توسط Rashti0131 » سه شنبه دسامبر 20, 2011 11:05 am
[quote:a6fc3da82d="888"][size=18:a6fc3da82d]یک منبع آگاه در گفتگو با پانا:
دخالت عابدینی عامل اصلی جدایی قاسمپور از داماش / مشکلات مالی بهانه است [/size:a6fc3da82d]
خبرگزاری پانا: سرمربی داماش گیلان قصد دارد به خاطر دخالت های عابدینی عطای کار در رشت را به لقایش ببخشد.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری پانا، ابراهیم قاسمپور بعد از درگیری لفظی با فیروز کریمی نتوانست موفقیت های خود را با داماش گیلان در لیگ برتر و جام حذفی ادامه دهد.
داماش شاید بیشترین لطمه را از این درگیری لفظی دید و در لیگ برتر آن هم در رشت به میهمان خود نفت تهران 3 بر یک باخت و در جام حذفی نیز با قبول شکست 2 بر یک خانگی مقابل شاهین حذف شد تا خیلی زود اختلافات عابدینی و قاسمپور علنی شود.
قاسمپور مشکلات مالی و عدم تعهدات مالی باشگاه را بهانه ای برای تهدید کناره گیری خود قرار داده بود ولی از رشت خبر می رسد که این مربی در محفل دوستانه ای از دخالت های عابدینی به ستوه آمده و دوست ندارد نظرات مدیرعامل را در سرنوشت تیم دخالت دهد.
از طرفی عابدینی هم که پیش از این گفته می شد در کار دینورزاده دخالت می کرد، از نظرات خود کوتاه نمی آید و همچنان بر توصیه ها و دخالت های خود پافشاری می کند.
اختلافات عابدینی و قاسمپور جایی رسیده که این دو حتی حاضر نیستند با هم حرف بزنند.
در حالی که انتظار می رفت قاسمپور بعد از بازی با شهرداری که پایان نیم فصل بود، در رختکن از بازیکنان خود خداحافظی کند این اتفاق نیفتاده و این مربی حرفی از خداحافظی به میان نیاورده است.
قاسمپور قبل از ورود بازیکنان به زمین، در رختکن رو به آنها گفته : شما خیال نکنید که من می روم و شما هرطور دوست دارید بازی کنید. نه این طور نیست. من سرمربی هستم و شما با قدرت برای پیروزی بجنگید. مشکلاتم با باشگاه مربوط به دو طرف است و لازم نیست شما نگران باشید. شما حواستان به بازی باشد تا بتوانیم با برد نیم فصل را تمام کنیم.
از صحبت های قاسمپور این طور برداشت می شود که به رغم این اختلافاتی که با عابدینی مدیر باشگاه دارد وی نمی خواهد به راحتی صندلی خود را از دست دهد.
یک منبع آگاه و نزدیک به باشگاه داماش این مطالب را تایید کرد.[/quote:a6fc3da82d]
این خبر کی داده شده؟
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!