[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - اهدای خون برای زلزله زدگان استان آذربایجان

اهدای خون برای زلزله زدگان استان آذربایجان

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه آگوست 13, 2012 11:31 pm

be nazare bande 2 rokn bayad reayat bebe...
avali:ensaniat
dovom:esalat
adam bayad khoo ensaniata jori hefz bookoone ki esalat ba barja bemaane
va
bayad khoo esalata jooori hefz boookoone k khoo esnaniat az beyn neshe.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط Alireza_s » سه شنبه آگوست 14, 2012 12:38 am

خيلي شلوغ بود تا ساعت 1 طول كشيد
داماش كلبه ي عشق است
ملوان دودكش آن
نماد کاربر
Alireza_s
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه آگوست 14, 2012 11:34 am

من تصمیم گرفته ام که کمتر نظر بدم توی سایت اما در مورد این میخوام حرفی رو بزنم که توی فیسبوکم نوشتم .
عجب خلقی آفریـدی خــدا!!!
تــا قبــل زلزله عــادل فردوسی پور داشــت لهــجه ترکــها رو مسخره میکــرد الان...!!!!!
تــا قبــل زلزله یــارو تـا جک تــرکی نمـی گـفـت روزش "شب نمیشدا امــا الان...!!!!
تــعــادل هم یـه بار امـتحان کنیـم
======================================================
من یادمه توی بازی با تراکتور اون قسمت سردار جنگل(تیفوسی ها)داشت میرخت از بس هم روی هم بودن تا شعار تبریزی خوشگله رو با هم سر بدن...ادامه شعار تبریزی خوشگله به مادر اون افراد برمیگرده که توی استادیوم نبودن.
من نمیگیم شعار ندین (چون چیزی که توی این سایت مهم نیست ایده و حرف منطقی هستش و مهم جـو هستش که توی استایوم میگیره !)اما میگم یاد اون فحش مادری هم باشین که دادین!!!خلاصه کاری کنید که * که هوادار تیم نیستم یا قسم شما رو باور کنم یا دم انزلیچی شما رو .
چیزی که زیاد توی هواداران داما هست بچه ها سن پایین هستش"حداقل برای یگانه بودن شخصیت اون ها احترام بذاریم یا آدم های بد دهن باشید یا آدم های مودب .حداقل رحمی به اون بچه ها بکنید که دوگانگی شخصیت پیدا نکنن .
ماجرای ما دقیـــــــــــــــــــقا حکایت اون قسمت خنده بازار هستش که بچه با باباش توی صف هستش"آذم های صف همه کار زشتی رو انجام میدن تا بچه میخواد انجام بده همه میزنش.
=====================================================
تــــعــادل هم توی این ماجرا ها امتحان کنید .بد نیست
(اون نظرم رو توی گفتگوی آزاد حذف کنید چون جایگاه حرفم اینجا باید باشه)
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Majid_Rasht » سه شنبه آگوست 14, 2012 2:54 pm

اینکه وضعیت ما در رابطه با بحث های قومیتی در کجاست احتیاج به یک گفتگوی ویژه به خود دارد که برخلاف بعضی از دوستان بسیار عزیزم نباید از آن به سادگی گذشت اما حداقل انتظار از دوستان بسیار متعصب و آنان که خود را محصول فرهنگ بالای رشت و گیلان می دانند این بود که در زمانی که جنازه کودگی دو ساله بر دوش پدری با زانوان شکسته آرمیده و در تایپیکی که برای یک حس انسانی ایجاد شده بود کمی بزرگوارانه تر و جدا از حب و بغض قومیتی قلم می زدند و نه به عنوان یک نژاد دیگر بلکه به عنوان یک انسان به کودکی نگاه میکردند که امروز محتاج فقط کمی محبت از مدعیان فرهنگ و تعصب هست . اینکه باید از کامنت های دوستان اظهار تاسف و یا خوشحالی کرد بی شک به دید گاهیمان بستگی دارد که این دیدگاها را خود باید در زمان و مکانی جدا به چالش کشید که بی شک این تایپیک فقط نیاز به یک همدردی و انسان دوستی ساده از ما داشت که ابراز آن خیلی سخت به نظر نمی رسید :?
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط civilboy » سه شنبه آگوست 14, 2012 3:56 pm

[quote:b7c2b5273e="mahyarmaya"]من تصمیم گرفته ام که کمتر نظر بدم توی سایت اما در مورد این میخوام حرفی رو بزنم که توی فیسبوکم نوشتم .
تــا قبــل زلزله عــادل فردوسی پور داشــت لهــجه ترکــها رو مسخره میکــرد الان...!!!!!
تــا قبــل زلزله یــارو تـا جک تــرکی نمـی گـفـت روزش "شب نمیشدا امــا الان...!!!!
من یادمه توی بازی با تراکتور اون قسمت سردار جنگل(تیفوسی ها)داشت میرخت از بس هم روی هم بودن تا شعار تبریزی خوشگله رو با هم سر بدن...ادامه شعار تبریزی خوشگله به مادر اون افراد برمیگرده که توی استادیوم نبودن.
من نمیگیم شعار ندین (چون چیزی که توی این سایت مهم نیست ایده و حرف منطقی هستش و مهم جـو هستش که توی استایوم میگیره !)اما میگم یاد اون فحش مادری هم باشین که دادین!!!خلاصه کاری کنید که * که هوادار تیم نیستم یا قسم شما رو باور کنم یا دم انزلیچی شما رو .
چیزی که زیاد توی هواداران داما هست بچه ها سن پایین هستش"حداقل برای یگانه بودن شخصیت اون ها احترام بذاریم یا آدم های بد دهن باشید یا آدم های مودب .حداقل رحمی به اون بچه ها بکنید که دوگانگی شخصیت پیدا نکنن .
ماجرای ما دقیـــــــــــــــــــقا حکایت اون قسمت خنده بازار هستش که بچه با باباش توی صف هستش"آذم های صف همه کار زشتی رو انجام میدن تا بچه میخواد انجام بده همه میزنش.
(اون نظرم رو توی گفتگوی آزاد حذف کنید چون جایگاه حرفم اینجا باید باشه)[/quote:b7c2b5273e]

ببین دوست عزیز مشکل اینجاست که هر بحثی زمان خاص خودشو داره زمانیکه اولین پستمو اینجا دادم باید به این فکر میکردم که الان همه داغن و هر کی هر حرفی بزنه عکس العمل دوستان یه چیزه دیگه ست، شاید اگه من یه خبر دروغ در تایید کم کاری صدا و سیما یا یه سایت هک شده دروغین میزدم واسه شماها قابل پذیرش تر بود. خودتونم میبینین جوابارو همین الان اگه تبریزیا بگن ما مظلومیم لطفا پایتختو به تبریز منتقل کنین بعضیاتون مثه کامنتایه بالایی تایید میکنن چون الان یه بچه اونجا فوت کرده که با دیدنش دله هممون ریش میشه.
حالا یا من نمیتونم منظورمو خوب برسونم یا شما عرضمو متوجه نمیشی
عادل فردوسی پور کجا لهجه شونو مسخره کرد؟! خیلی ببخشید اگه کسی معترض باشه باید همین فردوسی پور باشه (رجوع کنین به بعد از نظر سنجیه پر طرفدارترین تیم ایرانو بازی تراکتور در تبریز و فحاشیشون به فردوسی پور)
شما اشاره کردین به جک، همون ترکایی که الان شما مدافعشون شدی چرا الانو نمیبینن که همونیکه جک میگفت الان از جونش داره واسه کمک به همون ترکا مایه بزار.
اینجا سایت هوادارن داماشه موندم شما که طرفدار داماشمون نیستین چرا این همه پست میدین؟!!!
نظرم کاملا مخالف نظرتونه، همون ترکایی که تو تبریز بدترین فحاشیو به گیلانیا کردن الان کجان که کمک همین داماشیا و گیلانیا رو ببینن؟! یه طرفه با قاضی نرو.
بهتر شمام یکم تعادل امتحان کنین و هر چیزیو اونجور که میخواین نبینین. اینقد صفرو یک نباشین.
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه آگوست 14, 2012 5:16 pm

[quote:0debfb50c0="civilboy"][quote:0debfb50c0="mahyarmaya"]من تصمیم گرفته ام که کمتر نظر بدم توی سایت اما در مورد این میخوام حرفی رو بزنم که توی فیسبوکم نوشتم .
(اون نظرم رو توی گفتگوی آزاد حذف کنید چون جایگاه حرفم اینجا باید باشه)[/quote:0debfb50c0]

ببین دوست عزیز مشکل اینجاست که هر بحثی زمان خاص خودشو داره زمانیکه اولین پستمو اینجا دادم باید به این فکر میکردم که الان همه داغن و هر کی هر حرفی بزنه عکس العمل دوستان یه چیزه دیگه ست، شاید اگه من یه خبر دروغ در تایید کم کاری صدا و سیما یا یه سایت هک شده دروغین میزدم واسه شماها قابل پذیرش تر بود. خودتونم میبینین جوابارو همین الان اگه تبریزیا بگن ما مظلومیم لطفا پایتختو به تبریز منتقل کنین بعضیاتون مثه کامنتایه بالایی تایید میکنن چون الان یه بچه اونجا فوت کرده که با دیدنش دله هممون ریش میشه.
حالا یا من نمیتونم منظورمو خوب برسونم یا شما عرضمو متوجه نمیشی
عادل فردوسی پور کجا لهجه شونو مسخره کرد؟! خیلی ببخشید اگه کسی معترض باشه باید همین فردوسی پور باشه (رجوع کنین به بعد از نظر سنجیه پر طرفدارترین تیم ایرانو بازی تراکتور در تبریز و فحاشیشون به فردوسی پور)
شما اشاره کردین به جک، همون ترکایی که الان شما مدافعشون شدی چرا الانو نمیبینن که همونیکه جک میگفت الان از جونش داره واسه کمک به همون ترکا مایه بزار.
اینجا سایت هوادارن داماشه موندم شما که طرفدار داماشمون نیستین چرا این همه پست میدین؟!!!
نظرم کاملا مخالف نظرتونه، همون ترکایی که تو تبریز بدترین فحاشیو به گیلانیا کردن الان کجان که کمک همین داماشیا و گیلانیا رو ببینن؟! یه طرفه با قاضی نرو.
بهتر شمام یکم تعادل امتحان کنین و هر چیزیو اونجور که میخواین نبینین. اینقد صفرو یک نباشین.[/quote:0debfb50c0]
من اون موقع شما کامنت اول رو گذاشتی خواشتم تشکر کنم از حرفات که تقریبا حرف دل من بود ...زمانی که این تایپیک بوجود اومد کامنت گذاشتم که((من میرم خون بدم برای رضایت خدا و این که خون یه گیلک توی خون اون ترکـها باشه )) اما سریع پاک کردم چون حوصله سر کله زدن با افکار بچه ها رو ندارم (دور از شما)
من مثال عادل فردوسی پور رو زدم چون نماد پیامبر همه شده توی این مملکت.مغز حرفم این نیست که چرا مسخره میکرد بلکه منظورم این بود که ما ایرانی ها چقدر اسیر احساسات خودمون هستیم و در مثال بعدی هواداران داماش رو آوردم که دقیقا مثل همون عادل رفتار کردن"از طرفی فحش مادر میدادن و الان میخوان شعار 2طرفه بدن!!!!!
من منظور شما درک کردم اما یا بد نوشتم منظورم رو یا اینکه جسارتا" متوجه منظورم نشدی.
من اشاره کردم به جک ها "چون خواستم بازم مثال دیگه ای از احساسی بودن و غیر متعادل بودن ایرانی زده باشم"کسایی که smsترکی میدادن تا خوابشون بگیره"دیشب برای 90 زلزله زده ها همsms فرستادن .این آدم ها آدم های سرخوشی نیستن؟
من میگم اگه کمکی"اگه خونی داده بشه برای انسانیت خوبه اما این که شعـار بدیم یا هر چیز دیگه داریم شور میکنیم ماجرا رو البته بازم بستگی به جو ورزشگاه داره که معولا از الکل گیرا تر هستش.
هوادار بودن داماش هم توضیح نیاز نداره .
حالا کجای حرفم رو متوجه نشدی بیشتر توضیح بدم ؟من شناخت خوبی دارم از نظر عقیده هایی که داری چون کامنت هایی که میذاری اکثرا قبول دارم.اما بهتر هستش باز کامنت منو بخونید
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط khorami201 » سه شنبه آگوست 14, 2012 5:39 pm

