عابدینی: منتظر اخراج بازیکنان حاشیه ساز داماش باشید

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط aryanrecord » چهارشنبه ژانويه 18, 2012 2:59 pm

عابدینی خودش اوستایه بلده چیکار کنه /7/
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط elphias » چهارشنبه ژانويه 18, 2012 3:08 pm

عابدینی سالاره خداییش... ای کاش این ماجراها(اختلاسو...) اتفاق نمیافتاد تا به همه نشون میدادیم فوتبال رشت چیه... تا تیمو نمیبرد آسیا ول کن نبود خیلی حیف شد... اما من تا همین جاشم ممنونشم و مطمئنم شما هم همینطورین... /23/ /23/ /23/ /23/
هیچ وقت یادم نمیره سانتیاگو عضدی چه خرابه ای بوده و الان چه شکلی شده (الانشم این تربیت بدنی بی بخار کلی بدهکاره داماشه) و با تیمایه پایه ای هم چجور کار میکرد و چه امکاناتی براشون فراهم کرد که خداییش تو گیلان بی سابقه بوده...
elphias
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » چهارشنبه ژانويه 18, 2012 4:49 pm

[quote="MEHRDAD"]البته امیر عابدینی بین سالها 1372 تا 80 ، یعنی هشت سال مدیرعامل پرسپولیس بوده و مدتی رو هم به عنوان بازیکن در این تیم بازی کرده پس یه فرقی با بقیه داره اما به هر حال این موضوع هم هست که اگر در مورد پرسپولیس ازش سوال بشه نمی تونه اظهارنظر نکنه اما اگر دقت کرده باشید خیلی نسبت به قبل این مسئله کم رنگ شده و کلا یه سری مسائل و اخلاقیاتی که در یکی دو سال اول حضورش در داماش وجود داشت الان نیست و برعکس شده و فقط کافیه یه مقایسه داشته باشیم.
به هر حال یه روزی همه جاشون رو به یکی دیگه میدن اما من این جمله : "اگه تا حالا پای داماش مونده بخاطر علاقه نبود ، بخاطر حرفه و شغلش بوده " رو بی انصافی می دونم مگر اینکه مثل هامان بخوام بگم این تیم رو در همونجایی قرار داده و به مردم رشت تحویل داده که موقعی که گرفت بود یادم نمی آد که تیم ما قبلا به این شکل بوده باشه که البته اگر شرایط مالی و حواشی تیم به این شکل پیش نمی رفت شاید نتایج بهتری رو هم کسب می کرد.[/quote]
فكر نمي كنم 8 سال هم دليل موجهي براي اظهار نظر مداوم در خصوص يك تيم باشه ، اگر شما يك مدير در هر نقطه از جهان پيدا كنيد كه شناخته شده باشه و در مورد تيم ديگري مصاحبه كنه ، من اين مساله رو حل شده مي دونم اما مطمئنم اين رفتارها فقط و فقط توي فوتبال اين كشور مرسوم هست . در رابطه با مقايسه پگاه و داماش هم نظر خاصي ندارم در هر مقطعي نقاط ضعف و قوتي وجود داشت و داره بعنوان مثال قهرماني پگاه در جام حذفي ( من در اون سال پگاه رو قهرمان مي دونم) و نتايج خيره كننده دور برگشت پگاه [u]فكر كنم[/u] در سال87 عالي بود حالا هم نحوه تفكر و آناليز هواداران داماش و منحصراً دوستان سايت به نظر من فوق العاده هست .در هر صورت براي داماش شهرباران آرزوي موفقيت مي كنم .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » چهارشنبه ژانويه 18, 2012 6:21 pm

بچه ها این خط این نشون با امیر عابدینی ما از بحران در میایم ببینین کی بهتون گفتم.
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط AliBatasob » چهارشنبه ژانويه 18, 2012 6:31 pm

رشت تا انزلی امیره عابدینی /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ بهتره حرف آسیا رو هم تو این شرایط نزنیم دوستان :? /14/
نماد کاربر
AliBatasob
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 17, 2010 12:00 am

پستتوسط iman1978 » چهارشنبه ژانويه 18, 2012 6:46 pm

ممکنه انتقاداتی به عملکرد عابدینی وارد باشه که اونم طبیعیه مشق ننوشته غلط نداره اما ژنرال مدیریت فوتبال ایران نشون داده که معرفت و مردانگی تو وجودشه واقعا عابدینی مرد بزرگیه
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان