مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط mahyarmaya » جمعه آگوست 31, 2012 11:50 am
بازی فولاد با پیروزی یه سنگ خورد به سر فرکی (میزبان اهوازی ها بودن) مسئول این قضیه گفت:سنگ نه از سمت پیروزی ها بود نه از سمت فولادی ها.این یعنی چی؟!این یعنی کمیته انضباطی تقریبا ادله اثبات نداره.
بازی دربی تهرانی ها بازی کاملا متوقف میشه بایت سنگ پرت کردن!اما مسئولین میگن یه عده کمی بودن این کار رو کردن!
اما ما راحت میگیم می پذیریم!
نظر منطقی من اینه آره درست هستش و باید قبول کرد اما رفتار جوانمردی با چه کسانی؟در چه لیگی؟در لیگی که مدیر عامل موفق قرمز میگوید فوتبال دوستی نمیشناسد.
سرمربی آبی ها برای فصل بعد لابی با بازیکنان میکند تا فصل بعد جذب بازیکنان برایشان آسون باشد در فینال جام حذفی با بازیکنان لابی میکن تا جام بدست بیاورن.
ما در لیگی داریم بازی میکنیم که تیم ها مجانی بازیکنان سرباز میگیرن.
من سه تا سوال از آقای سراوانی" که احتمالا نظر عابدینی را بیان کردن "دارم
1.ما در چنین لیگی بازی میکنیم که توی آبادان در حین بازی هواداران چاقو کشی میکنن ...گوجه به اسطوره ملی میزنن....به بازیکن ایرانی به حکم آبی پوشیدن در بازی بین المللی فحش ناموس میدهن در مقابل اعراب ها ....امـــا شما در مقابل این افراد از حق خودمون میگذرید ؟!
2.سوال بعدی من اینه :شما که اهل صداقت هستین و حق رو از ناحق تمیز میدن چــــــرا از خودتون (باشگاه.هیت فوتبال.فدراسیون)نمی پبرسین چه کردیم که انتظار پاک بودن ورزشگاه را داشتیم؟!
من و شما میدونیم که با این فحاشی ها بزرگ شدیم حالا با چند کلام سرمربی و کاپیتان انتظار دارین پاک بشه ؟
3.قیاس پاک بودن شما چی هست آقای سراوانی عزیز؟امسال حساس ترین بازی داماش ملوان بود.از یه سمت آمدن و نیامدن هدایتی "از سمت دیگر جمع شدن بازیکنان ملوان که هر کدام نامردی رو در حق ما به نهایت رسوندن (پژمان نوری.مازیار زارع)"فشار های آقای درودگر"باخت فصل قبل اونا و ... با همه این ها آیا ورزشگاه به نسبت سالهای قبل بهتر نبود ؟!
-

mahyarmaya
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am
توسط amirreza_pro » جمعه آگوست 31, 2012 11:55 am
با تمام احترامی که برای جناب سراوانی عزیز قائل هستم اما بهتر بود که ایشون این حرفها رو نمی زدند....البته فکر کنم ایشون هم مثل ما از اتفاقاتی که رخ داده بود به شدت دلخور شده بودند
[align=center]

[/align]
-

amirreza_pro
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am
توسط miladcivil » جمعه آگوست 31, 2012 12:01 pm
[quote:09023b8b3c="Majid_Rasht"][quote:09023b8b3c="miladcivil"]من نظر شخصیم رو در این باره همون دقایق ابتدایی باز شدن این تاپیک نوشتم .
اما از دوست عزیزمون siabagh میخوام عصبانیت کنار بذاره و قبول کنه این لحن صحبت ، آن هم در برابر آقای سراوانی که
همیشه برابر هواداران پاسخگو بودن ، درست نبوده و نیست .
میدونم که این مصاحبه ایشون سندی میشه برای کمیته انضباطی و برنامه دشمن ما (90) اما الان دیگه وقت این حرفها
نیست ، کاری که نباید میشد ، شد .
باید به فکر چاره بود و در برنامه 90 آینده مدیریت و مسئولین تیم ، مخصوصا" مدیرعامل حتما" روی خط بیاد و جو رو به دلخواه
ما بدست بگیره .
اما دیگر دوستان عزیز monfared و Majid_Rasht هیچ کس (حداقل در این سایت) موافق فحاشی نبوده و حتی منکر حرکات
ناپسند انجام شده نیست ولی قبول دارید که همینطوری در حالت عادی از کمیته انضباظی و فدراسیون و مربی تیم ملی گرفته
تا برنامه 90 و ...... علیه ما هستند ؟
ما باید با این موضوع با سیاست برخورد میکردیم و بکنیم ، که متاسفانه جز آقای هرندی دیگران این توانایی نداشتن (از نظر من بعید بود) .
در ضمن در این کشور که همیشه ناحق بر حق پیروز هست و مغلوبین و دروغگویان و بی وجدانان ارجح ترند ،
پس (من دست آقای سراوانی را بابت صراحت، صداقت و وجدان آگاه ایشان می بوسم)
100% با محرومیت و کسر امتیاز و ....... برایمان تمام میشود . آیا خواست شما همینه ؟
پس منم از شما تشکر میکنم !!![/quote:09023b8b3c]
miladcivil عزیز اتفاقا من با شما کاملا موافقم که برنانمه 90 و خیلی از رسانه های مرکز نشین دشمن مایند به هزار یک دلیل ، عجیب اینجاست که ما با همین آگاهی با رفتارمان به راحتی بهانه بدست آنان می دهیم و بعد انتظار داریم دیگران از ما دفاع کنند دوست خوبم من با این قسمت حرف شما که در این سایت هیچ کس موافق فحاشی نبوده کمی مشکل دارم یک نگاه به کامنهای دوستان و اظهار نظر شان نشان می دهد که نباید اینقدر خوش بین بود زمانی که صحبت از عدم فحاشی شد یکی خوابش می آمد یکی می گفت اینجا شده سایت ملوان و ...و ... ولی دوستان بعد از حرفهای آقای سراوانی بسیار سرحال و پر انرژی نشان می دهند ! دوست عزیزم باور کن اگر آقای سراوانی هم منکر واقعیت می شد مردم که کر و کور نبودند ! در بازی که حداقل اینبار اینقدر برویش زوم شده بود نمی توان انتظار داشت که همه خود را به نشنیدن و ندیدن بزنند ! دوستان همه از مدیر عامل تراکتور صحبت می کنند مگر غیر از این هست که حرفهایش در مقابل تصاویر واضح تلوزیونی بازی استقلال و تراکتور فقط تمسخر بر انگیز بود مثل کبکی که سر در زیز همان گلوله های برفی کرده بود !
دوست عزیزم این درست که اینجا همیشه حق به حق دار نمی رسد ولی ایکاش که ما چهارشنبه برای خود حقی ایجاد می کردیم تا بتوانیم امروز از ناحقیها فریاد کنیم .[/quote:09023b8b3c]
موافقم ، منم در اولین کامنتم در صفحه اول همین تاپیک به دو بحث اشاره کردم .
1) وجود مشکلات و حاشیه
2) نحوه برخورد ما و انعکاس و اون پذیرش معروف !!!
من نگفتم مردم کور یا کر هستند ، همچنین نگفتم دروغ بگیم ه همه چیز عاااالی بود ، فقط گفتم باید با سیاست برخورد میکردیم !
فکر نمیکنم حرفم اشتباه بود .... بقول شما مدیرعامل تراکتور مثل کبک سرش زیر برف کرد اما نتیجش چی بود ؟؟؟؟؟ از نظر آقای
حسن زاده هنوز بعد عید نشده و مدارک ناقص هست که رای اون بازیو اعلام نکرد !
ما که ادعای بزرگی و تفکر و تعقل و مدیریت و ...... دارمی ، باید با یکی از روشهای مدیریتی طوری وانمود کنیم که اتفاقی رخ داده
اما نتیجش محرومیت و کسر امتیاز و .... نشه ، به این میگن مدیریت و هنر مدیریتی .
در هر صورت ، هر سه نفر ما توافق نظر داریم که حرکات ناپسندی صورت گرفته و همچنین در این وسط داماش نباید متضرر بشه .
امیدوارم هرچیز که درش خیر وجود داره برامون پیش بیاد ....
just DAMASH
-

miladcivil
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am
-
توسط pedram_1367 » جمعه آگوست 31, 2012 12:15 pm
همونطوری که در کامنت قبلیم در این موضوع گفتم ، بهترین و عالی ترین مصاحبه ، مصاحبه هرندی بود و اگه فیلمش رو دوستان لطف نمی کردند و نمی ذاشتند ، شاید اینقدر سبک نمی شدم ... امیدوارم توی 90 این مصاحبه ها رو نشان بده ...
به نظر من صحبت آقای سراوانی بد نبوده و خوب هم نبوده ! منظورم اینه که با جو سازی هایی که اونا کرده بودند ما اگه ملوان رو تشویق هم می کردیم ، می گفتند قصد بدی دارند !!!
[color=red:3134bd1804][size=24:3134bd1804]وقتی اول بازی بازیکنان ما به طرف تماشاگران اونا رفتند ، یعنی یک قدم بی نهایت بزرگ که آقایون ما شما رو به حساب آوردیم ... چرا یک همچین کاری از طرف تیم ملوان صورت نگرفت ؟!! من امیدوارم اگه ممکن هست ؛ آقای سراوانی با رایزنی با صدا و سیما و در صورتی که این صحنه توسط دوربین ها گرفته شده باشه ، به 90 ارسال بشه ... همچنین اجرای آهنگ قبل بازی و از همه مهم تر خطاهای بی ربط پژمان نوری و اون توپی که به سمت هواداران زد ... ما باید روی این نکات تکیه کنیم و بزرگشون کنیم تا بتونیم از این راه وارد بشیم که تلاش بی نهایت زیادی برای جلوگیری از فحاشی انجام شد ولی متاسفانه پاسخی دریافت نشد !؟!؟!؟ [/size:3134bd1804][/color:3134bd1804]
من ایراد دیگه رو به عابدینی وارد می دونم !! من احساس می کنم عابدینی دلگرمی ای برای این تیم نداره !! این عابدینی حتی دیگه عابدینی پارسال نیست که از ناداوری های ما در برنامه های گوناگون مثل 90 و ... دفاع کنه ... من از عابدینی ، همون عابدینی ای رو می خوام که با یک قاطی کردن ، کفاشیان رو کرد رئیس فدراسیون فوتبال ایران ....
-

pedram_1367
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط milad8708 » جمعه آگوست 31, 2012 12:38 pm
[quote:0542b60035="mahyarmaya"]بازی فولاد با پیروزی یه سنگ خورد به سر فرکی (میزبان اهوازی ها بودن) مسئول این قضیه گفت:سنگ نه از سمت پیروزی ها بود نه از سمت فولادی ها.این یعنی چی؟!این یعنی کمیته انضباطی تقریبا ادله اثبات نداره.
بازی دربی تهرانی ها بازی کاملا متوقف میشه بایت سنگ پرت کردن!اما مسئولین میگن یه عده کمی بودن این کار رو کردن!
نظر منطقی من اینه آره درست هستش و باید قبول کرد اما رفتار جوانمردی با چه کسانی؟در چه لیگی؟در لیگی که مدیر عامل موفق قرمز میگوید فوتبال دوستی نمیشناسد.
سرمربی آبی ها برای فصل بعد لابی با بازیکنان میکند تا فصل بعد جذب بازیکنان برایشان آسون باشد در فینال جام حذفی با بازیکنان لابی میکن تا جام بدست بیاورن.
1.ما در چنین لیگی بازی میکنیم که توی آبادان در حین بازی هواداران چاقو کشی میکنن ...گوجه به اسطوره ملی میزنن....به بازیکن ایرانی به حکم آبی پوشیدن در بازی بین المللی فحش ناموس میدهن در مقابل اعراب ها ....امـــا شما در مقابل این افراد از حق خودمون میگذرید ؟!
2.سوال بعدی من اینه :شما که اهل صداقت هستین و حق رو از ناحق تمیز میدن چــــــرا از خودتون (باشگاه.هیت فوتبال.فدراسیون)نمی پبرسین چه کردیم که انتظار پاک بودن ورزشگاه را داشتیم؟!
من و شما میدونیم که با این فحاشی ها بزرگ شدیم حالا با چند کلام سرمربی و کاپیتان انتظار دارین پاک بشه ؟
3.قیاس پاک بودن شما چی هست آقای سراوانی عزیز؟امسال حساس ترین بازی داماش ملوان بود.از یه سمت آمدن و نیامدن هدایتی "از سمت دیگر جمع شدن بازیکنان ملوان که هر کدام نامردی رو در حق ما به نهایت رسوندن (پژمان نوری.مازیار زارع)"فشار های آقای درودگر"باخت فصل قبل اونا و ... با همه این ها آیا ورزشگاه به نسبت سالهای قبل بهتر نبود ؟![/quote:0542b60035]
دوست عزیز، قضیه اینه که با وجود تلاشها و تبلیغات قبل از بازی، فحاشی اینقدر تابلو، ادامه دار و فراگیر بود که هیچ جوری نمیشه انکارش کرد یا از زیرش در رفت. نه میشد گفت عده ای قلیل بودند، نه میشد گفت فحاشی زیاد نبود. اصلا به هیچ وجه قابل دفاع نبود و نیست. از طرف دیگه اینکه توی فلان و بهمان ورزشگاه چه اتفاقی میفته به ما هیچ ارتباطی نداره. معنی نداره چون مسوول فلان باشگاه اونجوری موضع گرفته ما هم باید همونجور چشممون رو بروی واقعیت ببندیم.
سیاست در مقابل رفتار اوباشی که فرهنگ مارو زیر سوال میبرن معنی نداره! من خودم آبرو و پرستیژ شهر خودم رو به هر چیزی ترجیح میدم.
بازم درود میفرستم به شرف آقای سراوانی که نشون داد فرهنگ ما رشتی ها اون چیزی نیست که اوباش و لات ها توی استادیوم نشون دادند.
-

milad8708
- کاربر نسبتا فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am
توسط saravani » جمعه آگوست 31, 2012 12:42 pm
اظهارات درودگر جوی دربی گیلان را ملهتب کرد/ اقدام فرهنگی او فراموش نشده!
مدیر روابط عمومی باشگاه داماش گیلان با ابراز تاسف از آنچه که در جریان دربی گیلان روی سکوهای ورزشگاه عضدی رشت گذشته است، گفت: مدیرعامل ملوان با اظهارات خود جو دربی را ملتهب کرد.
علی احمدی سراوانی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: در ابتدا باید بگویم اتفاقاتی که در جریان دیدار داماش گیلان - ملوان بندرانزلی ر
خ داد به هیچ عنوان برازنده شهر رشت نبود و با وجود تلاشهای زیادی که در جهت تلطیف فضای این مسابقه صورت گرفت بازهم شاهد اتفاقاتی بودیم که از کنترل ما خارج بود.
وی در ادامه از تلاشهای باشگاه داماش برای ایجاد آرامش در خارج از میدان یاد کرد و گفت: در این راستا جلساتی با نهادهای مختلف، لیدرهای هواداران باشگاه و ... داشتیم تا شاید دیدار دو تیم داماش و ملوان در فضایی آرام برگزار شود اما تلاش ما نتیجه لازم را به دنبال نداشت و فضای ورزشگاه عضدی رشت مناسب نبود.
مدیر روابط عمومی باشگاه داماش گیلان عیادت افشین چاووشی از مازیار زارع، پخش برنامههای فرهنگی از صداوسیما و اقدامات مختلف در این راستا را از دیگر برنامههای باشگاه داماش برای آرام کردن جو دربی گیلان عنوان کرد و گفت: با وجود تلاشهای بسیار ما یکسری عوامل دست به دست هم داد تا فضای ورزشگاه ملتهب شود که از آن جمله میتوان به گفتگوی صادق درودگر با برخی رسانهها یک روز پیش از برگزاری دربی گیلان اشاره کرد.
احمدی سراوانی خاطر نشان کرد: آقای درودگر یک روز قبل از بازی داماش - ملوان در نقش سخنگوی کمیته انضباطی وارد عمل شد و اعلام کرد که این مسابقه باید بدون حضور تماشاگران برگزار شود. همین مسئله نارضایتی هواداران داماش را به دنبال داشت و به فضای دربی گیلان التهابی بیشتر بخشید.
وی عدم حضور سرمربی تیم ملوان بندرانزلی در نشست خبری پیش از بازی را از دیگر عوامل بی نتیجه شدن اقدامات فرهنگی برای برگزاری دربی گیلان در فضایی آرام برشمرد و گفت: ما به دنبال آن بودیم که دو تیم داماش و ملوان همزمان با هم وارد زمین شوند و سرمربیان دو تیم در کنار یکدیگر در میدان حضور یابند اما متاسفانه ملوانیها زیر بار نرفتند و پیشنهاد باشگاه داماش را رد کردند.
مدیر روابط عمومی باشگاه داماش گیلان با یادآوری اینکه ملوانیها برای فروکش کردن التهاب دربی گیلان آنطور که باید و شاید همکاری لازم را با باشگاه داماش نداشتند، افزود: متاسفانه آقای درودگر یکسری مسائل هویتی و فرهنگی مطرح کردهاند که شایسته مردم استان گیلان نیست. هنوز از خاطر ورزش دوستان ضربهای که ایشان به صورت بازیکن تیم ملی فوتسال زد، فراموش نشده است که امروز دم از مسائل فرهنگی میزند!
-

