[quote:f320df59c0="amirreza_pro"][b:f320df59c0]این هم از اعتراض های کاپیتانمون نسبت به بازی در سردار جنگل:[/b:f320df59c0]
[b:f320df59c0][color=darkblue:f320df59c0]مطمئنا استقلال دنبال اين است که جبران بازي قبلش را بکند . از طرفي ما امسال اصلا در سردارجنگل بازي نکرده ايم و حالا مي خواهيم بعد از هفده هفته در سردارجنگل مسابقه برگزار کنيم !
سابقه نشان داده که شرايط بازي در سردارجنگل براي داماش سخت است در حاليکه بازي در عضدي به دليل شرايط تاثيرگذاري سکو بر تيم حريف و زمين مسابقه بهتر است. شنيده ام که سپيدرود هم در زمين گل آلود سردارجنگل بازي کرده و کاملا اين زمين خراب شده . زمين سردارجنگل اصلا چمن ندارد و در واقع يک چمن خودرو است که فقط مختص يک ماه از سال است و يک ماه که از پائيز ميگذرد آن چمن هم مي سوزد!
به نظر من اين درست نيست که شوراي تامين فقط به خاطر اينکه بتواند حواشي بيرون از زمين را جمع کند ، بازي ما را در سردارجنگل برگزارکند!
اين رسمش نيست که ما از ميزباني خودمان درست استفاده نکنيم ، آن هم فقط به خاطر اينکه شوراي تامين حواشي بعد از بازي را جمع کند. اگر بازي را واگذار کنيم، مردم يک شهر ويک استان ناراحت مي شوند.
مگر همين امسال بازي با پرسپوليس در عضدي انجام نشد؟ مگر با همين استقلال در فصل قبل در عضدي بازي نکرديم؟ اين در حالي است که هيچ گونه مشکلي در اين بازي ها ايجاد نشد...[/color:f320df59c0][/b:f320df59c0]
وقتی این مصاحبه رو خوندم خیلی تاسف خوردم

اینکه ما در شهر خودمون هم غریبیم....واقعا کاپیتان عزیز و با اخلاقمون دلایل منطقی ای برای برگزاری بازی در عضدی آورد...امیدوارم این بازی در عضدی برگزار بشه....پر واضح هستش که بازی در عضدی از هر نظر به نفع تیم ماست...[/quote:f320df59c0]
من فکر می کنم نظر هوادارها و بازیکنان به هم نزدیک هست ... ولی نمی دونم مسئولین ما چرا هر دفعه یه طرف میرن !!!
هر چه قدر هم سر این موضوع بحث بشه باز هم نمی تونم متوجه بشم که چرا ما برای راحتی حریفمون باید بریم تو یک زمین دیگه !!! آقا تو آزادی و بعد از بازی ملی ( ایران و ژاپن ) چند نفر کشته شدند ؟ ، پارسال تو بازی پرسپولیس و استقلال تو آزادی و در مسیر برگشت یکی اومد پرچم یک نفر که سوار موتور بود رو کشید و یارو افتاد و فوت کرد و چندین مثال از این دست میشه آورد ؟؟؟...
آیا رای به برگذار نشدن بازی در آزادی داده شد ؟؟؟ آیا گفتند تیم ها برن تو زمین دیگه ؟!؟!
من فقط این مسایل رو تو رشت دارم میبینم !!!!!!!!!!!!!!! از 17 تا تیم دیگر لیگ برتری کدوم این مشکل رو دارن ؟؟
تو شیراز تماشاگر با زمین به اندازه یک فنس فاصله داره و تماشاگران می تونند با پرتاب آب دهان هم بازیکن حریف رو هدف بگیرند ... اونجا استاندارد تره یا عضدی ؟!!!
مسبب تمام اینا فقط و فقط مسئولین تیم ما هستند ...