[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - فوری: حميد درخشان سرمربي داماش گيلان شد

فوری: حميد درخشان سرمربي داماش گيلان شد

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط hamidjavan » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 4:37 pm

[quote:dd27ea008b="miladcivil"]من نمیگم از درخشان حمایت بشه ولی نمیگم بهش فحاشی و حاشیه سازی هم بشه ، چون اونموقع هست که اگه نتیجه نگیره میندازه به گردن همین مسائل !!!
بهترین کار اینه داماش و بازیکنا تشویق بشن تا تیم این فصل بخیر بگذرونه ، واسه سال بعد هیکل خیلیا باید درست بشه /7/
اما خدا وکیلی از این به بعد هرکی بخواد امثال عابدین و درخشان تشویق بکنه ، نمیدونم چه واژه ای باید بهش نسبت داد !؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟[/quote:dd27ea008b]

نمی دونم چرا اصلا" باید فرد رابه جای تیم تشویق کنیم تا بعدا" پشیمانی به بار بیاره هم در مورد مهدوی کیا وهم محمدی ویا غلامی و دیگران. مگه داماش شهر باران چه مشکلی داره. ویا شعار دوطرفه نه اینتر نه میلان....................... . ما تا وقتی که آدمها را سیاه ویا سفید ببینیم همیشه این مشکلو داریم که بعدها از تشویقمون ناراحت بشیم چون آن طرف یه حرف برعلیه ما بزنه ویا تصمیمی بگیبره که به مذاق ما خوش نیاد.
تیم ما وشهر ما مهمتر وبزرگتر از آقای عابدینی ـ هرندی ـ درخشان ودیگران هست. فحش دادن به عابدینی و درخشان وهرکس دیگر باعث تضعیف تیم میشه و دودش هم تو چشم خودمون میره. مای که با این تیم زندگی میکنیم واگه این تیم بیفته فقط ما هستیم که بازیهای این تیمو تو لیگ 1 میریم نه آنهایی که فحاشی میکنند و آخر سر میگند تی ......غم
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط 777 » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 4:39 pm

[quote:8dd27756fb="cabana"]واقعا به این زودی انتخاب درخشان نشان دهنده جریان از پیش طراحی شده است. واقعا حیف شد هرندی رو خراب کردند.متاسفم[/quote:8dd27756fb]
[size=24:8dd27756fb][color=green:8dd27756fb]بااین کاراشون هیچ وقت امیدهرندی جلویه ماخراب نمیشه[/color:8dd27756fb][/size:8dd27756fb]
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 4:42 pm

