[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نظر سنجی:::کدام گزینه برای سرمربیگری داماش مناسب تر است

نظر سنجی:::کدام گزینه برای سرمربیگری داماش مناسب تر است

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

کدام گزینه برای سرمربیگری داماش مناسب تر است

1-داخلی
36
47%
2-خارجی
5
7%
3- بومی
35
46%

کل آرا : 76

پستتوسط aslanadigozal » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 9:45 am

بعضی وقت ها نگاه می کنم به بعضی از این تاپیک ها خندم میگیره . آخه کسی نیست بگه بنده خدا مگه از وضعیت مالی داماش خبر نداری که می گی مربی خارجی داخلی
بابا پولمون کجا بود مربی بخریم . باید با همین افشین ناظمی ادامه بدیم یا اینکه یکی از رفقای عابدینی بیاد مرامی سرمربی شه
بومی گرایی + جوانگرایی = موفقیت داماش گیلان
نماد کاربر
aslanadigozal
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 24, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 9:53 am

[quote:b743d40037="Mordab"]از این دوست عزیزمون بسیار سپاسگذارم بابت نامه ای در وصف اقای قاسمپور:::و اما دوستانی که فکر میکنند این تیم با امثال افشین ناظمی جمع جور شود بسیار در اشتباهند دوستان عزیز هوادار خواهشا" اکر کامنتی گذاشته میشود لطفا روی احساس نباشد فوتبال حرفه ای شده و بومی بودن یا غیر بومی نبودن یک مربی به قران دیگر ملاک نیست بلکه کارنامه یک مربی مورد معیار قرار خواهد گرفت اخه وارشیای گل چرا یادتون رفته تیم ما با اقای قاسمپور در لیگ مطرح شد اخه چرا یادتوم میره ما ملوان تو انزلی خوزستان تو رشت و تیم شگفتی ساز صبا رو تو قم با اقتدار شکست دادیم بخدا من وقتی این نامه ای که دوست عزیزمون نوشت رو خوندم متوچه شدم واقعا افرادی در بین هوادارا هستند که در نوع خود ژورنالیست فوتبال میباشند دوستان مطمئن باشید دلیل رفتن قاسمپور به غیر از مسائل مالی حرمت نداشتن و بی حرمتی شخص اقای عابدینی به او بود یادتون رفته بعد بازی پرسپولیس در برنامه زنده تلوزیونی سر تعویض ابشک عزیزمون عابدینی سرمربی تیم خورد کرد و یا عابدینی میگه قاسمپور هروقت دوست داشت میتونه بره اینها یعنی چه یعنی اینکه متاسفانه جناب عابدینی با سرمربی خودش همواره مشکلداشته و الان با خواهش از قاسمپور میخواد تا دوباره در تیم بمونه//////////به حرمت تیم محببمون اون عزیزانی که فکر میکنند ما با افشین ناظمی ها به جایی میرسیم سخت در اشتباهند خبرهای موثقی به گوش میرسه احتمالا قاسمپور برای انجام کارهای نهایی گویا شنبه به رشت میاد تا برای همیشه تیم ترک کنه از دوستان عزیز تمنا میکنم اگه دوست دارید تیم شهرمون بیشتز از ان به بحران نره و در لیگ مطرح باشه یه یا علی بگن و با هم پیش قاسمپور بریم و ازش بخوایم که بمونه زمان و ساعت رو بهتون اعلام میکنم دوستان تو رو به قران متوجه عمق قضیه باشید....[/quote:b743d40037]
با حرفات موافقم
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط zxzx در پنج شنبه دسامبر 29, 2011 9:56 am .
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 9:55 am

[quote:8addaae5ff="aslanadigozal"]بعضی وقت ها نگاه می کنم به بعضی از این تاپیک ها خندم میگیره . آخه کسی نیست بگه بنده خدا مگه از وضعیت مالی داماش خبر نداری که می گی مربی خارجی داخلی
بابا پولمون کجا بود مربی بخریم . باید با همین افشین ناظمی ادامه بدیم یا اینکه یکی از رفقای عابدینی بیاد مرامی سرمربی شه[/quote:8addaae5ff]

اگه دوست نداری شرکت نکن دلیل نمیشه تاپیکو به سخره بگیری ما بهت زور نمیکنیم که بیای شرکت کنی
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 11:03 am

به نظر من ما نبايد افشين ناظميو بسوزونيم.بايد بزاريم كنار مربيهاي بزرگ تجربه كسب كنه تا 2،3 سال ديگه يه مربيه خوب و كار كشته واسه فوتبال اين شهر شه.الانم بهترين گزينه به نظر من يه مربي خوبه داخليه اگه هم نشد مربي خوب خارجي هم بد نيست فقط مثل او پوشينگ دربه داغون نباشه /7/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 12:15 pm

عابدینی پس از جدایی قاسمپور:برای ایشان آرزوی موفقیت دارم/ازامروز به دنبال سرمربی جدید هستیم.

امیر عابدینی گفت:از امروز به دنبال سرمربی جدید هستیم،فردی که ضمن دارا بودن شرایط فنی و درک وضعیت، یار و یاور ما باشد.
به گزارش روابط عمومی باشگاه داماش گیلان ، مذاکرات روز گذشته امیر عابدینی مدیر عامل باشگاه داماش گیلان و ابراهیم قاسمپور در فضایی بسیار دوستانه و همراه با تفاهم برگزار شد و دو طرف دیدگاه های خود را با شفافیت کامل مطرح نمودند. امروز پس از آنکه آقای قاسمپور به طور قطعی اعلام کرد که تصمیم به جدایی از تیم داماش گرفته است، مهندس عابدینی گفت: من برای آقای قاسمپور و تصمیم ایشان احترام قائلم و از خدای متعال برای ایشان توفیق و سلامتی خواستارم و از این که در این چند ماهه با اعتقاد و تلاش فراوان به عنوان سرمربی در کنار داماش گیلان بودند تشکر می کنم و امیدوارم خداوند متعال عاقبت همه ما را ختم به خیر کند و بتوانیم در این مسیر با حل مشکلات باشگاه داماش گیلان ، خدمتی به جوانان و مردم استان گیلان به خصوص مردم خوب و خونگرم رشت انجام دهیم.
عابدینی در خصوص جذب سرمربی جدید داماش گیلان افزود: طبیعی است که ما از امروز به دنبال جذب سرمربی جدید باشیم البته در این مسیر من از سرمربی ای استفاده خواهم کرد که ضمن دارا بودن شرایط فنی بتواند تا پایان فصل جاری لیگ برتر با از خود گذشتگی نه تنها تیم را از نظر فنی اداره کند که یار و یاور ما در همه زمینه ها باشد .
عابدینی در پایان در خصوص مسائل باشگاه داماش گیلان گفت:تا کنون از طرف مراکز رسمی در استان گیلان کمک مالی به ما نشده است اما آنها با حسن نیت و خالصانه با برگزاری جلسات و مکاتبات با مراکز مربوطه در استان و تهران در تلاش هستند تا مشکلات موجود را بر طرف کنند و من شخصا از آنها خواسته ام امور باشگاه به شکل کامل در رابطه با امور قانونی و به منظور حل مشکلات به رشت منتقل شده تا روند پیگیری امور تسریع پیدا کند و از فروپاشی این تیم مردمی جلوگیری شود.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 1:05 pm

میدونم که اینطور شانه خالی کردن قاسمپور و رفتنش برای خیلی از ماها یا هممون گرون تموم شد . اما قطعا" دلایلی وجود داشت که رفت . شک نکنید دلایل هم تیم بهتر و پیشنهاد بهتر و ....... نبود ، به نظر من مسائلی مثل مشکلات بازی با نفت و شاهین ! تمام حرفم اینه اگه قاسمپور استعفا داده ، هممون بیایم یه خاطره خوش از این دوران چند ماهه داشته باشیم که این فرد مهمان ما در رشت بود . حداقل نیایم به اعتقاداتش پوسخند بزنیم /4/ نه اینکه بعد دوتا برد درستش کنیم <ابوی فرمانروا> و یا بعد استعفاش بهش بگیم <مرتیکه> !!
قبول دارم در فوتبال حرفه ای و پولی و قراردادهای میلیونی و میلیاردی استخاره جایی نداره ، ما ما نباید به اعتقادات یه آدم که خوب یا بد واسه ما زحمت کشیده بی احترامی کنیم .
بازم از دوستان عذرخواهی میکنم این موضوع رو مطرح کردم ، قصد اهانت به دوستی رو نداشتم و بطور کلی گفتم که ما نه از این ور بوم بیوفتیم و نه از اون طرف !!!
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Sepentamino » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 1:26 pm

مربی داماش تهران گزینه خوبیه؟ فک کنم مارکار آقاجانیان سرمربیشه
از خارجی ها فقط بلاژوویچ با مبلغ اندک میاد!
از بومی ها داداش زاده و رخچه کا مفت میان!
درود بر گلای (گیلها)
درود بر گیلک (لک گیلانی)
درود بر گلان (گیلان)
درود بر تمام اقوام ایران
Sepentamino
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 1:39 pm

[quote:f309dcad25="Sepentamino"]مربی داماش تهران گزینه خوبیه؟ فک کنم مارکار آقاجانیان سرمربیشه
از خارجی ها فقط بلاژوویچ با مبلغ اندک میاد!
از بومی ها داداش زاده و رخچه کا مفت میان![/quote:f309dcad25]

اگه اشتباه نکم سرمربی پارسه(داماش) تهران امیرحسین پیروانی هست ، مارکار آقاجانیان تو تیم ملی مشغوله (بازم اگه اشتباه نکرده باشم).اما اگه قراره از امثال آقاجانیان و پیروانی استفاده کنیم که ریسک بالایی دارن ، خب از ناظمی استفاده میکنیم دیگه ، بهتر از این گزینه هاست که . ضمنا" مارکار که اینجا بوووووود !!!!
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط arvand » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 1:51 pm

اقاجانیان استیل سمنان هست
اینا هیچ کدوم به درد نمیخورن نمیدونم عاقبتمون چی میشه؟؟؟؟؟؟شاغلامم به نظرم خوبه
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 4:23 pm

منم با شاغلام موافقم ولی با این شرایط و مشکلات میاد:؟ :x
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 4:40 pm

از نظر من هیچ کس بهتر از خود قاسمپور تو این شرایط نیست ولی حالا که نیست دیکه هیچ کی بهتر از افشین ناظمی نیست.
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 5:23 pm

من باش غلام موافقم فکر کنم به تیم جون بده ومهم تراز اون بتونیم م ل و ا ن وشکست بدیم وتیم های بعدی /11/
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 5:27 pm

حسین کاشی نژادم(کمک مربی ابو) بچه رشته-ولی خوب فکر نمیکنم کارایی چندانی داشته باشه.

تو اینشرایط من فکر میکنم استیلی بخاطر عابدینی مربیمون میشه(حسم اینو میگه)
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط amir131 » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 5:29 pm

استیلی گفته بود تا اخر فصل سرمربی تیمی نمیشه /12/
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 5:30 pm

[quote:153c74683b="Rashti0131"]از نظر من هیچ کس بهتر از خود قاسمپور تو این شرایط نیست ولی حالا که نیست فعلا کسی بهتر از افشین ناظمی نیست.[/quote:153c74683b]
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان