[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - عضدی یا سردارجنگل؟+نظرسنجی

عضدی یا سردارجنگل؟+نظرسنجی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

به نظر شما بهتر است کدام استادیوم در اختیار داماش گیلان قرار بگیرد؟

استادیوم شهید دکتر عضدی
105
91%
استادیوم سردار جنگل
11
9%

کل آرا : 116

پستتوسط ali126 » يکشنبه جولاي 29, 2012 8:20 pm

[quote:a9b36bc10f="amirdamashcity"][quote:a9b36bc10f="ali126"][quote:a9b36bc10f="amirdamashcity"]سردارجنگل بخاطرراه های ورودوخروج بیشتر-داشتن پارکینگ-ظرفیت بیشتر-امکانات بیشتر
-حضوربیشتر تماشاگر-چمن طبیعی-
البته میشه بازی های مهم تو سردارجنگل برگزاربشه وبازی های کم اهمیت تردرعضدی برگزاربشه.
/7/[/quote:a9b36bc10f]
یعنی حضورجمعیت در عضدی کمتراز سرداره؟؟ورزشگاهی که داخل رشت هست؟! :?:[/quote:a9b36bc10f]
بله چون دراونجا افرادی که تواون منطقه هم زندگی میکنن میان مثل بازی باتراکتورکه20هزارنفرتکمیل شد.[/quote:a9b36bc10f]
که وضع حشتناکی پیش اومد و یک نفر زخمی شد
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » يکشنبه جولاي 29, 2012 8:21 pm

هیچکدوم...من نمیخام شعار بدم...این یه واقعیته که متاسفانه هنوز تو ایران بهش پی نبردن،هر چه بیشتر به مردم احترام بزارن فرهنگ مردم بالا میره و احترام متقابل میبینن،اینو به این دلیل گفتم که من نظرم ساخت یه ورزشگاه جدیده 2 طبقس که جایگاه تماشاگراش مثل کشور انگلیس نزدیک زمین باشه بخدا این رویایی نیست،بخصوص که جایی مثل رشت با مردمه با فرهنگش باشه،ما میتونیم شروع کننده این فرهنگ باشیم،همونطور که هممون میدونیم در حال حاضر فرهنگی که بین ما رشتیا درست شده رو تماشاگرای هیچ تیمی نداره،بدون تعصب این حرف و میزنم،همین هفته پیش تیم آبی پایتخت با اولین باختش تماشاگراش شروع میکنن به شعار دادن...اکثره تیما همینه اوضاشون،ولی با افتخار میگم تیممون پارسال هر چقدر هم بد نتیجه میگرفت ما صبر کردیم...صبر کردیم و تشویق...و آخره فصلم نتیجش رو دیدیم...مثل تیمای دره پیت پایتخت از بازی اول نگفتیم حیا کن رها کن...خیلی مثالای دیگه هست...شعارامون تو بازی با تراکتور در حمایت از هم استانیه قدر نشناس و بی ادبمون...وغیره...حالا هم میتونیم اولین تماشاگرای باشیم که تو یه ورزشگاه جدید که فاصله جایگاهش با زمین کم باشه و مدرن هم باشه،تیمه محبوبمون رو عاشقانه تشویق کنیم...امیدوارم صدامونو بشنون و یه روزی این آرزو به واقعیت برسه...
وای چقد گب بزم بره... /3/
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » يکشنبه جولاي 29, 2012 8:34 pm

[quote:104692c8d9="ali126"][quote:104692c8d9="amirdamashcity"][quote:104692c8d9="ali126"][quote:104692c8d9="amirdamashcity"]سردارجنگل بخاطرراه های ورودوخروج بیشتر-داشتن پارکینگ-ظرفیت بیشتر-امکانات بیشتر
البته میشه بازی های مهم تو سردارجنگل برگزاربشه وبازی های کم اهمیت تردرعضدی برگزاربشه.
/7/[/quote:104692c8d9]
یعنی حضورجمعیت در عضدی کمتراز سرداره؟؟ورزشگاهی که داخل رشت هست؟! :?:[/quote:104692c8d9]
بله چون دراونجا افرادی که تواون منطقه هم زندگی میکنن میان مثل بازی باتراکتورکه20هزارنفرتکمیل شد.[/quote:104692c8d9]
که وضع حشتناکی پیش اومد و یک نفر زخمی شد[/quote:104692c8d9]
آره اینو قبول دارم وحشی بازی تواون منتطقه زیاده ولی بازی هایی مثل بازی با ملوان رومیشه اونجا برگزار کرد.البته کلا به نظرم باید یه ورزشگاه دیگه ساخته بشه چون هردو ورزشگاه موقعیت های بدی دارندچه ازنظرامکانات وچه ازنظرظرفیت و...
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط payam_baran » يکشنبه جولاي 29, 2012 8:34 pm

[quote="JUSTiran46"][quote="payam_baran"][quote:a58244c478="JUSTiran46"]به نظر من عضدی بهتره...البته در شرایطی که بخوان تخریب کنن و مجددآ بسازن...وگرنه خرج کردن برای عضدی فایده ای نداره

تخریب دیگه چیه آبره !!!!!!!!!!!!!!!!مثله اینکه یادت نیست اینجا ایرانه هااااااااااااا. یه چی رو بریزن 100 سال دیگه آماده نمیشه[/quote:a58244c478]

آبرار...اون چیزی رو که میریزن و 100 سال بعد آماده میکنن دولت توش نقش داره....وقتی سرمایه گذار خصوصی باشه دیگه این مشکل رو نداره
بابا حالا جونه من تخریبو بیخیال. گیریم این صدرا وسطای کار گذاشت رفت. خدارو چی دیدی. البته زبونم لال. بعد کدوم دولت میخواد به این دست بزنه. :idea:
نماد کاربر
payam_baran
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 10, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » يکشنبه جولاي 29, 2012 8:38 pm

[quote:d865e2b009="amirdamashcity"][quote:d865e2b009="ali126"][quote:d865e2b009="amirdamashcity"][quote:d865e2b009="ali126"][quote:d865e2b009="amirdamashcity"]سردارجنگل بخاطرراه های ورودوخروج بیشتر-داشتن پارکینگ-ظرفیت بیشتر-امکانات بیشتر
/7/[/quote:d865e2b009]
یعنی حضورجمعیت در عضدی کمتراز سرداره؟؟ورزشگاهی که داخل رشت هست؟! :?:[/quote:d865e2b009]
بله چون دراونجا افرادی که تواون منطقه هم زندگی میکنن میان مثل بازی باتراکتورکه20هزارنفرتکمیل شد.[/quote:d865e2b009]
که وضع حشتناکی پیش اومد و یک نفر زخمی شد[/quote:d865e2b009]
آره اینو قبول دارم وحشی بازی تواون منتطقه زیاده ولی بازی هایی مثل بازی با ملوان رومیشه اونجا برگزار کرد.البته کلا به نظرم باید یه ورزشگاه دیگه ساخته بشه چون هردو ورزشگاه موقعیت های بدی دارندچه ازنظرامکانات وچه ازنظرظرفیت و...[/quote:d865e2b009]
بازی ملوان اونجا باشه که دعوا بشه اونا بی شخصیت هستن مانباید مثل اونا باشیم.
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه جولاي 29, 2012 8:40 pm

[quote:39eb9bab35="alex00755"]هیچکدوم...من نمیخام شعار بدم...این یه واقعیته که متاسفانه هنوز تو ایران بهش پی نبردن،هر چه بیشتر به مردم احترام بزارن فرهنگ مردم بالا میره و احترام متقابل میبینن،اینو به این دلیل گفتم که من نظرم ساخت یه ورزشگاه جدیده 2 طبقس که جایگاه تماشاگراش مثل کشور انگلیس نزدیک زمین باشه بخدا این رویایی نیست،بخصوص که جایی مثل رشت با مردمه با فرهنگش باشه،ما میتونیم شروع کننده این فرهنگ باشیم،همونطور که هممون میدونیم در حال حاضر فرهنگی که بین ما رشتیا درست شده رو تماشاگرای هیچ تیمی نداره،بدون تعصب این حرف و میزنم،همین هفته پیش تیم آبی پایتخت با اولین باختش تماشاگراش شروع میکنن به شعار دادن...اکثره تیما همینه اوضاشون،ولی با افتخار میگم تیممون پارسال هر چقدر هم بد نتیجه میگرفت ما صبر کردیم...صبر کردیم و تشویق...و آخره فصلم نتیجش رو دیدیم...مثل تیمای دره پیت پایتخت از بازی اول نگفتیم حیا کن رها کن...خیلی مثالای دیگه هست...شعارامون تو بازی با تراکتور در حمایت از هم استانیه قدر نشناس و بی ادبمون...وغیره...حالا هم میتونیم اولین تماشاگرای باشیم که تو یه ورزشگاه جدید که فاصله جایگاهش با زمین کم باشه و مدرن هم باشه،تیمه محبوبمون رو عاشقانه تشویق کنیم...امیدوارم صدامونو بشنون و یه روزی این آرزو به واقعیت برسه...
وای چقد گب بزم بره... /3/[/quote:39eb9bab35]

من کامل قبول دارم این حرفای شمارو ، اما باور کنی همین رشت هم که میریم ورزشگاه دور و برمون می بینیم یه عده چطور
به تیم و بازیکنامون فحش میدن ........ در حالیکه همین افراد اسامی یارای تو زمینمونو بلد نیستن و فقط 4 تا رو میدونن ......
در اینکه از لحاظ فرهنگی در کل ایران زبانرد هستیم ، شکی نیست ولی من فکر میکنیم هنوز اون ظرفیت و بستر برای این کار
فراهم نشده . همین بازی با فولاد یه عده کلا" اعصاب مارو تو جایگاه H خرد کردن و همش مزخرف میگفتن (آخه از اون دوپینگی ها بودن)
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه جولاي 29, 2012 9:06 pm

[quote:656aa82366="alex00755"]هیچکدوم...من نمیخام شعار بدم...این یه واقعیته که متاسفانه هنوز تو ایران بهش پی نبردن،هر چه بیشتر به مردم احترام بزارن فرهنگ مردم بالا میره و احترام متقابل میبینن،اینو به این دلیل گفتم که من نظرم ساخت یه ورزشگاه جدیده 2 طبقس که جایگاه تماشاگراش مثل کشور انگلیس نزدیک زمین باشه بخدا این رویایی نیست،بخصوص که جایی مثل رشت با مردمه با فرهنگش باشه،ما میتونیم شروع کننده این فرهنگ باشیم،همونطور که هممون میدونیم در حال حاضر فرهنگی که بین ما رشتیا درست شده رو تماشاگرای هیچ تیمی نداره،بدون تعصب این حرف و میزنم،همین هفته پیش تیم آبی پایتخت با اولین باختش تماشاگراش شروع میکنن به شعار دادن...اکثره تیما همینه اوضاشون،ولی با افتخار میگم تیممون پارسال هر چقدر هم بد نتیجه میگرفت ما صبر کردیم...صبر کردیم و تشویق...و آخره فصلم نتیجش رو دیدیم...مثل تیمای دره پیت پایتخت از بازی اول نگفتیم حیا کن رها کن...خیلی مثالای دیگه هست...شعارامون تو بازی با تراکتور در حمایت از هم استانیه قدر نشناس و بی ادبمون...وغیره...حالا هم میتونیم اولین تماشاگرای باشیم که تو یه ورزشگاه جدید که فاصله جایگاهش با زمین کم باشه و مدرن هم باشه،تیمه محبوبمون رو عاشقانه تشویق کنیم...امیدوارم صدامونو بشنون و یه روزی این آرزو به واقعیت برسه...
وای چقد گب بزم بره... /3/[/quote:656aa82366]

یادمه بازی با نفت آبادان همه صندلی ها پیچ نشده بود با وجود اینکه این همه به رشت فحاشی کرده بودند و با سنگ زدند هوادار های داماشو ولی حتی یه صندلی هم تو زمین ننداختیم و مثال های دیگه ... اینو گفتم که همه بدونند که گیلانیها مثل بقیه استان ها بی جنبه نیستند .. واقعا استان ما میتونه همچین ورزشگاهی که دوستمون گفت داشته باشه ....
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط pj2012 » يکشنبه جولاي 29, 2012 9:54 pm

عضدی بهتره...سردار جنگل دوره تماشا چی ها نصف میشن
نماد کاربر
pj2012
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: شنبه فبريه 18, 2012 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » يکشنبه جولاي 29, 2012 10:02 pm

فقط عضدي به دليلهايي كه بچه ها تو پيغام هاي بالا گفتن /16/
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه جولاي 29, 2012 10:04 pm

همینطوری که آقای قویدل گفت اگر استادیوم عضدی در اختیار داماش قرار بگیره به این معنی نیست که مالک داماش کاری به استادیوم سردارجنگل نداره و اعلام آمادگی کرد که هر دو ورزشگاه به استاندارد رسیده بشه اما عضدی کامل در اختیار داماش باشه .یکی از دوستان حرف از هزینه کمتر استانداردسازی عضدی کرد که بد ندیدم این قضیه رو اگر چه تو عرایض اول گفتم اما دوباره تکرار کنم...پس اینکه استانداردسازی عضدی هزینه کمتری داره مطرح نیست .

در یکی از کامنت ها اشاره شد که مردم از استادیوم عضدی برای ورزش استفاده می کنند باید بگم این طرح ورزش همگانی قرار نیست که حتما در استادیوم عضدی انجام بگیره ..پارک ها و اماکن عمومی
رو برای چی گذاشتند؟ دوییدن و ورزش رو خیلی جاها میشه انجام داد، حتی عده ای هم توی استادیوم سردارجنگل یا سایر مکان می رن.
وقتی گفته میشه در اختیار یعنی اینکه اختیار کامل ...
از دید من استادیوم عضدی دارای مزایایی هست که در حال حاضر بیشتر به کار داماش میاد که بحث نزدیک بودن سکوها و همه گیر شدن تشویق ها و بحث حمل و نقل از مهمترین بحث هاست .
اما در مورد استادیوم سردارجنگل علاوه بر طراحی فوق العاده نامناسب ، بحث حمل و نقل هم وجود داره که به مدت زمان زیادی نیاز هست تا مشکلاتش برطرف بشه . البته اگر این استادیوم به شکل ظاهر و طراحی این مشکلات رو نداشت می تونست به شرط خدمات رسانی درست به هواداران بهترین گزینه باشه چون یک مجموعه ورزشی همراه با استخر ، پارکینگ و سایر ملزومات باشگاه و هوادار هست که قابل گسترش بود .
جای دیگه گفته شد تمرین در عضدی و بازی در سردار یا بلعکس... خب فکر نمی کنم چندان درست باشه که یکی رو در چمن مصنوعی انجام بدی و دیگری رو در چمن طبیعی (چمن که چه عرض کنم... در حال حاضر که علفه!) . الان هم داماش وقتی در خارج خانه بازی داره روی چمن طبیعی تمرین می کنه .
روی هم رفته فکر می کنم اگر قرار باشه سردارجنگل استادیوم اصلی داماش بشه یه استادیوم جدید ساخته بهتر هست ! البته این نظر من هست .

ضمنا دوستان از ساخت استادیوم انگلیسی گفتند که باید بگم یکی از دلایلی که تو بحث ساخت استادیوم های جدید در نظر گرفته میشه بیشتر از مبحث تماشاگر بحث امنیت هست... یعنی سکوها رو به قصد دور از زمین می سازن و یکی از مهمترین دلایلی هم که تو جلسه معارفه از سوی مدیرکل اعلام شد همین مسئله امنیتی بود!
واقعیتش اینه که من در حال حاضر در بازیهای استادیوم سردارجنگل هیچ گونه بحث احترام به تماشاگر نمی بینم به جز نصب صندلی ها .

نکته آخر اینکه اینطور که من شنیدم بحث انتقال هیات ها هم مطرح شده که نمی دونم تا چه حد عملی باشه .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه جولاي 30, 2012 4:32 am

[quote:22dac192ea="MEHRDAD"]همینطوری که آقای قویدل گفت اگر استادیوم عضدی در اختیار داماش قرار بگیره به این معنی نیست که مالک داماش کاری به استادیوم سردارجنگل نداره و اعلام آمادگی کرد که هر دو ورزشگاه به استاندارد رسیده بشه اما عضدی کامل در اختیار داماش باشه .یکی از دوستان حرف از هزینه کمتر استانداردسازی عضدی کرد که بد ندیدم این قضیه رو اگر چه تو عرایض اول گفتم اما دوباره تکرار کنم...پس اینکه استانداردسازی عضدی هزینه کمتری داره مطرح نیست .

در یکی از کامنت ها اشاره شد که مردم از استادیوم عضدی برای ورزش استفاده می کنند باید بگم این طرح ورزش همگانی قرار نیست که حتما در استادیوم عضدی انجام بگیره ..پارک ها و اماکن عمومی
رو برای چی گذاشتند؟ دوییدن و ورزش رو خیلی جاها میشه انجام داد، حتی عده ای هم توی استادیوم سردارجنگل یا سایر مکان می رن.
از دید من استادیوم عضدی دارای مزایایی هست که در حال حاضر بیشتر به کار داماش میاد که بحث نزدیک بودن سکوها و همه گیر شدن تشویق ها و بحث حمل و نقل از مهمترین بحث هاست .
اما در مورد استادیوم سردارجنگل علاوه بر طراحی فوق العاده نامناسب ، بحث حمل و نقل هم وجود داره که به مدت زمان زیادی نیاز هست تا مشکلاتش برطرف بشه . البته اگر این استادیوم به شکل ظاهر و طراحی این مشکلات رو نداشت می تونست به شرط خدمات رسانی درست به هواداران بهترین گزینه باشه چون یک مجموعه ورزشی همراه با استخر ، پارکینگ و سایر ملزومات باشگاه و هوادار هست که قابل گسترش بود .
جای دیگه گفته شد تمرین در عضدی و بازی در سردار یا بلعکس... خب فکر نمی کنم چندان درست باشه که یکی رو در چمن مصنوعی انجام بدی و دیگری رو در چمن طبیعی (چمن که چه عرض کنم... در حال حاضر که علفه!) . الان هم داماش وقتی در خارج خانه بازی داره روی چمن طبیعی تمرین می کنه .
روی هم رفته فکر می کنم اگر قرار باشه سردارجنگل استادیوم اصلی داماش بشه یه استادیوم جدید ساخته بهتر هست ! البته این نظر من هست .

ضمنا دوستان از ساخت استادیوم انگلیسی گفتند که باید بگم یکی از دلایلی که تو بحث ساخت استادیوم های جدید در نظر گرفته میشه بیشتر از مبحث تماشاگر بحث امنیت هست... یعنی سکوها رو به قصد دور از زمین می سازن و یکی از مهمترین دلایلی هم که تو جلسه معارفه از سوی مدیرکل اعلام شد همین مسئله امنیتی بود!
واقعیتش اینه که من در حال حاضر در بازیهای استادیوم سردارجنگل هیچ گونه بحث احترام به تماشاگر نمی بینم به جز نصب صندلی ها .

نکته آخر اینکه اینطور که من شنیدم بحث انتقال هیات ها هم مطرح شده که نمی دونم تا چه حد عملی باشه .[/quote:22dac192ea]

چند تا از این نکات مربوط به کامنت من بود که یکم بیشتر توضیح می دم :

اینکه از زمین عضدی برای ورزش همگانی استفاده میشه نفی کننده این نیست که ملت تو پارک ها نمی رن یا نرند بلکه منظور این بود که این زمین برای ورزش همگانی استفاده میشه و شاید نشه به آسونی از ورود ملت جلوگیری کرد ...
در مورد تمرین در عضدی و مسابقه در سردار شاید اشتباه منظورم رو رسوندم !! منظورم اصلاح چمن عضدی و سردار بود و تبدیل هر دو چمن به بهترین نوع چمن طبیعی و مجهز به سیستم زهکشی فوق العاده کارآمد ... به این صورت که تا پایان امسال سردار رو درست کنند و امسال رو عضدی بمونیم ، سال بعد عضدی رو درست کنند و واسه تمرین که هر روز هست بیان وسط شهر که تماشاگرها راحت بتونن برن سر تمرین ، مسابقه هم در سردار .... حداقل آدم نمی سوزه که کلی خرج زمین کرده و مثلا تیم نونهالان بیاد روی چمنش تمرین یا بازی کنه ... این باعث میشه که خرج فقط در حد چمن طبیعی باقی بمونه ...
در مورد طراحی نا مناسب من فکر می کنم یکسری ورزشگاه های هم تیپ در کل ایران اجرا شده که سردار یکیشونه ... مثلا کرج و کرمان هم همین معماری و سازه رو داره ولی اونا رضایت دارند ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه جولاي 30, 2012 4:48 am

[quote:6bb0082d5d="armin8651"]این نظر سنجی یک مقدار زود زده شد، به نظر من اول باید ذهن هوادارها آماده باشه و به صورت علمی بهشون گفته بشه که متاسفانه با عضدی هیچ کاری نمیشه کرد، شاید دلیل این که مالکین این ورزشگاه رو انتخاب میکنن اینه که هزینه کمتری برای بازسازی نیاز داره، چون اضلاً بازسازی خاصی نمیشه روش انجام بشه!
به همه کسایی که نظرشون عضدی هستش خوندن این کتاب رو پیشنهاد می کنم (البته فقط مقدمه های هر فصل چون بقیه تخصصی میشه):

http://www.memarchitect.com/blog/1387/1 ... %B2%D8%B4/[/quote:6bb0082d5d]

کتاب جالبی هست ... دست شما درد نکنه ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط alex00755 » دوشنبه جولاي 30, 2012 4:53 am

[quote:002c823755="MEHRDAD"]همینطوری که آقای قویدل گفت اگر استادیوم عضدی در اختیار داماش قرار بگیره به این معنی نیست که مالک داماش کاری به استادیوم سردارجنگل نداره و اعلام آمادگی کرد که هر دو ورزشگاه به استاندارد رسیده بشه اما عضدی کامل در اختیار داماش باشه .یکی از دوستان حرف از هزینه کمتر استانداردسازی عضدی کرد که بد ندیدم این قضیه رو اگر چه تو عرایض اول گفتم اما دوباره تکرار کنم...پس اینکه استانداردسازی عضدی هزینه کمتری داره مطرح نیست .

نکته آخر اینکه اینطور که من شنیدم بحث انتقال هیات ها هم مطرح شده که نمی دونم تا چه حد عملی باشه .[/quote:002c823755]

متاسفانه همینطوره...دور بودن تماشاگرا هیچ فایده ای نداره جز خوب ندیدن بازی،برخورد ها با تماشاگرا بخصوص تو سردار هم که فقط با توهین و زدو خورده.که 100% نتیجه عکس داره،منم حرفم اینه که میشه با ساخت یه استادیوم جدید(حالا نه مثه اونا تو 2 متری زمین)اما با فاصله کمتر نسبت به جاهای دیگه شروع کننده فرهنگه جدید باشیم.
در مورد انتقال هیات ها هم قرار بود انجام بشه که با دخالت و سنگ اندازی سیاسیون از جمله استاندار و اطرافیانش مثل رمضانی تو کار آقای بابایی فعلا تکلیفش معلوم نیست...
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » دوشنبه جولاي 30, 2012 4:56 am

مطمئنا عضدی چون رفت و آمد راحت تره من هنوز سردار جنگل نرفتم ولی میگن رفت و آمد مشکله
امیدواریم داماش ورزشگاه 50.000 نفری بسازه که هر بازی اون ورزشگاه پر بشه
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » دوشنبه جولاي 30, 2012 7:03 am

امروز دیگه مسئولین کشور مدام دارن میگن خصوصی سازی خصوصی سازی
خوب
بفروشید دیگه. کل ساختمان تربیت بدنی و کل مجموعه عضدی رو بفروشید خودتون برید یه جای دیگه . عوضش عضدی تبدیل به یک استادیوم خیلی خوب میشه در صورتی که از ابتدا ساخته بشه
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان