[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS شهرداری تبریز / تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

داماش گیلان VS شهرداری تبریز / تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط miladcivil » يکشنبه دسامبر 18, 2011 11:37 am

[quote:2354297b1b="aryanrecord"]ای بابا اینا ستون تیم بودن میخوان برن قاسمپورم گفت که میرم دیگه این تیم چطور میخواد این فصلو تموم کنه خدا بخیر کنه خیلی حالم خرابه 8O[/quote:2354297b1b]

نگران نباش دوست عزیزم ..... خدا بزرگتره . بر فرض محال همه اونا که خواهان رفتن هستن برن ، باز داماش هست و مهدوی و حاجتی و آبشک و نظیفکار و ...... هستن . نگران نباش . عابدینی کارشو خوب بلده .
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط armin_punisher6 » يکشنبه دسامبر 18, 2011 11:45 am

[quote:d1e940c65d="miladcivil"][quote:d1e940c65d="aryanrecord"]ای بابا اینا ستون تیم بودن میخوان برن قاسمپورم گفت که میرم دیگه این تیم چطور میخواد این فصلو تموم کنه خدا بخیر کنه خیلی حالم خرابه 8O[/quote:d1e940c65d]

نگران نباش دوست عزیزم ..... خدا بزرگتره . بر فرض محال همه اونا که خواهان رفتن هستن برن ، باز داماش هست و مهدوی و حاجتی و آبشک و نظیفکار و ...... هستن . نگران نباش . عابدینی کارشو خوب بلده .[/quote:d1e940c65d]
از این خبر اینقدر ناراحت نشدم ولی از باخت شاهین هنوز ناراحتم.خدا لعنت کنه این داور رو که رو اعصابمه.
نماد کاربر
armin_punisher6
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » يکشنبه دسامبر 18, 2011 2:20 pm

بره بازی پخش میشه از شبکه باران دیگه.اره؟؟؟؟؟؟؟؟
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » يکشنبه دسامبر 18, 2011 3:30 pm

[quote:d0be22b8e3="only_abarar"]بره بازی پخش میشه از شبکه باران دیگه.اره؟؟؟؟؟؟؟؟[/quote:d0be22b8e3]

آره هم از شبکه سهند تبریز و شبکه باران پخش میشه
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه دسامبر 18, 2011 4:17 pm

[color=black:2eb1c3630d]* میلاد زنیدپور به دلیل مصدومیت در بازی فردای داماش و شهرداری تبریز حضور ندارد.
قسمت هایی از مصاحبه زنیدپور در مورد جدایی احتمالی اش از داماش را در ادامه می خوانید:

*خبرهاي زيادي در ارتباط با معاوضه تو در نيم فصل به گوش مي رسد، در اين رابطه صحبت مي کني؟

- من در اين ارتباط يک سري صحبتها با آقاي عابديني داشتم. به هر حال پيشنهاداتي شده و همه چيز را به خود حاج آقا واگذار کردم تا تصميم بگيرند. من به خاطر ايشان به داماش آمدم و خودش تصميم مي گيرد که با داماش ادامه دهم يا از اين تيم جدا شوم.

*گويا پيشنهاد پرسپوليس از ديگر تيمها جدي تر است؟

- من زياد در جريان نيستم چون کسي از پرسپوليس با من تماس نگرفته و اگر هم چنين چيزي باشد به آقاي عابديني واگذار مي کنم تا تصميم خوبي بگيرد که هم به نفع من و هم باشگاه باشد.

*خودت دوست داري در داماش بماني يا از اين تيم جدا شوي؟

- من آنقدر آقاي عابديني را دوست دارم که اگر بگويد تو غار هم تيم دارم مي روم و برايش بازي مي کنم اما در رشت شرايط برايم سخت شده است.

*يعني تصميم به جدايي گرفته اي؟

- تصميم به جدايي نگرفته ام و آقاي عابديني در مورد من تصميم مي گيرد. من حرفهايم را به ايشان زده ام و آقاي عابديني در نهايت تصميم مي گيرد.[/color:2eb1c3630d]

[color=darkblue:2eb1c3630d]مهدوي‌کيا مي‌خواهد از داماش جدا شود[/color:2eb1c3630d]
[color=black:2eb1c3630d]سرمربي تيم داماش گيلان با اعلام اينکه در اين ديدار خوشبختانه بازيکن مصدوم و محروم نداريم، گفت: مهدوي کيا پس از آنکه از آلمان بازگشت ديگر در تمرينات تيم حاضر نشده و دليل اين موضوع به خاطر مسائلي است که در بازي با تيم نفت تهران براي وي به وجود آمده است، البته وي اعلام کرده که ديگر در تمرينات تيم شرکت نمي‌کند و ظاهرا در خصوص دلايل اين موضوع نيز با عابديني صحبتهايي را انجام داده است اما با من تاکنون هيچ صحبتي در اين مورد نکرده است.[/color:2eb1c3630d]
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط ardavan » يکشنبه دسامبر 18, 2011 4:21 pm

