مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط rashti_sarvar » دوشنبه ژوئن 18, 2012 7:06 am
امیدوارم زنگ تفریح واسه تیمها نشیم با این شرایطی که داریم دنبال میکنیم. بازیکنای امیدمونو از دست دادیم
...VIVA DAMASH...
-

rashti_sarvar
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am
توسط zxzx » دوشنبه ژوئن 18, 2012 7:14 am
[quote:7dfe866aba="rashti_sarvar"]امیدوارم زنگ تفریح واسه تیمها نشیم با این شرایطی که داریم دنبال میکنیم. بازیکنای امیدمونو از دست دادیم[/quote:7dfe866aba]
دیروز سر تمرین بودم اکثر بچه ها بودند فقط جهانبخش نبود که اینطور که شنیدم با تیم ملی جوانان بود ومحمد ابشک تمرین دیروز تمرین خوب وشادابی بود من که به شخصه امید زیادی به این تیم دارم
داماش تا ابد جاویدان
-

zxzx
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am
توسط rashti_sarvar » دوشنبه ژوئن 18, 2012 7:19 am
[quote:271b6c74a1="zxzx"][quote:271b6c74a1="rashti_sarvar"]امیدوارم زنگ تفریح واسه تیمها نشیم با این شرایطی که داریم دنبال میکنیم. بازیکنای امیدمونو از دست دادیم[/quote:271b6c74a1]
دیروز سر تمرین بودم اکثر بچه ها بودند فقط جهانبخش نبود که اینطور که شنیدم با تیم ملی جوانان بود ومحمد ابشک تمرین دیروز تمرین خوب وشادابی بود من که به شخصه امید زیادی به این تیم دارم[/quote:271b6c74a1] من شنیدم جهانبخش با پرسپولیس تمرین کرده. ولی باید قبول کنیم غلامی.زنیدپور.ابوذر رحیمی. جهانگیر عسگری بازیکنای خارجی و... شاید کم کم 20 امتیاز رو بازیکنایی که از تیم رفتن واسه داماش اوردن. امسال کسی رو جذب نکردیم. امیدوارم تیم خوبی داشته باشیم
-

rashti_sarvar
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am
توسط pj2012 » دوشنبه ژوئن 18, 2012 8:37 am
وقتی همه شرق گیلانیا توی شهر خودمون سر کارن دیگه وای به حال داماش گیلان....میدونم این حرفی که دارم میزنم خیلی ها خوششون نمیاد.....خاک بر سر همه مسئو لیین گیلانی که مهندس عابدینی رو که بیشترین زحمت رو واسه این تیم کشیده و تنها دلخوشی جوونای رشتیه تنها گذاشتن و فقط به فکر پر کردن جیب های خودشونن...همه فقط استاد حرف زدنن ولی سر عمل کردن که میشه بهونه رو از قبل دارن...دست عابدینی درد نکنه واسه زحمتایی که واسه شهر رشت کشیدن...هر کی مرد تو این سایت نظر بده
-

pj2012
- کاربر سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه فبريه 18, 2012 12:00 am
توسط rasht20 » دوشنبه ژوئن 18, 2012 9:27 am
لطفا خبر مربوط به تمرین یکشنبه و برنامه تمرین دوشنبه رو اعلام کنید
-

rasht20
- کاربر فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am
توسط rasht20 » دوشنبه ژوئن 18, 2012 9:29 am
بچه ها علیرغم واقعیات تلخی که وجود داره نباید نا امید باشیم حداقل کاری که میتونیم بکنیم حضور در تمرینات و ارسال پیامک و ایمیل به برنامه های استانی / ارگانهای مرتبط و روزنامه های ورزشی برای انعکاس مشکلات تیم محبوبمونه
-

rasht20
- کاربر فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am
توسط amiramir » دوشنبه ژوئن 18, 2012 1:58 pm
[quote:9914cb25ea="pj2012"]وقتی همه شرق گیلانیا توی شهر خودمون سر کارن دیگه وای به حال داماش گیلان....میدونم این حرفی که دارم میزنم خیلی ها خوششون نمیاد.....خاک بر سر همه مسئو لیین گیلانی که مهندس عابدینی رو که بیشترین زحمت رو واسه این تیم کشیده و تنها دلخوشی جوونای رشتیه تنها گذاشتن و فقط به فکر پر کردن جیب های خودشونن...همه فقط استاد حرف زدنن ولی سر عمل کردن که میشه بهونه رو از قبل دارن...دست عابدینی درد نکنه واسه زحمتایی که واسه شهر رشت کشیدن...هر کی مرد تو این سایت نظر بده[/quote:9914cb25ea]
دنبال تفرقه نباشید.
بعضی موقع ها ادم به زمان سنجی و نکته سنجی بعضی دوستان شک میکنه.
داماش مال استان گیلان
-

amiramir
- کاربر نسبتا فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه ژانويه 26, 2012 12:00 am
توسط arad » دوشنبه ژوئن 18, 2012 3:27 pm
[quote:4d9c7e11ef="rasht20"]بچه ها علیرغم واقعیات تلخی که وجود داره نباید نا امید باشیم حداقل کاری که میتونیم بکنیم حضور در تمرینات و ارسال پیامک و ایمیل به برنامه های استانی / ارگانهای مرتبط و روزنامه های ورزشی برای انعکاس مشکلات تیم محبوبمونه[/quote:4d9c7e11ef]
100% موافقم
-

arad
- کاربر حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 07, 2011 12:00 am
-
توسط Majid_Rasht » دوشنبه ژوئن 18, 2012 3:28 pm
[quote:6105737c86="amiramir"][quote:6105737c86="pj2012"]وقتی همه شرق گیلانیا توی شهر خودمون سر کارن دیگه وای به حال داماش گیلان....میدونم این حرفی که دارم میزنم خیلی ها خوششون نمیاد.....خاک بر سر همه مسئو لیین گیلانی که مهندس عابدینی رو که بیشترین زحمت رو واسه این تیم کشیده و تنها دلخوشی جوونای رشتیه تنها گذاشتن و فقط به فکر پر کردن جیب های خودشونن...همه فقط استاد حرف زدنن ولی سر عمل کردن که میشه بهونه رو از قبل دارن...دست عابدینی درد نکنه واسه زحمتایی که واسه شهر رشت کشیدن...هر کی مرد تو این سایت نظر بده[/quote:6105737c86]
دنبال تفرقه نباشید.
داماش مال استان گیلان[/quote:6105737c86]
برخلاف نظرشما دوست عزیز اصلا به زمان سنجی این کاربر شک نکن !! اتفاقا این بهترین موقعه است تا تنها حامیان داماش یعنی وارش اسپرت و هوادارانش را مورد هجمه قرار دهند تا ما را از حمایت تیم محبوبمان غافل کرده و به جان هم بیاندازند از این نظرات به ظاهر دلسوزانه ولی در اصل تفرقه افکن در این روزها در این سایت زیاد دیده شده از کاربرانی که اتفاقا مدت زیادی نیست که عضو شده اندو اگر قبلا عضو بود ه اند اینروزها فعال شده اند ! داماش متعلق به همه گیلان است و این مشخصه ای است که دشمنان این تیم را به فکر ضربه زدن به این خصیصه انداخته و با طرح نظراتی اینچنینی سعی میکنند پس از دلسرد کردن هواداران داماش در شهرهای دیگر به عشقی که در استان به این تیم شکل گرفته ضربه بزنند . من مخالف سانسور در هر شرایطی هستم اما فکر میکنم مدیریت محترم سایت با اندکی توجه می تواند جلوی این افراد را بگیرد .
-

Majid_Rasht
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am
توسط Inja-Rasht » دوشنبه ژوئن 18, 2012 3:51 pm
[quote:406e06045e="pj2012"]وقتی همه شرق گیلانیا توی شهر خودمون سر کارن دیگه وای به حال داماش گیلان....میدونم این حرفی که دارم میزنم خیلی ها خوششون نمیاد.....خاک بر سر همه مسئو لیین گیلانی که مهندس عابدینی رو که بیشترین زحمت رو واسه این تیم کشیده و تنها دلخوشی جوونای رشتیه تنها گذاشتن و فقط به فکر پر کردن جیب های خودشونن...همه فقط استاد حرف زدنن ولی سر عمل کردن که میشه بهونه رو از قبل دارن...دست عابدینی درد نکنه واسه زحمتایی که واسه شهر رشت کشیدن...هر کی مرد تو این سایت نظر بده[/quote:406e06045e]
یه بوشو جاده سر ری. ایا همه گیلکید. خدارو شکر که رشت میان هرچی ایسا گیلکه. تورک و *# نیسا خدارو شکر.
-

Inja-Rasht
- کاربر حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am
توسط hamidjavan » دوشنبه ژوئن 18, 2012 3:52 pm
[quote:5eff45f686="Majid_Rasht"][quote:5eff45f686="amiramir"][quote:5eff45f686="pj2012"]وقتی همه شرق گیلانیا توی شهر خودمون سر کارن دیگه وای به حال داماش گیلان....میدونم این حرفی که دارم میزنم خیلی ها خوششون نمیاد.....خاک بر سر همه مسئو لیین گیلانی که مهندس عابدینی رو که بیشترین زحمت رو واسه این تیم کشیده و تنها دلخوشی جوونای رشتیه تنها گذاشتن و فقط به فکر پر کردن جیب های خودشونن...همه فقط استاد حرف زدنن ولی سر عمل کردن که میشه بهونه رو از قبل دارن...دست عابدینی درد نکنه واسه زحمتایی که واسه شهر رشت کشیدن...هر کی مرد تو این سایت نظر بده[/quote:5eff45f686]
دنبال تفرقه نباشید.
داماش مال استان گیلان[/quote:5eff45f686]
برخلاف نظرشما دوست عزیز اصلا به زمان سنجی این کاربر شک نکن !! اتفاقا این بهترین موقعه است تا تنها حامیان داماش یعنی وارش اسپرت و هوادارانش را مورد هجمه قرار دهند تا ما را از حمایت تیم محبوبمان غافل کرده و به جان هم بیاندازند از این نظرات به ظاهر دلسوزانه ولی در اصل تفرقه افکن در این روزها در این سایت زیاد دیده شده از کاربرانی که اتفاقا مدت زیادی نیست که عضو شده اندو اگر قبلا عضو بود ه اند اینروزها فعال شده اند ! داماش متعلق به همه گیلان است و این مشخصه ای است که دشمنان این تیم را به فکر ضربه زدن به این خصیصه انداخته و با طرح نظراتی اینچنینی سعی میکنند پس از دلسرد کردن هواداران داماش در شهرهای دیگر به عشقی که در استان به این تیم شکل گرفته ضربه بزنند . من مخالف سانسور در هر شرایطی هستم اما فکر میکنم مدیریت محترم سایت با اندکی توجه می تواند جلوی این افراد را بگیرد .[/quote:5eff45f686]
داماش مال تمام گیلانه از شرقی ترین قسمت تا غربی ترین قسمت استان .به علاقه انهایی که کیلومترها راه میومدندتا از داماش حمایت کنند احترام بزارpj2012 کاربر کم کار
-
hamidjavan
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am
توسط RASHTBOY » دوشنبه ژوئن 18, 2012 4:05 pm
[quote="rashti_sarvar"][quote="zxzx"][quote="rashti_sarvar"]امیدوارم زنگ تفریح واسه تیمها نشیم با این شرایطی که داریم دنبال میکنیم. بازیکنای امیدمونو از دست دادیم[/quote]
دیروز سر تمرین بودم اکثر بچه ها بودند فقط جهانبخش نبود که اینطور که شنیدم با تیم ملی جوانان بود ومحمد ابشک تمرین دیروز تمرین خوب وشادابی بود من که به شخصه امید زیادی به این تیم دارم[/quote] من شنیدم جهانبخش با پرسپولیس تمرین کرده. ولی باید قبول کنیم غلامی.زنیدپور.ابوذر رحیمی. جهانگیر عسگری بازیکنای خارجی و... شاید کم کم 20 امتیاز رو بازیکنایی که از تیم رفتن واسه داماش اوردن. امسال کسی رو جذب نکردیم. امیدوارم تیم خوبی داشته باشیم[/quote]
زنگ تفريح ؟
البته اينم در نظر بگيريد كه ، عملكرد بسيار ضعيف محمد محمدي ، كم كاري هاي زنيدپور ، ، محروميت هاي عسكري ، حتي عملكرد غلامي در بازي برگشت برابر مل مل ، سوتي هاي ابتداي فصل دو يار برزيلي جمعاً بيش از بيست امتياز از ما كسر كرد.
-

RASHTBOY
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am
توسط pj2012 » دوشنبه ژوئن 18, 2012 4:50 pm
داماش ماله همه گیلانیهاست به غیر از انزلی...درود به همه گیلانیا به خصوص رشتیا...ما جز اون طرفدارانی هستیم که داماش رو وقتی داشت وسطای کار بد نتیجه میگرفت تو لیگ 1 حمایت کردیم و در نهایت اومدیم لیگ برتر..الانم دلمون میسوزه...ایشالا که هدایتی با ملوان هم سرنوشتش مثل استیل آذین میشه
-

pj2012
- کاربر سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه فبريه 18, 2012 12:00 am
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان