[quote:91c49dea23="abarar1989"][color=black:91c49dea23]اوضاع خیلی درهم شد.واقعا شوکه شدم...
فقط آبراران گل خواهشا سعی کنید با سیاست رفتار کنید.هیچ کس از اومدن درخشان راضی نیست.ولی سعی کنید یه کاری کنید که به تیم ضربه نخوره...
موقعیت رو بسنجید.نه با یه مصاحبه یکی رو ببریم به عرش و نه با یه مصاحبه یکی دیگه رو بیاریم به فرش.همه ی آدم ها پر از اشکالند فقط باید ببینیم چه کسی به نفع این شهره.اگه عابدینی به این شهر کمک کرده قرار نیست تا ابد ازش حمایت کنیم و یا هر کس دیگه.امثال عابدینی ها رو این شهر و این تیم زیاد دیده.نفرات زیادی اومدن و رفتن ولی تنها این تیم و این شهر باقی موندن...
یه روزی عابدینی بعد از خدا تنها نقطه ی اتکامون بود.یه روز سراوانی تنها کسی بود که حرفامون رو گوش میکرد و برادرانه جوابمون رو میداد.یه روزی هرندی تو این شهر منفور بود.یه روزی قاسمپور ابوی فرمانروا بود.یه روزی زنیدپور بود میلاد آرپیجی زن.یه روزی محمدی رو تشویق میکردیم یه روزی محمد غلامی رو هر روز تشویق میکردیم.
این روزهایی که گفتم خیلی ازش نگذشته.شاید ما یک ماه پیش تو دوران بی پولی واسه عابدینی میمردیم.یادمون نره همین عابدینی بود که باعث شد تیم منحل نشه.همین آدم هم بود که با آوردن عبدی تیم رو مستقیم برد لیگ 1.عابدنی 2 ماه پیش هرندی رو آورد و خیلی از ماها ازش انتقاد کردیم بعد دیدیم کارش درست بوده،حالا هم هرندی رو اخراج کرد و گند زد.عابدینی یه کار خوب کرد و اون آوردن هرندی بود و یه کار افتضاح و اون اخراج هرندی.من نمیگم از این ادم حمایت کنیم یا ببندیمش به فحش و...
من در هر دو صورت طرف بچه های ورزشگاهم ولی خواهشا باسیاست فکر کنید و رفتار کنید.
جو سایت با نظر تعداده اندکی خیلی بهم ریخته.بچه ها بهتره گذشتمونو فراموش نکنیم.رفتارهای آدم ها رو بسنجیم.اشتباهات فاحش رو فراموش نکنیم و خوبی های زیاد رو هم یادمون بمونه.به نظر من باید از کسی حمایت کرد که خوبی هاش به بدی هاش بچربه
این نظر من در حمایت از عابدینی،هرندی،سراوانی یا هرکس دیگه ای نبود و هیچ کس رو هم تخریب نکردم فقط میخوام قبل از انتخاب یه روش برای این بازی خوب حواستون جمع باشه.
این آدم ها میان و میرن.ما با بحرانی خیلی بزرگ تر از بی پولی روبه رو ییم.این دفعه دیگه با یه قویدل از بحران در نمیایم.الان وقت اتحاده...[/color:91c49dea23][/quote:91c49dea23]
مرسی آبرار جان...واقعا به نکات جالبی اشاره کردی...اینکه این شهر مثل خیلی از شهرهای دیگه آدمهای زیاده به خودش دیده که یک روزی با ما بودند و روز دیگه نه(مثل زنیدپور و مهدوی کیا و..) اما در نهایت این تیم و شهر برامون موندند....
و واقعا چه قدر زیبا تموم کردی وقتی گفتی:
ما با بحرانی خیلی بزرگ تر از بی پولی روبه رو ییم.این دفعه دیگه با یه قویدل از بحران در نمیایم.الان[color=darkblue:91c49dea23][size=12:91c49dea23] [b:91c49dea23]وقت اتحاده[/b:91c49dea23]...

[/size:91c49dea23][/color:91c49dea23]