saravani
- کاربر افتخاری

-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 07, 2011 12:00 am
توسط meraj130 » جمعه آگوست 31, 2012 12:46 pm
[quote:c6c8304fe0="saravani"]اظهارات درودگر جوی دربی گیلان را ملهتب کرد/ اقدام فرهنگی او فراموش نشده!
مدیر روابط عمومی باشگاه داماش گیلان با ابراز تاسف از آنچه که در جریان دربی گیلان روی سکوهای ورزشگاه عضدی رشت گذشته است، گفت: مدیرعامل ملوان با اظهارات خود جو دربی را ملتهب کرد.
علی احمدی سراوانی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: در ابتدا باید بگویم اتفاقاتی که در جریان دیدار داماش گیلان - ملوان بندرانزلی ر
خ داد به هیچ عنوان برازنده شهر رشت نبود و با وجود تلاشهای زیادی که در جهت تلطیف فضای این مسابقه صورت گرفت بازهم شاهد اتفاقاتی بودیم که از کنترل ما خارج بود.
وی در ادامه از تلاشهای باشگاه داماش برای ایجاد آرامش در خارج از میدان یاد کرد و گفت: در این راستا جلساتی با نهادهای مختلف، لیدرهای هواداران باشگاه و ... داشتیم تا شاید دیدار دو تیم داماش و ملوان در فضایی آرام برگزار شود اما تلاش ما نتیجه لازم را به دنبال نداشت و فضای ورزشگاه عضدی رشت مناسب نبود.
مدیر روابط عمومی باشگاه داماش گیلان عیادت افشین چاووشی از مازیار زارع، پخش برنامههای فرهنگی از صداوسیما و اقدامات مختلف در این راستا را از دیگر برنامههای باشگاه داماش برای آرام کردن جو دربی گیلان عنوان کرد و گفت: با وجود تلاشهای بسیار ما یکسری عوامل دست به دست هم داد تا فضای ورزشگاه ملتهب شود که از آن جمله میتوان به گفتگوی صادق درودگر با برخی رسانهها یک روز پیش از برگزاری دربی گیلان اشاره کرد.
احمدی سراوانی خاطر نشان کرد: آقای درودگر یک روز قبل از بازی داماش - ملوان در نقش سخنگوی کمیته انضباطی وارد عمل شد و اعلام کرد که این مسابقه باید بدون حضور تماشاگران برگزار شود. همین مسئله نارضایتی هواداران داماش را به دنبال داشت و به فضای دربی گیلان التهابی بیشتر بخشید.
وی عدم حضور سرمربی تیم ملوان بندرانزلی در نشست خبری پیش از بازی را از دیگر عوامل بی نتیجه شدن اقدامات فرهنگی برای برگزاری دربی گیلان در فضایی آرام برشمرد و گفت: ما به دنبال آن بودیم که دو تیم داماش و ملوان همزمان با هم وارد زمین شوند و سرمربیان دو تیم در کنار یکدیگر در میدان حضور یابند اما متاسفانه ملوانیها زیر بار نرفتند و پیشنهاد باشگاه داماش را رد کردند.
مدیر روابط عمومی باشگاه داماش گیلان با یادآوری اینکه ملوانیها برای فروکش کردن التهاب دربی گیلان آنطور که باید و شاید همکاری لازم را با باشگاه داماش نداشتند، افزود: متاسفانه آقای درودگر یکسری مسائل هویتی و فرهنگی مطرح کردهاند که شایسته مردم استان گیلان نیست. هنوز از خاطر ورزش دوستان ضربهای که ایشان به صورت بازیکن تیم ملی فوتسال زد، فراموش نشده است که امروز دم از مسائل فرهنگی میزند![/quote:c6c8304fe0]
به این میگن غیرت بچه رشتی - آقای سراوانی درودگر با دوربین 90 مصاحبه کرده و حرفای نا متعارفی رو زده از شما خواهش میکنم که به مهندس عابدینی بگید حتما بیاد روی خط و حق داماش و رشت رو بگیره - حتی این سیلی زدن رو به روش بیاره
-

