[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - رنگ و طراحی لباس داماش تغییر می کند

رنگ و طراحی لباس داماش تغییر می کند

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط only_abarar » سه شنبه جولاي 31, 2012 12:14 pm

بهترین رنگهای ممکن انتخاب شد الکی حاشیه درست نکنید
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط 888 » سه شنبه جولاي 31, 2012 12:19 pm

[quote:961b09e886="golsar"]عالیــه
ایشـالا برنـدش هـم تغییـر میکنـه ؟ :!:[/quote:961b09e886]

امروز بازیکنا رو نزدیک هتل دیدم لباساشون جدید بود.مشکی رنگ و ارم ادیداس داشت (لباس بازی نه لباسی که قبل یا بعد بازی میپوشن) فکر کنم مثل پارسال دوباره ادیداس میشیم.

درضمن در مورد رنگ پیراهن هم این اتفاق دقیقا همونی بود که میخواستیم. اعتراضا بی دلیله واین رنگ هیچ ربطی به استقلال ورسپولیس نداره ریشه این تیم فوتبال رشت از قدیم ابی یا مشتقات اون بوده .حالا فیروزه ای قشنگ هست ولی دوباره تغییر رنگ ایجاد نشه بهتره.
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط reza_7789 » سه شنبه جولاي 31, 2012 12:30 pm

ما طرفدار داماشیم تا آخرش با هاشیم. بخاطر اینکه از قدیم رنگ پیراهنش آبی بود بهتر رنگشو عوض نکنیم .خواهشاً رو رنگ پیراهن حساس نباشید داماش شهر باران عشقه .
نماد کاربر
reza_7789
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط zxzx » سه شنبه جولاي 31, 2012 12:33 pm

چرا بعضی از دوستان اعتراض بی مورد انجام میدند ریشه این تیم ابی بوده ریشه سپیدرود هم قرمز هیچوقت نمیشه رنگ لباس سپیدرو رو کرد ابی
همین ابی پر رنگ از همه زیبا تر هستش باید از عابدینی تشکر کنیم که به خواسته هواداران گوش کردند و رنگ قرمز که هیچ نسبتی با داماش نداشت رو حذف کردند
خوب نیست لباس اول تیم مدام عض بشه تازه دوستان یاد ابی فیروزه ای افتادند
فرض کنید از فردا رنگ تیم ابی فیروزه ای بشه سر بازی داخل ورزشگاه یک سری پیراهن قرمز داماش رو میپوشند یک سر پیراهن اصلی داماش رو یک سری پیراهن جدید داماش( ابی فیروزه ای) یک سری هم لباس پگاه!!!!
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه جولاي 31, 2012 12:35 pm

[quote:acdc05b662="golsar"]کـلا همیـشه یـه سـری از دوستـان ناراضـی هستـن . . .
اون زمـان کـه صحبـت فروش تـیم شـده بـود همـه خواستـار ایـن بـودن کـه رنـگ لبـاس عوض نشـه و آبـی بمـونه ، حـالا کـه قـرارِ رنـگ قرمـز از لبـاس حـذف بشـه و رنـگ آبـی کـه ریـشه و اصـالت ایـن تیـم هسـت بـرای لـباس دامـاش بـمونـه دیگـه اعـتراض بعـضـیها بی مورده ![/quote:acdc05b662]
من یکی از کسایی هستم که معترض هستم و میخوام دفاع کنم از عقیده امیدوارم شما هم جوابت منطقی باشه.
شما میگی آبی توی اصالت ماست؟!کدوم اصالت ؟استقلال رشت منظورت هستش؟تو راضی اون اصالت مسخره باز ادامه داشته باشیم ؟
کی آبی رو جـز اصالت تیم های رشتی میدونه ؟چند درصد مردم ایران آبی رو برای رشتی ها میدونن؟چند درصد آبی رو جز اصالت استقلالی ها میدونن؟!
نگید مردم ایران رو بیخیال "چون همه ما 90 رو میبینیم که این هفته چه آبرویی از داماش میبره یا چه حق و ناحقی میکنه چون وجه شهر و مردم شهر و داماش برامون مهمه"و مهم هستش که ایران چی فکر میکنه درمورد ما میکنه پس نباید بیگیم بیخیال افکار عمومی.
ایران الان فکر میکنه که داماش رو برای آبی بودن یا بهتر بگیم استقلالی بودنش میام .من قبول دارم شعار هایی میدیم که این حرف رو نقض میکنه اما همون طوری که ما بازی مس و سپاهان و صبای قم رو نگاه نمیکنیم که چه شعاری میدنن اونها هم ما رو نگه نمیکنن و اونی رو میدونن که روی روزنامه توی 90 و... میگین که اونها هم ....
گلسار جان بعد این که جواب این سوال منو دادی بگو
چـه اشکالی داره همین لباس باشه ؟کی به این لباس اعتراض داره ؟کی میگه م اس اسی هستیم کی میگه میتونه بگه پیروزی هستیم؟اگه قرمز هم بیشتر بشه کسی نمیتونه افترا بزنه که ما طرفدار تیمی هستیم و افکار عمومی هم لال میکنیم البته با این پیش زمینه که داماش 2 3 سال هست که با رنگ آبی قرمز هست و همه ایران به این عادت کردن .
یعنی منظورم اینه اگه لباسمون همین باشه و شاید یک مقدار قرمزش بیشتر بشه حاشیه درست میشه ؟!!!!
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه جولاي 31, 2012 12:42 pm

آبرار ها ...من بی منطقم :)باشه ؟اما شما هم فقط دارید میگید آبی از قدیم بوده .خوب پس چرا ساکت داشت میومد گقت اس اس رشت میشه شما ها حمایت نکردید ؟چرا ترسدید ؟منظورتون این که آبی داماش با آبی استقلال فرق میکنه :!: ؟خب خنده داره دیگه .شما خدا رو هم پایین بیارید ایرانی آبی رو برای اس اس میدونه و سایه اون تیم سر تیم ماست.
این قدر تکرار نکنید از قدیم بوده و جز اصالت!!!چون اسم این تیم اس اس بود یعنی یه اشتباه بزرگ.برام دلیل بیاریــــــــــــــــــــــــــــــد چرا همین لباس نباشه .؟
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط mahyarmaya در سه شنبه جولاي 31, 2012 12:49 pm .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط zxzx » سه شنبه جولاي 31, 2012 12:48 pm

گور پدر تیم های استقلال و پرسپولیس نمیدونم انگار فقط این دو تیم هستند که از این رنگ استفاده میکنند با این حساب منچستر هم از پرسپولیس تقلید کرده چلسی هم که 100 درصد از روی رنگ استقلال لباسشو طراحی کرده
از زمانی که من یادم میاد لباس داماش ابی بوده لباس سپیدرود قرمز هیچ ربطی هم به این دو تیم متنفر تهرانی نداره مگه چندتا رنگ داریم ( قرمز ابی سبز زرد سفید)
دوستانی که میگن مخلوطی از رنگ ابی و قرمز شبیه به بارسا باشه اتفاقا ایده بسیار خوبی هستش اما نه الان ایکاش همون زمان افتتاح داماش چنین ایده ای داده میشد لباس اول نصف قرمز و نصف ابی مثل بارسلون لباس دوم هم مثل بارسا هر سال یک رنگ اما الان امکان پذیر نیست بعد از n بار عوض کردن رنگ لباس دوباره بریم سراغ یک طرح دیگه خداییش دیگه خیلی ضایع است
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه جولاي 31, 2012 12:57 pm

[quote:c4b5d9ceef="zxzx"]گور پدر تیم های استقلال و پرسپولیس نمیدونم انگار فقط این دو تیم هستند که از این رنگ استفاده میکنند با این حساب منچستر هم از پرسپولیس تقلید کرده چلسی هم که 100 درصد از روی رنگ استقلال لباسشو طراحی کرده
از زمانی که من یادم میاد لباس داماش ابی بوده لباس سپیدرود قرمز هیچ ربطی هم به این دو تیم متنفر تهرانی نداره مگه چندتا رنگ داریم ( قرمز ابی سبز زرد سفید)
دوستانی که میگن مخلوطی از رنگ ابی و قرمز شبیه به بارسا باشه اتفاقا ایده بسیار خوبی هستش اما نه الان ایکاش همون زمان افتتاح داماش چنین ایده ای داده میشد لباس اول نصف قرمز و نصف ابی مثل بارسلون لباس دوم هم مثل بارسا هر سال یک رنگ اما الان امکان پذیر نیست بعد از n بار عوض کردن رنگ لباس دوباره بریم سراغ یک طرح دیگه خداییش دیگه خیلی ضایع است[/quote:c4b5d9ceef]

خوب همین خط قرمز که جلوی پیراهن بود اگه یه خورده کلفت تر بشه و عمودی باشه مثل لباس بارسای امسال میشه ! نظر ها متفاوت هست ولی با این کار فکر کنم دیگه نشه کاری کرد ! امروز با پیراهن یک دست آبی بازی کنه خیلی ضد حال میشه :? تازه لباس قبلی داشت جا میفتاد !
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه جولاي 31, 2012 1:02 pm

[quote="zxzx"]گور پدر تیم های استقلال و پرسپولیس نمیدونم انگار فقط این دو تیم هستند که از این رنگ استفاده میکنند با این حساب منچستر هم از پرسپولیس تقلید کرده چلسی هم که 100 درصد از روی رنگ استقلال لباسشو طراحی کرده
دوستانی که میگن مخلوطی از رنگ ابی و قرمز شبیه به بارسا باشه اتفاقا ایده بسیار خوبی هستش اما نه الان ایکاش همون زمان افتتاح داماش چنین ایده ای داده میشد لباس اول نصف قرمز و نصف ابی مثل بارسلون لباس دوم هم مثل بارسا هر سال یک رنگ اما الان امکان پذیر نیست بعد از n بار عوض کردن رنگ لباس دوباره بریم سراغ یک طرح دیگه خداییش دیگه خیلی ضایع است[/quot ملوان
فجر سپاسی
صباي قم
سپاهان
راه آهن
سايپا
نفت تهران
پرسپوليس
استقلال
تراکتورسازي
داماش گيلان
نفت آبادان
آلومينيوم
فولاد
گهر زاگرس
پيکان
مس
ذوب آهنe]یکی آبی یا قرمز میپوشه جز داماش؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!فولادی ها هم حکم ما رو دارن چون شهرشون یکی آبی داره و اس اسی هستن و فولاد هم قرمز.جز ما کسی آبی نمیپوشه.بـــــــــــازم بگم ؟!
منظقی حرف بزن آبرار جان یا شوخی نکن.منچستر و چلسی چه ربطی به اینجا داره ؟!اونجا اگه فرهنگ نداشتن مثل ایرانی ها کل انگلیس منچستر و چلسی رو دوست داشتن و 2قطبی بود این شرایط میشد اما اونجا هر کی تیم خودش رو میپرسته مثل سپیدرودی ها نیس که بازی با لنگ قرمز بپوشه. من نباید این حرفا توی این سایت بزنم اما برای روشن شدن باید گفت.اونجا منچستر خون لیوریول رو میخوره اما هر دو قرمز هستن پس آسمان رو با زمین قیاس نکن.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه جولاي 31, 2012 1:16 pm

[quote:26742ab1c2="nima_beckham"][quote:26742ab1c2="zxzx"]گور پدر تیم های استقلال و پرسپولیس نمیدونم انگار فقط این دو تیم هستند که از این رنگ استفاده میکنند با این حساب منچستر هم از پرسپولیس تقلید کرده چلسی هم که 100 درصد از روی رنگ استقلال لباسشو طراحی کرده
دوستانی که میگن مخلوطی از رنگ ابی و قرمز شبیه به بارسا باشه اتفاقا ایده بسیار خوبی هستش اما نه الان ایکاش همون زمان افتتاح داماش چنین ایده ای داده میشد لباس اول نصف قرمز و نصف ابی مثل بارسلون لباس دوم هم مثل بارسا هر سال یک رنگ اما الان امکان پذیر نیست بعد از n بار عوض کردن رنگ لباس دوباره بریم سراغ یک طرح دیگه خداییش دیگه خیلی ضایع است[/quote:26742ab1c2]

خوب همین خط قرمز که جلوی پیراهن بود اگه یه خورده کلفت تر بشه و عمودی باشه مثل لباس بارسای امسال میشه ! نظر ها متفاوت هست ولی با این کار فکر کنم دیگه نشه کاری کرد ! امروز با پیراهن یک دست آبی بازی کنه خیلی ضد حال میشه :? تازه لباس قبلی داشت جا میفتاد ![/quote:26742ab1c2]
دقیقا .این حاشیه درست نمیکنه"""تیم هر سال دیگه تغییر نمیکنه و دیگه تیکه و کنایه نمیشنویم """""""""لباس خاصی توی لیگ میشیم"""""""""و از همه مهم تر ضد اون تهرانی ها محسوب میشیم """""""""خــب پس چرا آبی باشه ؟!!!!!!!!!
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط majid13 » سه شنبه جولاي 31, 2012 1:23 pm

واسه من فقط لباس اول مهم بود که آبی باقی موند لباس دوم اصلا اهمیت نداره. در ضمن اونایی که میگن رنگش باید مثل پگاه مشید رو قبول ندارم! خدایی الان تمام استادیوم یا پیراهن یا پرچم این تیم با این رنگو دارند، اگه عوض شه چندسال طول میکشه تا کل استادیوم همرنگ آبی پگاه بشه.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه جولاي 31, 2012 1:28 pm

[quote:0b1c285759="mahyarmaya"][quote:0b1c285759="nima_beckham"][quote:0b1c285759="zxzx"]گور پدر تیم های استقلال و پرسپولیس نمیدونم انگار فقط این دو تیم هستند که از این رنگ استفاده میکنند با این حساب منچستر هم از پرسپولیس تقلید کرده چلسی هم که 100 درصد از روی رنگ استقلال لباسشو طراحی کرده
دوستانی که میگن مخلوطی از رنگ ابی و قرمز شبیه به بارسا باشه اتفاقا ایده بسیار خوبی هستش اما نه الان ایکاش همون زمان افتتاح داماش چنین ایده ای داده میشد لباس اول نصف قرمز و نصف ابی مثل بارسلون لباس دوم هم مثل بارسا هر سال یک رنگ اما الان امکان پذیر نیست بعد از n بار عوض کردن رنگ لباس دوباره بریم سراغ یک طرح دیگه خداییش دیگه خیلی ضایع است[/quote:0b1c285759]

خوب همین خط قرمز که جلوی پیراهن بود اگه یه خورده کلفت تر بشه و عمودی باشه مثل لباس بارسای امسال میشه ! نظر ها متفاوت هست ولی با این کار فکر کنم دیگه نشه کاری کرد ! امروز با پیراهن یک دست آبی بازی کنه خیلی ضد حال میشه :? تازه لباس قبلی داشت جا میفتاد ![/quote:0b1c285759]
دقیقا .این حاشیه درست نمیکنه"""تیم هر سال دیگه تغییر نمیکنه و دیگه تیکه و کنایه نمیشنویم """""""""لباس خاصی توی لیگ میشیم"""""""""و از همه مهم تر ضد اون تهرانی ها محسوب میشیم """""""""خــب پس چرا آبی باشه ؟!!!!!!!!![/quote:0b1c285759]

نکته جالب اینجاست که قرار بود هر اتفاقی میفته با هم فکری هوادار ها باشه ! من شب ساعت 5 خوابیدم تا بیدار شدم دیدم اینجوری شده ! بابا یه نظرسنجی و یه خبری و یه حرفی ! من همه پرچمایی که دارم آبی و قرمز هست ! بابا به خدا هیچ تیمی تو ایران همچین لباسی نداشت ! الان فکر میکنید اون قرمز حذف شده اتفاق کوچیکی هست ولی اینجوری نیست بازتاب این اتفاق فردا تو خبر گزاری ها میبینید و کامنت های زیرشو هم میبینید ...
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه جولاي 31, 2012 1:35 pm

[quote="majid13"]واسه من فقط لباس اول مهم بود که آبی باقی موند لباس دوم اصلا اهمیت نداره. در ضمن اونایی که میگن رنگش باید مثل پگاه مشید رو قبول ندارم! خدایی الان تمام استادیوم یا پیراهن یا پرچم این تیم با این رنگو دارند، اگه عوض شه چندسال طول میکشه تا کل استادیوم همرنگ آبی پگاه بشه.[/quote
مجید جان دور از شما که میدونم داماشی هستی
مخاطب خاصی ندارم اما بقیه میتونن با این تغییری که بوجود اومده و به اصالت ما برمیگرده!!!!یا یه تیر دو نشون بزنن یه پرچم استقلال رو بگیرن هم برای داماش تکون بدن هم برای داماش.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mohammadrashti22 » سه شنبه جولاي 31, 2012 1:40 pm

به نظر من رنگ ها خیلی خوب هستند. خیلی خوبه رنگ آبی حفظ شد و رنگ قرمز حذف شد
درود
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » سه شنبه جولاي 31, 2012 1:52 pm

[quote="mahyarmaya"][quote:d99c55d70c="majid13"]واسه من فقط لباس اول مهم بود که آبی باقی موند لباس دوم اصلا اهمیت نداره. در ضمن اونایی که میگن رنگش باید مثل پگاه مشید رو قبول ندارم! خدایی الان تمام استادیوم یا پیراهن یا پرچم این تیم با این رنگو دارند، اگه عوض شه چندسال طول میکشه تا کل استادیوم همرنگ آبی پگاه بشه.[/quote
مجید جان دور از شما که میدونم داماشی هستی
مخاطب خاصی ندارم اما بقیه میتونن با این تغییری که بوجود اومده و به اصالت ما برمیگرده!!!!یا یه تیر دو نشون بزنن یه پرچم استقلال رو بگیرن هم برای داماش تکون بدن هم برای داماش.[/quote:d99c55d70c]
چرا پرچم استقلال خدای شکر بچه های نسل جدید خیلی باشعور هستند و فرق استقلال و داماش رو متوجه میشند شاید دوره پگاه از یک نفر میپرسیدید تیم مورد علاقتون کدومه میگفت اول استقلال بعد پگاه ولی الان مطمئن باش همه میگن اول داماش
بعد اگه قرار باشه این دو تا رنگ رو ما به اس اس و پس پس نسبت بدیم پس باید بگیم تراکتور سازی شعبه دوم پرسپولیس هستش
متعصب سایت
متعصب سایت

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان