a0ea9f40a="sepidroudi"][quote:8a0ea9f40a="meraj130"][quote:8a0ea9f40a="popo131"][quote:8a0ea9f40a="Rashti0131"]مازیار دیگه چرا اچ نمیای خدایی اولا که اچ میومدی جایگاه یه شور و حرارت خاصی به خودش گرفته بود ولی بازم شما باشی نباشی بچه های باتعصب اچ تیمو تشویق میکنن ولی یه سری افراد دارن اونجا...

فکر کنم بدونی چی میگم

[/quote:8a0ea9f40a]
دقیقا دوستان همو افراد امروز مشکل ایجاد کردن[/quote:8a0ea9f40a]
معلوم نیست یه سری از آدما کی میخوان بزرگ بشن و عاقل ؟؟؟!!!!!!
مثل بچه ها همه بازیکنارو هو میکنن درخشان تکون میخوره میخندن - نظیف کار شوت میزنه داد میزنن و همچین کارایی که برای بچه های زیر 10 سال مناسبه !!!!! دیروز که یکی به بازیکنا با انگشتش یه حرکتی کردکه هنوز نفهمیدم چرا این کارو کرد ؟؟؟؟؟ یعنی دلقک بودن اینقدر شیرینه ؟؟؟؟ خود شیرینی تا چه حد ؟؟؟ تا حدی که دیگران به چشم بی شخصیت به آدم نگاه کنن؟؟؟؟؟[/quote:8a0ea9f40a]
من زیاد سر تمرین نمیام ولی اون چند باری که اومدم از رفتار بعضیا مبهوت بودم - اینا باعث آبروریزیند
یادمه قبل شروع فصل سر یکی از تمرینا رفته بودم که اون روز بازیکنای اصلی به دلیل شرایط نا معلوم تیم تمرین رو تحریم کرده بودند
اون روز اولروم هم سر تمرین بود - کلا 10 الی 12 نفر سر تمرین بودند که هر شوتی که اولروم و بازیکنای دیگه می زدند و آسمون میرفت یا تو پاسکاری مشکل داشتند 5 الی 6 نفر بلند بلند میخندیدنو مسخره بازی در میاوردن (من تمام مدت داشتم حرص میخوردم) که یهو امید هرندی داد زد سر اونا که شما برای تشویق و روحیه دادن اومدین یا مسخره بازی - خیلیم با جذبه داد زد - بعدش اینا مثل ...... ساکت شدند و بعدش شروع به تشویق
کلا نمیدونم اینا کم دارند یا ؟؟؟؟؟

[/quote:8a0ea9f40a]
منم دقیقا مثل شما اصلا وقت نمیکنم بیام سر تمرین ولی چند بار که اومدم چند نفری رو دیدم(خدا رو شکر که خیلی کم بودن) که واقعا نمی فهمیدم هدفشون از دلقک بازی چی بود؟!!!!!!باورتون نمیشه بعضی اوقات بدنم یخ می زد از حرکاتشون,به قول امید هرندی معلوم نیست اینا برای ِ روحیه دادن اومدن یا تخلیه روانی ِ خودشون...اینا کی می خوان بزرگ شن خدا می دونه!!
یکسری که ما رو از دیدن ِ بازی ها محروم کردن,می خوان از رفتن سر تمرین هم محروم کنند!!!!!!