meraj130
- کاندیدا

-
- تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am
توسط miladcivil » جمعه آگوست 31, 2012 12:51 pm
[quote:ea432c36e7="milad8708"][quote:ea432c36e7="mahyarmaya"]بازی فولاد با پیروزی یه سنگ خورد به سر فرکی (میزبان اهوازی ها بودن) مسئول این قضیه گفت:سنگ نه از سمت پیروزی ها بود نه از سمت فولادی ها.این یعنی چی؟!این یعنی کمیته انضباطی تقریبا ادله اثبات نداره.
3.قیاس پاک بودن شما چی هست آقای سراوانی عزیز؟امسال حساس ترین بازی داماش ملوان بود.از یه سمت آمدن و نیامدن هدایتی "از سمت دیگر جمع شدن بازیکنان ملوان که هر کدام نامردی رو در حق ما به نهایت رسوندن (پژمان نوری.مازیار زارع)"فشار های آقای درودگر"باخت فصل قبل اونا و ... با همه این ها آیا ورزشگاه به نسبت سالهای قبل بهتر نبود ؟![/quote:ea432c36e7]
دوست عزیز، قضیه اینه که با وجود تلاشها و تبلیغات قبل از بازی، فحاشی اینقدر تابلو، ادامه دار و فراگیر بود که هیچ جوری نمیشه انکارش کرد یا از زیرش در رفت. نه میشد گفت عده ای قلیل بودند، نه میشد گفت فحاشی زیاد نبود. اصلا به هیچ وجه قابل دفاع نبود و نیست. از طرف دیگه اینکه توی فلان و بهمان ورزشگاه چه اتفاقی میفته به ما هیچ ارتباطی نداره. معنی نداره چون مسوول فلان باشگاه اونجوری موضع گرفته ما هم باید همونجور چشممون رو بروی واقعیت ببندیم.
سیاست در مقابل رفتار اوباشی که فرهنگ مارو زیر سوال میبرن معنی نداره! من خودم آبرو و پرستیژ شهر خودم رو به هر چیزی ترجیح میدم.
بازم درود میفرستم به شرف آقای سراوانی که نشون داد فرهنگ ما رشتی ها اون چیزی نیست که اوباش و لات ها توی استادیوم نشون دادند.[/quote:ea432c36e7]
دوست همنام من ، قضیه اصلا" چیزی که شما گفتی نیست ! هیچکس حتی mahyarmaya موافق فحاشی یا لاپوشانی نیست .
موضوع اینطور توضیح میدم : الان ما 9 متیاز داریم اگه 3تا از ما کم کنن و همچنین دو بازی خانگی محروم
(که قطعا" تیم اون بازیارو نمیتونه بدون هوادار ببره) و شروع ناکامی در این فصل سخت باشه که 4.5 تیم سقوط میکنن ..............
بعد اگه خدای ناکرده آخر فصل اون چیزی که نباید پیش بیاد ، پیش بیاد ! آیا فرهنگ شهر ما حفظ میشه ؟ آیا معنی برخورد ما واقع بینانه
هست ؟ آیا امثال من و مایی که میگیم کار آقای سراوانی اشتباه بود ، شرافتمونو از دست میدیم ولی بقیه حفظ میکنن ؟
پس لطفا" به همه چیز به چشم شعار نگاه نشه (خطابم کلی بود و شخص خاصی نیست) و منافع تیم هم در نظر گرفته بشه ، ولی حق
با شماست و ما نباید بصورت تاااابلو بگیم چیزی شنده ، بلکه باید از درجه وخامت موضوع با تفکر و زیرکی کم کنیم .
just DAMASH
-

miladcivil
- کاربر ویژه
.png)
-
-
توسط mahyarmaya » جمعه آگوست 31, 2012 12:52 pm
پدرام جان دقیقا موافق هستم اما یه ضرب المثل هست میگه "ابی که ریخته شد دیگه نمیشه جمعش کرد.
من همیشه بعد بازی کامنت نمیزارم برای عصبانیت اما این بازی علاوه به عصابانیت از هواداران و مخصوصا نحوی تیم اومدم کامنت گداشتم چون جو انسانیت و حقوق بشر داشت بیداد میکرد توی سایت .پیشنهادات هم با خودسری مورد تایید قرار نمیگرفت.
نمیدونم چرا از مسولین و تا بچه های سایت رو جو مهر و محبت گرفته بود اما حالا دیگه نمیشه جمع کرد .اگه اون موقع که داشتیم جیغ میزدیم که آقایان کمتر روایت کنید هفته هفتم رو برای این مواقع میگفتم
سراوانی دوست داشتنی میاد میاد توی سایت میبینه که جو حکم بر اینه که بچه ها قبول دارن پـــــــــــــس چرا انار کنم ؟منم به خواسته اینا عمل میکنم و به قول عربها "فــــوقــــع مـــا وقــــع"
-

mahyarmaya
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط hamidjavan » جمعه آگوست 31, 2012 12:58 pm
عابديني: دربيگيلان را در تهران برگزار ميکنيم
عابديني در گفت و گو با خبرگزاري فارس، اظهار داشت: به دليل فحاشي صورت گرفته در ديدار داماش و ملوان و ايجاد فضايي غير ورزشي و غير اخلاقي فصل آينده اگر من مديرعامل باشگاه داماش باشم دربي گيلان را در تهران برگزار ميکنم. جو ورزشگاه آنقدر نامناسب بود که دوست داشتم اين بازي قطع ميشد.
ديدار دو تيم داماش و ملوان با نتيجه تساوي بدون گل به پايان رسيد و تماشاگران دو تيم در طول مسابقه بارها عليه يکديگر فحاشي و از الفاظ رکيک استفاده کردند.
http://www.varzesh3.com/news.do?itemid= ... 9%8A%D9%85
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط
hamidjavan در جمعه آگوست 31, 2012 1:00 pm .
-
hamidjavan
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am
توسط ali126 » جمعه آگوست 31, 2012 1:00 pm
تهران

-
ali126
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am
-
توسط mahyarmaya » جمعه آگوست 31, 2012 1:19 pm
[quote:de71d11eaf="milad8708"][quote:de71d11eaf="mahyarmaya"]بازی فولاد با پیروزی یه سنگ خورد به سر فرکی (میزبان اهوازی ها بودن) مسئول این قضیه گفت:سنگ نه از سمت پیروزی ها بود نه از سمت فولادی ها.این یعنی چی؟!این یعنی کمیته انضباطی تقریبا ادله اثبات نداره.
3.قیاس پاک بودن شما چی هست آقای سراوانی عزیز؟امسال حساس ترین بازی داماش ملوان بود.از یه سمت آمدن و نیامدن هدایتی "از سمت دیگر جمع شدن بازیکنان ملوان که هر کدام نامردی رو در حق ما به نهایت رسوندن (پژمان نوری.مازیار زارع)"فشار های آقای درودگر"باخت فصل قبل اونا و ... با همه این ها آیا ورزشگاه به نسبت سالهای قبل بهتر نبود ؟![/quote:de71d11eaf]
بازم درود میفرستم به شرف آقای سراوانی که نشون داد فرهنگ ما رشتی ها اون چیزی نیست که اوباش و لات ها توی استادیوم نشون دادند.[/quote:de71d11eaf]
خیلی از حرف هامو miladcivil عزیز گفت .
اما دوست عزیزم من و شما همه میدانیم که این دعوای شهری سر هیچ و پوچ هستش اما این دعوا وجود دارد پس باید ماجرا را جمع کرد اما نباید خودکشی کرد .
الان توی گل رافخایی میگه ملوانی ها صبوری کردن و فحاشی نکردن!اما ما شب شعر فحش راه انداختیم.با اعترافات آقای سراوانی مگه میشه منکر شد ؟!ما رقیبی داریم که بدتر از غزه مظلوم نمایی میکنه جلوی این افراد باید اعتراف کرد ؟الان رافخایی میگه کاپیتانشون رو آخر بازی هوو کردن!!!!!! مگه میشه منکر شد ؟* که اون توو بودم باورم میشه چه برسه به بقیه....
الان با اعترافات ما 90 درصد ماجرا رو تیک صحت گداشتیم و هرچی اونا بگن باور ایران و کمیته میشه اما خدایا رو پایین بیاری شهادت بده که ملوانی ج.ب توو آتیش گداشتن دیگه کمیته انظباطی قبول نمیکنه.
تعجب نکنید پور غلامی بگه رشتی ها یه شاهین نجفی هم فحش دادن پس جریمه را شدید کنید!
اما یک بار نمیگن دمتون گرم هرندی "سراوانی"افشین چاوشی که باعث شدید مازیار توی این بازی مورد فحاشی قرار نگیره .اما اعترافات و حرف های خودی تف سر بالاست .در آخر هم باید بگم من تمام حرص و جوشم برای وجه شهرم هستش نه چیز دیگه"1000بار گفتم با تحویل گرفت این اجنبی ها اینا رو بزرگ کردیم .اما اعتراف و قبول کردن این که رشت آدم های فحاشی هستن یعنی خودکشی و ثبت در تاریخ.اینجا مصداق پیدا میکنه که میگن خود کرده را تدبیر نیست.
-