آش اینقدر شوره که حتی مهدویکیا که تو لیگ برتر هیچ پیشنهادی نداشته هم داره ناز می کنه. محمدی زنیدپور جهانگیر عسگری الان هم مهدوی کیا. منتظر دوستان بومی هم باشید. چی کار کنه این ابو با این بازیکنا؟
نماد کاربر
ardavan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 14, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar » يکشنبه دسامبر 18, 2011 4:35 pm

حالا دیگه همه میخوان برن
همه به خودشون جو میدن
اصلا هرکی میخواد بره . . .
امیدوارم مشکلات تیم توری حل بشه که همه از رفتنشون مثل چی ی ی ی پشیمون شن . . .
دمه بچه های با تعصب و با غیرت تیم گرم . . . /11/
نماد کاربر
golsar
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

کنفرانس پیش از بازی

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه دسامبر 18, 2011 4:36 pm

[color=black:70464f9636]مردم تبریز در مواجه با من از نحوه بازی تیم شهرداری اظهار رضایت دارند ولی از بابت نتیجه گیری انتقادهای دارند که اینهم صحیح است
میودراگ یشیچ سرمربی شهرداری تبریز در مورد بازی فردا مقابل داماش رشت گفت : بازی مهمی نمی تواند باشد وبرد وباخت تاثیر زیادی در جابجای تیم ها ندارد، و من قبل این بازی لیست 16 نفره خود را به همراه سه دروازه بان به هیات مدیره داده ام تا در باره بقیه نفراتی که از لیست خارج می شوند تصمیم بگیرند وهمچنین پیشنهاد های خود را از بابت جذب بازیکن جدید ارائه نموده ام .
وی در مورد مشکلات پیش آمده طی روز های گذشته هم تلویحا تاکید به این نکته کرد که من نه به کار مدیریت دخالت می کنم نه اجازه می دهم آنها در کار من دخالت کنند واینکه من برای نیم فصل دوم خواهم ماند یا نه هیات مدیره باید تصمیم بگیرد هر چند من برنامه هایم را برای تعطیلات نیم فصل وادامه کار داده ام و مربی نمی تواند بگوید که من را نگه دارید .
یشیج در مورد بازیکنان بومی ترد شده هم گفت : لیست بازیکنان مورد نظر را با شناخت ی که در این مدت چند ماهه بدست آورده ام انتخاب کرده ام وآنهای که از لیست خارج شده اند در واقع با برنامه وسیستم بازی من هم خوانی ندارند .
یشیج در مورد جذب بازیکن از کشور لیبی وشرایط جنگی وکیفیت کار بازیکنان این کشور هم اضافه کرد :بازیکنانی که پیشنهاد داده ام از بازیکنان طراز اول این کشور هستند ویکی شان بازیکن سر زنی است که می تواند در صورت توافق باشگاه خیلی به ما کمک کند .
وی در مورد نام های نسبتا بزرگ برای جذب هم اشاره کرد که تصمیم نهایی با مدیریت است واگر نتوانند آنها را جذب کنند باز در کیفیت کار ما در نیم فصل دوم نمی تواند تاثیر تعیین کننده ای داشته باشد .
یشیج می گوید : مردم تبریز در مواجه با من از نحوه بازی تیم شهرداری اظهار رضایت دارند ولی از بابت نتیجه گیری انتقادهای دارند که اینهم صحیح است وباید ما برای نیم فصل دوم اشتباهات فردی را به حداقل برسانیم .[/color:70464f9636]
[color=darkblue:70464f9636] افشین ناظمی بجای قاسمپور در کنفرانس پیش از بازی شرکت کرد واعلام نمود این تیم دو بازیکن خود ، مهدی مهدوی کیا وزنیدپور را در زی فردا در اختیار ندارد ، از طرفی شهرداری هم شهرام گودرزی ومحمد رضا زینال خیری را به دلیل سه کارته شدن در ترکیب ندارد.[/color:70464f9636]
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط 888 » يکشنبه دسامبر 18, 2011 4:40 pm

عابدینی جان مادرت این غیر بومی ها و چه مربی چه بازیکنو بزار کنار یه تیم با بازیکنا ی همین شهر درست کن .کوچه پس کوچه های این شهر پر ازاستعداد دیگه منت این ابوی فرمانروا ومیلاد ارپی چی زن وجهانگیر شاه و که تاپریروز تو دسته یک بهشو تیم نمیدادن مربی گری کنن یا تو پیکان قزوین ذخیره بودنو نکشیم.من به شخصه حاضرم تیممون برای نیفتادن بجنگه اما اینجور اظهار نظرها رو از بازیکناومربی تیممون نشنوم.

[color=blue:10f5513b7f][size=24:10f5513b7f]امیر عابدینی -بازیکنان بومی[/size:10f5513b7f][/color:10f5513b7f]
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » يکشنبه دسامبر 18, 2011 5:35 pm

ابراهيم قاسمپور، سرمربى تيم فوتبال داماش گيلان معتقد است كه اگر تيمش بتواند در آخرين ديدار نيم فصل از سد شهردارى تبريز بگذرد در مجموع نتيجه خوبى در نيم فصل اول گرفته است. وى درباره ديدار آخر تيمش در نيم فصل اول ليگ يازدهم اظهار كرد: هر ۲ تيم دوست دارند با يك پيروزى نيم فصل را به پايان ببرند تا بتوانند با انرژى بيشترى برنامه هاى خود را در تعطيلات پيش ببرند. ما هم دوست داريم بر خلاف دو بازى گذشته كه شكست خورديم و مستحق باخت نبوديم، خوب بازى كنيم و پيروز شويم. ما با پيروزى در اين بازى و كسب ۲۵ امتياز با خيال راحت به تعطيلات مى شويم. داماش هم اكنون با ۲۲ امتياز در رتبه هشتم جدول قرار دارد و با پيروزى احتمالى برابر شهردارى مى تواند به رتبه ششم صعود كند.او گفت: ما از جايگاه مان رضايت داريم چون اول فصل شرايط خوبى نداشتيم. اكنون هم سعى زيادى داريم كه جايگاه مان را بهتر كنيم. هرچند هنوز زود است درباره جايگاه تيم ها حرف بزنيم؛ در اين مقطع از فصل هر تيمى با يك برد يا باخت چند پله در جدول بالا و پايين مى رود. بهترين زمان براى ارزيابى جايگاه تيم ها و ميزان رضايت مربيان از آن جايگاه ها، پايان فصل است. سرمربى تيم فوتبال داماش همچنين عملكرد تيمش را در نيم فصل اول ليگ اين گونه ارزيابى كرد: اگر شهردارى را ببريم، نيم فصل خوبى داشته ايم. تيم ما شروع خوبى در فصل جارى نداشت اما به تدريج شرايط تيم رو به بهبودى رفت. حالا هم ديگر همه چيز به نيم فصل دوم و عملكرد ما در آن بازمى گردد. ما در طول نيم فصل اول به دليل مشكلات مالى، بارندگى زياد رشت و فشردگى بازى ها نتوانستيم تمرين هاى آماده سازى خوبى انجام دهيم و حتى نتوانستيم براى اردو از استان گيلان خارج شويم!
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه دسامبر 18, 2011 7:00 pm

[quote:4ab51dcec3="ardavan"]آش اینقدر شوره که حتی مهدویکیا که تو لیگ برتر هیچ پیشنهادی نداشته هم داره ناز می کنه. محمدی زنیدپور جهانگیر عسگری الان هم مهدوی کیا. منتظر دوستان بومی هم باشید. چی کار کنه این ابو با این بازیکنا؟[/quote:4ab51dcec3]

این آقای مهدوی کیا که این همه در تیم تشویق شد حتی بیشتر از کاپیتان مهدوی و آبشک محبوب و غلامی زحمتکش !!! این همه هم بد بازی کرد و 3 امتیاز هم به پرسپولیس تقدیم کرد ......... این همه خوبی مردم رو ندید ، تا 4 نفر نسبت به بد بازی کردنش اعتراض کردن و موقع تعویض گفتن برو بیرون که البته گروه دیگر هواداران مانع از ادامه اون کروه اندک شد ...... الان به آقا برخورده ؟؟؟؟ موضوع این نیست !!! اگه این باشه بهتره بره ...... 100% جریان چیز دیگست . بیخیال تو هم برو ....... بهتر به جهانبخش بازی میرسه و حداقل میدونم یه بازیکن بومی و جوون داریم که نقطه قوت ما باشه .
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه دسامبر 18, 2011 7:34 pm

امروز دو تا از بازیکن های جوانان داماش برای گرفتن کارت شارژ از کارت خوان اومدن مغازه ما ،باهاشون که صحبت کردم یکیشون هافبک وسط بود یکی هم دفاع راست از نظر قدی حدودا 175 یا 180 قدشون بود فیزیک خیلی مناسبی هم داشتن وقتی باهاشون صحبت می کردم میدیم که سراسر انگیزه هستند که توی این فصل حداقل یکی دو تا بازی بهشون برسه
مهدوی کیا رو خیلی دوست دارم ولی نه به اندازه جوانان جویای نام شهرم
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar » يکشنبه دسامبر 18, 2011 7:55 pm

[quote:4f0d6dce5b="miladcivil"][quote:4f0d6dce5b="ardavan"]آش اینقدر شوره که حتی مهدویکیا که تو لیگ برتر هیچ پیشنهادی نداشته هم داره ناز می کنه. محمدی زنیدپور جهانگیر عسگری الان هم مهدوی کیا. منتظر دوستان بومی هم باشید. چی کار کنه این ابو با این بازیکنا؟[/quote:4f0d6dce5b]

این آقای مهدوی کیا که این همه در تیم تشویق شد حتی بیشتر از کاپیتان مهدوی و آبشک محبوب و غلامی زحمتکش !!! این همه هم بد بازی کرد و 3 امتیاز هم به پرسپولیس تقدیم کرد ......... این همه خوبی مردم رو ندید ، تا 4 نفر نسبت به بد بازی کردنش اعتراض کردن و موقع تعویض گفتن برو بیرون که البته گروه دیگر هواداران مانع از ادامه اون کروه اندک شد ...... الان به آقا برخورده ؟؟؟؟ موضوع این نیست !!! اگه این باشه بهتره بره ...... 100% جریان چیز دیگست . بیخیال تو هم برو ....... بهتر به جهانبخش بازی میرسه و حداقل میدونم یه بازیکن بومی و جوون داریم که نقطه قوت ما باشه .[/quote:4f0d6dce5b]

باهات موافقم
اگه بازی به جهانبخش برسه عالی میشه
بازیاشو واسه تیم ملی جوانان و آفای گل شدنشو یادتونه ؟ واقعا فوق العاده بود ، مطمئنم اگه چندتا بازی فیکس باشه کاملا جای خودشو تو تیم پیدا میکنه
هم جوونه هم یه جورایی بومی
نماد کاربر
golsar
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » يکشنبه دسامبر 18, 2011 8:38 pm

میثم بائو اظهار کرد: دو تیم شهرداری تبریز و داماش گیلان برای پیروزی وارد میدان می‌شوند، اما امیدواریم که بتوانیم با پیروزی در این بازی به هر سه امتیاز دست یافته و با نتیجه خوب نیم فصل را به اتمام برسانیم.
وی اضافه کرد: تیم شهرداری تبریز دو بازی قبلی خود مقابل تیم‌های استقلال تهران و فجر شیراز مغلوب شده، بدین علت چیزی برای از دست دادن نداشته و برای کسب سه امتیاز این بازی باید اهتمام جدی ورزد.

هافبک سابق تیم‌های استقلال و پرسپولیس تهران در مورد نتایج تیم شهرداری تبریز،گفت: تیم ما بازی‌های خوبی را از خود به نمایش می‌گذارد، اما نمی‌توانیم مزد بازی‌های خوب‌مان را با پیروزی گرفته و بدین علت امتیازت فراوانی را از دست داده‌ایم.
وی، کسب عنوان تک رقمی در لیگ برتر امسال را نتیجه مطلوبی برای شهرداری تبریز ذکر و تصریح کرد: مسلما در نیم فصل دوم تیم شهرداری تبریز نتایج بهتری را کسب خواهد کرد، زیرا این تیم از بازیکنان خوب، مربی با دانش و مدیریت کارآمد برخوردار بوده که توانایی شناسایی نقاط ضعف تیم و برطرف کردن آنها را دارند.

بائو با تایید ضد حمله‌‌ای بودن تیم شهرداری افزود: استفاده از ضد حملات در فوتبال مدرن امروز یک تاکتیک به شمار رفته و استفاده از این روش نمایانگر قدرت شهرداری تبریز است، بدین علت تیم شهرداری تبریز در بازی‌‌های خارج از خانه بهتر نتیجه می گیرد، اما با تیم‌هایی که در تبریز به لاک دفاعی فرو می‌روند به مشکل بر می‌خورد.
میثم بائو در مورد وضعیت این فصل خود گفت: نسبت به سال گذشته بازی بهتری در تیم شهرداری کردم و در نیم فصل نخست سه گل به ثمر رسانده و پنج پاس گل نیز داده‌ام و امیدوارم در نیم فصل دوم بتوانم آمار خود را بهتر کنم.
تیم شهرداری تبریز روز دوشنبه 28 آذر میزبان تیم داماش گیلان است
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » يکشنبه دسامبر 18, 2011 8:40 pm

ترکانیم ا ترکانه. /11/ /11/ /11/
ایرااااااااااان آسیییییییییییییییییییییییا امییییییییییییییییییییر عابدییییییینیییی
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 3 مهمان