[color=black:df82fa369a]اوضاع خیلی درهم شد.واقعا شوکه شدم...
فقط آبراران گل خواهشا سعی کنید با سیاست رفتار کنید.هیچ کس از اومدن درخشان راضی نیست.ولی سعی کنید یه کاری کنید که به تیم ضربه نخوره...
موقعیت رو بسنجید.نه با یه مصاحبه یکی رو ببریم به عرش و نه با یه مصاحبه یکی دیگه رو بیاریم به فرش.همه ی آدم ها پر از اشکالند فقط باید ببینیم چه کسی به نفع این شهره.اگه عابدینی به این شهر کمک کرده قرار نیست تا ابد ازش حمایت کنیم و یا هر کس دیگه.امثال عابدینی ها رو این شهر و این تیم زیاد دیده.نفرات زیادی اومدن و رفتن ولی تنها این تیم و این شهر باقی موندن...
یه روزی عابدینی بعد از خدا تنها نقطه ی اتکامون بود.یه روز سراوانی تنها کسی بود که حرفامون رو گوش میکرد و برادرانه جوابمون رو میداد.یه روزی هرندی تو این شهر منفور بود.یه روزی قاسمپور ابوی فرمانروا بود.یه روزی زنیدپور بود میلاد آرپیجی زن.یه روزی محمدی رو تشویق میکردیم یه روزی محمد غلامی رو هر روز تشویق میکردیم.
این روزهایی که گفتم خیلی ازش نگذشته.شاید ما یک ماه پیش تو دوران بی پولی واسه عابدینی میمردیم.یادمون نره همین عابدینی بود که باعث شد تیم منحل نشه.همین آدم هم بود که با آوردن عبدی تیم رو مستقیم برد لیگ 1.عابدنی 2 ماه پیش هرندی رو آورد و خیلی از ماها ازش انتقاد کردیم بعد دیدیم کارش درست بوده،حالا هم هرندی رو اخراج کرد و گند زد.عابدینی یه کار خوب کرد و اون آوردن هرندی بود و یه کار افتضاح و اون اخراج هرندی.من نمیگم از این ادم حمایت کنیم یا ببندیمش به فحش و...
من در هر دو صورت طرف بچه های ورزشگاهم ولی خواهشا باسیاست فکر کنید و رفتار کنید.
جو سایت با نظر تعداده اندکی خیلی بهم ریخته.بچه ها بهتره گذشتمونو فراموش نکنیم.رفتارهای آدم ها رو بسنجیم.اشتباهات فاحش رو فراموش نکنیم و خوبی های زیاد رو هم یادمون بمونه.به نظر من باید از کسی حمایت کرد که خوبی هاش به بدی هاش بچربه
این نظر من در حمایت از عابدینی،هرندی،سراوانی یا هرکس دیگه ای نبود و هیچ کس رو هم تخریب نکردم فقط میخوام قبل از انتخاب یه روش برای این بازی خوب حواستون جمع باشه.
این آدم ها میان و میرن.ما با بحرانی خیلی بزرگ تر از بی پولی روبه رو ییم.این دفعه دیگه با یه قویدل از بحران در نمیایم.الان وقت اتحاده...[/color:df82fa369a]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 4:50 pm

[quote:91c49dea23="abarar1989"][color=black:91c49dea23]اوضاع خیلی درهم شد.واقعا شوکه شدم...
فقط آبراران گل خواهشا سعی کنید با سیاست رفتار کنید.هیچ کس از اومدن درخشان راضی نیست.ولی سعی کنید یه کاری کنید که به تیم ضربه نخوره...
موقعیت رو بسنجید.نه با یه مصاحبه یکی رو ببریم به عرش و نه با یه مصاحبه یکی دیگه رو بیاریم به فرش.همه ی آدم ها پر از اشکالند فقط باید ببینیم چه کسی به نفع این شهره.اگه عابدینی به این شهر کمک کرده قرار نیست تا ابد ازش حمایت کنیم و یا هر کس دیگه.امثال عابدینی ها رو این شهر و این تیم زیاد دیده.نفرات زیادی اومدن و رفتن ولی تنها این تیم و این شهر باقی موندن...
یه روزی عابدینی بعد از خدا تنها نقطه ی اتکامون بود.یه روز سراوانی تنها کسی بود که حرفامون رو گوش میکرد و برادرانه جوابمون رو میداد.یه روزی هرندی تو این شهر منفور بود.یه روزی قاسمپور ابوی فرمانروا بود.یه روزی زنیدپور بود میلاد آرپیجی زن.یه روزی محمدی رو تشویق میکردیم یه روزی محمد غلامی رو هر روز تشویق میکردیم.
این روزهایی که گفتم خیلی ازش نگذشته.شاید ما یک ماه پیش تو دوران بی پولی واسه عابدینی میمردیم.یادمون نره همین عابدینی بود که باعث شد تیم منحل نشه.همین آدم هم بود که با آوردن عبدی تیم رو مستقیم برد لیگ 1.عابدنی 2 ماه پیش هرندی رو آورد و خیلی از ماها ازش انتقاد کردیم بعد دیدیم کارش درست بوده،حالا هم هرندی رو اخراج کرد و گند زد.عابدینی یه کار خوب کرد و اون آوردن هرندی بود و یه کار افتضاح و اون اخراج هرندی.من نمیگم از این ادم حمایت کنیم یا ببندیمش به فحش و...
من در هر دو صورت طرف بچه های ورزشگاهم ولی خواهشا باسیاست فکر کنید و رفتار کنید.
جو سایت با نظر تعداده اندکی خیلی بهم ریخته.بچه ها بهتره گذشتمونو فراموش نکنیم.رفتارهای آدم ها رو بسنجیم.اشتباهات فاحش رو فراموش نکنیم و خوبی های زیاد رو هم یادمون بمونه.به نظر من باید از کسی حمایت کرد که خوبی هاش به بدی هاش بچربه
این نظر من در حمایت از عابدینی،هرندی،سراوانی یا هرکس دیگه ای نبود و هیچ کس رو هم تخریب نکردم فقط میخوام قبل از انتخاب یه روش برای این بازی خوب حواستون جمع باشه.
این آدم ها میان و میرن.ما با بحرانی خیلی بزرگ تر از بی پولی روبه رو ییم.این دفعه دیگه با یه قویدل از بحران در نمیایم.الان وقت اتحاده...[/color:91c49dea23][/quote:91c49dea23]

مرسی آبرار جان...واقعا به نکات جالبی اشاره کردی...اینکه این شهر مثل خیلی از شهرهای دیگه آدمهای زیاده به خودش دیده که یک روزی با ما بودند و روز دیگه نه(مثل زنیدپور و مهدوی کیا و..) اما در نهایت این تیم و شهر برامون موندند....
و واقعا چه قدر زیبا تموم کردی وقتی گفتی:
ما با بحرانی خیلی بزرگ تر از بی پولی روبه رو ییم.این دفعه دیگه با یه قویدل از بحران در نمیایم.الان[color=darkblue:91c49dea23][size=12:91c49dea23] [b:91c49dea23]وقت اتحاده[/b:91c49dea23]... :twisted: :twisted:[/size:91c49dea23][/color:91c49dea23]
آخرين ويرايش توسط amirreza_pro on سه شنبه سپتامبر 18, 2012 4:53 pm, ويرايش شده در 2.
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 4:51 pm

بعد از یک هفته اینترنتم وصل شد و مصادف شدبا معرفی درخشان به عنوان مربی تیم با اینکه همیشه از عابدینی در داماش حمایت کردم اینبار فقط می توانم بگویم که متاسفم! رفتن امید هرندی به این شکل به هیچ عنوان درست نبود و آمدن درخشان از آن بدتر! امیدوارم در آینده عکس این نظر ثابت شود . تنها چیزی که نگرانم می کند حفظ اتحاد هواداران است که آسیب دیدن این اتحاد بزرگترین ضربه برای داماش است. پس لطفا برای داماش عزیز هم که شده اتحادمان را حفظ کنیم .
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 4:52 pm

خیلی برکناری هرندی نامردی بود ایا ازاول که تیم نه پول داشت نه هیچی این اقای درخشان قبول میکردکه سرمربی بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 5:00 pm

با شعار -----هرندی هرندی مربی بومی---- از آقایون باید استقبال کرد
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 5:01 pm

مي دونيد چيه دوستان ، حمايت از داماش قبول ، چون غير از اين هم نميشه
قبلاً هم عنوان كردم مسئولين رده بالاي هر باشگاهي در تغييرات درون تيمي مختارند اما حرف من مطلب ديگر يست .
شايد هم خود ما بعد از چند هفته عدم نتيجه گيري داماش ، خيلي محترمانه ، تعويض كادر فني رو جايز مي دونستيم ولي اينكه براي تعويض هرندي ، باند بازي صورت مي گيره ، داستان پردازي ميشه ، دل سوختگاني در رابطه با انزلي چي ها پيدا مي شند ، در عصر ارتباطات كامپيوتر ها گم مي شند و...
ضمن عرض پوزش از همه دوستان اينكه يك عده نادان ، من و تو و ما رو ساده مي پندارند تا به اهداف خودشان دست پيدا كنند ، اين براي من گران تمام ميشه . واقعيت امر اينكه بنده ، اون احساس قبل رو نسبت به داماش ندارم و اينو مي دونم درچند بازي گذشته كه خودي ها هواداران رو بمباران كردند ، فقط يك نفر بنام هرندي مردانگي به خرج داد از اين به بعد ، همون يك نفر هم در جمع مسئولين باشگاه پيدا نخواهد شد .
در ضمن يك مساله اي كه منو خيلي آزار مي ده اينه كه به محض بروز يك بحران در باشگاه و متعاقب آن نظرات كاربران عزيزي كه [b:ecc95be1f9]همواره[/b:ecc95be1f9] با سايت ، داماش و رشت همگام بوده اند و كم يا زياد براي بهبود و رفع بحران همفكري نموده اند و چه بسا اين نظرات كاملاً با يكديگر در تضاد بوده ولي هدف هر دو كاربر در يك جهت ( موفقيت داماش ) همگرا بوده است اما در اين بين يك عده اسامي جديد شروع به ارسال كامنت ها اونم نه يكي نه دو تا مي نمايند كه جنبه بيشتر گل آلود كردن اب رو داره كه بدون تعارف عرض كنم براي من يكي حكم ستون پنجم رو دارند كه تنها در اين مواقع اضطراري ما از نظرات حكيمانه و كدخدا منشانه اشان بهره مند مي شويم !!!
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط barane_noghreei » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 5:02 pm

در درجه اول انتخاب حمید درخشان به عنوان سرمربی تیم داماش را به همه دلالان و بازیکنان درجه 3 اروپایی ، آسیایی و آفریقایی و ... تبریک عرض می کنم.
در درجه دوم باید بگم دوستان اعتراض ، شعار و یا حتی فحاشی ما هواداران داماش هیچ تاثیری در تصمیم مدیریت باشگاه نمیذاره اینو من نمیگم سوابق مدیریت درخشان آقایون گویای خیلی از چیزاست که در مواقعی که باید تصمیم منطقی و عقلانی بگیرن درست خلاف اون عمل میکنن در ضمن این مسئله نه تنها باعث ایجاد دودستگی در هواداران میشه که در تیمم این دو تکه شدن قطعاً رخ خواهد داد و اونوقت ممکنه خدای نکرده عواقب بدتر از اخراج امید خان نصیب تیم بشه
برای ما هواداران هیچکسی بزرگتر از اسم داماش نیست پس بهتره فقط و فقط تیم داماش گیلان رو در نظر بگیریم
یه تیم داریم تو گیلان داماش شهر باران
نماد کاربر
barane_noghreei
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 28, 2012 12:00 am

پستتوسط khorami201 » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 5:03 pm

[quote:549814523b="Majid_Rasht"]بعد از یک هفته اینترنتم وصل شد و مصادف شدبا معرفی درخشان به عنوان مربی تیم با اینکه همیشه از عابدینی در داماش حمایت کردم اینبار فقط می توانم بگویم که متاسفم! رفتن امید هرندی به این شکل به هیچ عنوان درست نبود و آمدن درخشان از آن بدتر! امیدوارم در آینده عکس این نظر ثابت شود . تنها چیزی که نگرانم می کند حفظ اتحاد هواداران است که آسیب دیدن این اتحاد بزرگترین ضربه برای داماش است. پس لطفا برای داماش عزیز هم که شده اتحادمان را حفظ کنیم .[/quote:549814523b]

[color=black:549814523b][size=14:549814523b]درود بر شما دوست ارجمندم ، من فقط میگویم :

من سزای عمل خویش ندانم جانا
ره تاریخ درازست نخوانم جانا
[b:549814523b]سوتی سوته دلان معرکه ماشده است
هم مسیر ره آنان نتوانم جانا[/b:549814523b]
صبح خورشید ز کوهی به در آید اما
صبح امروز به دیروز نمانم جانا[/size:549814523b][/color:549814523b]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 5:06 pm

خیلی برام جالبه آقای سراوانی دسترسی به نت نداره ولی میتونه تو شبکه های اجتماعی کامنت بذاره

صحبت های ایشون رو در مورد این اتفاقات رو الان میذارم :roll: :roll:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 5:10 pm

کامنت های ایشون حیرت آوره :roll: :roll:

من از هفته گذشته سکوت کردم تا یک همشهری من در این جریانات آسیب نبینه من از هرندی خواهش کرده بودم خویشتن داری بکنه و فرصتی رو که خودش با فحاشی و ضرب و شتم نجفی از دست داد از افشین ناظمی نگیره اما متاسفانه فریب دوستان نادان خودش رو خورد و عرصه رو بر عابدینی برای حمایت از ناظمی بست باور نمی کنید از ناظمی بپرسید

یعنی مشتی که بر دهان سرپرست تیم زده شد و فحش خواهر و مادر و زن و بچه ای که به او داده شد در جلوی دیدگان 20 بازیکن و 15 کادر توطئه عابدینی بود؟ بابا دست دایی جان ناپلئون از پشت بسته شده

قرار بر همین بود آقا پوریا نامه به هر دو نفر زده شد که در تمرین شرکت نکنند تا جلسه ای گذاشته شود و مسایل بررسی شود اما مصاحبه ها همه چیز را بر هم زد در مورد هفته پنجم برداشت آقای هرندی بودمن گفتگویی با آقای الماسخاله انجام دادم که به زودی در پیجم خواهم گذاشت که حرفهایی هرندی را نقض می کند
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط soulful » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 5:15 pm

عابدینی بیجا کرد امید بچه رشتی رو از تیم خودش و شهرش کنار گذاشت. چرا امثال آقای درخشان اول فصل که تیم پول نداشت سرمربی نشدن؟!!! امید هرندی با بی پولی تیم ساخت و غیرت رشتی خودش رو ثابت کرد و انصافا تیمش با تمام کمبودهایی که داشت خوب نتیجه گرفت.....من هیچوقت تو ورزشگاه حتی علیه ملوان نه شعار میدادم و نه فحش میدادم ولی الان آمادگی کامل دارم تا از خجالت عابدینی بیرون بیام..این تیم تا زمانی که چند تا بازیکن بهش اضافه نشه امکان نداره با درخشان بتونه نتیجه بگیره. :( :( :( :( :( /9/ /9/ /9/
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط soulful در سه شنبه سپتامبر 18, 2012 5:16 pm .
نماد کاربر
soulful
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 12, 2012 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 5:15 pm

فقط برای این مگسان حلقه زده دور شیرینی متاسفم که جز حرف مفت زدن کاری بلد نیستن متاسفم برای دست اندرکاران داماش مخصوصا عابدینی!!!!
یک سوال از مدیران سایت که سکوت اختیار کردن شما با هرندی خودتون صحبت کردین آیا مصاحبه ای از ایشون دارین یادتون باشه که هرندی شاید اولین و آخرین مربی باشه که با بچه های سایت ما جلسات هم اندیشی میذاشت!!!!
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 5:17 pm

[b:04203153d9]رفقا همه یک روزی رفتنی هستند...هم عابدینی هم امید خان..این وسط تنها چیزی که همیشه با ما هستش دامـــــاش شهر باران استو بس !
من هم ناراحت هستم از مسائل پیش اومده و مطمئن بودم که بعد امید خان سرمربی آقای درخشان هستش !
ولی چه میشه کرد ؟
قبول دارید که امید خان هم حرفه ای عمل نکرد در موضع گیری خودش ؟
امید وارم که با حرکات خودمون تیم رو به حاشیه نبریم.کسی رو که تا دیروز ناجی داماش میدونستیم امروز قاتل داماش ندونیــــم !
من فقط میخوام که [color=blue:04203153d9]تیــــــم دامــــــــاش[/color:04203153d9] موفق باشه و اصلا برام مهم نیست که چه کسی مربی میشه !
مطمئن باشید که چه امید خان و چه درخشان و چه هر کس دیگه نتونند نتیجه بگیرند باید بروند !
پس همه باهم فقط [color=blue:04203153d9]تیم دامـــــــــاش[/color:04203153d9] رو تشویق کنیم !
میتونیم با شعار هامون اعتراض خودمون رو به گوش عابدینی برسونیم ولی نباید تیم و بازیکنان رو تخریب روحی کنیم.همه ی بازیکنان ما با تشویق ما هوادار ها انرژی مضاعف میگیرند و اگه ما این رو هم ازشون دریغ کنیم فقط تیم خودمون ضرر میکنه پس همه با هم یکصدا میگیم:
[color=blue:04203153d9]بیــــــــن همه ی تیـــــــــم های دنیا عشق است دامـــــــــــــــــــــاش را[/color:04203153d9] /13/[/b:04203153d9]
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان