توسط MEHRDAD » دوشنبه مه 28, 2012 1:53 pm
[quote:b26ea524f3="miladcivil"][quote:b26ea524f3="armin8651"]اینم آخرین خبر:
ساکت همچنان خواهان خريد باشگاه داماش
مديرعامل باشگاه فولاد ماهان همچنان خواهان خريد امتياز باشگاه داماش گيلان است.
به گزارش خبرگزاري فارس، در جلسه امروز کميسيون ورزش شوراي تامين استان گيلان که با حضور مقامات استاني برگزار شد، بابايي؛ مدير کل ورزش و جوانان اعلام کرد که محمدرضا ساکت مديرعامل باشگاه فولاد ماهان همچنان خواهان خريد امتياز باشگاه داماش گيلان است.
از سويي ديگر در اين جلسه با هادي آيت الهي نايب رئيس اول فدراسيون فوتبال تماس تلفني گرفته شد تا نقش امير عابديني در باشگاه داماش از نظر فدراسيون مشخص شود که آيتالهي در اينباره گفت: عابديني مديرعامل باشگاه داماش گيلان است و اختيار واگذاري فروش امتياز داماش با دادستان کل کشور است.
گفتني است داماش گيلان از اموال مه آفريد اميرخسروي است که طبق نظر مقامات قضايي بايد.[/quote:b26ea524f3]
از این خبر بوهای خوبی به مشام نمیرسه ! مثل اینکه با این کارا میخوام باشگاهو از چنگ عابدینی در بیارن و بعد چند سال (شاید یک سال)
ببرن اصفهان . این استاندار چه صیغه ای هست آخه ؟ بیخود اون بنرهای تشکر از بابایی و سعادتی در سطح شهر نبود . یکبار هم که شده
با برنامه ریزی کار کردن ............ البته با منظور منفی و باطل کردن داماش !!!
امیدوارم اینا در حد حدس و پیش بینی بدبینانه باشه .[/quote:b26ea524f3]
برای من مهم داماش و انزلیچی گرفتن و ثباتش بانظر هوادارا هست اما برای تربیت بدنی نمی دونم چه چیزی مهمه؟ نمی دونم شاید من از ریز ماجرا بی خبر باشم اما با توجه به چیزایی که خبر دارم شما خریدار می خوای که هست ، حتما باید به شخص خاصی که شما دوست داری سپرده بشه؟ برای خارج شدن تیم از استان هم که متولی فوتبال استان باید نظر بده پس دیگه مشکل کجاست؟
در مورد این خبر هم من فکر می کنم فدارسیون در این حیطه کاره ای نیست و مالک که قوه قضاییه به حساب می آد باید در این مورد نظر بده . این طرز خبر رسوندن و نوشتن تو یه خبرگزاری فکر می کنم زشت باشه.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط
MEHRDAD در دوشنبه مه 28, 2012 1:55 pm .