[size=14:eff9ca06dc][color=black:eff9ca06dc]دلم سوخت،گفتم بنویسم بهتر است.

بگذار بی پرده بگویم برایتان :

بگذارید و بگذرید. . . بگذرید اگر می خواهید از شما بگذرند.

خواندم و خواندم و خواندم.

یکی ندید و گذشت.

یکی دید و گذشت.

یکی دید و نگذشت.

آنکه ندید و گذشت کر و کور بود.

آنکه دید و گذشت بی عقل بود.

آنکه دید و نگذشت ، انسان بود. بامعرفت بود . سرشار حس انسانی بود.

بد کردند؟

بد بودند؟

همه درست . . . ولی ما بد هستیم ؟ ما بد بکنیم؟

من گیلانیم ، من رشتیم ؛

اما یادم نرود من یک انسان گیلانیم ، من یک انسان رشتیم. . .

همانگونه که به وقتش خرد میکنم دهانی را که به ریشه و اصالتم توهین کند ، به وقتش میگیرم به دل و جان دست بی پناه و درماندگان را.

من دودمان ، یاوه گو به شهر و اصالت و ریشه ام را به باد میدهم ولی حریف فتاده را پای نمیزنم؛

ما گیله مردیم گیله مرد. مبادا مبادا گیل باشیم و مرد نباشیم ، مبادا مرد باشیم و گیل نباشیم. . . .[/color:eff9ca06dc][/size:eff9ca06dc]

[color=black:eff9ca06dc][b:eff9ca06dc]مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای گرفتی مردی[/b:eff9ca06dc][/color:eff9ca06dc]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » سه شنبه آگوست 14, 2012 5:46 pm

بچه ها توی فضای مجازی بچه های لاهیجان و چند شهر دیگه باهم قرار گذاشتند یکروز برند پایگاه انتقال خون باهم خون بدند و عکسهای جالبی هم گرفتند خیلی هم استقبال شد نظرتون چیه یک روز توی همین هفته انتخاب کنیم همه با لباس داما بریم خون بدیم و عکس هم بگیریم؟ /12/
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه آگوست 14, 2012 7:46 pm

یه توضیح بدم که من می خواستم دکمه تشکر رو برای Majid_Rasht نه دوست عزیزمون civilboy .
من با این توضیح که حرف و عملمون با هم بخونه موافق هستم .. ایکاش فضایی می شد درست بشه که اینقدر تو استادیوم ها فحاشی نشه ، اینقدر واسه هم جک ساخته نشه ، واقعا دنبال چی هستیم؟ به کجا می رسیم؟
به قول یکی از دوستان بلد نیستیم با هم کری بخونیم در حالی که فحش ندیم.. بلد نیستیم اعتراض کنیم در حالی که توهین توش نباشه...
اما من می گم بالاخره برای هرچیزی یه راهکاری وجود داره ! چطور الان با این همه مشکلات داوری که علیه ما هست و این همه حق خوری هواداران اکثرا برای اینکه ضد داور شعار بدن میگن داور هو هو ، یا داور بی تجربه یا از این دست درحالی که تو همین شعارها هم هوادار اکثرا تو اوج حساسیت یا عصبیت هستند و شاید رگ گردنشون هم بیرون بزنه ... روزی که این شعارها رو باب می کردیم همه دنبال همون شعار توپ ، تانک فشفشه بودن ولی الان دیگه واقعا انگشت شمار از عده ای ببینیم..
اما مشکل اصلی اینه که سو استفاده می کنند، تفاوت قائل میشن ، حق رو می خورند و اینجوری میشه که هوادار باز هم شروع می کنه میگه وقتی واسه من فرقی نمی ذارند با خیلی هوادارا پس بذار منم بگم!
همین تو جامعه ما و در مسائل دیگه هم وجود داره؛
دوستان بحث بازی تراکتور رو کردند...من نمی خوام زیاد بحث رو باز کنم ولی خدا شاهده قبل و بعد از بازی اول پارسال دروغ نگفته باشم ده ها و حتی صدها کامنت و ایمیل فحاشی خطاب به من یا ما می رسید. روز بازی و بعدش بیشتر از 100 تا ایمیل و کامنت از طرف اونوری ها داشتم اما هیچ کدومتون متوجه نشدید و نگفتم، چون من می دیدم که ایمیل هایی هم بود که میگفتند درست نیست این اختلافا وجود داشته باشه یا ...
نمی خواستم اینو بگم ولی همین دوستان ما در شهر همسایه بدترین فحاشی ها رو روزی نیست که برام ایمیل می کنند یا کامنت می ذارند اما من هرگز یه تعداد رو به چشم همه نمی بینم! این یه سری مشکلات فرهنگی هست که ما ها رو به جون هم انداخته ... حالا این دلیل میشه که خود من هم مثل اونا عمل کنم یا براشون دعای مرگ کنم؟! یا اگر مشکلی براشون پیش اومد بگم فدای سرم چون اونا اینطور نشون می دن؟
باور کنید برای بدترین دشمنم هم چنین دعایی رو نمی کنم!
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » سه شنبه آگوست 14, 2012 9:41 pm

[quote:c9a3af63c6="777"]فقط میتونم بگم متاسفم ازاینکه بحث سراین حادثه قومیتی شدوبه بازیه داماش وتراکتورکشیده شد
من فقط یک پیشنهاددارم برایه کسانی که بحث روقومیتی میکنن وودرقبال این حادثه ابرازبی تفاوتی میکنن برن عکس هایه این حادثه رونگاه کنن بدون این که حس کنن که اون جانباختهها ومجروحان ترک هستنداونوقت چه نظری دارن؟؟؟؟؟[/quote:c9a3af63c6]

ببین عزیز جان ، نظرات متفاوت هست . من نمیگم متاسف نباشیم و یا کمک نشه ، اما من میگم افراط و تفریط نشه !
اصلا" نمیشه در نظر نگرفت که اینا ترک هستن ........ آقا بارها گفتم و باز میگم که چنین حوادثی بده اما ..............
من کوتاه و سربسته بهتون میگم : همین ترکهایی که تو رشت هستن و کارگری میکنن و فروشندگی میکنن و ...........
همین که پاشونو میزارن محلشون هزاران چرند میگن ، یه بابایی با 70 سال سن ، داشت همینجا شعر میگفت که حسابی
جوابشو دادم بطوریکه قبول کرد داره چررررت میگه و عذرخواهی کرد .
در کل همه ترکها سر و ته یه کرباس هستن . من میگم این موضوع باید در نظر داشت ، اما بزرگمنشی و مردانگی گیلکها
بجای خود و کمک رسانی و اظهار تاسف بجای خود ولی باید حالیشون کرد که ما داریم بهتون کمک میکنیم .
(هرچند که نرود میخ هنی در سنگ) .
اما در مورد موضوعی که شما اظهار تاسف کردی و حس کردی به فوتبال ربط داده شده ، شما آزادی هر حسی بکنی ، چون
احساس افراد نشان دهنده طرز فکرشون هست و شما اینطوری فکر میکنی ..... اما قبول داری که حق نداری نسبت به ایده
من اظهار تاسف بکنی ؟ چون اونموقع منم به راحتی میتونم به یه اظهار تاسف ایده خودتو زیر سوال ببرم .
شما مختاری نسبت به این موضوع هر نظری داشته باشی و همچنین من .
ولی متاسفانه شما و خیلی از بچه ها متوجه منظورم نشدی و یا شاید من بد انتقال دادم ...... بیخیالش .
امیدوارم همه چیز درست بشه و هیچ حادثه ای هم در جهان پدید نیاد که باعث تاسف و ناراحتی مردم بشه .
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط miladcivil در سه شنبه آگوست 14, 2012 9:50 pm .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » سه شنبه آگوست 14, 2012 9:45 pm

تبریز که هیچی، اگه این اتفاق توو اسراییل یا آمریکا هم میفتاد وظیفمون بود تا به مردمش کمک کنیم. اصلانم حرفم شعار نیست! بقول مهرداد ما نباید یه عده رو به چشم همه ببینیم.
وطن یعنی همه دنیا.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » سه شنبه آگوست 14, 2012 9:49 pm

[quote:93275b8d90="MEHRDAD"]یه توضیح بدم که من می خواستم دکمه تشکر رو برای Majid_Rasht نه دوست عزیزمون civilboy .
من با این توضیح که حرف و عملمون با هم بخونه موافق هستم .. ایکاش فضایی می شد درست بشه که اینقدر تو استادیوم ها فحاشی نشه ، اینقدر واسه هم جک ساخته نشه ، واقعا دنبال چی هستیم؟ به کجا می رسیم؟
به قول یکی از دوستان بلد نیستیم با هم کری بخونیم در حالی که فحش ندیم.. بلد نیستیم اعتراض کنیم در حالی که توهین توش نباشه...
اما من می گم بالاخره برای هرچیزی یه راهکاری وجود داره ! چطور الان با این همه مشکلات داوری که علیه ما هست و این همه حق خوری هواداران اکثرا برای اینکه ضد داور شعار بدن میگن داور هو هو ، یا داور بی تجربه یا از این دست درحالی که تو همین شعارها هم هوادار اکثرا تو اوج حساسیت یا عصبیت هستند و شاید رگ گردنشون هم بیرون بزنه ... روزی که این شعارها رو باب می کردیم همه دنبال همون شعار توپ ، تانک فشفشه بودن ولی الان دیگه واقعا انگشت شمار از عده ای ببینیم..
اما مشکل اصلی اینه که سو استفاده می کنند، تفاوت قائل میشن ، حق رو می خورند و اینجوری میشه که هوادار باز هم شروع می کنه میگه وقتی واسه من فرقی نمی ذارند با خیلی هوادارا پس بذار منم بگم!
دوستان بحث بازی تراکتور رو کردند...من نمی خوام زیاد بحث رو باز کنم ولی خدا شاهده قبل و بعد از بازی اول پارسال دروغ نگفته باشم ده ها و حتی صدها کامنت و ایمیل فحاشی خطاب به من یا ما می رسید. روز بازی و بعدش بیشتر از 100 تا ایمیل و کامنت از طرف اونوری ها داشتم اما هیچ کدومتون متوجه نشدید و نگفتم، چون من می دیدم که ایمیل هایی هم بود که میگفتند درست نیست این اختلافا وجود داشته باشه یا ...
نمی خواستم اینو بگم ولی همین دوستان ما در شهر همسایه بدترین فحاشی ها رو روزی نیست که برام ایمیل می کنند یا کامنت می ذارند اما من هرگز یه تعداد رو به چشم همه نمی بینم! این یه سری مشکلات فرهنگی هست که ما ها رو به جون هم انداخته ... حالا این دلیل میشه که خود من هم مثل اونا عمل کنم یا براشون دعای مرگ کنم؟! یا اگر مشکلی براشون پیش اومد بگم فدای سرم چون اونا اینطور نشون می دن؟
باور کنید برای بدترین دشمنم هم چنین دعایی رو نمی کنم![/quote:93275b8d90]

مهرداد جان شما حرفات درست و منطقی ، اما فکر نمیکنم هیچ انسانی بر روی زمین حتی آرزوی مرگ دشمنش هم بکنه .
دشمن باید در جای خودش شکست داد و خلاااااااااص .
متاسفانه یه جوی پیش اومده که همین ترکهیی که تا نیم ساعت قبل زلزله بدترین افراد از دید همه بچه های همین سایت
و بچه های رشت و گیلان بودن ، با یه تکان وکان زمین تبدیل به فرشته هایی شدن که پر کشیدن رو به آسمون .
من نظرم اینه این سیاست یک بام و دو هوایی باید از ذهنیت مردم پاک بشه ، سر موضع خودشون بمونن اما کمک جای خود
خون دادن جای خود ، تسلیت و کمک روحیه ای جای خود .......
متاسفانه چون تو کشور ما مسئولین همین سیاست دارن و کشور داره اینطور اداره میشه ، مردم هم ناخواسته چنین شدن
که خیلی بده .
به امید روزی که ایرانی آباد ، بدون کوچکترین جنگ و بحث قومیتی داشته باشیم و همه اقوام حقوق یکدیگر رعایت کنن و فقط
در گرفتاری ها و مشکلات هموطن نشیم .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط nima_beckham » چهارشنبه آگوست 15, 2012 6:30 am

[quote:163824d878="raincityboy"]بچه ها توی فضای مجازی بچه های لاهیجان و چند شهر دیگه باهم قرار گذاشتند یکروز برند پایگاه انتقال خون باهم خون بدند و عکسهای جالبی هم گرفتند خیلی هم استقبال شد نظرتون چیه یک روز توی همین هفته انتخاب کنیم همه با لباس داما بریم خون بدیم و عکس هم بگیریم؟ /12/[/quote:163824d878]

میشه لینک عکساشونو بزاری ...
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه آگوست 15, 2012 6:41 am

من نظرات دوستان رو خواندم ....
نظر من کمکان همونی هست که در گفتگوی آزاد نوشتم ... اما با بیشتر گفته های میلاد موافقم . ..
دیروز رادیو ورزش داشت برنامه پنجره ای رو به شب رو پخش می کرد که از ساعت 10 تا 2 طول میکشه و لابه لاش ملت می تونند بیان و نظراتشون رو بدن و سوالاتی که از کارشناسان برنامه دارند رو بپرسن ... دیشب خیلی از مردم داشتند تسلیت می گفتند و ... یک دفعه مجری برنامه برگشت و یک تز داد که واسه من عجیب بود !!!! اونم این بود " همه بازیکنان فوتبال بیان و نفری 200000 تومان پول بدن به زازاه زده ها "
از نظر من کمک کردن باید با اخلاص و رضای قلبی باشه ولی اگه قرار هست به زور کمک جمع کنیم دیگه هیچ ارزشی نداره و میبشه مثل دوران مدرسه ماها که یک دفعه در کلاس باز می شد و مدیر با یک پلاستیک میومد تو و می گفت برای جشن 22 بهمن باید کمک کنین !!!!
من می گم نباید سوار بر موج باشیم ... هیچ موجودی از انسان و حیوان گرفته راضی به مرگ هم نوعش نیست و نخواهد بود اما اینکه تا هفته قبل همه با ترک ها مشکل داشتند و بد و بیراه می گفتند و می شنویدند و حالا بر طور مثال تو فیس بوک عکس هایی می ذارند که ای وای ایران نابود شد و ... ، یکم من رو به شخصه آزار می ده !!! این وسط مظلوم نمایی ها هم ادامه داره ... از نماینده مجلس گرفته که میگه باید 3 روز عزای عمومی اعلام بشه تا هشدار که چرا خنده بازار پخش شد ؟!!؟؟؟
این وسط هم سوءاستفاده هایی میشه که نمی دونم اصلا ربطی به موضوع داره یا نه !؟ مثلا اینکه اگه سگ نجس هست پس چرا در امداد و نجات استفاده میشه ؟!؟ یا اینکه اگه همچین چیزی در سوریه یا فلسطین بود آیا فلان یا فلان می کردند و ....
دیشب داشتیم به یکی از دوستامون صحبت می کردیم و اون هم بد جوری جوگیر شده بود و حتی اگه ولش می کردیم می خواست سینه خیز بره تا محل زلزله زده !! و من بهش گفتم فکر نکن اینجور حوادث تمام میشه تو ایران ... ما روی گسلی هستیم که خیلی فعال هست و متاسفانه رشت و ناحیه شمالی هم روی فعال ترین هاش !!! و اگه زلزله ای بیاد مطمئن باش خانه های هم محلی هات روشون خراب میشه حالا شهر بماند ... امیدوارم اونروز هم همه به یاری ما بیان ...

