همفکری هواداران داماش برای چگونگی برون رفت از بحران.....

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

salam

پستتوسط majid13 » شنبه فبريه 25, 2012 5:19 pm

[quote:a6c4f107a6="navidmadan"][quote:a6c4f107a6="ali_damashi"]ايا تمام شد ؟؟ حمايت تمام شد ؟ به نظر من تازه شروع شده با يك جلسه سر تمرين رفتن همه چيز تمام شد
از همه خواهش ميكنم همينطور از مديران سايت برنامه حمايتي و فراخوان در اين مدت همچنان ادامه پيدا كنه /14/ /13/ لطفا نظرتونو بگيد[/quote:a6c4f107a6]
اینکه بریم سر تمرینا واسه حمایت خیلی خوبه و هیشکی مخالف این مسئله نیست ولی یه چیزی رو باید در نظر داشت , اینکه باید این قضیه لوث نشه , یعنی برنامه جوری باید تنظیم بشه که هم واسه هوادارا جالب باشه هم واسه تیم ,, اینکه مثلا ما هفته ای 1یا 2 بار بریم سر تمرین چیز خیلی ایده آلیستی ایه ولی به نظرت مثلا اگه همین پسفردا برنامه باشه چند درصد از همین بچه هایی که دیروز اومده بودن میان؟
به نطر من اگه این حمایتا مناسبتی باشه هم واسه هوادارا جذاب تره هم اینکه بازیکنای تیم سورپرایز میشن,, مثلا بیاییم فراخوان بذاریم قبل از بازی با ملوان آخرین جلسه تمرینشونو بریم که انگیزه بچه ها بره بالا واسه بازی ,, مطمئن باش ایجوری تعداد کسایی که میان سر تمرین خیلی بیشتر میشه[/quote:a6c4f107a6]‎
تایید
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط vahidn » يکشنبه فبريه 26, 2012 10:06 am

باز هم میخواهم از همه کسایی که سر تمرین رفتن تشکر کنم.
به نظر من کارهای ما باید ساخت یافته تر باشه و با نمایش قوی تر ظاهر بشه و کار بزرگ جلوه داده بشه.
مثلا حرکتی که بعضی از بچه تو بازی با سپاهان انجام دادن و رفتن از بیرون بازی رو از اسکوربورد نگاه میکردند و از این قبیل کارها. این حالت شو و نمایش قوی بود و تونست به شکل قوی تعصب نسبت به یک تیم رو نشون بده.باید کاری که می کنیم بزرگ جلوه داده بشه.
نه مثل اون تماشاگرایی که 20 تا صندلی بردن برای ورزشگاه ،کارشون بزرگ جلوه داد ولی باعث خنده عام و خاص شدن وتیم خودشون رو زیر سوال بردن.
کاری که می کنیم باید رسانه ای بشه اون هم به شکل گسترده.
نماد کاربر
vahidn
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه فبريه 23, 2012 12:00 am

پستتوسط navidmadan » يکشنبه فبريه 26, 2012 11:40 am

[quote:fe11beb7cd="vahidn"]باز هم میخواهم از همه کسایی که سر تمرین رفتن تشکر کنم.
به نظر من کارهای ما باید ساخت یافته تر باشه و با نمایش قوی تر ظاهر بشه و کار بزرگ جلوه داده بشه.
مثلا حرکتی که بعضی از بچه تو بازی با سپاهان انجام دادن و رفتن از بیرون بازی رو از اسکوربورد نگاه میکردند و از این قبیل کارها. این حالت شو و نمایش قوی بود و تونست به شکل قوی تعصب نسبت به یک تیم رو نشون بده.باید کاری که می کنیم بزرگ جلوه داده بشه.
نه مثل اون تماشاگرایی که 20 تا صندلی بردن برای ورزشگاه ،کارشون بزرگ جلوه داد ولی باعث خنده عام و خاص شدن وتیم خودشون رو زیر سوال بردن.
کاری که می کنیم باید رسانه ای بشه اون هم به شکل گسترده.[/quote:fe11beb7cd]
موافقم ولی .... گاماس گاماس ابرار :wink: جمعه اولین حرکتمون بود که انصافا خوب انجام شد ,, ایشالا توی برنامه های بعدی ساختار قوی ترم میشه :wink:
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 7 مهمان