[quote:0b1c285759="mahyarmaya"][quote:0b1c285759="nima_beckham"][quote:0b1c285759="zxzx"]گور پدر تیم های استقلال و پرسپولیس نمیدونم انگار فقط این دو تیم هستند که از این رنگ استفاده میکنند با این حساب منچستر هم از پرسپولیس تقلید کرده چلسی هم که 100 درصد از روی رنگ استقلال لباسشو طراحی کرده
از زمانی که من یادم میاد لباس داماش ابی بوده لباس سپیدرود قرمز هیچ ربطی هم به این دو تیم متنفر تهرانی نداره مگه چندتا رنگ داریم ( قرمز ابی سبز زرد سفید)
دوستانی که میگن مخلوطی از رنگ ابی و قرمز شبیه به بارسا باشه اتفاقا ایده بسیار خوبی هستش اما نه الان ایکاش همون زمان افتتاح داماش چنین ایده ای داده میشد لباس اول نصف قرمز و نصف ابی مثل بارسلون لباس دوم هم مثل بارسا هر سال یک رنگ اما الان امکان پذیر نیست بعد از n بار عوض کردن رنگ لباس دوباره بریم سراغ یک طرح دیگه خداییش دیگه خیلی ضایع است[/quote:0b1c285759]
خوب همین خط قرمز که جلوی پیراهن بود اگه یه خورده کلفت تر بشه و عمودی باشه مثل لباس بارسای امسال میشه ! نظر ها متفاوت هست ولی با این کار فکر کنم دیگه نشه کاری کرد ! امروز با پیراهن یک دست آبی بازی کنه خیلی ضد حال میشه

تازه لباس قبلی داشت جا میفتاد ![/quote:0b1c285759]
دقیقا .این حاشیه درست نمیکنه"""تیم هر سال دیگه تغییر نمیکنه و دیگه تیکه و کنایه نمیشنویم """""""""لباس خاصی توی لیگ میشیم"""""""""و از همه مهم تر ضد اون تهرانی ها محسوب میشیم """""""""خــب پس چرا آبی باشه ؟!!!!!!!!![/quote:0b1c285759]
نکته جالب اینجاست که قرار بود هر اتفاقی میفته با هم فکری هوادار ها باشه ! من شب ساعت 5 خوابیدم تا بیدار شدم دیدم اینجوری شده ! بابا یه نظرسنجی و یه خبری و یه حرفی ! من همه پرچمایی که دارم آبی و قرمز هست ! بابا به خدا هیچ تیمی تو ایران همچین لباسی نداشت ! الان فکر میکنید اون قرمز حذف شده اتفاق کوچیکی هست ولی اینجوری نیست بازتاب این اتفاق فردا تو خبر گزاری ها میبینید و کامنت های زیرشو هم میبینید ...