[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تالار هوادارن افشین چاوشی بازیکن بومی داماش گیلان

تالار هوادارن افشین چاوشی بازیکن بومی داماش گیلان

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط aryanrecord » پنج شنبه نوامبر 03, 2011 10:18 am

افشینه آقای گل / افشینه آقای گل/افشینه آقای گل/افشینه آقای گل /16/ /16/ /16/
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط amir131 » چهارشنبه نوامبر 16, 2011 12:31 pm

[b:fe8419b5d8]توسط يک دلال به تيم استيل آذين رفتم

چاووشی:فوتبالم را مديون ناصر حجازی هستم[/b:fe8419b5d8]
بيوگرافی کامل رضا چاووشی؟

متولد 1363 و متاهل هستم.فوتبالم را از تيم هلال احمر شروع کردم,بعداز آن به تيم جوانان استقلال شهرداری رشت پيوستم و بعد به تيم بزرگسالان استقلال شهرداری پيوستم که بعدا به نام پگاه تغيير نام يافت,2 سال دوران سربازيم را در تيم ملوان بندرانزلی بوده ام و بعداز ملوان دوباره به داماش پيوستم.يک سال هم در خدمت تيم استيل آذين بودم و در حال حاضر هم در خدمت تيم داماش گيلان هستم.

٭فوتبالتان را از کجا شروع کرديد؟

من فوتبالم را از زمين خاکی خيابان لاهيجان شروع کردم که بعد از آن به تيم هايی که نام بردم پيوستم.

٭مربيانتان چه کسانی بوده اند؟

در تيم هلال احمر آقايان علی مژدهی و مسعود ناقانی در تيم جوانان استقلال شهرداری رشت آقايان دائی شيرزاد و باقر هادی پور و آن دوران در تيم بزرگسالان آقای فرهاد کاظمی مربي مان بود و دست يارانش هم آقايان حميد هوشمند,حميد سجادی و امير هرندی بودند و در همان سال هم آقای ناصر حجازی به تيم استقلال شهرداری پيوست که دستيارش آقاي اصغر حاجيلو بود که بعداز ايشان مربيان ديگری هم آمدند مانند اصغر شرفی,غفور جهانی,بن کراس,مجيد جهانپور,وينکو بگوويچ و دارکو ,در تيم استيل آذين هم مربيانم حميد استيلی,مرزبان و سعيد عزيزيان بودندو در تيم ملوان آقايان بهمن صالح نيا,نصرت ايراندوست,عزيز اسپندار,درجزی و محمد حبيبی ,در تيم داماش هم آقايان دينورزاده,مرتضی يکه و افشين ناظمی که در حال حاضر هم آقايان قاسمپور و سعيد کاشی نژاد به همراه افشين ناظمی مربيان ما می باشند.

٭در تيم ملی چطور؟

در تيم ملی نوجوانان آقای حميد درخشان مربی مان بودند.

٭خاطره ای از دوران کودکی تان داريد؟

بهترين خاطره دوران کودکی و نوجوانی ام,دعوت به تيم ملی نوجوانان بوده است و خاطره ديگری که يادم می آيد اين است که در تيم هلال احمر بودم و در حال بازی برای اين تيم بودم که مربی آن زمان استقلال شهرداری که دائی شيرزاد بود به من گفت که می توانی بيايی با تيم جوانان شهرداری تمرين کنی و من به اين تيم دعوتت می کنم,که اين يکی از بهترين خاطره هايم از دوران نوجوانی است.دائی شيرزاد زحمات زيادی برای من کشيد که از او تشکر می کنم.

٭در شروع فوتبالتان پست اصلی تان چه بود؟

من از اول فوروارد بازی می کردم,بعضی وقت ها هم هافبک چپ بازی می کردم ولی هميشه فوروارد بودن را دوست داشتم.

٭اهل درس خواندن هم بوديد؟

اگر بخواهم حقيقت را بگويم,نه من زياد علاقه ای به درس خواندن نداشتم و بيشتر فکرم پيش فوتبال بازی کردن بود.

٭در دوران نوجوانی طرفدار چه تيمی بوديد؟

در آن دوران در تيم های ايرانی,استقلال را خيلی دوست داشتم,در ضمن چون پدرم هم جزء هيات مديره تيم استقلال شهرداری بود,من هم طرفدار استقلال بودم و بعداز اينکه از دوران نوجوانی و جوانی خارج شدم ديگر آن تعصب را نداشتم و در تيمی که بازی می کنم,طرفدار آن تيم هستم.

٭آيا از خانواده تان,به غير از شما شخص ديگری اهل ورزش بوده است؟

بله پدرم قهرمان دوچرخه سواری و پرورش اندام بود و جزء هيات مديره تيم استقلال رشت بود,عمويم نيز مربی بدنساز دو و ميدانی است.

٭در دوران کودکی و نوجوانی دوست داشتيد چه کاره شويد؟

دوست داشتم خلبان شوم ولی به هر حال انسان هر کاری را که دوست داشته باشد,حتما که نبايد همان کاره شود,خدا را شکر می کنم که الان فوتباليست هستم.

٭غيراز فوتبال از چه ورزشی خوشتان می آيد؟

من واليبال را خيلی دوست دارم و همينطور شنا

٭اهل کتاب خواندن هم هستيد؟

اگر پيش بيايد کتاب هم می خوانم.

٭رابطه تان با خانواده تان چگونه است؟

رابطه ام با خانواده ام خيلی خوب است,آنها خيلی برايم زحمت کشيده اند.در حال حاضر هم متاهل هستم و يک دختر دارم به نام دايان.

٭در چه رده هايی به تيم ملی دعوت شده ايد؟

به تيم ملی نوجوانان دعوت شدم که بعداز چند سال به تيم ملی اميد هم دعوت شدم ولی به خاطر شرايطی نتوانستم تيم ملی اميد را همراهی کنم.

٭چند سال است در ليگ سراسری کشور بازی می کنيد؟

فکر می کنم از ليگ آزادگان فوتبال بازی می کنم,اگر چند سال بازی در ليگ آزادگان و ليگ برتر را با هم حساب کنيم 7 الی 8 سال است که در سطح اول فوتبال کشور بازی می کنم,3 الی 4 سال هم در دسته اول کشور بازی کرده ام.

٭شما چندين سال است که در ليگ بازی می کنيد و حتی يک سال 15 گل هم به ثمر رسانديد پس چرا هيچوقت به تيم ملی دعوت نشده ايد؟

من يک سال هم رده دوم گل زنان ايران را به خودم اختصاص دادم ولی نمی دانم چرا آن سال مرا به تيم ملی دعوت نکردند ولی هيچوقت نااميد نشدم,سال قبل هم آقای گل شدم.من فکر می کنم در اين چند سالی که در ليگ حضور دارم برای شهر خودم بالای 50 گل به ثمر رسانده ام.

٭در فوتبال شماره چند را بيشتر از همه دوست داشته ايد؟

بچه که بودم شماره 11 را خيلی دوست داشتم ولی الان شماره 10 را دوست دارم.

٭در فوتبال جهان و اروپا طرفدار چه تيمی هستيد؟

من تيم اينتر ميلان را بيشتر از همه دوست دارم يعنی تيم های مورد علاقه ام به ترتيب اينگونه است:اينتر,رئال,بارسلونا.

٭اهل فيلم و سينما هستيد؟

بله,عاشق فيلم های جنگی هستم.

٭اوقات فراغتتان را چگونه می گذرانيد؟

من اوقات فراغتم را در کنار خانواده ام سپری می کنم.

٭در دوران فوتباليستی با کدام يک از بازيکنان راحت تر بوده ايد يا هستيد؟

من در تيم خودمان در اين چند ساله با رضا مهدوی خيلی راحتم,چون از سال 80,79 بود که کنار هم هستيم و با هم فوتبال بازی می کنيم.

٭الگوی شما در ايران و جهان چه بازيکنی است؟

در ايران علی دايی را دوست دارم و در جهان هم فوتبال تيری هانری را خيلی دوست داشتم و الان هم طرفدار بازی مسی هستم.

٭چند کلمه می گويم در يک جمله يا کلمه جواب دهيد.

