[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نظر شما درباره ی حضور لیدر ها در استادیوم +نظرسنجی

نظر شما درباره ی حضور لیدر ها در استادیوم +نظرسنجی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

نظر شما در مورد حضور لیدرها(بوقچی ها) چيست؟

1.حضور داشته باشند
18
16%
2.حضور نداشته باشند
95
84%

کل آرا : 113

پستتوسط arvand » پنج شنبه ژانويه 12, 2012 3:19 pm

[quote:c383b98332="abarar1989"]اون پشت دروازه هم دلي داره.اونجا ديده خوبي نداره و هركي مياد اونجا فقط براي تشويقه.خيلي از بچه هايي كه روبه رو ميشينن فقط نگاه ميكنن و تشويق بي تشويق.من موندم اروند و حمزه و ... چي ميكشن اونجا برا. /4/ /4/
ما از اين بازي ميايم روبه رو ميشينيم.ولي مثل روز برامون رو.شنه كه عباس نميزاره تشويق كنيم.حالا ببينين من كي گفتم[/quote:c383b98332]
دیگه نگو ابرار که دلم خونه 8O خوبه خودت شاهدی که ما چه جونی کندیم روبرو اما نشد دیگه نشد!!!
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه ژانويه 12, 2012 3:24 pm

[quote:cb572ab234="Aberare_ba_tasob"]با تعدادي از بچه هاي تيفوسي صحبت كردم و نظرشون اين است كه:
حدود 5 نفر به همراه خودم در بازي با فجر به جايگاه h بياييم و در كنار بچه هاي h جو پشت دروازه رو به روبرو انتقال بديم.
ولي در اين بين شما دوستان h هم بايد به ما كمك كنيد چون ما پنج نفر فقط بتونيم خط دهي كنيم(شايد اصطلاح درستي نباشه)
يك نگته ي ديگه هم وجود داره اينه كه بچه هايي كه اون بالا ميشينند بايد بيان پايين تر تا بتونيم بيشتر جو رو دست خودمون بگيريم و همچنين از دوستاني كه زودتر ميرن استاديوم خواهش داريم كه چون روبرو زودتر پر ميشه چند تا پرده بندازن روي صندلي ها تا فقط بچه هاي خودمون پيش هم باشيم.چون وقتي كه يه نفر خط ميده بايد 10 نفر پشتش باشه تا اون شعار همه گير بشه.
حالا نظرات شما رو هم ميشنوم[/quote:cb572ab234]

ما هستیم ... شما هم بیاین ... ولی پیشنهاد من اینه که اگه بتونین برین جایگاه S رو هم با ما یکی کنین بهتره ... ما تو H مشکل هماهنگی نداریم یعنی به اندازه ای که بتونیم یه شعار رو راه بندازیم هستیم ولی پارازیت های S خیلی بد هست و اصلا هماهنگ نیستند ... ان شاالله اگه اومدی H میبینین چقدر سخته هماهنگی با یغلی ها ...!!!!
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه ژانويه 12, 2012 3:29 pm

اينطوري فكر كنم همه ي تيفوسي ها پخش شن.پشت دروازه كسي نباشه تشويق كنه :wink: :lol:
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط abarar1989 در پنج شنبه ژانويه 12, 2012 3:32 pm .
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه ژانويه 12, 2012 3:29 pm

[quote:1c4709dac8="arvand"][quote:1c4709dac8="abarar1989"]اون پشت دروازه هم دلي داره.اونجا ديده خوبي نداره و هركي مياد اونجا فقط براي تشويقه.خيلي از بچه هايي كه روبه رو ميشينن فقط نگاه ميكنن و تشويق بي تشويق.من موندم اروند و حمزه و ... چي ميكشن اونجا برا. /4/ /4/
ما از اين بازي ميايم روبه رو ميشينيم.ولي مثل روز برامون رو.شنه كه عباس نميزاره تشويق كنيم.حالا ببينين من كي گفتم[/quote:1c4709dac8]
دیگه نگو ابرار که دلم خونه 8O خوبه خودت شاهدی که ما چه جونی کندیم روبرو اما نشد دیگه نشد!!![/quote:1c4709dac8]
آخه امثال شما((تيفوسي و دو آتيشه)) اونور خيلي كمه.من كه اين پشت ميشينم آخر بازي اگه يكي از رو خستگي تشويق نكنه اعصابم خورد ميشه.شما چي ميكشيد كه كل بازي اكثر آدماي اونجا ساكتن /4/ /4/
ايشالا از اين بازي ميايم اونجا.البته موندم با سنگ اندازي هاي عباس چي كار بايد كرد /4/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه ژانويه 12, 2012 3:37 pm

[quote:39aab0ef4c="Saeeed"][quote:39aab0ef4c="Aberare_ba_tasob"]با تعدادي از بچه هاي تيفوسي صحبت كردم و نظرشون اين است كه:
حدود 5 نفر به همراه خودم در بازي با فجر به جايگاه h بياييم و در كنار بچه هاي h جو پشت دروازه رو به روبرو انتقال بديم
حالا نظرات شما رو هم ميشنوم[/quote:39aab0ef4c]

آبرار واقعاً یه سوال چرا 5 نفر؟؟؟آقا اون پشت چی داره مگه آبرار؟؟؟بخدا راه حل دست تیفوسیاست بیان اینور.....[/quote:39aab0ef4c]
دوست عزیز مطمئنا فقط 5 نفر نمیاد.خیلی بیشتر میان.من منظورم به رفیق های خودم بود و فقط امیدوارم که بغل دستی ها روی اعصاب ما راه نرن چون اون موقع آقای سراوانی و بقیه دوستا از این حرفشون ÷شیمون میشن که به ما گفتن بیایم روبرو.
مگه ما اون پشت چند نفر هستیم؟حداکثر 20 نفر که از همه ÷ایه تر هستند.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه ژانويه 12, 2012 3:42 pm

[quote:d2d89bb220="pedram_1367"][quote:d2d89bb220="Aberare_ba_tasob"]با تعدادي از بچه هاي تيفوسي صحبت كردم و نظرشون اين است كه:
حدود 5 نفر به همراه خودم در بازي با فجر به جايگاه h بياييم و در كنار بچه هاي h جو پشت دروازه رو به روبرو انتقال بديم.
ولي در اين بين شما دوستان h هم بايد به ما كمك كنيد چون ما پنج نفر فقط بتونيم خط دهي كنيم(شايد اصطلاح درستي نباشه)
يك نگته ي ديگه هم وجود داره اينه كه بچه هايي كه اون بالا ميشينند بايد بيان پايين تر تا بتونيم بيشتر جو رو دست خودمون بگيريم و همچنين از دوستاني كه زودتر ميرن استاديوم خواهش داريم كه چون روبرو زودتر پر ميشه چند تا پرده بندازن روي صندلي ها تا فقط بچه هاي خودمون پيش هم باشيم.چون وقتي كه يه نفر خط ميده بايد 10 نفر پشتش باشه تا اون شعار همه گير بشه.
حالا نظرات شما رو هم ميشنوم[/quote:d2d89bb220]

ما هستیم ... شما هم بیاین ... ولی پیشنهاد من اینه که اگه بتونین برین جایگاه S رو هم با ما یکی کنین بهتره ... ما تو H مشکل هماهنگی نداریم یعنی به اندازه ای که بتونیم یه شعار رو راه بندازیم هستیم ولی پارازیت های S خیلی بد هست و اصلا هماهنگ نیستند ... ان شاالله اگه اومدی H میبینین چقدر سخته هماهنگی با یغلی ها ...!!!![/quote:d2d89bb220]
دوست عزیز جایگاه h هنوز اون شور پشت دروازه رو نداره و فقط کافی هست که ما همون جایگاه رو مثل پشت دروازه راه بندازیم اون موقع هست که کل استادیوم تحت تاثیر قرار میگیره.
اما یه نکته اینجا هست که آقایان وقتی میبینند که جایگاه بغلی داره خوب تشویق میکنه،بین شعارها پارازیت میندازه تا هم خودش تشویق نکنه و هم جایی دیگه به چشم نیاد.
فقط امیدوارم همه همت کنند

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه ژانويه 12, 2012 3:45 pm

[quote:e56bbd4bcf="pezhman-paskiyabi"]آبرار من که تا پایان می عمر پشت دروازه نیشینم زنده جایگاه باوجودان{استقلال رشت}[/quote:e56bbd4bcf]
آقا پژمان کسی شیمی خدمت جسارت نوکود!
شومان باید اویا بئسید تا شعارانه دو طرفه ها هماهنگتر فدیم(به کوری چشم بعضیان)

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط pezhman-paskiyabi » پنج شنبه ژانويه 12, 2012 3:50 pm

مازیار مرتضی ارمان چی اوشنم شون درید اوطرف
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط mehran2010 » پنج شنبه ژانويه 12, 2012 3:56 pm

دست همه دوستان درد نکنه. آیا امکان اینکه دوستانی که برای هماهنگی شعارها و تشویق هوادارها به حمایت و دادن شعار برای تیم تلاش میکنند از بلندگوهای دستی استفاده کنند وجود داره یا نه؟ اگه خاطرتون باشه تو بازی داماش با سپاهان، طرفدار های آنچنان زیادی تو استادیوم نبودن اما لیدرشون از بلندگوی دستی استفاده میکرد و هم صداش راحت تر به گوش هوادار ها تو محدوده وسیع تری از جایگاه ها میرسید هم اینکه فکر کنم اینجوری هوادار های بیشتری به وجد میان که شعار ها رو تکرار کنن. ضمن اینکه به حنجره بچه ها هم کمتر فشار میاد. نظرتون چیه؟
نماد کاربر
mehran2010
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarevaghey » پنج شنبه ژانويه 12, 2012 8:27 pm

سلام به همه ی با مراما
این موضوعه لیدر که چیزه جدیدی نیست بارها در موردش نوشتین و بحث کردین،تنها راه از نظر من اینه که چند تا از بچه های پشت دروازه برن اونور تا بیشتر همامنگی بوجود بیاد تازه اگر هم دیدیدیم اگه اون لیدر خاص باز هم خواست خراب کاری کنه وسط دو نیمه بهش اولتیماتوم بدیم که اگر بازم تکرار کرد باهاش برخورد جدی (فیزیکی)میکنیم چون این کار اون یه خفه شو به همه ی ماهاست که داریم برایه این تیم خودمونو به ابو اتیش میزنیم
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
قرمزوابی ناریم هرکه بایه ترکنیم[color=red:80f7b371f9] [/color:80f7b371f9][color=black:80f7b371f9] [/color:80f7b371f9][color=blue:80f7b371f9] [/color:80f7b371f9][color=black:80f7b371f9] [/color:80f7b371f9]
نماد کاربر
havadarevaghey
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 12, 2011 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » پنج شنبه ژانويه 12, 2012 9:23 pm

امي ليدرانا وا بنيم موزه.از بس عتيقه ان /9/
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » جمعه ژانويه 13, 2012 7:10 am

سراوانی بوگفته بازی با فجر به عباس گم نیه /3/
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه ژانويه 13, 2012 7:32 am

[quote:2ff9aa6c00="rashti_sarvar"]سراوانی بوگفته بازی با فجر به عباس گم نیه /3/[/quote:2ff9aa6c00]
علي آقا اول گفت كه به عباس ميگم اين بازي نياد،بعدپشيمان شد و گفتش كه الان وقته اين كارا نيست.الان قرار شده ما 7،8 نفر بيايم سمت H
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط rashti_sarvar » جمعه ژانويه 13, 2012 7:35 am

[quote:75349db968="abarar1989"][quote:75349db968="rashti_sarvar"]سراوانی بوگفته بازی با فجر به عباس گم نیه /3/[/quote:75349db968]
علي آقا اول گفت كه به عباس ميگم اين بازي نياد،بعدپشيمان شد و گفتش كه الان وقته اين كارا نيست.الان قرار شده ما 7،8 نفر بيايم سمت H[/quote:75349db968] بازم میخان اینارو بیارن :? یکم مسئولین باشگاه به نظر سنجی ما توجه کنن ما این لیدرها رو نمیخایم
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه ژانويه 13, 2012 7:55 am

ما حرفمونو زديم آبرار((درصدها همه چيزو مشخص ميكنه))و مثل روز هم برام روشنه كه عباس سنگ اندازي ميكنه و نميزاره تشويق كنيم.حالا از من گفتن بود.علي آقا ميخواد يه فرصت ديگه به عباس بده،شايد آدم شد(كه بعيده)
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 4 مهمان