[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - روابط عمومی باشگاه داماش خبر مذاکره ملوان با هدایتی را تکذیب کرد

روابط عمومی باشگاه داماش خبر مذاکره ملوان با هدایتی را تکذیب کرد

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط majid13 » شنبه ژوئن 02, 2012 5:08 pm

[quote:96315d5c4f="ali126"][quote:96315d5c4f="majid13"][quote:96315d5c4f="mohsen66"]آخه چطور باید صبر داشته باشیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مگه وقتی هم مونده؟؟؟؟کی باید بازیکن بگیریم؟؟کی باید آماده سازی واسه لیگ شروع شه؟؟؟؟در صورتی که تیم صاحب نداره----[/quote:96315d5c4f]‎
کلا از اون اول سیاست باشگاه این بود که بومی سازی کنیم و قرار نبود بازیکن خاصی بگیریم، در مورد آماده سازی هم باید بگم که ۱۶خرداد تمرینات شروع میشه، پس کجا عقبیم!؟[/quote:96315d5c4f]
ابرارحداقل یه بازیکن خوب بایدبه جای غلامی بیاد.[/quote:96315d5c4f]‎
۱۰۰% حرفتو قبول دارم، ولی اینم میشه از بازیکنایی که قراره تست بدن یه بازیکن خوب پیدا کرد، من دلم روشنه.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط navidmadan » شنبه ژوئن 02, 2012 5:08 pm

[quote:805d2d0a7c="Ardalan"]من نميفهمم چرا همه دارن بابت رفتن هدايتي غصه ميخورن؟!!
ايشون اگه اومد قدمش روي چشم اگه هم نيومد فداي سر مردم رشت
همين نبود مگه كه هم استيل آذين رو نابود كرد هم تو پرسپوليس تفرقه انداخت؟؟؟ غصه ي اينو مي خورين؟!!!
به خدا اگه بياد رشت تنها اميد من به عابدينيه كه بتونه تيم رو از كارهاي بي سياست هدايتي نجات بده
مطمئن باشيد چه با هدايتي چه بي هدايتي اين تيم بي اسپانسر يا مالك نخواهد موند
:arrow: :arrow: :arrow:[/quote:805d2d0a7c]
خیلی خوبه که آدم توی زندگیش خوش بین باشه ,, ولی خوش بینیه زیادی هم خوب نیست ,, با قسمت اول حرفات موافقم ولی این جمله آخرت خیلی خوش بینانس ,, یادمون نرفته که اگه خریدای فصل قبلمون نبود الان معلوم نبود کجای جدول بودیمو فصل بعد توی کدوم لیگ بازی می کردیم ,, یادمون نرفته که از مرداد ماه هی گفتیم فردا حل میشه و هفته دیگه حل میشه و.... و تا الان که فقط کمتر از 2 ماه تا شروع لیگ بعدی مونده هنوزم بلاتکلیفیم ,,, اینکه بالاخره یکی میاد این تیمو میخره آره موافقم ولی اینکه کی بخره هم خیلی مهمه ,,,,,,, هدایتی کسیه که باید کسایی باهاش کار کنن که خط فکریشون مثل خودشه ,, خب اگه اینجور آدمارو بیاره توی باشگاه , پولم که هست , پس اشکالش چیه؟ (نتیجتا بخش اول حرفاتم رد میشه) :wink:
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » شنبه ژوئن 02, 2012 5:33 pm

من د گیجا بوستم ایتا گه هدایتی بامو داماشو بیه ایتادیگرگه هدایتی بشوملوان بیه ایی نفرگه بهتر ایی نفر گه ایشه ایی نفرگه باشگاه تکذیب بوگود ایی نفرم گه نه ده بیصحاب بوبستیم
ایی بارشیم امره اسیا ایبارم شیم امره لیگ دو من نانم ایه چه خبرایسه نانم والللا هچین خالا زناکان مانستان امره یک کلاغ چل کلاغ کونیمی الکی امی اعصابه خورده کونینیم بره وابده بیدینیم چی به ده ابوو امان نافامستیم کویه ایسیم کویه نیساییم ابراران خدا پیله امان امیر عابدینی داریمی هون دانه باچی بوکونه انقدر ده حرص بوخوردم حرصه جا ترکستان دارم.
ای کاش ایتا پیس خاله از ان حرصه امی مسئولینم خوردیدید. اما افسوسسسسسسسسسس
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط Ardalan » شنبه ژوئن 02, 2012 5:41 pm

[quote:007f2232fa="navidmadan"][quote:007f2232fa="Ardalan"]من نميفهمم چرا همه دارن بابت رفتن هدايتي غصه ميخورن؟!!
ايشون اگه اومد قدمش روي چشم اگه هم نيومد فداي سر مردم رشت
همين نبود مگه كه هم استيل آذين رو نابود كرد هم تو پرسپوليس تفرقه انداخت؟؟؟ غصه ي اينو مي خورين؟!!!
به خدا اگه بياد رشت تنها اميد من به عابدينيه كه بتونه تيم رو از كارهاي بي سياست هدايتي نجات بده
مطمئن باشيد چه با هدايتي چه بي هدايتي اين تيم بي اسپانسر يا مالك نخواهد موند
:arrow: :arrow: :arrow:[/quote:007f2232fa]
خیلی خوبه که آدم توی زندگیش خوش بین باشه ,, ولی خوش بینیه زیادی هم خوب نیست ,, با قسمت اول حرفات موافقم ولی این جمله آخرت خیلی خوش بینانس ,, یادمون نرفته که اگه خریدای فصل قبلمون نبود الان معلوم نبود کجای جدول بودیمو فصل بعد توی کدوم لیگ بازی می کردیم ,, یادمون نرفته که از مرداد ماه هی گفتیم فردا حل میشه و هفته دیگه حل میشه و.... و تا الان که فقط کمتر از 2 ماه تا شروع لیگ بعدی مونده هنوزم بلاتکلیفیم ,,, اینکه بالاخره یکی میاد این تیمو میخره آره موافقم ولی اینکه کی بخره هم خیلی مهمه ,,,,,,, هدایتی کسیه که باید کسایی باهاش کار کنن که خط فکریشون مثل خودشه ,, خب اگه اینجور آدمارو بیاره توی باشگاه , پولم که هست , پس اشکالش چیه؟ (نتیجتا بخش اول حرفاتم رد میشه) :wink:[/quote:007f2232fa]

نويد من با اين موافق نيستم كه اگه مالكين قبلي نبودن وضعيت ما از اين بدتر بود
نماد کاربر
Ardalan
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 23, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه ژوئن 02, 2012 5:43 pm

ناخدا آذرگون الان در برنامه باورزش شبكه باران صحبت كرد . قبلش بگم اين قضيه رو چون به ما ربطي نداشت و ممكن بود برداشت هاي خاصي ازش بشه رو نمي خواستم بگم اما ...
مصاحبه اي كه از ايشون منتشر شده ايشون از دو مشتري اسم مي برند كه يكيش هدايتي هست اما در برنامه باورزش ميگن ملوان 3-4 مشتري داره!
جالبه بگم طبق اطلاعاتي كه ما از يكي از منابع موثق خودمون و همچنين يكي از منابع نزديك به ملوان مطلع شديم باشگاه ملوان تا غروب روز گذشته هيچ متقاضي جدي به غير از شركت رويال نداشته كه اين شركت هم خواستار اين شده كه سهام در جهت خصوصي سازي به نام اين شركت بشه و اين شركت هم با مبلغي مشخص اين تيم رو ساپورت كنه .
حال اينكه 3-4 مشتري از ديروز تا امروز چطور پيدا شده خيلي جالب توجه هست .
به هر حال فعلا كه فقط با درودگر تلفني صحبت كردند و اين اخبار منتشر شده و هنوز مذاكره پشت ميزي نبوده..
حرف هاي ديگه رو فاكتور مي گيرم تا اين قضيه به پايان برسه
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط ali126 » شنبه ژوئن 02, 2012 6:33 pm

به خدادیگه خسته شدم هرباربرای خبرخوب واردسایت میشم ولی یه چیزبدترمی بینم :o
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه ژوئن 02, 2012 7:00 pm

چه کسی از این حاشیه سازیها سود می برد
امروز به یکباره خبر خرید تیم ملوان توسط هدایتی رو خروجی چند خبر گزاری رفت و در یک اقدام عجیب اخبار ورزشی هم آن را پخش کرد . هدایتی که همگان در این چند هفته اخیر او را به عنوان جدی ترین خریدار داماش می شناختند به گفته این خبرگزاریها تیم ملوان را خریدو تمام شد آن هم در روزهایی که تعطیلات است و کلا تهرانی ها شمال تشریف دارند ... .. نوع خبر و نحوه اعلام یکباره آن بسیار جالب بود و حتی یک آدم غیر فوتبالی هم می تواند تشخیص دهد که این خبرها کذب است اما واقعا چرا و به چه علت در این چند روز اخیر اینگونه شیطنت ها در خبرگزاریها صورت می گیرد .حتی خود آقای آذرگون با تکذیب این خبر اشاره داشتند که هیچ مذاکره ای با هدایتی صورت نگرفته و فردی از طرف هدایتی پیشنهادی مطرح کرده اما نیروی دریای با شخص دیگری توافق کرده و در مراحل نهایی قرار دارد .نمی دانم چه فرد یا افرادی با این خبر پراکنیها قصد دارند مردم فوتبال دوست گیلان دا آشفته کنند و چه مقاصدی را دنبال میکنند .اما مهمترین نکته برای اهالی فوتبال گیلان این است که باید با آرمش کمی منتظر روزهای آینده و مشخص شدن تکلیف تیمهایشان شوند ....
منبع:اف بی مجتبی پوربخش
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Inja-Rasht » شنبه ژوئن 02, 2012 7:06 pm

بابا وابدید. خجالت بکشید. مگر این هدایتی کی هست اینقدر هولش میزنید؟! مگه تا الان که اینا داشتن گدایی دولت میکردن ما از جایی پولی گرفتیم. کسی که بین رشت و شهرک یا بندر همسایه فکر کنه لیاقت مردم رشت رو نداره. اگه میخواد بره به درک. بذارید بره. مطمئن باشید ما لنگ نمیمونیم.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » شنبه ژوئن 02, 2012 7:06 pm

آقا این شرکت رویال خوئش کلاه برداره که روبروی کاسپین اون پروژه نمایشگاهی رو نیمه کاره گذاشته رفته
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه ژوئن 02, 2012 8:05 pm

[img:e1225111f1]http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up6/93885025137241702276.jpg[/img:e1225111f1]

[size=24:e1225111f1]صرفاُ جهت یادآوری![/size:e1225111f1]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط 777 » شنبه ژوئن 02, 2012 8:28 pm

[quote:118790413f="The_King_of_rasht"][img:118790413f]http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up6/93885025137241702276.jpg[/img:118790413f]

[size=24:118790413f]صرفاُ جهت یادآوری![/size:118790413f][/quote:118790413f]
این یعنی چی؟؟؟
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه ژوئن 02, 2012 8:30 pm

خوب فکر کن یادت میاد
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه ژوئن 03, 2012 4:01 am

7 رتبه ما در لیگ هست ، اگه ضربدر دو بعلاوه یک بشه می شه رتبه مل مل توی لیگ
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط imani-shaft » يکشنبه ژوئن 03, 2012 5:52 am

[quote:3d82d2fc27="The_King_of_rasht"][img:3d82d2fc27]http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up6/93885025137241702276.jpg[/img:3d82d2fc27]

[size=24:3d82d2fc27]صرفاُ جهت یادآوری![/size:3d82d2fc27][/quote:3d82d2fc27]
این خیلی باحال بود.دمت گرم بلامیسر
بازی داماش ملوان که اومده بودم انزلی و داماش تونست بازی رو ببره خیلی حال کردم ولی موقع برگشت کوفت شد برام و زدن شیشمون رو شکوندن :?
نماد کاربر
imani-shaft
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 31, 2012 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » يکشنبه ژوئن 03, 2012 9:20 am

[quote:1f34b54c5a="imani-shaft"][quote:1f34b54c5a="The_King_of_rasht"][img:1f34b54c5a]http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up6/93885025137241702276.jpg[/img:1f34b54c5a]

[size=24:1f34b54c5a]صرفاُ جهت یادآوری![/size:1f34b54c5a][/quote:1f34b54c5a]
این خیلی باحال بود.دمت گرم بلامیسر
بازی داماش ملوان که اومده بودم انزلی و داماش تونست بازی رو ببره خیلی حال کردم ولی موقع برگشت کوفت شد برام و زدن شیشمون رو شکوندن :?[/quote:1f34b54c5a]

پلاک 56 بود دیگه . متاسفانه این بعضی ها اینقدر احمق هستند که فکر می کنند هرچی 56 ماله انزلی است در حالی که 56ب فقط مال انزلی است والبته ممکنه که یکی 56ب باشه اما رشتی است ولی ساکن انزلی است مقل دوست من.
من به یکی از همکارام که بچه شفت وماشینش پلاک 56 داره گفتم سربازی برگشت با ملوان با این ماشین تو رشت برای بازی داماش نیاشیشه ات میاد پایین اول گفت نه بعدا" حرف گوش کرد .
برای شما هم خیلی متاسف شدم.
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان