[quote:797ed4b1e0="Rashti0131"][quote:797ed4b1e0="pedram_1367"]ترکیب پیشنهادی من :
من زیاد نگران باخت نیستم ... چون مطمئنم درخشان میره اونجا پدرشون رو در میاره و اینقدر بازیشون رو خراب می کنه که کمه کم مساوی رو می گیریم

البته اصلا منظورم این نیست که اونا تیم خوبی هستند و درست بازی می کنند ...
حدس می زنم ترکیبی که بازی می کنیم 90% با رودباریان و حاجی زاده به جای فراهانی و دفاع چپ ( سیاه یا کوشکی ) هست ... ولی شک دارم که افشه که حجومی هست رو بازی بده به هر حال هر چی که باشه خونه حریف هست و مهمترین نکته کسب حداقل امتیاز ...
یک موضوع دیگه هم بحث داوری هست که امیدوارم به ضررمون نباشه حالا به نفع نخواستیم ...
همونطور که همیشه از اول فصل گفتم این فصل یک رتبه تک رقمی داریم

شاید هفتم نباشه ولی تک رقمی هستیم ...[/quote:797ed4b1e0]
پدرام جان این دفعه ترکیبت خنده دار نیست و میشه روش با کمی تغغیرات حساب کرد فقط آخه کوشکی رو چرا چپ میزاهر بنده خدا تو پست خودش نمیتونه کارکنه این هفته حاجتی تو چپ عالی کار کرد حاجتی چپ بره ابراهیمی هم بیاد راست سهرابی هم بیاد وسط عالیه ترکبیت عالیه فقط کمی تغغیرات لازم داشت که گفتم

بازم میگم این نظر منه شاید نظر بقیه یا اصل مطلب با من فرق کنه

[/quote:797ed4b1e0]
من فکر می کنم حاجتی در هافبک بیشتر موثر هست و نیاز تیم ما تو همه بازی هایی که حاجتی رفته چپ یا بهتره بگم حاجی زاده اومده تو ؛ توی این پست هست ... چقدر سهرابی به جای حاجی زاده تلاش و دوندگی کنه و تیم رو جمع کنه ؟!!! اما همونطور که تو کامنت اولم نوشتم رودباریان و حاجی زاده تو ترکیب اصلی میان و خواه و ناخواه حاجتی میره چپ و دوباره سریال هایی با بازی نقش اول حاجی زاده و نقش مکمل رودباریان پیش خواهد اومد ....
دلیل پیشنهاد کوشکی در چپ اینه که به هر حال دفاع کناری هست و تک بازی می تونه چپ بازی کنه ... فکر نمی کنم توی تیم درخشان بازی به یکی مثل نصیری برسه ... همونطوری که زارعی میاد روی نیمکت ...