فقط یک چیزی به دوست عزیزمون civilboy هم بگم که در آخرین برنامه 90 ، فردوسی پور در جواب یکی از مهمانان تلفنیش که داشت می خندید ، گفت چرا می خَند ، ید !!!! که اشاره مستقیم به اون هوادار تراکتوری بود که توی اون کلیپ معروف از هواداران تراکتور به 90 معترض شده بودند ... همون فرده پوس
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط civilboy » چهارشنبه آگوست 15, 2012 7:13 am

[quote:95fffb2597="MEHRDAD"]یه توضیح بدم که من می خواستم دکمه تشکر رو برای Majid_Rasht نه دوست عزیزمون civilboy .
باور کنید برای بدترین دشمنم هم چنین دعایی رو نمی کنم![/quote:95fffb2597]
بازم میگم اگه این حرفا یک یا دو ماه بعد از زلزله پیش میومد یا حتی بعد از بازیه تراکتور داماش در این فصل خیلی از نظرات متفاوت بود این به این معنیه که خیلیا اینجا دمدمی مزاجن و تحت تاثیر جو.
شما باز عرائضمو متوجه نشدین، کی اینجا دعایه مرگ واسه کسی کرد؟! کی گفت بگیم فدای سرمون؟! بحثم اینه هر چیزی سر جایه خودش. شما قطعا به سایتایه دیگه سر میزنین انصافا خودتون فک نمیکنین دیگه بعضیا زیادی این موضوع رو دارن کشش میدن؟ یه هفته گذشته و کل رسانه ها به این موضوع پرداختن باز میگن چرا عزای عمومی اعلام نمیشه؟ انصافا بزرگی زلزله بم با این حادثه قابل قیاسه؟ اگه بحث اینه که فرقی نمیکنه چه یه نفر بمیره چه یه میلیون نفر پس دو سال پیشم باید برای استان فارس عزای عمومی اعلام میشد. غیره اینه...
من حرفم اینه. اصل موضوع یعنی کمک کردن به هم نوع رو اکثرا قبول دارن ولی یه فرقی باید بین کمک کردن و سواری دادن باشه. تازگیام که گیر دادن به روز قدس که باید این روز روز اذربایجان بشه.
متاسفانه دوستانه ترکمون از هر حادثه ای واسه منافع شخصیه خودشون استفاده میکنن و یه ذره بین گرفتن دستشون تا حتی کشته شدن مگسی در اذربایجانو بزرگ کنن و یه حادثه ملی نشون بدن.
در مورد بازیه فصل پیش اتفاقا شما روز قبل و بعد از بازیم فرمودین ایمیلهای فحاشیه زیادی واستون اومده و همه رو در جریان گذاشتین
ایکاش فقط ایکاش یه دقیقه به دور از هرگونه جانبداری و احساسات به این ور قضیه م فک کنین، همون تبریزیایی که لفظا و عملا با ایران مشکل دارن و فقط اذربایجان اذربایجان تو زبونشون میچرخه چرا شاکین و چرا این همه احساسات مردم ایرانو نمی بینن، واسه اثبات حرفامم چن هفته صبر کنین تا بازی استقلال یا پرسپولیس با ترکتور تو تبریز وشعاراشون
شاید تو رشت و استادیومهای دیگه نشه یه استادیومو به کل شهر بسط داد ولی در تبریز اینگونه هست، هر کی چن سال اونجا دانشجو بوده یا زندگی کرده باشه اینو میفهمه.
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان