[quote:b128979b60="777"][quote:b128979b60="mahyarmaya"][quote:b128979b60="777"][quote:b128979b60="mahyarmaya"][quote:b128979b60="abarar1989"][quote:b128979b60="mahyarmaya"]777:اگه به ذهنم میرسه که آدم سصحی نگرب هستی تقصیر خودته....
این لباس امسال استقلال رو مقایسه نکن انشالله امسال اینا استفاده کردن از این طرح کهنه شد ما با اجازه از اونا تقلید میکنیم سال دیگه میپوشیم .
البته میتونی الان هم قیاس کنی...لباس استقلال اهواز هم این قدر رنگ هاشنون بهم شبیه نیست!!!
http://www.esteghlali.com/file/upload/y ... 68_830.jpg
http://s3.picofile.com/file/7411320321/176.jpg
================================================
این شباهت رنگ رو بچه های 6 7 سالی که درس های پیش دبستانی رو پاس کردن تشخیص میدن.[/quote:b128979b60]
واسه یه لباس ببین چی داری میگی!!!!!!!!!!!!!!!![/quote:b128979b60]
خیلی آسون میگی واسه یه لباس.این رنگ لبلس میره توی تاریخ این تیم .توی مخ بنده نمیره که زیر پرجم تیم تهرانی باشم...برای شما قابل هضم میتونی زیر پرچمش باشی.من تا آخر عمرم شده سر این بحث حرف دارم ...رفاقتم رو باها میکنم اما یه قدم از عقیده ام عقب تر نمیام برای عقیدم تا الان نرم و با محبت بودم اما الان تند و برنده حرفم رو میزنم .
من طی یک ماه شده میگم تبدیل میشیم به شعبه استقلال اما همه شما از هویت حرف میزنید .هویتی که خدا بیامرز برای جذب افراد شهر انجام داد تا استقلالی های سمت تیم خودش بیاره و پیروزی ها برن طرف سپیدرودی ها.این رو پسرش هم گفته "اما ما داریم خودمون رو گول میزنیم.
وقتی داماش اومد توو همه اطرافیانم گفتن واااااای استقلال اومد توو زمین.دوستم استقلالی بود خوشحال بود .درد نداره ؟!درد نداره میگیم قرمز آبی نریم اما خودمون تا ریشه آبی پوشیدیم و اونم توی ایرانی که 2تا رنگ رو میشناسن آبی و قرمز.
از چی ناراحت شدی؟ار این که انتقاد تند میکنم ؟از این که زیر باز زور نمیرم ؟من با القاب "دوست من"آبرار"عزیزم" این ماجرا رو توضیح دادم اما همه الکی زیر بغل هم هندونه میزارید.اما من از این به بعد منظورم رو رک میگم چون سطح افکار اینجا (دور از بزرگ های سایت و دوستان )خیلی پایین هستش.توی این سایت افرادی هستن که میگن رنگ مهم نیست !!
آبـــرار مگه ما ادعای هویت و گیلانی رو نداریم ؟ د کـــو پس؟این رنگ رنگ استقلال هستش!!رنگ ما اون رنگی بود برای تلاش کردیم (قرمز و آبی)رنگی که مستقل بود ... و هم به استقلال و هم به پیروزی دهن کجی میکرد.[/quote:b128979b60]
رنگ استقلال از رنگ داماشه!!!!!!!!!!!!!
یکبارتاحالا شده به این جمله فک کنی؟ چراماخودمون روکم وپایین میگیریم؟ چرا فک میکنی مازیرپرچم اون استفراغیم؟ماتافته جدا ازاون تیم هستیم مایک تیم دیگه هستیم
اسم تیممون داماشه رنگشم ابیه چون ازاول باان رنگ شناخته شدودیده شد واون ابی ابیه تاجیه ولی این ابی ماله شهررشته وجداست اگه اینطوری باشه رنگ پیرهن تراکتورم ازپرسپولیسه دیگه هوادارایه تراکتورم باید اونطوری فک کنن وازرنگ پیرهنتیمشون بدشون بیاد[/quote:b128979b60]
من راهی ندارم جز این که از الفبا شروع کنم.باشه.
پله پله با هم میریم جلو
من نه میخوام نسن هوش بگیرم نه میخوام مجازاتت بکنم .میشه به من بگی :
توی ایران 2تا رنگ مهم کدوم هستن ؟
و چه جوری شده که این 2تا رنگ مهم شده .
تو رو بجان هر کی که ذوست داری فکر کن و با انصاف جواب بده[/quote:b128979b60]
من حرفت قبول دارم که توایران اینطوریه واگه کسایه دیگه فک میکنن که رنگ ما ازاستقلال باید فاتحه این فوتبال روخوند ان شاالله این فصل اینقد خوب عمل ونتیجه بگیره تیم ودارایه شخصیت بشه تاکسی نگه رنگ پیرهن تیممون ازاستقلال تاتیم ما بایک پیرهن ابیه دیگه شناخته شه مث تراکتور که خوب نتیجه گرفت ودارایه شخصیت شد ورنگ قرمزپیرهنش شد یک قرمزتراکتوری یادمه محمدابراهیمی بازیکن تراکتورتوبرنامه نودعادل ازش پرسید چراهمیشه مچ بندقرمزمیبندی به رنگ قرمزعلاقه داری گفتاره ولی قرمز تراکتوری ماهم بایدقبول کنیم رنگ ابی داماش بااون استفراغ فرق میکنه اگه همچین حساسی رورنگ این تیم بهت میگم
اقامهیارابیته ابیه داماشیته[/quote:b128979b60]
عزیز من تراکتوری که شما مثال میزنی هر وقت 30 سال پیش اسمش پیروزی تبریز بود می باست یه رنگ قرمزش شک میکردیم اما ما استقلال رشت بودیم و زیر پرچم اون نجوس ها بودیم.