mahyarmaya
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط hamidjavan » جمعه آگوست 31, 2012 1:20 pm
البته من فکر میکنم بهترین کار برای آرام کردن التهاب داربی گیلان اینه که این بازی بدون حضور تماشاگران تیم مهمان برگزار بشه. آن موقع هم میشه فهمید که تقصیر کیه وهم اینکه تماشاگری تحریک کننده وجود نداره. البته این راه حل من برای آرام شدن جو استادیومها تو سایر بازیها هست. اگه واقعا" تو فوتبال ایران میخواد کاری انجام بشه برای کم کردن فحاشیها؟ اما واقعیت اینه که تو ایران همه دنبال نتیجه هستند به هر طریقی بدتر از عربها. همین تفکرهست که باعث میشه یاوری مربی سپاسی با ان سنش بعداز کار محمد علی نظری بازیکن تیمش بعداز بازی باسپاهان وحرکت جوانمردانه اش بگه که امنیدوارم از این حرکت پشیمان نشیم.؟این فوتبال ایرانه همش نتیجه مهمه؟ همین عابدینی که الان براش فحاشی تماشاگران مهم شده چندسال پیش با کت وشلوار می پریدتو زمین وجو را برای داور خراب میکرد ویا بامصاحبه هایش برعلیه فداراسیون وداوران وکمیته داوران برای این دوستان فحش می خرید. اما الان این آقا شده کاسه داغتر از آش . همیشه خیلی راحت میشه کلاه بافرهنگی روی سر خودمون بزاریم وخودمون از اتفاقات و فحاشیها مبراء کنیم . آره آقای عابدینی خیلی زرنگ تشریف دارند وخیلی راحت توپو تو خونه تماشاگران شوت کرد. آفرین آقای عابدینی ؟ اما واقعیت اینه که این بچه های نوجوان همون نوجوانان احساساتی هستندکه زود تحریک میشوند وکاملا" هیجان مدار هستند اینها همانهایی هستند که با یه مصاحبه شما برعلیه کل مسولان شهر واستان می ایستادند ویا همیشه گوش به زنگ فراخوان برای استقبال بودند. بگذریم آخرش هم خودمون ضرر کردیم. البته دم خودم گرم که این بازی را استادیوم نیومدم خیلی مشکل بود اما تونستم که نیام شاید تو این 4سال دوتا ویا 3تا بازی را استادیوم نیومده باشم.
اما اگه این بازی تو کره ماه هم برگزار بشه بازهم حساسیت خوشو داره.
-
hamidjavan
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am
توسط miladcivil » جمعه آگوست 31, 2012 1:44 pm
بيانيه مديرعامل باشگاه ملوان:
هواداران ملوان شايسته تمجيدي تاريخي هستند
==========
دوستان عزیز ، منتقدان خیرخواه و انسان دوست و ......
ببینید این آغای به اصطلاح مدیرعامل چی میگه !؟!
بعد مهندس عابدینی ما میگه : سال بعد دربی گیلان در تهران برگزار میکنیم !!!
just DAMASH
-

miladcivil
- کاربر ویژه
.png)
-
-
توسط mahyarmaya » جمعه آگوست 31, 2012 1:52 pm
از این به من بعد به من بگید امام مهیار
-

mahyarmaya