٭داماش

دوست داشتنی

٭علی دايی

بازيکنی بزرگ

٭رشت

شهر دوست داشتنی

٭دريا

باصفا

٭قايقران

اسطوره گيلان

٭اهل ماشين بازی هم هستيد؟

(با خنده)کمی

٭اولين ماشين و آخرين ماشينتان؟

اولين ماشينم پژو 206 و آخرين ماشينم هم لندکروز

٭اهل مد هم هستيد؟

بله تا حدودی

٭در تيم هايی که تا به امروز بازی کرده ايد آيا در انتخاب تيم ها اشتباه هم کرده ايد؟

درباره تيم هايم می توانم بگويم زياد نه,من درباره تيم هايی که انتخاب کرده ام زياد اشتباه نکردم.

٭شما در ورزشگاه آزادی 3 گل به استقلال تهران زديد,آيا فکرش را می کرديد که بتوانيد به استقلال آن هم در ورزشگاه آزادی 3 گل بزنيد؟

من فکرش را نمی کردم که بتوانم 3 گل به ثمر برسانم ولی می دانستم که استقلال را می بريم.

٭کاپيتان داماش بعداز محمدرضا مهدوی شما هستيد؟

فعلا بله,بعداز محمدرضا من کاپيتان تيم هستم.

٭نظرتان درباره مديريت آقای عابدينی چيست؟

آقای عابدينی مدير عامل خيلی بزرگی هستند و افتخار هر بازيکنی است که بخواهد با آقای عابدينی کار کند به هر حال من ايشان را مديری خيلی بزرگ می دانم.

٭تفاوت دينورزاده با قاسمپور چيست؟

درباره آقای دينورزاده نظری ندارم ولی آقای قاسمپور از آن روزی که به تيم آمده اند هر روز يک تمرين و يک تاکتيک جديد را اجرا می کند.او مربی بزرگی است و کار کردن با او لذت بخش است.

٭بهترين گلی که در مسابقات ليگ به ثمر رسانديد کدام گلتان بوده است؟

آن گلی که از فاصله 35 متری به تيم ملوان در انزلی زدم بهترين گلم است.

٭آيا در فوتبال کسی به شما ضربه زده يا جلوی پيشرفت شما را گرفته است؟

خدا را شکر نه,کسی نبوده است.فقط 2 سالی را که در تيم ملوان بودم,بازی نکردم آن هم به دليل اينکه رباط پايم پاره شده بود.نه مشکلی وجود نداشته است.

٭از چه رنگی خوشتان می آيد؟

آبی و سبز

٭چرا طرفداران داماش شما را «افشين آقای گل »صدا می زنند؟

به هر حال من گل های زيادی را برای تيم های شهرم به ثمر رسانده ام,با حمايت همين مردم و خدا را شکر می کنم که بهترين گل زن تيمم در اين چند ساله بوده ام.

٭از کدام ليگ اروپايی خوشتان می آيد؟

لاليگا يا همان باشگاه های اسپانيا

٭نظرتان در مورد کروش سرمربی تيم ملی چيست؟

مربی خيلی بزرگی است تا الان چنين مربی بزرگی به ايران نيامده بود,به هر حال آرزوی موفقيت برايشان دارم.

٭در بازی ايران ,بحرين فکرش را می کرديد که ايران 6 گل به بحرين بزند؟

نه,فکرش را هم نمی کردم که ايران 6 گل به ثمر برساند ولی می دانستم که تيم ملی پيروز می شود.

٭شما از چند تن از تماشاگران ناراحت بوديد,آيا دليل خاصی داشتيد؟

نه دليل خاصی نداشتم,من فقط از اين ناراحت بودم که کل تيم را تشويق کنند که با صحبت هايی که انجام داديم همه چيز حل شد.

٭امسال جايگاه داماش را چندم ليگ برتر پيش بينی می کنيد؟

به تظر من با اين پتانسيلی که داماش دارد,می تواند تا وسط های جدول رده بندی,خودش را بالا بکشد.

٭چرا تيم های رشتی يک سال در ليگ برتر حضور دارند و سال بعد به دسته اول سقوط می کنند,شما قول اين را می دهيد که امسال در ليگ برتر بمانيد؟

کسانی که به ما لقب آسانسور را داه اند و پشت سر تيم ما حرف می زنند,بدانند که تيم ما ديگر آسانسور نيست و ما به دسته اول سقوط نخواهيم کرد.

٭شما يکی از بهترين گل زنان تيم داماش هستيد ولی تا هفته دهم فقط يک گل به ثمر رسانده ايد,دليلش چيست؟

من چهار هفته اول را مصدوم بودم و هفته پنجم مقابل سايپا بازی کردم,بعداز آن 2 هفته ای آقای دينورزاده از من استفاده نکرد و در هر بازی 20 الی 25 دقيقه به من بازی می دادند.بعداز اينکه آقای دينورزاده رفتند و آقای قاسمپور آمدند,من بازی کردم ولی در پست اصلی خودم به بازی گرفته نمی شدم,من الان در پست هافبک چپ بازی می کنم ولی باز هم راضی هستم.اين يک گلی را هم که زدم در پست غير تخصصی ام به ثمر رسانده ام.

٭چرا شما با مربيان دفاعی به مشکل برمی خوريد مانند آقايان دينورزاده و جهانپور؟

مربيان دفاعی مربيان ترسويی هستند,بازيکن هم همين گونه است اگر ترسو باشد هيچوقت بازيکن خوبی نمی شود و مربی ای که ترسو باشد هيچوقت موفق نمی شود.

٭شما يک درگيری با مازيار زارع داشته ايد,آيا با هم آشتی کرده ايد؟

من اصلا با آقای زارع مشکلی نمی بينم,هر چه باشد من چند سالی از او بزرگتر هستم,فکر می کنم چهار سال پيش بود که يک جريانی بود و يک اتفاقاتی افتاد که لزومی نداشت آقای زارع دخالت کنند,اصلا در اين باره صحبتی نکنم بهتر است.

٭چرا در تيم ملوان موفق نبوديد؟

من چند بازی برای ملوان انجام دادم ولی رباط پايم پاره شد و نتوانستم برای ملوان بازی کنم.

٭فکر می کنيد امسال بتوانيد چند گل برای داماش به ثمر برسانيد؟

اول به فکر موفقيت تيمم هستم بعد از آن به فکر گل زنی هستم.قول نمی دهم ولی مطمئن باشيد يکی از بهترين بازی هايم را برای داماش انجام می دهم و تا آنجايی هم که بتوانم برای تيمم گل زنی خواهم کرد.

٭بازی های آقای قاسمپور سرمربی کنونی تيمتان را به خاطر داريد؟

نه بازی های ايشان را به ياد ندارم.

٭شنيده می شود که داماش مشکل مالی دارد,آيا مشکلات حل شده است؟

فعلا اين مشکل حل نشده است ولی قرار است که حل شود.

٭شما پنالتی زن اول داماش در دوره های گذشته بوده ايد,چرا امسال پنالتی نمی زنيد؟

در دوران بدنسازی که در ترکيه بود,بازی دوستانه ای داشتيم و در آن بازی من پنالتی زدم که به تيرک دروازه خورد و آقای دينورزاده تشخيص داده بود که آقای نظيف کار پنالتی زن اول تيم باشد,من هم در چهار بازی اول حضور نداشتم به هرحال مهم نيست که من پنالتی بزنم يا آقای نظيف کار,بعداز آقای نظيف کار پنالتی زن تيم, من هستم,در کل فقط پيروزی تيم داماش مهم است.

٭برنامه ای برای خوشحالی پس از گلتان داريد؟

من در اين چند سال فقط بعداز گل زنی يک ملق می زنم.

٭يکی از مشکلات چاووشی هميشه اين بوده است که زياد آسيب می بيند,مشکل چيست؟

مشکل اصلی من زمين های بد رشت بوده است,زمين های بد خيلی تاثير گذار بوده اند و همچنين نداشتن فيزيوتراپ خوب.ولی اينکه بعضی ها می گويند چاووشی خيلی مصدوم می شود,چنين چيزی نيست,من هر دو زانويم را عمل کرده ام,من برای تيمم پايم را گذاشته ام.

٭سالی که فيروز کريمی سرمربی داماش بود,شما را می خواستند ولی شما به تيم استيل آذين پيوستيد.

زمانی که آقای فيروز کريمی به اينجا آمدند,آقای عابدينی خودشان می دانستند که من به احتمال 80 درصد در اين تيم نمی مانم,چون دوست داشتم در يک تيم ليگ برتری بازی کنم و زمانی که آقای کريمی آمده بودند من با تيم استيل آذين قرارداد بسته بودم بعداز آن من شنيدم که آقای کريمی مرا می خواستند.من هم خيلی دوست داشتم با آقای فيروز کريمی کار کنم ولی متاسفانه نشد.

٭شما گفتيد دوست نداشتيد در ليگ آزادگان بازی کنيد,چطور شد که سال قبل در اين ليگ بازی کرديد؟

چون ديدم اين تيم پتانسيل ليگ برتری شدن را دارد و من می توانم به اين تيم کمک کنم.

٭چرا استيل آذين,تيم سابقت به اين حال و روز افتاده است؟

تيم استيل آذين مشکل مديريت تيمی داشت.ما سال قبل از آن, تيم بسيار خوبی داشتيم,درست است که تيم ما حاشيه داشت ولی نه به اندازه سال قبل که اين تيم به دسته اول سقوط کرد.استيل آذين ضعف مديريتی داشت.

٭آيا تيم استيل آذين شما را نخواست يا خودتان از آن تيم جدا شديد؟

ما در استيل آذين 50,50 بوديم يعنی به ما می گفتند اگر فلان بازيکن را نگرفتيم,شما را می خواهيم و اگر گرفتيم,شما را نمی خواهيم که من همان فصل,دو الی سه هفته مانده بود به پايان فصل از آن تيم بيرون آمدم.

٭يک صحبت هايی در فينال جام حذفی شده بود که دست نشان به شما اشاره کرد که چاووشی کم کاری کرده است,نظرتان چيست؟

اصلا چنين چيزی نبوده است,نمی دانم آن زمان آقای دست نشان از کجا خط گرفته بودند.يک هفته پس از آن بازی همه متوجه شدند که چه کسی کم کاری کرده است و مردم متوجه همه چيز شدند.من هيچوقت برای تيمم کم کاری نمی کنم.من خودم هم از اين حرف آقای دست نشان تعجب کردم.

٭شايعه شده بود که به آقايان چاووشی,تقی پور و چند بازيکن ديگر پگاه,قول استقلال را داده بودند تا کم کاری کنند و استقلال قهرمان شود.

ببينيد 2 الی 3 سالی بود که استقلال مرا می خواست ولی من اصلا اهل اين کارها نيستم که بخواهم کم کاری کنم.در آن بازی يادم می آيد که تيم ما 2 شوت در چارچوب دروازه استقلال زد که هر دو شوت را من زدم.اگر اينگونه بود من همان سالی که 3 گل به استقلال در آزادی زدم را نمی زدم.اين انگ ها به من نمی چسبد.

٭چرا فوتبال رشت اين همه بازيکن غير بومی دارد؟

ما بازيکنان بومی داريم که می توانند به تيم ما کمک کنند ولی به هر حال دوست دارند تيم هميشه با قدرت در ميادين ظاهر شود.

٭شما گفته بوديد که اگر من يک روزی مديريت فوتبال رشت را برعهده بگيرم,تمام بازيکنان رشت را دور هم جمع می کنم.

باز هم می گويم من اگر مدير عامل يک تيم رشتی باشم, سعی می کنم از بازيکنان بومی همين شهر استفاده کنم.واقعا رشت بازيکنان خيلی بزرگی دارد,بازيکنانی هستند که در گوشه های اين شهر در حال بازی کردن هستند که در حد ليگ يک و ليگ برتر می باشند و می توانند در سطح اول فوتبال کشور بازی کنند.

٭اول فصل,در فصل نقل و انتقالات داماش سرو صدای زيادی به پا کرد و بازيکنان زيادی را به اين تيم آورد ولی باز هم متکی به بازيکنان بومی خود شده است,چرا؟

در اين مورد بهتر است من حرفی نزنم و بهتر است مديريت باشگاه جواب دهد.ما بازيکنان بومی تمام تلاش خود را می کنيم تا برای تيم مان مثمر ثمر باشيم که خدا را شکر تا الان هم اينگونه بوده است,درباره بازيکنان غير بومی که باشگاه جذب کرده است,شما می بينيد که آنها را به تيم آورده اند ولی باز هم بچه های ما بازی می کنند. بازيکنانی که از شهرهای ديگر به اين تيم می آيند همه تا يک سال شهروند اين شهر می شوند و اصلا بومی و غير بومی ندارد.

٭بهتر نبود نظر محمدی,ميکاييلی,قاسميان و نيک نظر در تيم می ماندند؟

من کاملا با شما موافق هستم و همانطور که گفتم اگر من مدير عامل تيم بودم,سعی می کردم تمام بازيکنان بومی تيم را حفظ کنم.آقايان نظر محمدی و ميکاييلی سال قبل خيلی برای اين تيم زحمت کشيدند و واقعا حقشان بود که در تيم حضور داشته باشند و همينطور آقايان قاسميان و نيک نظر.به هر حال بنا به دلايلی اين ها در تيم نيستند.

٭نظرتان درباره دلالی در فوتبال چيست,آيا تا به امروز دلالی به سراغ شما آمده است؟

من توسط يک دلال به تيم استيل آذين رفته بودم ولی آنجا متوجه شدم که دلال در اين فوتبال اصلا معنی ندارد و هيچ کمکی به فوتباليست نمی کند.

٭آيا بعداز پايان فوتبالتان برنامه ای برای خود داريد؟

فعلا تمام فکر و ذهنم فوتبال است ولی سعی می کنم شغل آزاد داشته باشم.

٭برای مربيگری برنامه ای خواهيد داشت؟

زياد علاقه ای ندارم,در اين فوتبال انسان چيزهايی می بيند که از فوتبال زده می شود ولی شايد يک نيم نگاهی هم به مربيگری بيندازم.

٭شنيده می شود که شما به همراه مهدوی,نظرمحمدی و نظيف کار هميشه در يک باند قرار داشته ايد,آيا اين فرضيه درست است؟

اصلا چنين چيزی نيست در يک تيم,باند واقعا معنی ندارد.در اين چندين سالی که فوتبال بازی می کنيم ما 5 نفر يعنی من و آقايان نظر محمدی,مهدوی,نظيف کار و حاجتی هميشه با هم بوده ايم که الان هم اکثر وقت ها با هم هستيم و اصلا چنين چيزی نيست که می گويند ما يک باند هستيم.

٭سال قبل چند گل در ليگ آزادگان به ثمر رسانديد؟

من 13 گل زدم و آقای گل هم شدم.

٭بهترين مربی ايرانی به نظر شما چه کسی است؟

امير قلعه نوعی

٭بهترين بازيکن حال حاضر ايران؟

جواد نکونام

٭نظرتان درباره مهدی مهدوی کيا,همبازی تان چيست؟

ايشان بازيکن خيلی بزرگی هستند,واقعا در کنار مهدوی کيا بازی کردن يک افتخار است و خيلی لذت بخش است.

٭چرا حدود 10 سال است که رشت يک بازيکن ملی پوش ثابت در تيم ملی ندارد؟

چون مربيان تيم ملی نگاه خوبی به تيم های شهرستانی ندارند.

٭پس چطور انزلی در تيم ملی بازيکن دارد؟

به هر حال آقای پژمان نوری چندين سال در پرسپوليس حضور داشتند و به تيم ملی دعوت شدند.

٭نظرتان درباره افشين ناظمی,کمک مربی داماش چيست؟

سال قبل هم 4,5 بازی برای ما سرمربيگری کردند و به نظر من خيلی مربی خوبی می باشند.من خودم اواخر فوتبال آقای ناظمی,با ايشان هم بازی بوده ام و با شناختی که از ايشان دارم هم مربی خوب و هم انسان خوبی هستند,فکر می کنم ايشان می توانند در اين فوتبال موفق باشند.

٭نظرتان درباره مرحوم ناصر حجازی چيست که مربی خودتان هم بوده است؟

من فوتبالم را مديون ناصر حجازی هستم.انشاالله خداوند روحش را شاد کند.

٭بهترين مدير عاملی که تا به امروز با آن کار کرده ايد چه کسی بوده است؟

آقايان هدايتی و عابدينی

٭در تيم ملوان طی 30 سال فقط چهار مربی داشته اند که آن هم همه بومی بوده اند چرا در رشت اينگونه نيست؟

به نظر من بها ندادن به مربيان بومی اين شهر دليل اصلی اين قضيه می باشد,در انزلی هر مربی ای که می آيد اهل همان شهر است و به آنها بها داده می شود ولی آنگونه که بايد به مربيان رشت بها بدهند,نمی دهند.

٭حرف پايانی...

من از همه مربيان و هواداران داماش تشکر می کنم و همچنين از شما و تمام همکارانتان کمال تشکر را دارم.
گزارشگر:محمد خوش اندام
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه نوامبر 16, 2011 12:46 pm

اگر اشتباه نکنم همون مصاحبه چند هفته پیشی باشه که خبرورزشی ویژه گیلان منتشر کرد.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط 888 » چهارشنبه نوامبر 16, 2011 1:43 pm

amir131 این مصاجبه رو تایپ کردی یااز جایی برداشتی؟
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط amir131 » چهارشنبه نوامبر 16, 2011 1:49 pm

[quote:b568da8815="888"]amir131 این مصاجبه رو تایپ کردی یااز جایی برداشتی؟[/quote:b568da8815]
از فیسبوک-روزنامه خبر ورزشی ویژه گیلان
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Rashti0131 » چهارشنبه نوامبر 16, 2011 8:37 pm

آبرار یادته افشین تو تهران سه سال پیش هتریک کرده بود اون بازی باعث شد تا ما سقوط نکنیم

سرور تاج و لنگی افشین بچه رشتی
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط ardavan » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 10:31 am

این مصاحبه 4 روز قبل از بازی با پرسپولیس تو روزنامه خبرورزشی گیلان چاپ شده بود. لطفا لینک روزنامه خبرورزشی مخصوص گیلان در فیس بوک رو بذارید.
نماد کاربر
ardavan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 14, 2011 12:00 am

پستتوسط amir131 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 10:39 am

[quote:127f70e350="ardavan"]این مصاحبه 4 روز قبل از بازی با پرسپولیس تو روزنامه خبرورزشی گیلان چاپ شده بود. لطفا لینک روزنامه خبرورزشی مخصوص گیلان در فیس بوک رو بذارید.[/quote:127f70e350]
http://www.facebook.com/pages/%D8%AE%D8 ... 9722838048
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط shahreman » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 5:56 pm

یعنی عاشقشم................
نماد کاربر
shahreman
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 22, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 6:25 pm

مصاحبه با چاووشی فوق العاده بود دمت گرم /14/ /13/
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 6:31 pm

[quote:5f93c7c228="Rashti0131"]آبرار یادته افشین تو تهران سه سال پیش هتریک کرده بود اون بازی باعث شد تا ما سقوط نکنیم

سرور تاج و لنگی افشین بچه رشتی[/quote:5f93c7c228]
یادش بخیر اون فصل تا نیم فصل آخر بودیم،از نیم فصل دوم تقریبا تمام تیم هارو بردیم.بازی استقلال هم که دیگه شاهکار افشین *# سوراخ کن بود.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » يکشنبه ژانويه 29, 2012 2:55 pm

تعصب=

زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط 888 » يکشنبه ژانويه 29, 2012 3:39 pm

اینه بازیکن بومی
کسایی که میگن بومی وغیر بومی فرق نداره اگه یه بازیکن غیربومی هم بود نتیجه گرفتن تیم اینقدر براش مهم بود که بعد گل اشک بریزه ؟
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar » يکشنبه ژانويه 29, 2012 3:46 pm

افشــین بـــا تعصـــب :P
نماد کاربر
golsar
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » يکشنبه ژانويه 29, 2012 4:50 pm